ya doktor da bize rapor verirken ilişki yok demişti ama rapor süresince mi 3 ay bitene kadar mı anlamadık, soramıyoruz da açıp :) gece rüyama girdi, 8 ay bitene kadar ilişki yok diyodu :/
kızlar bi soru sormuştum ama görmediniz sanırım.
sizler mideniz bulandığında rahatça çıkarabiliyo musunuz,yoksa prmak atarak falan mı çıkarma durumunuz oluyo?
benim midem çok fena kavruluyo ama çıkaramıyorum kendiliğimden.
Canım çok bulanıyo ama çıkaramıyosan mecbur prmak at rahatla..
cnm eğer çok fazla bulanmıyosa yani sadece yanmaysa zorlama derim ben...yani dayanamıcak gibiysen zaten tek parmak yeter ama çıkarcam die de tahriş etme boğazını....
kızlar bi soru sormuştum ama görmediniz sanırım.
sizler mideniz bulandığında rahatça çıkarabiliyo musunuz,yoksa prmak atarak falan mı çıkarma durumunuz oluyo?
benim midem çok fena kavruluyo ama çıkaramıyorum kendiliğimden.
Selam kızlar valla geçmişi okuyayım dedim baktım bitecek gibi değilll bıraktım artıkk.....
Nasılsınızzzz bebişler nasıl ??
sağolasın cnm biz iyi sayılırızzz bikaç gündür ulantılarım azaldı benim..bide kızım biraz rahat bıraksaa daha iyi hisedicem gibi....bu arada bana iicene bu erkek gibi geliyoo yaa kızımda öylee direk kız demiştimm bunda hiç kız demek gelmiyoo ağzımaa...hakkımızda hayırlısı artıkk..hiç kız ismide düşünemiyorum o sebepten...
siz nasılsınızz kuzucunlaa
ya arkadaşlar sadece benim mi kasıklarımda adet ağrıları oluyo
yoksa sizin de oluyo da benim gibi pimpiriklenmiyo musunuz????
sağolasın cnm biz iyi sayılırızzz bikaç gündür ulantılarım azaldı benim..bide kızım biraz rahat bıraksaa daha iyi hisedicem gibi....bu arada bana iicene bu erkek gibi geliyoo yaa kızımda öylee direk kız demiştimm bunda hiç kız demek gelmiyoo ağzımaa...hakkımızda hayırlısı artıkk..hiç kız ismide düşünemiyorum o sebepten...
siz nasılsınızz kuzucunlaa
canım kiminde kasığa kiminde bele vurur benim bel ağrım oluyo ara ara kasıklarımda oluyo ama dayanılmayacak gibi değil uzandığım zamann geçiyo.
selam kızlaaaar.benimde kasık ağrılarım geçti gibi hep uzanıyorum ayakta kalmamaya çalışıyorum.ama sabah bulantılarım başladııııı.birde eleviti içtikten sonra oluyo...
canım elevit mide bulantısı yapıyo aç karınla içme tok iç o zaman daha iyi ve de gündüz iç çünkü enerji veriyo akşam içtiğin zaman uyku tutmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?