2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

az bile canimcim daha fazla attigimiz günler de oldu simdi az kisiyiz herkes tatilde

hemen az önce yaptığım bir araştırmayı sunayım sizlere

2012 mart ayı anneleri: 2628 sayfa
2012 nisan ayı anneleri: 2245 sayfa
2012 mayıs ayı anneleri: 1487 sayfa
2012 haziran ayı annelerini söylememe gerek yok sanırım

Son düzenleme:

insallah canim benim .peki sen özelemi gidiyosun devlet hastanesine mi?? birde ayrintili ultrason ne zaman bakilacak ???

maşallahhhhhhh süper haziran ayı annesi olmaktan mutluluk ve kıvanç duyarım saygılarımla

Allah bize bi çene vermiş

selamünAleyküm ağalarr

:124:saol canım. benim oğluşum senin oğluşundur canım sağlıkla doğsun hele, gönderirim arada
Oyyy neler aldı annesi Zeynep Bademize bakalım. yirim ben onların hepsiniii. haniii, görelim cicişleri

ohhh ohhhh güle gülee giysin zeynocuk cicilerinii bakalımmmm
Sağol canım inş tekrarlamaz gerçekten zor ya şimdi iyiyim
inşallahh cnm yaaa tam da zamanında çıkmış 20 lerin cnm yaa
slm kızlar nasılsınız
bız cok uykucu oldukya ne olcak halımız bılmem sıscez anakız bu gıdısle

sorma bizde anakızz uykucuyuzzz bayılırızz sabah babayı gönderip şekerleme yapmaya karnımdakide mecbur buna alışıyoo...:))

insallah canim benim .peki sen özelemi gidiyosun devlet hastanesine mi?? birde ayrintili ultrason ne zaman bakilacak ???

:124:saol canım. benim oğluşum senin oğluşundur canım sağlıkla doğsun hele, gönderirim arada
Oyyy neler aldı annesi Zeynep Bademize bakalım. yirim ben onların hepsiniii. haniii, görelim cicişleri

Kuzular yaa yalnış anlamayın beni nolur ama ben aldıklarımı paylaşmamayı tercih ediyorum hani alan var alamayan var yazık Ama paylaşan arkadaşlarıma değil lafım ya sakın kötü anlamayın hemiii canlarr :))

Rana senin Ömerini yerim bennn Zümzümmm bizim kıza bir ara Defne adını düşünmüştük daha doğrusu kuzenimin bir Cınar ı var canımızın içi Abla kız olursa Defne koyalım ikiside ağaç ismi demişti ama olmadı yani şimdi Bir Cınar bir Defne olacak haa ayy Allahım ömürlerini nimetlerini ağaç kökleri gibi büyük bereketli yapsın inşallah hepsinin tabii :))

canımm.. sevindim iyi olmana.. ben de seni merak ettimdi :26::26:

ben de senii ve Işık'ımızı

bi markete gidip gelem dedim hemen kaç sayfa atlamışşş
çenesi düşükler sizi :76::76::76:

inşallahhh cnm yaaa bütün kuzularımızz ii olsun sağlıklıı olsun inşallahh yaaa hep güzel haberlerinii alalım bütün kuzucuklarınn....
canımm.. sevindim iyi olmana.. ben de seni merak ettimdi :26::26:

ben de senii ve Işık'ımızı

bi markete gidip gelem dedim hemen kaç sayfa atlamışşş
çenesi düşükler sizi :76::76::76:

ben ne ediiimm defne accık tv seyrediyoda bakıyorumm yoksaa mümkün değil bi geliyorum 30 sayfa gitmişş okumaya kalksam yetişmiyoo zmn....:26:

Aborjinosözele gidiyorumm ben ocak 20 si gibi gidem 19 + da olcam sanırım canım insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…