cnm hiç ne bulantı ne baş dönmesii yoktu kızımdaa yaa 7. ayımdaydımm hop hop hopluyodum yanii hiç anlamadım bitek son aylarda yanmalarım oluyoduucanım kıza hamileyken belirtilerin nasıldı mesela aşırı mide bulantısı felan durumları var mıydı?
cnm yok biraz daha büyüsün direk normal ultrasondan bakıcak sanırım bi daha alttan bakmaz...ama bu kadar telaş yapma daha minicik o cnm boyuna kilosuna takma boy kilo falan 3. aydan sonra hesaplanması gereken şeyler ne bu acelennnmerhaba kızlar dun doktora gıttım şükür ki kalp atışlarını
duydum bebişimin 6+4'tük dun bebişimde 7mm doktor suan normal
dedı ama ben 3 ay dolmadann pek bir sey demiyorum dedı tecrubelerımızden dolayı
dedı sizce bebiişimin boyu normal mi? birde 5 hafta sonra cağırdı tam 3. ay oluyor
bir konuda daha bilgilerinizi almak istıyorum benm rahmin biraz arkadaymı doktor
karından ultrasonla bakınca goremedi bir sey vajınal ultrasonla bakınca her şey cok net
size bu durum ilerde bır tehlike oluşturur mu? doktor bir sey demedi ama hep vajınadan mı bakıcak bana ?
lutfen bilgilerinizi paylasın benmle..
cnm bende hem bel ağrısı ve arada batmalar oluyoo kzıımda son 2 ayda batmalar vardı çok normal cnm yaa sıkma canınıya arkadaşlar sadece benim mi kasıklarımda adet ağrıları oluyo
yoksa sizin de oluyo da benim gibi pimpiriklenmiyo musunuz????
elevit nedir
bana doktor elevit falan demedi
kalp atışını gördükten sonra veriyo canım vitamin ve mineral hapı. en son ne zaman muayeneye gittin?
cnm elevite herkezi aynı anda başlatmıyoo dr larr..genelinde 3. yada 4. aydan sonra başlatıyolar vitamin cnm...sakın neden bana vermedi deme....ben kzımda 4. ayda başladım ihtiyaç yoktu demekki testlerini yaptırdınmı kan idrar falan tarzı onlara göre de verebiliyo dr lar...bende bunda daha başlamadık folbiole devam dedi dr um telaş yapmaaa....kalp atışını gördükten sonra veriyo canım vitamin ve mineral hapı. en son ne zaman muayeneye gittin?
5+4 te keseyi görmeye gittik, gördük
diğer randevum bayram dönüşü 14 kasımda 7+3 olacağım inşallah
ilk hamileliğim bir de ikiz olunca attığım adımı düşünmeye başladım
cnm elevite herkezi aynı anda başlatmıyoo dr larr..genelinde 3. yada 4. aydan sonra başlatıyolar vitamin cnm...sakın neden bana vermedi deme....ben kzımda 4. ayda başladım ihtiyaç yoktu demekki testlerini yaptırdınmı kan idrar falan tarzı onlara göre de verebiliyo dr lar...bende bunda daha başlamadık folbiole devam dedi dr um telaş yapmaaa....
canım elevit mide bulantısı yapıyo aç karınla içme tok iç o zaman daha iyi ve de gündüz iç çünkü enerji veriyo akşam içtiğin zaman uyku tutmuyo.
benim bütün testlerim normaldi ama her doktor farklı zamanlarda verebiliyor sıkıntı yapma ben solgarın folic acidini kullanıyorum onun yanında.
benim doktorum da kadınlar kulübüne girme diye beni uyardı :)
bütün hastalarım oradan okuyup okuyup geliyo işime karşıyo dedi
Doktorum 5 haftalıkken bana elevit ve folikasit yazdı.Günde birer tane içiyorum.
Selamlar ben geldimmmmm
valla bende cıkarmım dıye tutuyorum kendımııkızlar bi soru sormuştum ama görmediniz sanırım.
sizler mideniz bulandığında rahatça çıkarabiliyo musunuz,yoksa prmak atarak falan mı çıkarma durumunuz oluyo?
benim midem çok fena kavruluyo ama çıkaramıyorum kendiliğimden.
hoşgeldiiiiinSelamlar ben geldimmmmm
hoşgeldin cnm bende birazdan kaçarr kuzumu yatırcammm
evet canım kahvaltıdan sonra ancak öğlen içiyorum.aç karnına troid ilacımı içiyorum..
sağol burası olmasa biraz zor gelir 14 kasım, halbuki benim doktorum da kadınlar kulübüne girme diye beni uyardı :)
bütün hastalarım oradan okuyup okuyup geliyo işime karşıyo dedi
kızlarrr yaaa söylemesi ayıptır ama canım acaipp lahmacun çekiyoo naaapsammm yaaa eşim isteme bi yerden dediii..köfte yaparım ben gelincee dedii ama lahmacun gibi olmaz o...acaba şöylee bursa iskenderden yada neco gibi bi yerden istesem mi yaaa...ölcemm burda....
kızlarrr yaaa söylemesi ayıptır ama canım acaipp lahmacun çekiyoo naaapsammm yaaa eşim isteme bi yerden dediii..köfte yaparım ben gelincee dedii ama lahmacun gibi olmaz o...acaba şöylee bursa iskenderden yada neco gibi bi yerden istesem mi yaaa...ölcemm burda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?