2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi aksamlar bayanlar
Bugun tum gun cok kotuydum. Halada devam ediyor. Birsey yiyemiyorum daha dogrusu gorunce yemegi tiksiniyorum. Mide bulantim varmi yok mu anliyamadim ama rahatsiz ettigi icin ayva yiyorum. Ise de yaramadi ama.

armut, salatalık, mandalina veya limon sıkılmış maden suyu içmeyi dene
umarım birisi işe yarar

Kızlarrr yaa Miray dan haberi olan varmı yaaa aklım onda sürekliii umarım iyi haberlerini alırız....

canim bende sayfalari cok karistirdim ama henüz haber yok benimde aklim onda noldu acaba

Ya benimde hep aklım onda ( bütün sayfaları okudum şimdi tek te ama yazmamış..Ama kötü birşey hissetmiyorum ..

kızlaar ben gelddiim eşim beşiktaş maçına gidememenin acısını evde bana izleterek çekiyo
ayıptır söylemesi çok fena gazım var ne yapmam gerekiyo bilmiyoruum

rubet o gaz sorunu bende de var..hep şiş bi karın.hatta dr a gittiğimde gazımdan bebişi zor bulmuştu:).bazen soda içince rahatlıyorum ama bi daha ki yemeğe kadar sadece.

ahhahaha bende aynı acıyı eşime çektiriyorum şu anda

ya izlemek bişey diil bişey olduğu zaman baak baakk şuna bak die zorla baktırıyo ne güzel gidicekti maça beli ağrıyınca gitmedi

rubet o gaz sorunu bende de var..hep şiş bi karın.hatta dr a gittiğimde gazımdan bebişi zor bulmuştu:).bazen soda içince rahatlıyorum ama bi daha ki yemeğe kadar sadece.

ya benim hep var sodada içemiyorum midem kaynıyo bu sefer napcam bilmiyorum

armut, salatalık, mandalina veya limon sıkılmış maden suyu içmeyi dene
umarım birisi işe yarar

Hic birinden de evde yok Yurtdisindayim ve bu saatde benzin istasyonu disinda hic bi yer acik degil. Yarin alirim insallah.
Bu arada benim astimim da var. Niyeyse bu aksam oda rahatsiz etmeye basladi..

Hic birinden de evde yok Yurtdisindayim ve bu saatde benzin istasyonu disinda hic bi yer acik degil. Yarin alirim insallah.
Bu arada benim astimim da var. Niyeyse bu aksam oda rahatsiz etmeye basladi..

canım o zaman ayvayı limon ve tuzlayıp ye istersen
bana iyi gelmişti o
elma varsa elma da olur
çubuk kraker
veya leblebi

benim ilk kısır istedi.yaptım bi kovayı tek başıma yedimmm ekşili acılıı uff yine istedimmm

Valla bende vişne suyunu ağzıma sokmayan insanım ama canım bi çekti 1 litre vişne suyu bitti hala yedekte vişne suyu duruyo dolapta bide sün çikolata istedi canım çok.ama yoğurtlu çilekli olandan valla üşenmedim yedim hepsini

ya kizlar kafam ck karisti ikinizinde adi ayni mi burda.Ben tam olarak son adet tarihi 28 agustos olan ve onceki bebegini aynen bnm gibi 9 hafta 4 gunlukken dusuren ve izmirli olan tuanadan bahsetmistim

canım senin bahsettiğin tuana benim asıl adım esma izmirdeyim son adet tarihim 28 ağustos ve daha önce 9+4 hafftalık bebeğimi düşürdüm şimdi ikinciye hamileyim yine 9+4 haftalığım ve inanılmaz tedirginim Allahın izniyle bebişleri bu sefer kucağımıza alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…