2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bilyorsun fatma ikinci olacak bu da olursa böyle nasıl iyi olayım şimdi eşim nasıl üzgün...sabahtır diken üstündeyim sanki...rabbime sığınmaktan başka yapabilceğim hiçbirşey yok...

6-7 defa düşüren arkadaşlarım var benim.. Ama ildiğim düşük vs olunca açık pembe kan olurmuş senin öle oldugun sanmıyorum

Amin canım inşallah rabbim sayesinde bebişlerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza

bebeğimi kaybettim diye yazamam ben girmezsem yarın zaten anlayın bebğim yok dua edin bana kafayı yerim herhalde aksi durumda...

Allah korusun canm oyle deme hayirlisini dile.Bende hep diken ustundeyim bnmde ilk bebegim dusuk olmustu tamda su gunlerimde yani suanda 9 hafta 4 gunlugum ve bgnlerde ck korkuyorum Allah esirgesin Insallah hicbisey olmasin

miraycımmmm hep dua edicem cnmm iyii olsun herşey umarımmm dinlenme versin dr un bebeğinle dön gene aramızaa inşallahhh ......

pelishh sen nerelisin

bizim oralarda cok kullanırlar bu kelimeyi

Canım ben istanbulluyum.Memlekette istanbul yani babam dedem dedesi dedesi 7-8 göbek orjinal istanbullu İçimden geldi tatlım ondan dedim ben normalde bacım falan derim sevdiklerime ama çoğul konuşunca bu çıktı ağzımdan birden

Ben dün gece dayanamadım birlikte oldum eşimle şükür lekenme falan olmadı.Doktorumda zararı yok aşırıya kaçmadığın sürece demişti ona güvendim. pişman olmadım valla

cnm zatennn son 3 ay hariç o zmn daha bi dikkatli olmak lazımm malumm büyüceği için onun dışında normal hayatına devam etmekte yarar var haaa tabii dr un tehlikeli dediği zamanlarr varsa o zamn başka...seni hınzırrr seni....

evet canım ilk üç ay ve son 1-2 ay diyolar.Ya 5-6 hafta falan olsa teşebbüs etmiycektim hiç valla iş hınzırlıktan çıktı

bende basta kasik agrilari vardi ama suan hic bir belirti yok arada krampf girer gibi oluyor evt ama ne mide bulantisi ne gögüs agrisi hic bisey yok unutuyorum bazen hamile oldugumu bende suan yurtdisindayim yani burda yasiyorum aslinda

Ay canm ya sn hangi tuana sin ki ben son adet tarihi 28 agustos olana dicektim:)biraz karisti ama olsun.Benmde bulantilarim 8. haftada gecmisti ck telaslandim bisey hissetmedim gttim doktora yk hersey yolunda dedi.snra biara yne bi tiksinmeler basladi suan yne 9 hafta 4 gunluk oldu ama yne telasliyim doktora gidip kalp atislarini herseyin iyi oldugunu duyana kadar.ama bnde midemde eksime biraz var acayip halsizim arada carpintim oluyr bde biraz tiksinme var arada midem bulaniyr ama bazen:)

bende izmirliyim ama SAT 20 eylül yurtdisi olarak nilfar beni kastetmis ama tarih olarak sensin ikimizin karisimi cikmis anlican

ya kizlar kafam ck karisti ikinizinde adi ayni mi burda.Ben tam olarak son adet tarihi 28 agustos olan ve onceki bebegini aynen bnm gibi 9 hafta 4 gunlukken dusuren ve izmirli olan tuanadan bahsetmistim

ya kizlar kafam ck karisti ikinizinde adi ayni mi burda.Ben tam olarak son adet tarihi 28 agustos olan ve onceki bebegini aynen bnm gibi 9 hafta 4 gunlukken dusuren ve izmirli olan tuanadan bahsetmistim

tatlım bu tuanama belki senin aradığın tuana dır.İsim karışıklığı sanırım

evet canım ilk üç ay ve son 1-2 ay diyolar.Ya 5-6 hafta falan olsa teşebbüs etmiycektim hiç valla iş hınzırlıktan çıktı

ya doktor da bize rapor verirken ilişki yok demişti ama rapor süresince mi 3 ay bitene kadar mı anlamadık, soramıyoruz da açıp :) gece rüyama girdi, 8 ay bitene kadar ilişki yok diyodu :/

Son düzenleme:
ya doktor da bize rapor verirken ilişki yok demişti ama rapor süresince mi 3 ay bitene kadar mı anlamadık, soramıyoruz da açıp :) gece rüyama girdi, 8 ay bitene kadar ilişki yok diyodu :/

Valla hayatım normalde 3 ay diyolar bide son 1-2 ay ama belli olmuyo.kişinin ve bebeğin durumuna göre değişiyo.

kızlar bi soru sormuştum ama görmediniz sanırım.
sizler mideniz bulandığında rahatça çıkarabiliyo musunuz,yoksa prmak atarak falan mı çıkarma durumunuz oluyo?
benim midem çok fena kavruluyo ama çıkaramıyorum kendiliğimden.

Canım çok bulanıyo ama çıkaramıyosan mecbur prmak at rahatla..

Valla hayatım normalde 3 ay diyolar bide son 1-2 ay ama belli olmuyo.kişinin ve bebeğin durumuna göre değişiyo.

kızlar valla bende ilişkiden korkuyorum ama eşim çok fena durumda geçen pazar birlikte olduk ama ben yeni kız gibiydim psikolojik heralde bayağ kasıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…