tabii kmsenin kötü niyetli olmadığını biliyorum sonuçta hepimz anne adayıyız yalnız bu bnm 2. gebeliğim we endişelerim war karnıma adet sancısı gibi ağrılar giriyo arada korkuyorum szdede oluyomu
bende geçmişleri okuyamadığımdan kimseye cvp veremiyorum bazen haftalarca girmiyorum bazen günlerce bazen de takip etmeye çalışıyorum.adet sancıları gibi ağrılar bende de oluyor.hatta bi arkadaşımıza sormuştum burdan o da bende de var bazen çok şiddetli oluyor diye söylemişti sanırım normal.doktoruna gittiğinde mutlaka sor ama sen yine de.ilk doğumunu kaç haftalıkken yapmıştın?
cnmmm valla 2. olsa da değişmiyooo buu yaniii tamam erkeğin varsa kızsa 2. değişik die sevinebilirsin ama aynı da olsa deli gibi seviniyosunn yeterkii ii olsunlarr diosunn yanii..
tabii kmsenin kötü niyetli olmadığını biliyorum sonuçta hepimz anne adayıyız yalnız bu bnm 2. gebeliğim we endişelerim war karnıma adet sancısı gibi ağrılar giriyo arada korkuyorum szdede oluyomu
kızlar hepinizin fikrine ihtiyacım war
bnde ara ara adet sancısı gibi ağrı giriyo karnıma çok uzun sürmüyo bikaç dkyı buluyo bazen szdede oluyomu yaa normalmi bu sancılar
22. hftamda yapmıştım doğumumu ama hatırlamıyorum oluyomudu diye ozmn bkdr dikkat etmiyodum blkide ondan
canım bende olmuyor ağrı. peki doktorun ne diyo. inş. bi terslik yoktur seni anlıorum benimde ilki düşüktü ama ağrı hiç duymadım. kötü düşünme kendine ve bebişine yazık. bide bu tür ağrıları olmaan yazmamıştır bence. bilmediği bir konu çünkü. sende kafana takma ama doktorunla konuş eğer istirahat diyosa yat dinlen bebeğim.
benim ablamda 2 doğum yaptı ikisinde de 8 aylık doğurdu.seninki çok pardon ama yaşamadı dimi? kusura bakma 22 haftalık gebelikte tam ne olur bilmiyorum da
geçen kontrolde dr normal çok şiddetli olursa gel demişti çok şükürki şiddetli olmuyo ama arada böle sancı giriyo eywah diyom içimden bu ayki kontrolde tekrar sorucam
bnm ikizlerim yaşamadı malesef cnmm(
selam kızlar
hamile kıyafetleri almaya başladınız mı ?
yada kaçıncı aydan sonra almak gerek ??
eski kotlarımı giymeye devam ediyorum ama
artık bel kısmı sıkmaya başladı...
hamilelik pnt baktığımda ise bol geliyo 36 beden bile...
(((
Slmmm. Cevap vereyim ama ben cok anormal bi sekilde ilk baslarda hemen kilo almistim :)
ben 7-8.haftalardi sanirsam yanlis hatirliyo olabilirim ama baya oluyo hamilelik kiyafetleri alali. Eski hicbirseyim olmuyor. Onceden xs veya small giyiniyordum, hamileliktede genelde small aliyorum.
saolun kızlar teşekkür ederim cwplarınız için umarım normaldir we geçer allah bu sefer tamamına erdirsin işlhh hepimizin bnmle birlikte
sanırım bu korkular hep olucak.....
pardon pardon yanlış alarmm face e eklemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?