listeyi her sabah güncelliyorum canım
yaptırmak tamamen senin kararın.. dr un gerek görmediyse yaptırmayabilirsin de... ben içim rahat olsun diye istiyorum sadece
yok zaten bende içim rahat olsun diye yaptırcam eğer kendi doktorum yapmazsa başka bi hastaneye giderim gerekirse.bu arada ilginç bişi dikkatimi çekti ben buraya 14 aralıkta geldim sonra 1 aralıkta girdim.o aralarda hiç girmediğim halde sen 28 aralıkta benim cinsiyetimi kız olarak yazmışsın hayır burdan kimseye de söylemedim ki.sanırım içine doğmuş ya da yanlışlıkla kız yazmışsın başkası diye :)
valla kuzum sorma dengesizliğim tuttu ya eve kapatıyorum yada gezmeden eve gelemiyorum
ne dicem senden tarif bekliyorum kahvaltılık
ay sorma valla aynen bende kaynanam yapıyor saolsun cagırıyor yıyoruz gelıyoruz evımıze
sen dün söyledikten sonra eklenmedi mi canım ben daha önce mi eklemişim :44::44::44::44:
hımm.. şimdi benim kahvaltıya misafirim gelicek olsa.. krep yapardım.. yalancı su böreği yapardım.. bi de bi börek daha var ondan yapardım.. çeşit olsun diye bi-iki gözleme de yapardım..
yumurta salatası yapardım.... közlenmiş biberden meze yapardım...
sen ne yapmak istersin???
ohh valla o daha iyiymiş kuzum.. bulaşık felan da yok.. lokantada yer gibi
kuzum bende böregım var dolapta zaten ama patateslii
bide poğaça yapsam peynirli diyorum
biber falan aldım zaten artık kızartırmıyım közlermiyim onu bilmiyorum
poğaça tarifi arıyorum sımdı söylee yumusak pufidik olsun
dnaz nerelerde bilen varmı bu gün yoktu hiç
iyiymiş kuzum.. ben pek pohaça yapmam.. mahlepli falan seviyorum ben o da çok iş.. annem hamur mayalayıp yapıyodu.. ondan tarif alayım istersen
sabahtan beri sohbet ediyoruz ya kuşum
benim hatam söylemeyi unuttum tabi.. kullanıcı adım değişti benim.. ben dnaz
bak yaaa bende diyorum nerde bu :18:
allah iiliğini versin insan söler
solictic te bi yerlerden çıkar ozaman o da yok
o da başka bi nickle girmiştir allah bilir
kızlar hepinizin fikrine ihtiyacım war
bnde ara ara adet sancısı gibi ağrı giriyo karnıma çok uzun sürmüyo bikaç dkyı buluyo bazen szdede oluyomu yaa normalmi bu sancılar
sen dün söyledikten sonra eklenmedi mi canım ben daha önce mi eklemişim :44::44::44::44:
hımm.. şimdi benim kahvaltıya misafirim gelicek olsa.. krep yapardım.. yalancı su böreği yapardım.. bi de bi börek daha var ondan yapardım.. çeşit olsun diye bi-iki gözleme de yapardım..
yumurta salatası yapardım.... közlenmiş biberden meze yapardım...
sen ne yapmak istersin???
ohh valla o daha iyiymiş kuzum.. bulaşık felan da yok.. lokantada yer gibi
yok işte ben 14 aralıkla 1 ocak arasında girmedim.kızım olacağını da 2 ocakta yazdım.yani ben yazmadan hatta girmeden 5 gün önce sen kendiliğinden kız diye yazmışsın :) bu arada kaç kız kaç erkek oldu?
bak yaaa bende diyorum nerde bu :18:
allah iiliğini versin insan söler
solictic te bi yerlerden çıkar ozaman o da yok
o da başka bi nickle girmiştir allah bilir
ehehehh içime doğmuş dimek ki
kız:35
erkek:38
irkekler kızları geçmiş :) seninkide erkek.benimki kız.Allah biliyo ya bi kızım olsaydı oğlum olsun isterdim ya da bi oğlum olsa bi kızım olsun isterdim ama ilk bebek olduğu için hiç önemli değil sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bir bebek olurlar inşallah hepside.2012 ağustos anneleri de meydana çıkmış bi zamanlar en son 2012 haziran anneleri vardı.biz büyüdükçe arkamızdan küçük gebelikler geliyor ne güzel bişi :)
Herkese merhabalarrr
Ben bi haftadir hastaydim ve buraya hic bakamadim bile. Umarim herkes iyidir.
duygucum bende gecen hafta kizim olcak diye yazmistim, benide pembe yapar misin :)
(Benim eski nick NuLaSe). Cnm bide benim baslangic kilom 51
geçmiş olsun cnmm yaaaa bu kışş mahfetcek hepimizii sanıırmm((
ya demiim demiim diyorum ama burda bikaç kere daha böle soru sordum bikaç kşi dışında kmse cwp wermiyo
tmm çok sık katılmıyorum blki daha tanımıyosunuz bni ama burda bi dönemi paylaşıyosak brbrimize yardımcı olmamız gerekmiyomuu
tatlım ben çok sık bakamıyorum malesef açıpp okuyamıyorum bile çoğu zmn kıızımdan dolayıı mutlaka herkesin de bi manisi vardırrr cnım olmadı bi daha bi daha sor kimse kötü niyetli değldirr inan ben burda samimi olduklarımla bile bişey yazınca cvp alamadığım zamanlar oluyoo çok normal üzülme hiçç..bilebildiğim bişeysee söylee yardımcı olmaya çalışıyımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?