2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Limonlayip tuzladim. Ben sanirsam ac misim. O yuzden kotu olmusum. Ufak bi tabak bezelyeli pirinc pilavi yiyince daha iyi oldum :26:

Limonlayip tuzladim. Ben sanirsam ac misim. O yuzden kotu olmusum. Ufak bi tabak bezelyeli pirinc pilavi yiyince daha iyi oldum :26:

Canım benim midem genelde problem çıkarmadı ama bazen okadar kötü oluyoki resmen acıktığımızdan oluyo.Çabuk doyup çabuk acıkıyorum ben ya

evet canım açlık da bulantı yapar
az az sık sık yiyip mideyi boş bırakmamak ve çok doldurmamak gerek

Bilgi icin tesekkur ederim :) acligin boyle yapacagini hic dusunmemistim

Canım benim midem genelde problem çıkarmadı ama bazen okadar kötü oluyoki resmen acıktığımızdan oluyo.Çabuk doyup çabuk acıkıyorum ben ya

Bende bi kac gundur cok yiyorum ama az. Ama bugun canim bisey istemiyordu. Yani ben oyle hissetmisim :) Asil sebep aclikmis

sizce çatlak kremine başlasak mı?
ben bugün başladım artık
banyodan sonra karnıma bebe yağı sürüp duruluyorum
kreme gerek yok bence, yağlar daha iyi gibi
ilerleyen haftalarda aktardan kayısı kakao yağı gibi karışımlar alıcam kısmetse

Bilgi icin tesekkur ederim :) acligin boyle yapacagini hic dusunmemistim

Bende bi kac gundur cok yiyorum ama az. Ama bugun canim bisey istemiyordu. Yani ben oyle hissetmisim :) Asil sebep aclikmis

benim de midem bulanıyorken canım bişey istemiyordu
ama az da olsa bişeyler yiyordum
bi süre sonra da geçiyordu zaten

Kendimi nasil eklicem acaba buraya Ben bilgilerimi yazip siz mi geciriyorsunuz?

KULLANICI ADI: Zypzyp
KACINCI BEBEK : Ilk
SON ADET TARIHI : 20 Eylül
BEKLENEN D. T. : 26 Haziran
SEHIR YAS

ya kizlar kafam ck karisti ikinizinde adi ayni mi burda.Ben tam olarak son adet tarihi 28 agustos olan ve onceki bebegini aynen bnm gibi 9 hafta 4 gunlukken dusuren ve izmirli olan tuanadan bahsetmistim

canım senin bahsettiğin tuana benim galiba asıl adım esma izmirden son adet tarihim 28 ağustos daha önce 9+4 haftalık düşük yaptım şimdi ikinciye hamileyim şuan yine 9+4 haftalığım inşallah bu sefer rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip edecek

düşük nedeni neydi acaba belli miydi?
allah bu bebeği kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hayirli sohbetler canlar nasilsiniz?

Kizlar iki dklik girdimmmmm dayanamadimmm buraya girmeden olmuyor

Cnm basin sagolsun ins bu bebisini alirsin saglikla sihhatle kucagina.

merhaba kızlar sanıırm Miraydan hala haber yok :26:
ben pis boğazlılık yapıp patates kızarttım şimdi de midem diee ağlıcam nerdeysee..çok canım çekmiştii ama keşkem yemeseydim diyorum bu arada biri vişne suyu demiş bayılırımm yokda şimdi çıkıp alsam mı yada kocişe desem mii adamceğiz de yeni geldi yorgun argın..üfff ya kızımda hiç böyle değildim benn sürekli bişiler istiyorumm noolcak bu halim benim...bide bulantım var yanii olmasa noolcak bilmiyorum

patates kızartması

Basin sagolsun. Insallah hayirlisi ile bu bebegini kucagina alirsin

Gecici bir donem degil mi soye esine bi kosu gitsin alsin cnm... Bebisimde visne lekelerimi ciksin dersin

Patates kizartmasini bende gecen gun dayanamadim yaptim ama sarimsakli yogurtla bi guzellll yedim...

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş benim ilk bebeğim

kızlar ya aranızda sigara kullanan varmı ;(( bugün bitane içtim pişmanım ama canım istedi çokkk. bişe olmaz inş. keşke midem bulansa istemesem. benim midem bulanacağına iştahım iyce açıldı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…