2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evtt canım yaa senin işin daha zor boşver okuma sırf çeneyiz zati :)
son sayfaya gel sor özet geçeriz biz sana

bence o tatil
çünkü yılbaşı yemeği dün akşamdı ya, bugün tatildir sanırım

hönkk

benim bildiğim 31 aralık tan bi gün sonrası tatil olur..
bu azeriler bi gün önceyi de mi tatil yapıyolarkii

bi de bize derler çok tatil yapıyoruz diye

bundan sonra sen yokken yazdıklarımızı düzenleme panelinden silip yerine lgkfjgajgıragjmıgjmga falan yazıcaz
bi daha markete neyim gideme

neyyyy

psikopata bağlaman beni walla hiç kalkmam başından sizi de kaldırmam bundan soona görürsünüz o zaman

Son düzenleme:
kızlar ıkı gundur bebegımı pek hıssedemıyorum dunden berı hareketlerını hssedemıyorum brseymı oldu acaba doktora gıtsemmı

kızlar ıkı gundur bebegımı pek hıssedemıyorum dunden berı hareketlerını hssedemıyorum brseymı oldu acaba doktora gıtsemmı

cicim boşuna kuruntu yapıyosun dicem ama ben de bugün kansızlık ilacı reçetesini almaya gidicem
doktor anlaşmalı bir eczane var oradan git al ben reçeteni oraya gönderirim dedi ama yok ille gidicem belki bakar bebikleri görürüm diye
o yüzden seni anlıyorum bişey yoktur ama git öğren için rahat olsun

yok be kuzumm o haftalardan önce hissetmiş olman bilee çok güzell 18. haftadan önce ilk gebeliklerde hisedilmez dioo tüm dr larr...yani siz ayrıcalıklısınızzz..üzme kendiniii hiçç boşunaa gene tepişcektirr kuzun..

Kuzumm eline sağlıkk

Csnım ben bir gecen hafta hissettim birde gecenlerde ama kalp atışları yerinde cok sükür o yuzden diyorum ki çok normal arada hissedip arada hissetmemem boşuna demiyolar 27 haftadan sonra hareketlerni takip edin diye demikki o haftaya kadar bir hissediyon bir hissetmiyosun canım ama istersen sessiz bir yerde yat cikulata ye gözlerini kapa ve dinle bakalım belki oynasır kuzumm

off ne bılıyım yaaa korkuyorum ıste herseyden bırsey olcak dıye dun gece cok bel agrısı cektım yıne ondanda korkuyorum bıraz yarın yolculuga cıkıyoruz doktor bırsey olmaz ıstedıgın yere gıdebılrsın dedı ama benı bu korkularımdan kım arındırcak hıc bılmıyorum :18::18: ııe dengsız oldum bugun

hakkaten yaaa... gördüm şaşırdımmm

onlar bizden önce doğurcaklar bi de
Çok passifler, çoook şükür haziran annesiyim

hönkk

benim bildiğim 31 aralık tan bi gün sonrası tatil olur..
bu azeriler bi gün önceyi de mi tatil yapıyolarkii

bi de bize derler çok tatil yapıyoruz diye

31 aralık da evdeyiz biz azeriler olarak yarın çünkü Dünya azerilerinin birlik beraberlik günü var. :118:bugün de tatil yapmış olabilirler. akşam babamlarla konuşcam, sorarım.

Ben zaten hiç hssetmiyorum:44: için rahat etmiyosa git canım bence. ama iyi o bence.

tatlım valla o korkularr doğana kadar devamm cnm ama 24. haftaya kadar bu kıpraşmalar bi gelip bi gidebilirrr yanii...hiç üzme o yüzden kendinii bak bunda 12. haftamda hissettim ama belki 5 gün yok sonra bi daha kıpır kıpır gene 3 gün yok yanii normla cnm..dr a da gitsen bu konuyla ilgilii normal dicekk...seyehat konusuna gelirsen son ayımıza kadar uçak hariç normal cnm seyehat etmek haa 6. aydan sonra mümkünse 2-3 saatte bi inip accık yürüyün bacaklar açılsın dilar bende bunda kısmetse nisan gibi biraz gidicemm tatile....

[ı]
[ı]31 aralık da evdeyiz biz azeriler olarak Yarın çünkü dünya azerilerinin birlik beraberlik günü var. :118:bugün de tatil yapmış olabilirler. Akşam babamlarla konuşcam, sorarım.
[/ı]

vıyyyyy siz de iranlılar gibi bulduğunuz günü tatil yapmışsınız
Iranda da 12 imamın teker teker ölüm günlerinde 3 er gün tatil yapılıyo
12x3 =36 adamların senede kafadan 1 ay ona gidiyo
1 er hafta da ramazan-kurban.. Bir de işte devrim haftası derken 12 ayın 10 ayı çalışıyolar
ona da sabahtan öğleye kadar..öğleden sonra yatışşşşş

Canım, bel ağrısı bende de var. bir haftadır çekiyorum. bugün doktora söyledim, resmen adet sancısı gibi dedim, normal dedi.

içim parçalandı
parça pinçik oldum
feci örselendim

ööle çok pis parçalarım içini

yarın zati tatil olmasa biz de kutlardık o bahaneynen tatil yapardık

doruk olacak allahın izni ile sağolllll :)

benim oğlumun adaşı olucak disenee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…