Dr ofisinde bekliyoruz. Bizim icinde dua edin lutfen. Cok heyecanliyim InsaAllah kalp atislarini duyar ve bebegimizi goruruz
Dr ofisinde bekliyoruz. Bizim icinde dua edin lutfen. Cok heyecanliyim InsaAllah kalp atislarini duyar ve bebegimizi goruruz
cnm bak dış gebelik karın ağrısı yaparmış varmıymış karın ağrısıı acaba....:26:
selam kızlar bugün bebeğin kalp atışını duyduk çok şükür 6+3 müşyukardan görülmedi çok korktum ulturasyonda göründü kalp atışı az da sesini dinletiler ama ben korktuğum için sesi tam duyamadım çok şükür herşey yolunda rabbim tüm istiyenlere nasip etsin bugün itibariyle mide bulantısı ve kusmalar başladı bebiş sağlıklı olsunda onlar sorun değim progestron kullanan varmı?
HAYIRLI OLSUN CANIM COOOK SEVINDIM SENIN ADINA DARISI BASIMA BEN KULLANIYORUM JELINI SABAH AKSAM SEBEBI YOK TÜP BEBEK DIYE VERDILER 10 haftalik olana kadarda kullanicakmisim
selam kızlar bugün bebeğin kalp atışını duyduk çok şükür 6+3 müşyukardan görülmedi çok korktum ulturasyonda göründü kalp atışı az da sesini dinletiler ama ben korktuğum için sesi tam duyamadım çok şükür herşey yolunda rabbim tüm istiyenlere nasip etsin bugün itibariyle mide bulantısı ve kusmalar başladı bebiş sağlıklı olsunda onlar sorun değim progestron kullanan varmı?
sağol canım siz kaç haftalıksınız ?bendede pcos var rahim filimi çekildim düşüğüm olduğu için ondan sonra hamile kaldım doktorum vermişti ama bugün sormayı unuttum ne kadar kullanacağımı
Bebegide kalbinide gorduk cok mutluyum :)
günaayddıın kızlaaar ben kargalar kahvaltısını etmeden kalktım yine ve bütün apartmanın ne yaptığını dinliyoruum
uyanan var mıı benim midem bulanıyo biraz zor tutuyorum kendimi ne kusucaksam sabahın köründe onuda bilmiyorum ya
bide bide düün öyle nette bakınırken bakın ne buldum pompişlerinde desenler olan pijamalar yarabbim çok cizeeeellleeeerrr
BAKIIIN
Eki Görüntüle 282817 Eki Görüntüle 282818 Eki Görüntüle 282819 Eki Görüntüle 282820
daha vardıda hoşuma gidenleri aldım
Hamileliği sorunlu geçen arkadaşlarım; bu dönemde ağır yük kaldırmak, ağır işler yapmak, belimizden eğilmek (yere uzanmak mesela), veya yükseğe uzanmak gibi şeyler yapmamız lazımmış hiçbirimizin. Nolur sizde dikkat edin kendinize ve bebişlerinize. Umarım en kısa sürede bütün olumsuzluklar güzelliğe dönüşür forumumuzda...ve Hepimiz inşallah sağlıkla ve sıhhatle kavuşuruz bebeklerimize... Bir de bazı arkadaşlar folic acid'in ne kadar kullanılması gerektiği konusunda kararsız kalmışlar; benim doktorumun bana söylediği hamile insanların günde 400 miligram folic acid içmesiydi...
merhaba arkadaşlar iyi akşamlar bu sabah uyandığımda biraz kanamam olmuş sonrasındada koyu kahverengi akıntı hala devam ediyo hemen doktora gittik alttan bakmıyo karşı bende istemiyom zaten çok şükür bebiş duruyo 6 haftalık dedi kalp atışları başlamış ama karından baktığı için duyulmuyomuş ama düşük riski var progestan verdi yat dinlen dedi kızımda çok hareketli durmuyo nasıl durmadan yatayım dua edin kızlar bebişime bişey olmasın çok korkuyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah:18:
cnm yaaa allah korusun kuzucuğunu seni öyle iyi anlıyorum kii cnm benimde 2 yaşında kzııımm ve mecburum ara ara da olsa kucağıma almaya....ama en azından bi süre sende daha dikkat etmeye çalış cnm..olmadıı eşin uğraşsın en azından akşamları cnm
hayırlısıyla görürsün inşallah
ama panik yapma olmaz mı
engin araştırmalarıma dayanarak söyleyebilirim ki
henüz erken olabilir.
cnm benim sakın göremesende dert etme üzme kendini de kuzunu da sakın...daha çok erken seninkide bende dün gittim gördüm ama dr um dinletmedi daha erken çok dedi...ama ben eminim görcen sende en azından mercimeğini...
