bilyorsun fatma ikinci olacak bu da olursa böyle nasıl iyi olayım şimdi eşim nasıl üzgün...sabahtır diken üstündeyim sanki...rabbime sığınmaktan başka yapabilceğim hiçbirşey yok...
EYY RABBİM SENDEN TÜM EVLAT SAHİBİ OLAN VE OLACAKLAR ADINA VE KENDİ ADIMA İSTİYORUM.
O SINIRSIZ TÜKENMEYEN HAZİNENDEN BİZLEREDE ;
HALİM,SELİM.ALİM, HAYALI,İMANLI,EDEPLİ,TAKVALI,SANA KUL, HABİBİNE ÜMMET ,ÜSTADLARIMIZA TALEBE,İSLAMA VE KURANA HİZMET EDEN,SENİN YOLUNDA ELİ YÜZÜ GÖNLÜ NURLU,ÇALIŞKAN,HER KONUDA BAŞARILI VE BECERİKLİ HAK YOLDA,HEP HAYIR YOLDA OLAN HER ŞEYİYLE RIZANI KAZANAN,HER YÖNÜYLE HAYIRLARLA DOPDOLU OLAN EVLATLAR NASİB EYLE TÜM EVLADINI KAYBEDENLERE SABIR VER VE EVLATLARINA CENNETİ A'LA YI NASİB ET
ANA KARNINDA OLAN BEBİŞLERİMİZE HAYIRLISYLA DOĞMAYI NASİP EYLE..ONLARI SEN GÖRÜR GÖZETİR KORURSUN SEN BÜYÜKSÜN YARABBİM...
AMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN İNŞALLAH
bebeğimi kaybettim diye yazamam ben girmezsem yarın zaten anlayın bebğim yok dua edin bana kafayı yerim herhalde aksi durumda...
gtünaydın bacılıklar
gtünaydın bacılıklar
günaydıın canıım
pelishh sen nerelisin
bizim oralarda cok kullanırlar bu kelimeyi
Ben dün gece dayanamadım birlikte oldum eşimleşükür lekenme falan olmadı.Doktorumda zararı yok aşırıya kaçmadığın sürece demişti ona güvendim. pişman olmadım valla
cnm zatennn son 3 ay hariç o zmn daha bi dikkatli olmak lazımm malumm büyüceği için onun dışında normal hayatına devam etmekte yarar var haaa tabii dr un tehlikeli dediği zamanlarr varsa o zamn başka...seni hınzırrr seni....
bende basta kasik agrilari vardi ama suan hic bir belirti yok arada krampf girer gibi oluyor evt ama ne mide bulantisi ne gögüs agrisi hic bisey yok unutuyorum bazen hamile oldugumu bende suan yurtdisindayim yani burda yasiyorum aslinda
bende izmirliyim ama SAT 20 eylül yurtdisi olarak nilfar beni kastetmis ama tarih olarak sensin ikimizin karisimi cikmis anlican
ya kizlar kafam ck karisti ikinizinde adi ayni mi burda.Ben tam olarak son adet tarihi 28 agustos olan ve onceki bebegini aynen bnm gibi 9 hafta 4 gunlukken dusuren ve izmirli olan tuanadan bahsetmistim
evet canım ilk üç ay ve son 1-2 ay diyolar.Ya 5-6 hafta falan olsa teşebbüs etmiycektim hiçvalla iş hınzırlıktan çıktı
ya doktor da bize rapor verirken ilişki yok demişti ama rapor süresince mi 3 ay bitene kadar mı anlamadık, soramıyoruz da açıp :) gece rüyama girdi, 8 ay bitene kadar ilişki yok diyodu :/
kızlar bi soru sormuştum ama görmediniz sanırım.
sizler mideniz bulandığında rahatça çıkarabiliyo musunuz,yoksa prmak atarak falan mı çıkarma durumunuz oluyo?
benim midem çok fena kavruluyo ama çıkaramıyorum kendiliğimden.
Valla hayatım normalde 3 ay diyolar bide son 1-2 ay ama belli olmuyo.kişinin ve bebeğin durumuna göre değişiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?