cnm psikoljik olarak etkilenmişsin ki bu da çok normal ama bebeğimi hissetmiyorum deme bakk kısa zamanda gene allah sana bi melek yollamışşş ne mutlu kii haaa hissetme konusuna gelirsek ben kızımda 7 ay bişi hissetmedimm ne bulantı ne baş dönmesi ama ordaydıı işte biliyodummm senin meleğinde orda..arkadaşımm ben açıkçası çok inanmıyorum başka şeye allah nasip ederse olur çevreye söylemekle ilgisi yok yanii...istersen bi süre kendini dinel bizleri oku sadece ama umudunu yitirmeee ve bu sevincii kendinden de eşinden de bebeğinden de esirgeme..dilerimm bu kuzucunn hep yanında olur...mrb kızlar.bu siteyi başından beri takip ediyorum ama yazmaya hiç cesaret edememiştim şimdiye kadar.nerdeyse herkesi tanıyorum.benimde kısmetse ilk bebeğim olacakbundan 6 ay önce boş gebelik yaşamıştım ve sanki dünya başıma yıkılmıştı.yani ne biliim herkesin başına gelebilir böyle şeyler bana ama benim başıma gelmemesi lazımdı.insülin direncim ve hipotiroidim vardı.tüm değerleri düzelttim.yani bebek için her şey tüm kan değerleri ve ben hazırdı.haliyle ilk gebelik olunca sevinçten herkese söyledik.tabi o zmanlar boş gebelik neymiş ya da düşük falan hiç bilmiyordum.tam bir şok oldu benim için.zamanla kabullendim ama inanın ilk günler çok zor.burdan da bazı arkadaşlarımız benm gibi kötü deneyimler yaşadı.inanın onlarla beraber çok üzüldüm ama tek bir teselli yazamadım.şimdi bunları niye yazıyorum derseniz sanırım bu durumu o kadar kabullendim ki karnımda ki bebeği sevemiyorum bir türlü.evet var ama bende mide bulantısı ya da farklı bir belirti olmadığı için varlığını bana hissetmiyor bi türlü.ayrıca bebek hakkında eşimle bile konuşmak istemiyorum.zaten bu sefer sadece bi kaç kişiye söyledim.çünkü ilkinde dr bana bu boş gebelik dedğinde tek aklımdan geçen ben herkese hamileyim dedim şimdi ne yapıcam diye geçti.yani bakıyorum herkes bebeğini çok seviyor ama bende annelik duygusu gelişmedi,gelişmiyor
neyse çok uzattım benim sat 28 ağustos,kocaeli,yaş 28,kilo 65.umarım konuşmalara katıldıkça bende bebeğimi severim..
sagol canım.evet 2009 ekim doğumlu oranın annesiydim şimdi buranın... daha dr a gitmedim erken gerçi bugün 1 hafta oldu geçeli test pozitif kısmet.mutluyum çok.sağlıkla kucağıma alırım inş...daha biri büyümeden ikincisi.bende seni hatırlıyorum.sende ekim annesimiydin
mrb kızlar.bu siteyi başından beri takip ediyorum ama yazmaya hiç cesaret edememiştim şimdiye kadar.nerdeyse herkesi tanıyorum.benimde kısmetse ilk bebeğim olacakbundan 6 ay önce boş gebelik yaşamıştım ve sanki dünya başıma yıkılmıştı.yani ne biliim herkesin başına gelebilir böyle şeyler bana ama benim başıma gelmemesi lazımdı.insülin direncim ve hipotiroidim vardı.tüm değerleri düzelttim.yani bebek için her şey tüm kan değerleri ve ben hazırdı.haliyle ilk gebelik olunca sevinçten herkese söyledik.tabi o zmanlar boş gebelik neymiş ya da düşük falan hiç bilmiyordum.tam bir şok oldu benim için.zamanla kabullendim ama inanın ilk günler çok zor.burdan da bazı arkadaşlarımız benm gibi kötü deneyimler yaşadı.inanın onlarla beraber çok üzüldüm ama tek bir teselli yazamadım.şimdi bunları niye yazıyorum derseniz sanırım bu durumu o kadar kabullendim ki karnımda ki bebeği sevemiyorum bir türlü.evet var ama bende mide bulantısı ya da farklı bir belirti olmadığı için varlığını bana hissetmiyor bi türlü.ayrıca bebek hakkında eşimle bile konuşmak istemiyorum.zaten bu sefer sadece bi kaç kişiye söyledim.çünkü ilkinde dr bana bu boş gebelik dedğinde tek aklımdan geçen ben herkese hamileyim dedim şimdi ne yapıcam diye geçti.yani bakıyorum herkes bebeğini çok seviyor ama bende annelik duygusu gelişmedi,gelişmiyor
neyse çok uzattım benim sat 28 ağustos,kocaeli,yaş 28,kilo 65.umarım konuşmalara katıldıkça bende bebeğimi severim..
benim kızımda 15 ekim doğumlu cnm ...bizimkide süpriz oldu baya ama alıştım artık ben sanırım ilk 3 gün korku duymuştum nasıll olcak nasıl yapıcam etrafa ne dicemm diye falan ama şimdiii kendi adıma çok mutluyumm hoşgelmiş diyoruz maailee defnem de artık doğana kadar hazır olcak inşallahh ablalığaa...hadi bakalım cnm hep iyi haberle alırsın dilerim sende bende salı günü ilk gördüm ultrasonda ....
