2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bugün bebeğin kalp atışını duyduk çok şükür 6+3 müş yukardan görülmedi çok korktum ulturasyonda göründü kalp atışı az da sesini dinletiler ama ben korktuğum için sesi tam duyamadım çok şükür herşey yolunda rabbim tüm istiyenlere nasip etsin bugün itibariyle mide bulantısı ve kusmalar başladı bebiş sağlıklı olsunda onlar sorun değim progestron kullanan varmı?

HAYIRLI OLSUN CANIM COOOK SEVINDIM SENIN ADINA DARISI BASIMA BEN KULLANIYORUM JELINI SABAH AKSAM SEBEBI YOK TÜP BEBEK DIYE VERDILER 10 haftalik olana kadarda kullanicakmisim

HAYIRLI OLSUN CANIM COOOK SEVINDIM SENIN ADINA DARISI BASIMA BEN KULLANIYORUM JELINI SABAH AKSAM SEBEBI YOK TÜP BEBEK DIYE VERDILER 10 haftalik olana kadarda kullanicakmisim

sağol canım siz kaç haftalıksınız ? bendede pcos var rahim filimi çekildim düşüğüm olduğu için ondan sonra hamile kaldım doktorum vermişti ama bugün sormayı unuttum ne kadar kullanacağımı

gözünaydın cnmm..malesef o var çoğumuzdaa naapalım bebişlerimiz iyi olsundaa geçicekk nasılsa

sağol canım siz kaç haftalıksınız ? bendede pcos var rahim filimi çekildim düşüğüm olduğu için ondan sonra hamile kaldım doktorum vermişti ama bugün sormayı unuttum ne kadar kullanacağımı

6+2 canim cok önemli sorsaydin keske Allah bebisini kucagina almayi nasip etsin insALLAH

Ay bunlar çok tatlı rabbim giydirmeyi nasip eder inşallah nerden buldun süperler

Sağol cnm inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder günde 1 tane folic acid yeterli oluyo

merhaba arkadaşlar iyi akşamlar bu sabah uyandığımda biraz kanamam olmuş sonrasındada koyu kahverengi akıntı hala devam ediyo hemen doktora gittik alttan bakmıyo karşı bende istemiyom zaten çok şükür bebiş duruyo 6 haftalık dedi kalp atışları başlamış ama karından baktığı için duyulmuyomuş ama düşük riski var progestan verdi yat dinlen dedi kızımda çok hareketli durmuyo nasıl durmadan yatayım dua edin kızlar bebişime bişey olmasın çok korkuyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah:18:

cnm yaaa allah korusun kuzucuğunu seni öyle iyi anlıyorum kii cnm benimde 2 yaşında kzııımm ve mecburum ara ara da olsa kucağıma almaya....ama en azından bi süre sende daha dikkat etmeye çalış cnm..olmadıı eşin uğraşsın en azından akşamları cnm

Sağol canmı benim kızda 2,5 yaşında maşallah çokta hareketli eşimde bu hafta gece mesaisinde şansımıza allahtan bayrama az kaldı o ilgilenir ben yatarım korkuyorum adet sancısı gibi ara ara ağrım oluyo inşallah bebişime (bebişlerimize) birşey olmaz sağlıkla alırız kucaklarımıza

hayırlısıyla görürsün inşallah
ama panik yapma olmaz mı
engin araştırmalarıma dayanarak söyleyebilirim ki
henüz erken olabilir.

allah yardımcın olsun canım gelince yaz mutlakaaa

çok sağolun kızlar rabbime milyonlarca kez şükür bebeğimin kalbi öyle bir atıyor ki gördüm duydum çok güzel bir duygu hepiniz yaşayın inş...eşimle gittik çok romantik dakikalar yaşadık dakikada 107 basıyorrr meleğimin kalbi rabbim bana sağlıklı nasip etsin onu inş.cümlemizi

kızlaar düştüüümmm çok korkuyorum gerçi karnıma bişey olmadı ama korkuyorum yinede bişey olurmuu????:18::18::18::18::18::18::18:

bitanem geçmiş olsun umarım bişi olmamaıştır sanmıyorum ama bir doktoru arasaydın yada gitseydin için rahat etmezki şimdi

cardelensss ınan bugün aklımdaydın nezaman yazıcak dıye beklıyodum cok sevındım canım allah sonunu getırsın ıns elmıra canım benım nolur dınlen yat annene felan bıraksaydın cocuguda bu dönemde sakın ıs felan yapma dık bacaklarını yat bebısın cok önemlı progesteron aldınmı

canımmm allah razı olsun hepimizin sevineceği çok zamanlar olcak bu yolda yoldaş olalım birbirimize

