Kızımın donunu gördünmü
Valla kuşum sen yat bi iki gün bakalım iyi gelirse bende alrım önümüzdeki aylarda..Şimdlik bel ağrım var ama olursa alırım valla.İlk haftalar çok olmuştu..Şimdilik bişi yok senin göbiş büyük oluncaa bel ağrın normall
beklemezmiiiYüzyılın patlamasını bekliyo adam napsınn Bizde haftada 1 işte korkuyo eşm bişi olur diye.Bu pazar uykudan uyandırdım valla napim
valla aynen senın gıbıyım bel agrısından ölücem yaa ne gece uyuyabılıyorum ne rahat rahat oturabılıyorum kocıs te alalım deyınce aldık bakalım eger memnun kalmazsam 15 gun ıcınde gerı ıade sansım var bakalım ıse yarayacakmı
valla aynen senın gıbıyım bel agrısından ölücem yaa ne gece uyuyabılıyorum ne rahat rahat oturabılıyorum kocıs te alalım deyınce aldık bakalım eger memnun kalmazsam 15 gun ıcınde gerı ıade sansım var bakalım ıse yarayacakmı
Aynennnnnnn bende ayni dertten muzdaribimmmmm nasil sistimmm anlatamam son bir haftada kendini acayip belli etti artik hamile oldugum anlasiliyor
Karnimin uzerine uyuyamiyorum bebis istemiyor sirtimin uzerine uyuyamiyor sivilce ciktiii
Uzun hamile yastiklari var acaba ise yarar mi...
ah canım yan yatmayı deme bide bacaklarının arasına yastık al faydası oluyo yani ben koca göbikli olunca ole biraz rahat ediyom
Aynennnnnnn bende ayni dertten muzdaribimmmmm nasil sistimmm anlatamam son bir haftada kendini acayip belli etti artik hamile oldugum anlasiliyor
Karnimin uzerine uyuyamiyorum bebis istemiyor sirtimin uzerine uyuyamiyor sivilce ciktiii
Uzun hamile yastiklari var acaba ise yarar mi...
İnşallah işe yarar canım ya kızda böle olmamıştı bunda bacağıma vuruyo kasılıyom bel fıtığı gibi demek erkek bele vuruyo bizdeki belirtilere göre kız kasıklara vuruyo onuda tecrübe ettim oyy sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah
Valla kuşum sen yat bi iki gün bakalım iyi gelirse bende alrım önümüzdeki aylarda..Şimdlik bel ağrım var ama olursa alırım valla.İlk haftalar çok olmuştu..Şimdilik bişi yok senin göbiş büyük oluncaa bel ağrın normall
beklemezmiiiYüzyılın patlamasını bekliyo adam napsınn Bizde haftada 1 işte korkuyo eşm bişi olur diye.Bu pazar uykudan uyandırdım valla napim
Hihihi
Anlamistimmm zaten, Ela sagolsun...
Hayirdir neden degistirdin ki?
bakalım ıse yarayacakmı yararsa alın valla napalım hersey rahatımz ıcın haftada bırmı aman haftada bırı kım beklıycek arada kacamak sart
Görmemmi hiç hemide senden önce gördüm yorum bilem yaptım facede çokk dadlı güle güle giysin yerim ben onu inşallah giydiği zamanlarıda görürüz canım o zamanda hiç kopmayız da cicileriyle fotolarını görürüz
Evet canım ya hamişlikte heriflere bi korku geliyo yanaşamıyolar ama içlerinin yağlarıda eriyo bizde bi deli cesareti geliyo hormonlarımızın en yoğun olduğu dönem ne yapalım bakalım haftaya bi doktora gidip geleyim cumaya anca giderim bu arada şeker durumu bildiririm
Eki Görüntüle 321209
canım ben bundan aldım bugun geldı kargoyla bakalım rahat edıcekmıyım bel agrısı erkek cocukta daha ok oluyormus ama ne agrı tutulup kalıyorum bıde ustune bacagımı kasıyor fıtık agrısı gıbı cok fena yaaahelede gecelerı bı yerden bı yere donmek ıskence gıbı uyurken agrıdan uykudan uyanıyorum
cnm pelishh diye yazınca google da herşey ortadaydı yaaaİyi oldu böyle
asılıyorumda yüz vermiyo iki işe gidiyo ya
Amn canımm inşallahhhhhbEN SENİ ekleyemedim face den yaa
cnm pelishh diye yazınca google da herşey ortadaydı yaaaİyi oldu böyle
asılıyorumda yüz vermiyo iki işe gidiyo ya
Amn canımm inşallahhhhhbEN SENİ ekleyemedim face den yaa
AA ben ARKADAŞLIK İSTEĞİ YOLLADIM DADLUM kabul edersen sevinirik
AA ben ARKADAŞLIK İSTEĞİ YOLLADIM DADLUM kabul edersen sevinirik
Almayayim yastigi diyordum ama alacam herhalde. Bacagimi kocisime dayiyorum oda yazzik sabrediyor ama belli bir sure sonra ig mig yapiyor kiyamiyorum
Uzun sure ayaktada kalamiyorum alt gobegime agrilar giriyor belim cekiliyor... Ay bu bucur kendini baya bi belli etti.
Esiminde hosuna gidiyor gobegimmm ciktikca heycanlaniyor garibimm
engelli arkadaslarimiza yardim kampanyasi lutfen duyarsiz kalmayin !
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html
Tabi canım hoşuna gitmezmi hele bi belirgin tekmeler başlasın sen o zamn gör yanından ayrılmaz ben yastıkla yatıyom iyi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?