benim oğlum da 21 ekim doğumlu ..ben hala alışamadım inanamıyorum napçam iki taneyle Allah böyle istemiş demekki dileyen herkese tattırsın inşallah...bende görürüm inş...sağlıklı olsun da ....başka bişey istemiyorum.amin...
tamam canım,zorlamıcam bundan sonravalla bende cıkarmım dıye tutuyorum kendımıı
ama en sonunda kendısı gelıyor zaten
bence hıc zorlama oyle
alışkanlık falanda olurda
hoşgeldiiiiin
bende geldim :)
bende elevit kullanıyorum gece yatmadan önce falan aç karna
sanırım hepimiz farklı kullanıyoruz
ama bende hiç öyle mide bulantısı falan yapmadı tam aksinee gecırdı dıyebılırım
zaten etkilerindede yazıyor
mide bulantılarını hafifletir diyee okursanız eger
kısıye göre değişir tabii
ve uykumdada sorun yok 10 11 gibi yatıyorum anında fıssssss
mrb kızlar.bu siteyi başından beri takip ediyorum ama yazmaya hiç cesaret edememiştim şimdiye kadar.nerdeyse herkesi tanıyorum.benimde kısmetse ilk bebeğim olacakbundan 6 ay önce boş gebelik yaşamıştım ve sanki dünya başıma yıkılmıştı.yani ne biliim herkesin başına gelebilir böyle şeyler bana ama benim başıma gelmemesi lazımdı.insülin direncim ve hipotiroidim vardı.tüm değerleri düzelttim.yani bebek için her şey tüm kan değerleri ve ben hazırdı.haliyle ilk gebelik olunca sevinçten herkese söyledik.tabi o zmanlar boş gebelik neymiş ya da düşük falan hiç bilmiyordum.tam bir şok oldu benim için.zamanla kabullendim ama inanın ilk günler çok zor.burdan da bazı arkadaşlarımız benm gibi kötü deneyimler yaşadı.inanın onlarla beraber çok üzüldüm ama tek bir teselli yazamadım.şimdi bunları niye yazıyorum derseniz sanırım bu durumu o kadar kabullendim ki karnımda ki bebeği sevemiyorum bir türlü.evet var ama bende mide bulantısı ya da farklı bir belirti olmadığı için varlığını bana hissetmiyor bi türlü.ayrıca bebek hakkında eşimle bile konuşmak istemiyorum.zaten bu sefer sadece bi kaç kişiye söyledim.çünkü ilkinde dr bana bu boş gebelik dedğinde tek aklımdan geçen ben herkese hamileyim dedim şimdi ne yapıcam diye geçti.yani bakıyorum herkes bebeğini çok seviyor ama bende annelik duygusu gelişmedi,gelişmiyor
seni o kadar iyi anlıyorum ki cnm benim hastalığım gecikince eski ekim annelerinden bahar vardı belki hatırlarsın o ısrarla dedi git all diee yok cnm demiştiimm ama sırf o dio die gittim aldımmsonra yaptım ama teste bakmadım bilee sonra bi ara yüzümü yıkarken teste gözüm iliştii baktım çift çizgi kıpkırmızı ki kızımda 2. çizgim silikti benim yok cnm olamaz falan gibi zırvaladım sonra eşimle hastane yolu falan ve ordaki tahlilde direk hamiş çıkınca 3 günn şapşal gibiydim yaniii ama iştee bi kere anne olunca hemen benimsiyoo insan kendine dikkat et cnm sende malum en kuduruk zamanlarıı kuzucuklarımızın da....
aynen bende önemsemedim testi ama baktım iki cizgi ....eşim de inanmadı o istiyordu zaten ...hayırlısı bakalım hala inanamıyorum....evet 2 yaş çok dikkat istiyor oyun oynuyoruz şimdi legolarla illaki beraber oynuyoz...kardeşinle oynarsın oğlum diyorum bağrıyo :) daha konuşmuyo tam olarak bezi var hala işim çok daha hayırlısı olsun...hepimiz sağlıkla geçiririz bu zaman dilimini inşallah....çok güzel duygu ama yeniden anne olmak....arada hafif bulantım oluyor ama o kadar değl daha yeni belkide o yüzden oğlumda hamilelik iyidi umarım bundada iyi olur...Allah yardımcıimız olsun
biz tam emme işini bıraktık 2 ay oldu çişi de bıraktııkk öylee haberini aldım en azından diyorumm cnm..sorma valla hep tepeme çıkası var ama iştee allah yardımcımız olur diyorum bikaç sene sonra rahat edicez umarım...herşey iyi olur dilerim adımıza....
Kızlarrr yaa Miray dan haberi olan varmı yaaa aklım onda sürekliii umarım iyi haberlerini alırız....
kızlarrr yaa miray dan haberi olan varmı yaaa aklım onda sürekliii umarım iyi haberlerini alırız....
inşallahhh kızlarrr yaaa dualarım onunla olsun dilerimmm bi daha da böyle zor haberler olmaz diye diliyorum topiğimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?