canım 62 kiloyum manisadanım

iSIM.................... SAT... MUHTEMEL D.T..KILO... SEHIR..YAS

Rubet(Ebru)..........24Agu........1haz.........54. ...Istanbul..
Pelishh(Pelin)........26 agu.......1 haz........78......sakarya..23
Laletaha(Lale).......28 Agu........3 haz................Bursa...36
t.u.a.n.a............. 28 Agu........3 haz........75.....İzmir....27
edavuca..............31 Agu.........6 haz................Istanbul
Sweatheart30......1 eylül ........7 hazi....... 55 ....İstanbul...30
Hepcik.................1 eylül........7 haz........49......Edirne
Denizinkizi(nazli)....1 eylul........7/8 haz...............Mersin..24
jeremh..................................8 haz........58......Konya..25
Es_Ra..................3eylül.........9 haz........60......YurtDışı.24
88prenses22..........6 eylul.......13 haz..........................23
umaygulay............7 eylül........13 haz......60......Ayvalık...27
zuzu1907..............8 eylul........14 haz......76......Bursa....32
Saribeybi..............23 Agu.......14 haz......51,7...S.urfa...26
lafraise(Ecem)...... 1 eylul.....'..14 haz.......66.....Istanbul..21
MrsPink.................8 eylül.......14 haz.......57.....izmir......25
superisi33..............9 eylül.......15 haz...............Artvin
gul_ber.................10 eylul......16 haz........
Saruboceq.............10 eylul......16 haziran..72.....Samsun
oglumak(Zubeyde)...11 eylul..... 17 haz.......75.....Eskisehir
_Rana_................. 13 eylul.......19 haz......48.....izmir.......24
gamzem28(gamze)...13 eylül......19 haz......70......İstanbul...23
Kardelen5233..........14 eylul.......20 haz..............Samsun....33
Japonica.................14eylül......20 haz.....58.......İstanbul....31
utkumuz.................14 eylul......20 haz.....45......K.maras
Ferda(ferdat85)....... 18 eylul......20 haz.....53,4...Ankara.....26
Anneolmakistiyorum...14eylul.......20haz.......... ................
RUYACIM.................17 eylul......23 haz......58.....Avusturya..
Solstice(Zumrut)......17 eylul......23 haz......54......Istanbul...32
Melinam..................18 eylul......24 haz......59......Bolu....
gly_33....................18 eylul......24 haz..............Sirnak...22
Duygu....................18eylül......24 haz.......62......istanbul..28
Borzo.....................18 eylul......24 haz...............Ankara
NuLaSe(Nurcan).......19 eylül......25 haz......54.....Yurtdışı...28
Elmiranisa(Elmira)......19 Eylül.....25 haz......51......İzmir.....29
olipps(Pinar)............18 eylul......26 haz......54,4....Istanbul.26
S_seval...................20 eylul.....26 haz......57......Canakkale
Tugba Fatih(tugba)...21 eylül.....27 haz.......63......istanbul....25
Tuanama.................................26 haz......59......Almanya...22
Kity........................................28 haz...............istanbul...29
sunflowerr80............22 eylül......28 haz................Mersin ...31
elbebekgulbebek........23 eylul.....29 haz................Edirne
Sera35.....................24 eylul......30 haz......72 ....izmir
yesim......................14 eylul .....30 haz.....53.5...T.yong.....28
Nurgul......................????............1 tem.................
Gulden83..................29 eylul.......5 tem.....53......Kirklareli..28
kelebeketkileri ...........4 ekim........10 tem....62......Manisa....26

2 yas sendromudur canim biz nerdeyse 3 yasimiza giricez hala devam ediyor. ins bebek dogmadan duzelir.
dun yine yataga isemis. bezde taktirmiyor inatci. daha yeni yikayip koymustum yatak ayirinca tepkimi veriyor nedir
gecmis olsun canim . dikkat et kendine
Defneye 5 aylik hamileyken banyoda ayagm bir kaygi popo ustu dusmustum Allahtan hicbrsey olmadi :)
hayirli olsun canim kotu dusunme belki alet eskidir hassas algilamiyordur?
kızlar benide yazın listeye 18 eylül 24 haziran ilk bebeğim olucak inş.
Melinam..................18 eylul......24 haz......59......Bolu.. listedesin. bu degilmi bilgilerin?
canim degrin bence gayet iyi , kesede gorunur hic gerek yok bence.
sunflowerr80...........22 eylül..........28 haziran.......Mersin ...31
kimse beni de listeye eklemediii((
ekledim canim
ben 4+4 de gordum ama basta goremedi monutoru kendine cevirdi dr bende telaslandim. her dr o kadar kucukken goremeyebilir bence kotu dusunmemek lazim 1 hafta sonra gayet net gorucegini dusunuyorum
Beni de listeye ekler misiniz? :)

Sweatheart30 / 1 eylül / 7 haziran / 55 / İstanbul /30
ekledim canim
canımmm allah razı olsun hepimizin sevineceği çok zamanlar olcak bu yolda yoldaş olalım birbirimize
Hayirli olsun canim darisi basima. benimde haftaya persembe gunum gunler ok yavas geciyor valla :)

ben kahvaltiya gidiyorum haydin gorusuruk

Ya ben usuttum mu billiyorum . Cok terlemisim resmen su icinde kalmisim. Karnimda agriyor :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…