2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşaallah sana :)) bulantı çekmedin sanırım sen :)
bakalım beklicem bu ayda bi çıksın belki o zaman karın
daha bir netleşirr bende başlarım hamiş kıyafetleri giymeye :)

Cektim cnm maalesef diycem ama belkide cekmeseydim simdiye 6 yerine 16kilo alirdim. Cok uzun sure bisi yiyemedim ben. Allah'a sukur gecen hafta gecti ama sonrada hastalandim diye yiyemedim. Taaaa ki dune kadar. Dun maasAllah acisini cikarttim :)

Cektim cnm maalesef diycem ama belkide cekmeseydim simdiye 6 yerine 16kilo alirdim. Cok uzun sure bisi yiyemedim ben. Allah'a sukur gecen hafta gecti ama sonrada hastalandim diye yiyemedim. Taaaa ki dune kadar. Dun maasAllah acisini cikarttim :)

yiceksin tabi 2 canlısınn :))
bende çk çektim şu bulantılardan ama garip bir şekilde memnundum
2 kilo vermiştim tekrardan geri aldım..
inşallah önümüzdeki haftalarda iştahım daha çok artar ve bende kilo almaya başlarım..
bu arada geçmiş olsun tatlım..

cok tesekkur ederim cnm.
Bulantilar bebegin saglikli oldugunu belli edince bende bulanmadigi zaman uzuluyodum :)
Bende manyak gibi kilo alip gobegim ciktikca mutlu oluyorum. Face'de varmisin sen? Oraya ekledim simdi gobegimi

Son düzenleme:
ii akşamlar hanımlar,öğretmen olup nöbbeetten tutmamak için rapor alan var mı??zor gelmeye başladı artık(

selamünaleyküm kızlar bişey sorcam ben sayfayı daha önceden takip ediyodum üye olmadan önce yani, akllıbıdık vardı bebeklerinin cinsiyeti bellimi acaba merak ettim, şimdi gezinirken aklıma geldide haberiniz varmı, birde T_U_A_N_A vardı aşılamayla hamile kalmıştı bebek tutunmamıştı sanırım ona ne oldu bileniniz varmı?

ii akşamlar hanımlar,öğretmen olup nöbbeetten tutmamak için rapor alan var mı??zor gelmeye başladı artık(

Ah canım allah kolaylık versin nöbet işi zor ablamdan biliyorum kafa şişmiş stres topu gibi geliyodu hiç sevmiyo nöbet günlerini dersi az ama tenefüs çocuklar yetiyo imkan varsa ara ara al cnm rapor yada müdürünüz anlayışlıysa durumunu söle belki bi çare bulursunuz

bana da çok zor geliyor
ama 24. haftamı bekliyorum ben
belki 23. haftada falan alırım bikaç hafta erken,doktor razı olursa tabi
yoksa rapor falan almadım canım idare ediyorum
biraz zor oluyor ama zorlanınca arkadaşlar yardım ediyorlar bana sağolsunlar
ikinci dönem 3 hafta tutunca nöbet bitiyor zaten benim
az kaldı sıkalım dişleri

cok tesekkur ederim cnm.
Bulantilar bebegin saglikli oldugunu belli edince bende bulanmadigi zaman uzuluyodum :)
Bende manyak gibi kilo alip gobegim ciktikca mutlu oluyorum. Face'de varmisin sen? Oraya ekledim simdi gobegimi

maşaallah canım sizee
evtt facede varım beğendim :)
saadet isimli kullanıcı :))
benim o kadar göbişim yokk
ama inşaallah benimde çıkacak

maşaallah canım sizee
evtt facede varım beğendim :)
saadet isimli kullanıcı :))
benim o kadar göbişim yokk
ama inşaallah benimde çıkacak

selamlar canım
burda da beraberiz ne güzel

kızlaaarrr
bu arada Sabiha Paktuna Keskin kitapları limangoda indirimde
ilgilenenlere duyrulurr

ferdammmm

bizim okulda bir hoca almış,tutmuyor,ama yeni geldi sormadım nasıl rapor aldın diye..öyle az kaldı da kafamı şişiriyorlar,bakalım sabır..

Canım maşallah bildiğim kadarıyla ikiside iyi akıllıbıdığın birinin cinsiyeti belliydi sanırım ama diğeri belli değil listeye bak istersen belki yazmışlardır ama kızmıydı erkekmiydi hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…