2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bizde yeterki sebep olsun severiz kutlamayı. Valla İranı bilemiycem. sonuçta islam devleti. ama nerdeee öğleye kadar çalışma? bizimkiler sabah git, akşam gel, emeklilik yaşı da 60-65. daha erken olamazsın. yani 35-40 yaşında emekli olmak yok.

ben de gelsin diye ifadesini alam diye baktım ama yok
Acaba don çok mu beğenildi de ondan mı yok?

merhaba kızlaaarrrrr... hayırlı cumalar...

mübarek gün ama ben bir konuya dalıyoorum balıklama...

sizin içinde sütyen takmak çekilmezz oldu mu yaaaa beni çok sinir ediyor,kaşıntı bir yandan baskı yapıyor gibi geliyor sanki artık.hiç takmasam hayat bayram olsa ne iyi olacak. kaç tane aldım yeni sütyen ama beğendiremedim kendilerine

merhaba hoşgeldin
ben takmıyorum hiç:)
şişme yelek giyiyorum sürekli hiç belli olmuyor hemde tavsiye ederim

sana da hayırlı cumalar hoşgeldin
sütyen takmayınca feci oluyorum ben de
yatakta dönerken yer değiştirirken falan acıyo

sen bilirsin canım..
azeriler beğendikleri donları parçalamaya fala kalkmazlar de mii

evt canımm
listemizin 2. Doruk paşası da geldi :124::124::124::124::124::124:
ay sevindim yaaaa
ay birde yüzlerini görelim hayırlısı ile başka bir şey istemiyorum
isimleri gibi uzun uzun güzel guzel yaşasın cümlemizinki

sana da hayırlı cumalar canım

benimkiler zati silikon desteksiz 90dııı.. şimdi hepsi güçük geliyy
95 felan almak istemiyorum o yüzden gittim büssürü sporcu sütyeni aldım.. rahat rahat onları giyiyorum..
evde giymeyim diye düşündüm ama bu defa da sarkarsa diye korktum

kızlar ya bişey soracağım
bize midye yasakmı:26::26:

öyle duydum ama emin diilim canım.. o yüzden yanıltmış olmayım seni

ayyy dün çok güldüm yaaa o don muhabbetine

Nazar değdi donumuza.

kızlar ya bişey soracağım
bize midye yasakmı:26::26:
Bilmiyorum canım. bende çok seviyorum ama kabuklu deniz ürünleri yemeyin diye okumuştum sanki.:26:

Sana da hayırlı cumalar canım. hoşgeldin. Nasılsın? miniğimiz napıyo? bende daha sıkıntı yok o konuda. giyiyorum sütyenimi. valla ister sıksın, ister kaşınsın, giyemeye devam etcem. sarkmasın sonra

merhaba hoşgeldin
ben takmıyorum hiç:)
şişme yelek giyiyorum sürekli hiç belli olmuyor hemde tavsiye ederim

canım ben öncedende sevmezdim mecbur kalmadıkça takmazdım.e gerekmiyordu da hani ama şimdi korkuttular beni büyüdü sarkabilir diye. onun için dikkatli olmaya çalışıyorum...

evet canım o ağrı hisssi yerini daha garip bir duyguya terketti bu hafta ... böyle aşırı hassas koyu kısımlar. kıyafet bile değse acı değil ama içi çok kötü bir his kaplıor sankiii... bu bebeler emerkende böyle hissedersek yandık ben söyleyeyim... alooo deneyimli anneler neredesiniz...

durdu durdu bunu istedi ya hay allah :26:
neyse tadımlık yerim artık

illaki sarkacak kuzu
o kadar süt toplanacak sonra o sütler gidince taş olsa dayanmaz

ben evde zaten takmıyorum.yatarken falan çok zor.ama şu bi kaç gündür bana da daral gelmeye başladı.normal sütyenimin içine sığamıyorum artık acılar geri döndü

bende 85 c giyiyordum 90 aldım şimdilerde ,birtanede dediklerinden sporcu tipi, ama kaşıntı vs şimdi de bu aşırı hassasiyettt geçer inş...

minik iyidir herhalde canım daha bir tepki yok kendilerinden hissedemedik bir tekme olsun bir tokat olsun... beklemedeyiz... bende kaşına kaşına giyiyorum canım sonra pişman olmak var işin ucunda... yatarken çıkarsakta yine sıkıntı olur mu acaba ...süzülürler mi

sen bilirsin canım..
azeriler beğendikleri donları parçalamaya fala kalkmazlar de mii
bilmiyorum ki. konu don olunca sevgi ifadesini kim nasıl gösterir bilemiyorum.

yatarken de mi giyiyosun? ben gece giymiyorum.

illaki sarkacak kuzu
o kadar süt toplanacak sonra o sütler gidince taş olsa dayanmaz

sağol yaa nasıl rahatlattın ya sarkmaz belki hadi cuma bugün dua edelim
ben evde zaten takmıyorum.yatarken falan çok zor.ama şu bi kaç gündür bana da daral gelmeye başladı.normal sütyenimin içine sığamıyorum artık acılar geri döndü

büyük beden almak şart canım yoksa zoooorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…