2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm psikoljik olarak etkilenmişsin ki bu da çok normal ama bebeğimi hissetmiyorum deme bakk kısa zamanda gene allah sana bi melek yollamışşş ne mutlu kii haaa hissetme konusuna gelirsek ben kızımda 7 ay bişi hissetmedimm ne bulantı ne baş dönmesi ama ordaydıı işte biliyodummm senin meleğinde orda..arkadaşımm ben açıkçası çok inanmıyorum başka şeye allah nasip ederse olur çevreye söylemekle ilgisi yok yanii...istersen bi süre kendini dinel bizleri oku sadece ama umudunu yitirmeee ve bu sevincii kendinden de eşinden de bebeğinden de esirgeme..dilerimm bu kuzucunn hep yanında olur...

teşekkürler arkadaşlar sizde sağlıkla alırsınız inşallah bebişinizi inşallah

benim kızımda 15 ekim doğumlu cnm ...bizimkide süpriz oldu baya ama alıştım artık ben sanırım ilk 3 gün korku duymuştum nasıll olcak nasıl yapıcam etrafa ne dicemm diye falan ama şimdiii kendi adıma çok mutluyumm hoşgelmiş diyoruz maailee defnem de artık doğana kadar hazır olcak inşallahh ablalığaa...hadi bakalım cnm hep iyi haberle alırsın dilerim sende bende salı günü ilk gördüm ultrasonda ....

canım psikolojini anlıyorum ama annelik inanılmaz bişey karınındakini sev o senin bir parçan....kucağına alınca bu duyguyu daha da iyi anlıycaksın...

benim oğlum da 21 ekim doğumlu ..ben hala alışamadım inanamıyorum napçam iki taneyle Allah böyle istemiş demekki dileyen herkese tattırsın inşallah...bende görürüm inş...sağlıklı olsun da ....başka bişey istemiyorum.amin...

Bide nazcımm bikaç gün o şoku atlatınca şunu diyosunnn direkk aslında en iyi yaş aralığı 3-4 yaş diyo bütün uzmanlarr eee doğana kadar aşağı yukarı 3 olcaklarr yaniii aslında bi yerde ideal zaman paylaşmayı bilicekler inşallahh birarada büyüyecekler kuzularımızz

seni o kadar iyi anlıyorum ki cnm benim hastalığım gecikince eski ekim annelerinden bahar vardı belki hatırlarsın o ısrarla dedi git all diee yok cnm demiştiimm ama sırf o dio die gittim aldımmsonra yaptım ama teste bakmadım bilee sonra bi ara yüzümü yıkarken teste gözüm iliştii baktım çift çizgi kıpkırmızı ki kızımda 2. çizgim silikti benim yok cnm olamaz falan gibi zırvaladım sonra eşimle hastane yolu falan ve ordaki tahlilde direk hamiş çıkınca 3 günn şapşal gibiydim yaniii ama iştee bi kere anne olunca hemen benimsiyoo insan kendine dikkat et cnm sende malum en kuduruk zamanlarıı kuzucuklarımızın da....

tamam canım,zorlamıcam bundan sonra
ben de gece kullanıyorum ve acıkmış oluyorum haliyle,bende de uyku sorunu yapmadı,sadece sabahları daha zinde kalkıyorum

yeşim cim benim sat 16 eylül canım,14 eylül değil,70 kiloyum bide,ben düzeltmiştim ama sen eski listeden aldın sanırım.
bide ilk gebelik
ellerine sağlık bu arada

tembel_karinca canim seni anliyorum bende henüz bebisimi görmedim ve benle beraber hamile kalan hastanede tüp bebekte tansitigim arkadasta hamile kaldigini söyledi cok sevindim ve onla gecen hafta tlf konustum bos gebelikmis bende suan o korkular icerisindeyim inan bebisimi henüz görmedim acaba bosmudur diye düsüniyorum hic belirtimde yok cevremdeykilere söyledim bazen diyorum keske söylemeseydim bebisimi görmeden onlarda benle üzülürlerse diye suan 6+2 yim ama ALLAH herseyin hayirlisini versimn senin düsüncelerin durumun gayet normal ama emin ol karnin cikmaya basladiginda gecicek düzeliceksin onu hissediceksin ne mutlu sana bebisin seninle canim bu durumu pes pese yasayan kac insan var sükür et canim üzme kendinide esinide

canım benim yaşadıklarına çok üzüldüm .hepimizin yaşadığı kötü olaylar var. Bende 2 yıl önce hamile kaldım çok sevinmiştim herkese söyledim .6 haftalıkken kanama geçirdim doktor düşük riski var dedi hastanede yattım ama malisef dış gebelik olmuşum acil ameliyata aldılar ve bir tüpümüde kaybetmiştim çook zoor. Bende aynı senin duygularını yaşadım .
Herkese hamileyim diye haykır .haykır ki kendinde kabullenmen kolay olsun. Allaha şükürler olsunki allah aratmadı.

aynen bende önemsemedim testi ama baktım iki cizgi ....eşim de inanmadı o istiyordu zaten ...hayırlısı bakalım hala inanamıyorum....evet 2 yaş çok dikkat istiyor oyun oynuyoruz şimdi legolarla illaki beraber oynuyoz...kardeşinle oynarsın oğlum diyorum bağrıyo :) daha konuşmuyo tam olarak bezi var hala işim çok daha hayırlısı olsun...hepimiz sağlıkla geçiririz bu zaman dilimini inşallah....çok güzel duygu ama yeniden anne olmak....arada hafif bulantım oluyor ama o kadar değl daha yeni belkide o yüzden oğlumda hamilelik iyidi umarım bundada iyi olur...Allah yardımcıimız olsun

biz tam emme işini bıraktık 2 ay oldu çişi de bıraktııkk öylee haberini aldım en azından diyorumm cnm..sorma valla hep tepeme çıkası var ama iştee allah yardımcımız olur diyorum bikaç sene sonra rahat edicez umarım...herşey iyi olur dilerim adımıza....

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.biliyorum hepimizin tek dileği sağlıklı ve hayırlı bir evlat.burdaki samimiyet inanın çok güzel.walla hepinizi çok çok seviyorum:)

valla cnm benim de kızımda ne bulantım ne baş dönmem vardı ama bunda hepsi mevcutt eee bana erkektir o zmn demişleridii bulantı olunca demek ona da inanmamak lazım yani...ama iştee 12. haftayı bekliyorum o zmn kesiliyomuş çünkü....

İnşallahhh kızlarrr yaaa dualarım onunla olsun dilerimmm bi daha da böyle zor haberler olmaz diye diliyorum topiğimizde

Iyi aksamlar bayanlar
Bugun tum gun cok kotuydum. Halada devam ediyor. Birsey yiyemiyorum daha dogrusu gorunce yemegi tiksiniyorum. Mide bulantim varmi yok mu anliyamadim ama rahatsiz ettigi icin ayva yiyorum. Ise de yaramadi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…