inşallahhh cnm yaaa bütün kuzularımızz ii olsun sağlıklıı olsun inşallahh yaaa hep güzel haberlerinii alalım bütün kuzucuklarınn....
ben ne ediiimm defne accık tv seyrediyoda bakıyorumm yoksaa mümkün değil bi geliyorum 30 sayfa gitmişş okumaya kalksam yetişmiyoo zmn....:26:
bence o tatil
çünkü yılbaşı yemeği dün akşamdı ya, bugün tatildir sanırım
bundan sonra sen yokken yazdıklarımızı düzenleme panelinden silip yerine lgkfjgajgıragjmıgjmga falan yazıcaz
bi daha markete neyim gideme
neyyyy
psikopata bağlaman beni walla hiç kalkmam başından sizi de kaldırmam bundan soona görürsünüz o zaman
gızlarrrrr takip listemiz burada;
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...2-haziran-annelerinin-yeni-takip-listesi.html
hala görmeyen varsa bi bakıversinnn
bu arada bugün nilfar ı hiç görmedim :44::44::44:
nerdekiiii?????
kızlar ıkı gundur bebegımı pek hıssedemıyorum dunden berı hareketlerını hssedemıyorum brseymı oldu acaba doktora gıtsemmı
kızlar ıkı gundur bebegımı pek hıssedemıyorum dunden berı hareketlerını hssedemıyorum brseymı oldu acaba doktora gıtsemmı
evet ya, nerdeki? yemek nasıl geçti acaba? donla rahat edebildimi? :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/493006-2012-haziran-annelerinin-yeni-takip-listesi.html
nerdekiiii?????
yok be kuzumm o haftalardan önce hissetmiş olman bilee çok güzell 18. haftadan önce ilk gebeliklerde hisedilmez dioo tüm dr larr...yani siz ayrıcalıklısınızzz..üzme kendiniii hiçç boşunaa gene tepişcektirr kuzun..
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/493006-2012-haziran-annelerinin-yeni-takip-listesi.html
nerdekiiii?????
Çok passifler, çoookhakkaten yaaa... gördüm şaşırdımmm
onlar bizden önce doğurcaklar bi de
hönkk
benim bildiğim 31 aralık tan bi gün sonrası tatil olur..
bu azeriler bi gün önceyi de mi tatil yapıyolarkii
bi de bize derler çok tatil yapıyoruz diye
off ne bılıyım yaaa korkuyorum ıste herseyden bırsey olcak dıye dun gece cok bel agrısı cektım yıne ondanda korkuyorum bıraz yarın yolculuga cıkıyoruz doktor bırsey olmaz ıstedıgın yere gıdebılrsın dedı ama benı bu korkularımdan kım arındırcak hıc bılmıyorum :18::18: ııe dengsız oldum bugun
[ı]
[ı]31 aralık da evdeyiz biz azeriler olarakYarın çünkü dünya azerilerinin birlik beraberlik günü var. :118:bugün de tatil yapmış olabilirler. Akşam babamlarla konuşcam, sorarım.
[/ı]
evet ya, nerdeki? yemek nasıl geçti acaba? donla rahat edebildimi? :26:
Kuzumm eline sağlıkk
cano bende hiç görmedim bu gün
benim birde oğluşumu işlermisin saol:)
tahminide olsa
al o zaman bunlar sana gelsin
Bi de üstüne ağlarımm hiç dayanamazsın
Eki Görüntüle 317788 Eki Görüntüle 317790 Eki Görüntüle 317791 Eki Görüntüle 317792
off ne bılıyım yaaa korkuyorum ıste herseyden bırsey olcak dıye dun gece cok bel agrısı cektım yıne ondanda korkuyorum bıraz yarın yolculuga cıkıyoruz doktor bırsey olmaz ıstedıgın yere gıdebılrsın dedı ama benı bu korkularımdan kım arındırcak hıc bılmıyorum :18::18: ııe dengsız oldum bugun
ben de gelsin diye ifadesini alam diye baktım ama yok
Zeynep'in Bade'sini de ekledim
tabii eklerim canımm
adı da belli mi???
içim parçalandı
parça pinçik oldum
feci örselendim
Çok passifler, çoookşükür haziran annesiyim
31 aralık da evdeyiz biz azeriler olarakyarın çünkü Dünya azerilerinin birlik beraberlik günü var. :118:bugün de tatil yapmış olabilirler. akşam babamlarla konuşcam, sorarım.
doruk olacak allahın izni ile sağolllll :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?