2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canıım olabiliyomuş bazen lekelenmeler ama sen dinlen yorma kendini kalkma yerinden içini ferah tut çok sıkma canını dicem ama demesi kolay biliyorum ama sıkmamaya çalış içinde o herşeyi hissediyo öyle düşün aklına getirmemeye çalış bişeycik olmıcak bebişine dualarım seninle.....

slm arkadaslar nasılsınız birazdan dr. gideceğiz dua edin. benim dogum tarihime 2 temmuz diye bakmışsınız evet arkadaşlar internet öyle veriyor ama ben sezeryanla dogum yapacağım için çok büyük ihtimal haziran sonu olacak o yüzden haziran grubundayım çünkü sezeryanda 1-2 hafta önceden alıyolar biliyorsunuz ki...

Çok teşekkürler içimi rahatlattın evet ağrım yok ama korkuyorum yinede...KAnama olmadı henüz ama kahverengi işte korktum başlangıcımı diye ....

İnşallah tutunur

ben alışabilecekmiyim her akıntıda böyle iki gözü iki çeşme olurum kesin...:26:

arkadaşlar kaç liste yapıldı ben anlamadım dogrusu dün konusulurken liste yapalım dendi sonra bi sürü liste ortaya çıktı ben bişey anlamadım bence bir kişi üstlensin karışacak yoksa artı benide eklermisiniz beni unutmuşunuz:)))

rubet çizelgem geride 4 gün normalde 9.cu haftaya giryoruz olurmu bilmem ama düşükten korkuyorum nedense...Kafamı kemiriyor gecem mahfoldu üzüntüden olmıyacaksa olur diyor annem ...burada oyalanıyım bari inşallah bişeycikler olmaz meleğime...Duaların için sağol cnm

liste en baştan beri bu canım başka listemi var...daha sonra bu düzenlenecekti..yeşim arkadaş ilğileniyordu

Kahverengi akıntım var bak sadece kanaman bile yok kesinlikleee bu normal canım ...
Benim ara ara adet gibi aniden kan boşalmıştı düşün artık bende kesin bebeğim düştü die düşünmüştüm ama çok şükür birşey olmadı...

Cidden içini ferah tut ve ağlama ki bebişini üzme...Birde şöyle düşün bende öyle düşünerek kendimi, azda olsa rahattlatıyordum...Bebişinin içecek suyu varsa zaten ne olursa olsun doğacak..Allahdan herşeyin hayırlısını dilememiz lazım..

Benimde yarın kontrolüm var bak seninde yarınmış ikimizde güzel haberler ile geleceğiz buna inanıyorum ;-)

Birde benimde akıntım ve kanamam olduğunda doktorum progesteron verdi ama dediki bunu verioyrum ama bu düşük önleyici değil asla sadece rahmini gevşetmeye yarar dedi..
Bebek doğa tarafından illaki düşecekse progesteron sadece bunu birkaç gün geciktirir demişti..ve bende bi kaç gün kullanıp akıntılarım devam ettiği halde kullanmayı bırakmıştım

yeşimcim listeye benide eklermisin SAT.6 eylül MUHTEMEL D.T. 13 haziran KILO. 60 SEHIR. kocaeli YAS. 28

Günaydın canım;
Aklına kötü bir şey getirme lütfen rahat ol..tutunacağı varsa tutunur cnm..sorun varsa önüne geçemezsin maalesef cnm
Progestan bebişin tutunmasını sağlayan hormon canım..onuda alıyosun zaten..
Ayaklarını sıcak tut
Yat uzan dinlen ayağa kalkma pek cnm
kivi falan ye canım....moralinide yüksek tutki sıkı sıkı tutunsun annesine meleğin cnm

Ben listeye girmiyim bari bişey olursa çok üzülürüm sonra ismim vardı felan diye....:26:

6+4 olduk:)) herşey yolunda.10 kasımda tekrar randevu verdi..birde elevit verdi..kalbim yerinden çıkıcaktı bebeğimi gördüğümde..
Allahım herkese tattırsın bu duyguyu

canım içini ferah tut kötüyü düşünme sadece leke diyorsun kanaman yok şuan dikkat et kalkma ayağa işin olmadıkça dualarım seninle bebişinde sende iyi olacaksın üzülüpte karnındakinide üzme

canım Allah korusun içini ferah tut bende bi düşük yaptım insanın psikolojisi bozuluyor şimdi tekrar hamileyim çok korkuyorum annem çok kızıyor içini ferah tut güzei şeyler düşün bebeğim dünyaya Allahın izniyle gelicek de dua et diyor öyle yapıyorum sende böyle düşün eğer kaderimizde tekrar yaşamak varsa
yapacakta bişey yok güzel haberlerini bekliyorum

6+4 olduk:)) herşey yolunda.10 kasımda tekrar randevu verdi..birde elevit verdi..kalbim yerinden çıkıcaktı bebeğimi gördüğümde..
Allahım herkese tattırsın bu duyguyu

Eki Görüntüle 283833

canım ben elevit hakkında çok kararsız kaldım bi doktor 6.haftada verdi diğeri ilk 3 ay elevit vermiyoruz dedi bebeğe ağır geliyor dedi kafam karıştı

evet çok üzülüyorum malesef elimde değil ilki düşük olmuştu korkuyorum aynı acıları yaşamaktan....

bugün midem de bulanmıyor garip ....

sağol cnm annemde öyle diyor ...inşallah bişe olmaz dua ettim bol bol zaten hep allahın izniyle dedim kısmetse dedim ...ve demeye devam ediceğim...

Allahım yardım eder sadece hepimize meleklerimi o görüyor o biliyor iyilermi....ona emanet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…