2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım kıza hamileyken belirtilerin nasıldı mesela aşırı mide bulantısı felan durumları var mıydı?
cnm hiç ne bulantı ne baş dönmesii yoktu kızımdaa yaa 7. ayımdaydımm hop hop hopluyodum yanii hiç anlamadım bitek son aylarda yanmalarım oluyoduu
cnm yok biraz daha büyüsün direk normal ultrasondan bakıcak sanırım bi daha alttan bakmaz...ama bu kadar telaş yapma daha minicik o cnm boyuna kilosuna takma boy kilo falan 3. aydan sonra hesaplanması gereken şeyler ne bu acelennn
ya arkadaşlar sadece benim mi kasıklarımda adet ağrıları oluyo
yoksa sizin de oluyo da benim gibi pimpiriklenmiyo musunuz????
cnm bende hem bel ağrısı ve arada batmalar oluyoo kzıımda son 2 ayda batmalar vardı çok normal cnm yaa sıkma canını

kalp atışını gördükten sonra veriyo canım vitamin ve mineral hapı. en son ne zaman muayeneye gittin?

5+4 te keseyi görmeye gittik, gördük
diğer randevum bayram dönüşü 14 kasımda 7+3 olacağım inşallah

ilk hamileliğim bir de ikiz olunca attığım adımı düşünmeye başladım

kalp atışını gördükten sonra veriyo canım vitamin ve mineral hapı. en son ne zaman muayeneye gittin?
cnm elevite herkezi aynı anda başlatmıyoo dr larr..genelinde 3. yada 4. aydan sonra başlatıyolar vitamin cnm...sakın neden bana vermedi deme....ben kzımda 4. ayda başladım ihtiyaç yoktu demekki testlerini yaptırdınmı kan idrar falan tarzı onlara göre de verebiliyo dr lar...bende bunda daha başlamadık folbiole devam dedi dr um telaş yapmaaa....

5+4 te keseyi görmeye gittik, gördük
diğer randevum bayram dönüşü 14 kasımda 7+3 olacağım inşallah

ilk hamileliğim bir de ikiz olunca attığım adımı düşünmeye başladım

benim bütün testlerim normaldi ama her doktor farklı zamanlarda verebiliyor sıkıntı yapma ben solgarın folic acidini kullanıyorum onun yanında.

benim bütün testlerim normaldi ama her doktor farklı zamanlarda verebiliyor sıkıntı yapma ben solgarın folic acidini kullanıyorum onun yanında.

sağol burası olmasa biraz zor gelir 14 kasım, halbuki benim doktorum da kadınlar kulübüne girme diye beni uyardı :)
bütün hastalarım oradan okuyup okuyup geliyo işime karşıyo dedi

Son düzenleme:
valla bende cıkarmım dıye tutuyorum kendımıı
ama en sonunda kendısı gelıyor zaten
bence hıc zorlama oyle
alışkanlık falanda olurda
Selamlar ben geldimmmmm
hoşgeldiiiiin
bende geldim :)

bende elevit kullanıyorum gece yatmadan önce falan aç karna
sanırım hepimiz farklı kullanıyoruz
ama bende hiç öyle mide bulantısı falan yapmadı tam aksinee gecırdı dıyebılırım
zaten etkilerindede yazıyor
mide bulantılarını hafifletir diyee okursanız eger
kısıye göre değişir tabii
ve uykumdada sorun yok 10 11 gibi yatıyorum anında fıssssss

sağol burası olmasa biraz zor gelir 14 kasım, halbuki benim doktorum da kadınlar kulübüne girme diye beni uyardı :)
bütün hastalarım oradan okuyup okuyup geliyo işime karşıyo dedi

ayy canım yaa benimkide dedi internette orda burda araştırma yapma ben ne dersem o diye uyardıı

kızlarrr yaaa söylemesi ayıptır ama canım acaipp lahmacun çekiyoo naaapsammm yaaa eşim isteme bi yerden dediii..köfte yaparım ben gelincee dedii ama lahmacun gibi olmaz o...acaba şöylee bursa iskenderden yada neco gibi bi yerden istesem mi yaaa...ölcemm burda....

ben yedm hamıle olduktan sonra cunkı mıdem bulanıyordu hersey agır gelıyordu hıc bısey yıyemıyordum
lahmacunda agır ama onu cnım ıstemıstı yedim
can isteynce mecbur yıcen bu durumda
ay aslında yemek hakkında konusmak istemiyorum

eşin kıyma alsıng elince canım sende azıcık hamur aç evde yapın olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…