az bile canimcim daha fazla attigimiz günler de oldu simdi az kisiyiz herkes tatilde
az bile canimcim daha fazla attigimiz günler de oldu simdi az kisiyiz herkes tatilde
Şimdi baktım 20 haftanın sonunda duymaya başlarlar diyor annelerinin seslerini o yuzden ben 20 den sonra yapcam o işleri canım
Canım inşallah darısı başına :) Yaptırömıştım canım temiz cıkmıştı yani temiz derken 10.000 de 1 cıkmıştı ama yinrde emin olmak için tekrar istedi bu sefer değeri sormadım iyi çıkmış gözün aydın bir ayrıntılı ultrasonumuz kaldı deyince
hemen az önce yaptığım bir araştırmayı sunayım sizlere
2012 mart ayı anneleri: 2628 sayfa
2012 nisan ayı anneleri: 2245 sayfa
2012 mart ayı anneleri: 1487 sayfa
2012 haziran ayı annelerini söylememe gerek yok sanırım
2012 mayıs ayı anneleri: 1487 sayfa
Allah bize bi çene vermiş
selamünAleyküm ağalarr
Oyyy yesinlerrr onu Ömer cok seviyorum bu ismi canım yıllardır erkek ismim belliydi Ömer olacaktı süperr ismi canım :))
Teyzoşlar 4lü test temiz çıktı dün dayanamadım kızıma ilk cicilerini aldım 1 ay sonra alalım dedik ama olmadııı :):) Darısı öğrenemeyen tüüümm arkadaşlarımın başınaaa
ohhh ohhhh güle gülee giysin zeynocuk cicilerinii bakalımmmmEEEE BU KUZULAR 20 HAFTADAN SONRA DUYUYOLARMIŞ MÜZİGE TEPKİ VERİYOSA NASIL OLUYO ANLAMADIM DUYUYOLARMI ŞİMDİİ:44:
Oyyy yesinlerrr onu Ömer cok seviyorum bu ismi canım yıllardır erkek ismim belliydi Ömer olacaktı süperr ismi canım :))
Salak bunlarr yaaaaa neyse canım azcık daha sabredcez naaplım
Teyzoşlar 4lü test temiz çıktı dün dayanamadım kızıma ilk cicilerini aldım 1 ay sonra alalım dedik ama olmadııı :):) Darısı öğrenemeyen tüüümm arkadaşlarımın başınaaa
inşallahh cnm yaaa tam da zamanında çıkmış 20 lerin cnm yaaSağol canım inş tekrarlamaz gerçekten zor ya şimdi iyiyim
slm kızlar nasılsınız
bız cok uykucu oldukya ne olcak halımız bılmem sıscez anakız bu gıdısle
Allah bize bi çene vermiş
selamünAleyküm ağalarr
insallah canim benim .peki sen özelemi gidiyosun devlet hastanesine mi?? birde ayrintili ultrason ne zaman bakilacak ???
:124:saol canım. benim oğluşum senin oğluşundur canımsağlıkla doğsun hele, gönderirim arada
Oyyy neler aldı annesi Zeynep Bademize bakalım.yirim ben onların hepsiniii. haniii, görelim cicişleri
ohhh ohhhh güle gülee giysin zeynocuk cicilerinii bakalımmmm
inşallahh cnm yaaa tam da zamanında çıkmış 20 lerin cnm yaa
sorma bizde anakızz uykucuyuzzz bayılırızz sabah babayı gönderip şekerleme yapmaya karnımdakide mecbur buna alışıyoo...:))
Rana canım hayırlı olsun Ömer paşan ben de dun gece hiç uyuyamadım gittik bugun dişçiye dişçi patlamamış birşey yapamam dedi jel verdi onu sür dedi doktorumu aradım sordum kullanabilirsin dedi şuan iyiyim çok şükür kızlar
Bende seniiii
inşallahhh cnm yaaa bütün kuzularımızz ii olsun sağlıklıı olsun inşallahh yaaa hep güzel haberlerinii alalım bütün kuzucuklarınn....Kuzular yaa yalnış anlamayın beni nolur ama ben aldıklarımı paylaşmamayı tercih ediyorum hani alan var alamayan var yazık Ama paylaşan arkadaşlarıma değil lafım ya sakın kötü anlamayın hemiii canlarr :))
Rana senin Ömerini yerim bennn Zümzümmm bizim kıza bir ara Defne adını düşünmüştük daha doğrusu kuzenimin bir Cınar ı var canımızın içi Abla kız olursa Defne koyalım ikiside ağaç ismi demişti ama olmadı yani şimdi Bir Cınar bir Defne olacak haa ayy Allahım ömürlerini nimetlerini ağaç kökleri gibi büyük bereketli yapsın inşallah hepsinin tabii :))
canımm.. sevindim iyi olmana.. ben de seni merak ettimdi :26::26:
ben de senii ve Işık'ımızı
bi markete gidip gelem dedim hemen kaç sayfa atlamışşş
çenesi düşükler sizi :76::76::76:
Çenemizin düşük olduğu az önce tescillendi canım
gızlarrrrr takip listemiz burada;
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/493006-2012-haziran-annelerinin-yeni-takip-listesi.html
hala görmeyen varsa bi bakıversinnn
bu arada bugün nilfar ı hiç görmedim :44::44::44:
nerdekiiii?????
hakkaten yaaa... gördüm şaşırdımmm
onlar bizden önce doğurcaklar bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?