allah yardımcın olsun canım gelince yaz mutlakaaa
kızlaar düştüüümmm çok korkuyorum gerçi karnıma bişey olmadı ama korkuyorum yinede bişey olurmuu????:18::18::18::18::18::18::18:
çok sağolun kızlar rabbime milyonlarca kez şükür bebeğimin kalbi öyle bir atıyor ki gördüm duydum çok güzel bir duygu hepiniz yaşayın inş...eşimle gittik çok romantik dakikalar yaşadıkDakikada 107 basıyorrr meleğimin kalbi rabbim bana sağlıklı nasip etsin onu inş.cümlemizi
bitanem geçmiş olsun umarım bişi olmamaıştır sanmıyorum ama bir doktoru arasaydın yada gitseydin için rahat etmezki şimdi
cardelensss ınan bugün aklımdaydınnezaman yazıcak dıye beklıyodum cok sevındım canım allah sonunu getırsın ıns elmıra canım benım nolur dınlen yat annene felan bıraksaydın cocuguda bu dönemde sakın ıs felan yapma dık bacaklarını yat bebısın cok önemlı progesteron aldınmı
canım 62 kiloyum manisadanım
iSIM.................... SAT... MUHTEMEL D.T..KILO... SEHIR..YAS:)))posta posta yazıyorum yaşım 26..bu arada az önce doktorumla konuştum kasık ağrıların olması normal dedi.bebğin var olduğuna işarettir dedi hcg değerlerimde çok iyimiş.şimdi progeseteron ilacı troid ilacım ve folik asit ve vitamin olarak elevit içiyorum.
2 yas sendromudur canim biz nerdeyse 3 yasimiza giricez hala devam ediyor. ins bebek dogmadan duzelir.Kızlarrr kızımdan çok bakamıyorum buraya bugünlerde o da iicene çıldırdıı sürekli bi isyan halinde yarım saat bile uyutamadım nasıl dinlencem ben yawwww....
Kelebekcim çok sevindim cnm şimdii nasıl merakla geçicektir bu bayram sana....
Rubetten haberi olan var mı kızlarrr....
Borzo dr dan döndümü
Ne çok soru sordummmm dimii
gecmis olsun canim . dikkat et kendineişte geldim burdayım:) biraz kasıklarımla belim ağrıdı duramadım dr arayıp komşuyuda ayaklandırıp dr gittim bişey diemem dedi burdan çünkü allah razı olsun komşuda götürdü baktık herşeyimiz normal zorlandığın için hemde psikolojikte olabilir ağrı dedi artık içim rahat keyfim yerinde
Defneye 5 aylik hamileyken banyoda ayagm bir kaygi popo ustu dusmustum Allahtan hicbrsey olmadi :)tekrar geçmiş olsun cnm..kızlarr artık duşlara girerken çok dikkat edin duşta falan da yalnız evdeyken banyo yapmayın evde mutlaka biri olsun bende kızımı yıkamıyorum artık eşime kaldı hep bu iş....
hayirli olsun canim kotu dusunme belki alet eskidir hassas algilamiyordur?bugün doktora gittik ultrasona girdim,
5 haftalık dedi..
kalp atışlarını gördük..
fakat şöyle bir durum var,
bebeği zorlayınca görebildik...
bu 10000 değer yüksekliğine göre bebeğin kolayca görünmemesi neden olabilir ?
sorun var yada sorun olabilir demek midir ?
Melinam..................18 eylul......24 haz......59......Bolu.. listedesin. bu degilmi bilgilerin?kızlar benide yazın listeye 18 eylül 24 haziran ilk bebeğim olucak inş.
canim degrin bence gayet iyi , kesede gorunur hic gerek yok bence.kızlar dünden beri okuyorum mesajlarınızı hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. bebeği için kaybetme endişesi içinde olanlara Allah yardımcı olsun melekler korusun onları ve bebişlerini.... tüm kalbimle istiorum bunu. Allah hepimizin yardımcısı olsun. (AMİN) bikaç mesajda beta hcg oranının azaldığını sölemişti bi arkadaşımız. sizler hala kan testi yaptırıyormusunuz. malum önümüz bayram. merak içindeyim bende. şu anda hcg kaç diye. ben 2 kere yaptırdım geçen hafta 2100 dü.
ekledim canimsunflowerr80...........22 eylül..........28 haziran.......Mersin ...31
kimse beni de listeye eklemediii((
ben 4+4 de gordum ama basta goremedi monutoru kendine cevirdi dr bende telaslandim. her dr o kadar kucukken goremeyebilir bence kotu dusunmemek lazim 1 hafta sonra gayet net gorucegini dusunuyorumevet canim iyi düsünelim iyi olsun bakin sizlere ne sorucam kuzenim bugün hastaneye gitti bebisi 4+3 ama doktor alttan bakmis hic birsey görmemis bir hafta sonra gel demis sizce ne olabilir onuda korkutmak istemiyorum cok agliyor ya lan tetsi yapilmadi henüz idrar testi positiv iki kere yapti
ekledim canimBeni de listeye ekler misiniz? :)
Sweatheart30 / 1 eylül / 7 haziran / 55 / İstanbul /30
Hayirli olsun canim darisi basima. benimde haftaya persembe gunum gunler ok yavas geciyor valla :)canımmm allah razı olsun hepimizin sevineceği çok zamanlar olcak bu yolda yoldaş olalım birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?