Iyi aksamlar bayanlar
Bugun tum gun cok kotuydum. Halada devam ediyor. Birsey yiyemiyorum daha dogrusu gorunce yemegi tiksiniyorum. Mide bulantim varmi yok mu anliyamadim ama rahatsiz ettigi icin ayva yiyorum. Ise de yaramadi ama.
Kızlarrr yaa Miray dan haberi olan varmı yaaa aklım onda sürekliii umarım iyi haberlerini alırız....
canim bende sayfalari cok karistirdim ama henüz haber yok benimde aklim onda noldu acaba
Ya benimde hep aklım onda( bütün sayfaları okudum şimdi tek te ama yazmamış..Ama kötü birşey hissetmiyorum ..
kızlaar ben gelddiim eşim beşiktaş maçına gidememenin acısını evde bana izleterek çekiyo
ayıptır söylemesi çok fena gazım var ne yapmam gerekiyo bilmiyoruum
yok canım ne alakası var
bilmiyorum mide bişey yiyosun diye algılıyomuş ve çalışıyomuş bi asit salgılıyomuş anlamadım
kızlar ben olayı kaçırdım
arkadaşla ilgili sorun neydi acaba
ahhahaha bende aynı acıyı eşime çektiriyorum şu anda
rubet o gaz sorunu bende de var..hep şiş bi karın.hatta dr a gittiğimde gazımdan bebişi zor bulmuştu:).bazen soda içince rahatlıyorum ama bi daha ki yemeğe kadar sadece.
armut, salatalık, mandalina veya limon sıkılmış maden suyu içmeyi dene
umarım birisi işe yarar
Bende şimdi okudum lekelenmesi artmış ve koyulaşmış.Ama bi ilgi yazmamış doktora gittikten sonra merak ettim bende yaa
Hic birinden de evde yokYurtdisindayim ve bu saatde benzin istasyonu disinda hic bi yer acik degil. Yarin alirim insallah.
Bu arada benim astimim da var. Niyeyse bu aksam oda rahatsiz etmeye basladi..
benim ilk kısır istedi.yaptım bi kovayı tek başıma yedimmm ekşili acılıı uff yine istedimmm
ya kizlar kafam ck karisti ikinizinde adi ayni mi burda.Ben tam olarak son adet tarihi 28 agustos olan ve onceki bebegini aynen bnm gibi 9 hafta 4 gunlukken dusuren ve izmirli olan tuanadan bahsetmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?