2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tabii kmsenin kötü niyetli olmadığını biliyorum sonuçta hepimz anne adayıyız yalnız bu bnm 2. gebeliğim we endişelerim war karnıma adet sancısı gibi ağrılar giriyo arada korkuyorum szdede oluyomu

bende geçmişleri okuyamadığımdan kimseye cvp veremiyorum bazen haftalarca girmiyorum bazen günlerce bazen de takip etmeye çalışıyorum.adet sancıları gibi ağrılar bende de oluyor.hatta bi arkadaşımıza sormuştum burdan o da bende de var bazen çok şiddetli oluyor diye söylemişti sanırım normal.doktoruna gittiğinde mutlaka sor ama sen yine de.ilk doğumunu kaç haftalıkken yapmıştın?

şu listeyi bi görsek ne kadar kız ne kadar erkek var biri paylaşabilir mi? benimki kız dün kesinleştiiiiiiiiiiiiiii

22. hftamda yapmıştım doğumumu ama hatırlamıyorum oluyomudu diye ozmn bkdr dikkat etmiyodum blkide ondan

cnmmm valla 2. olsa da değişmiyooo buu yaniii tamam erkeğin varsa kızsa 2. değişik die sevinebilirsin ama aynı da olsa deli gibi seviniyosunn yeterkii ii olsunlarr diosunn yanii..

tabii cnm olmadığını düşünürsek çok kötü bişi Allah kimseye vermesin.seninki ne güzel olmuş ama önce kız annesi olmuşsun şimdi de oğlan annesi olacaksın çok güzel.bu arada oğluna seçtiğin isim de güzelmiş.ismiyle büyüsün

tabii kmsenin kötü niyetli olmadığını biliyorum sonuçta hepimz anne adayıyız yalnız bu bnm 2. gebeliğim we endişelerim war karnıma adet sancısı gibi ağrılar giriyo arada korkuyorum szdede oluyomu

canım bende olmuyor ağrı. peki doktorun ne diyo. inş. bi terslik yoktur seni anlıorum benimde ilki düşüktü ama ağrı hiç duymadım. kötü düşünme kendine ve bebişine yazık. bide bu tür ağrıları olmaan yazmamıştır bence. bilmediği bir konu çünkü. sende kafana takma ama doktorunla konuş eğer istirahat diyosa yat dinlen bebeğim.

kızlar hepinizin fikrine ihtiyacım war
bnde ara ara adet sancısı gibi ağrı giriyo karnıma çok uzun sürmüyo bikaç dkyı buluyo bazen szdede oluyomu yaa normalmi bu sancılar

Adet sancisi gibi agri bana ilk baslarda oluyordu. Simdilerde ise daha farkli bisi. Sanki bisi saplaniyomus gibi bide gerilme hissediyorum. Dr'uma gazebos agri oluyor dedigimde ise, agrinin neye benzedigini sormadan normal oldugunu soyledi. Buradaki hemen hemen herkes bu tip agrilar yasadigini yazmisti, ben oyle hatirliyorum en azindan.

cnm benimde 2. gebeliğim ara ara bende de sancılı dönemlerrr oluyoo bundaa ilkindee olmazdıı ama sanırım bu da normal çok aşırı olmadığı sürecee bide tabii kii kanama olmadığı sürecee cnmm yanii ufak tefek kramplarr yada sıkıştırmalar normal çünkü bebişler büyüyo ilerdeki zamanlarda yanii 6-7. aylardan sonraa ani kramplar da olabilirr o zmn nerde olursanız olun çökün kaldırım kenarına falan accık dinlenince geçiyoo..ama bu sancılar aşırı olursa yanii duramıcakk şekildeyse mutlaka bi dr git tatlım...

22. hftamda yapmıştım doğumumu ama hatırlamıyorum oluyomudu diye ozmn bkdr dikkat etmiyodum blkide ondan

benim ablamda 2 doğum yaptı ikisinde de 8 aylık doğurdu.seninki çok pardon ama yaşamadı dimi? kusura bakma 22 haftalık gebelikte tam ne olur bilmiyorum da

selam kızlar

hamile kıyafetleri almaya başladınız mı ?
yada kaçıncı aydan sonra almak gerek ??
eski kotlarımı giymeye devam ediyorum ama
artık bel kısmı sıkmaya başladı...
hamilelik pnt baktığımda ise bol geliyo 36 beden bile...
(((

geçen kontrolde dr normal çok şiddetli olursa gel demişti çok şükürki şiddetli olmuyo ama arada böle sancı giriyo eywah diyom içimden bu ayki kontrolde tekrar sorucam

geçen kontrolde dr normal çok şiddetli olursa gel demişti çok şükürki şiddetli olmuyo ama arada böle sancı giriyo eywah diyom içimden bu ayki kontrolde tekrar sorucam

canım benimde ağrılarım oluyor fakat çok şideetli değil,,
özellikle sol bölgem göbek deliği ve çevresii hatta böbreklerime ve mideme de vurduğu oluyo
doktoruma sorduğumda normal demişti ama
bilemiyorum tabi..

bnm ikizlerim yaşamadı malesef cnmm(

olsun cnm bak Allah vermiş yine.ağrıların için çok fazla korkmana gerek yok bi kısmımızda oluyor zaten çok tedirgin olduysan doktorunu arayıp sorabilirsin.zaten şiddetli olursa gel demiş yani bu derecede ağrıların önemsiz olduğunu söylemiş gibi bişi

Slmmm. Cevap vereyim ama ben cok anormal bi sekilde ilk baslarda hemen kilo almistim :)
ben 7-8.haftalardi sanirsam yanlis hatirliyo olabilirim ama baya oluyo hamilelik kiyafetleri alali. Eski hicbirseyim olmuyor. Onceden xs veya small giyiniyordum, hamileliktede genelde small aliyorum.

saolun kızlar teşekkür ederim cwplarınız için umarım normaldir we geçer allah bu sefer tamamına erdirsin işlhh hepimizin bnmle birlikte
sanırım bu korkular hep olucak.....

maşaallah sana :)) bulantı çekmedin sanırım sen :)
bakalım beklicem bu ayda bi çıksın belki o zaman karın
daha bir netleşirr bende başlarım hamiş kıyafetleri giymeye :)

saolun kızlar teşekkür ederim cwplarınız için umarım normaldir we geçer allah bu sefer tamamına erdirsin işlhh hepimizin bnmle birlikte
sanırım bu korkular hep olucak.....

bişi yaşamış olmasan bile bi yerlerden bişi duyarak ya da okuyarak tedirgin olabiliyosun.geçmişi düşünme hayırlısıyla inşallah eli ayağı düzgün sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin.ağrılarında geçer zamanla.o geçince de başka bişi başlar bel ağrısı olur,kuyruk sokumu ağrısı olur,nefes alma güçlüğü olur.bunlara alışalım şimdiden çünkü biz hamileyiz havamızı da atalım :) şahsen ben çok havalanıyorum evde karnımı falan tutuyorum ay falan diyorum böle sanki 9 aylık gebe gibi :) sende havanı at dur işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…