2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim canım ALLAH (c.c.) bahtını güzel etsin bizim satlarımız seninle aynı, 28 ağustos, benimde paşam olacak inşALLAH bir kızım 3,5 yaşında senin ilk bebekmi

Son düzenleme:

sildim tatlım...sağolasın canım sizdeg güle güle kullanın..
bende alt açma bezlerinden istiyorum hani şu minderli olanlardan
ama pahalı sanki ya :))

sildim tatlım...sağolasın canım sizdeg güle güle kullanın..
bende alt açma bezlerinden istiyorum hani şu minderli olanlardan
ama pahalı sanki ya :))

inan bana hiç kullanılmıyor
yeğenime aldık bikere kullanmadık
canbebenin alt açma bezleri var
kirlendikçe atıyosun
ben ondan kullanıcam
çok kullanışlı

çok sevindim canım ALLAH (c.c.) bahtını güzel etsin bizim satlarımız seninle aynı, 28 ağustos, benimde paşam olacak inşALLAH bir kızım 3,5 yaşında senin ilk bebekmi

Amin canım amin Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah evet satlarımız aynıymış ne güzelll Allah bağışlasın kızını benim ilk bebek baya heyecanlıyız yanii

canım hamile taytını benimde ihtiyacım var nerden aldın ben kaçırdım herhalde

Merhaba Sevgili Haziran Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Haziran Anneleri, bu kalp Haziran Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…