2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bakalım ıse yarayacakmı yararsa alın valla napalım hersey rahatımz ıcın haftada bırmı aman haftada bırı kım beklıycek arada kacamak sart

Aynennnnnnn bende ayni dertten muzdaribimmmmm nasil sistimmm anlatamam son bir haftada kendini acayip belli etti artik hamile oldugum anlasiliyor

Karnimin uzerine uyuyamiyorum bebis istemiyor sirtimin uzerine uyuyamiyor sivilce ciktiii

Uzun hamile yastiklari var acaba ise yarar mi...

İnşallah işe yarar canım ya kızda böle olmamıştı bunda bacağıma vuruyo kasılıyom bel fıtığı gibi demek erkek bele vuruyo bizdeki belirtilere göre kız kasıklara vuruyo onuda tecrübe ettim oyy sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah

ah canım yan yatmayı deme bide bacaklarının arasına yastık al faydası oluyo yani ben koca göbikli olunca ole biraz rahat ediyom

ah canım yan yatmayı deme bide bacaklarının arasına yastık al faydası oluyo yani ben koca göbikli olunca ole biraz rahat ediyom

Almayayim yastigi diyordum ama alacam herhalde. Bacagimi kocisime dayiyorum oda yazzik sabrediyor ama belli bir sure sonra ig mig yapiyor kiyamiyorum

Uzun sure ayaktada kalamiyorum alt gobegime agrilar giriyor belim cekiliyor... Ay bu bucur kendini baya bi belli etti.

Esiminde hosuna gidiyor gobegimmm ciktikca heycanlaniyor garibimm

Eki Görüntüle 321209

canım ben bundan aldım bugun geldı kargoyla bakalım rahat edıcekmıyım bel agrısı erkek cocukta daha ok oluyormus ama ne agrı tutulup kalıyorum bıde ustune bacagımı kasıyor fıtık agrısı gıbı cok fena yaaahelede gecelerı bı yerden bı yere donmek ıskence gıbı uyurken agrıdan uykudan uyanıyorum

Evet canım ya hamişlikte heriflere bi korku geliyo yanaşamıyolar ama içlerinin yağlarıda eriyo bizde bi deli cesareti geliyo hormonlarımızın en yoğun olduğu dönem ne yapalım bakalım haftaya bi doktora gidip geleyim cumaya anca giderim bu arada şeker durumu bildiririm

Hihihi

Anlamistimmm zaten, Ela sagolsun...

Hayirdir neden degistirdin ki?

cnm pelishh diye yazınca google da herşey ortadaydı yaaa İyi oldu böyle

bakalım ıse yarayacakmı yararsa alın valla napalım hersey rahatımz ıcın haftada bırmı aman haftada bırı kım beklıycek arada kacamak sart

asılıyorumda yüz vermiyo iki işe gidiyo ya

Amn canımm inşallahhhhh bEN SENİ ekleyemedim face den yaa

Hadi artık açılışı yap kuzum :103: Bende perşembeye aldım sıra

Evet bebek dogdukdan sonra emzirirkende cok faydasi oluyormus. Bebegi uzerinede koyuyormusun...

Bende en kisa zamanda almayi dusunuyorum. Bu arada dediklerine katiliyorum gercekten cok guclesti uyumak bir iki ay sonra ozelliklede son ayimizda napacaz bilmiyorum!

Dikkat et cnm kendine ins faydasini gorursun...

Tabi canım hoşuna gitmezmi hele bi belirgin tekmeler başlasın sen o zamn gör yanından ayrılmaz ben yastıkla yatıyom iyi oluyo

Tabi canım hoşuna gitmezmi hele bi belirgin tekmeler başlasın sen o zamn gör yanından ayrılmaz ben yastıkla yatıyom iyi oluyo

Bugun ek yastikla uyumayi deniyeyim... Dedigin kesinlikle dogru simdi yavrucugumun kaslari babasinin hissedebilecegi gucte olmadigi icin hissedemiyor ama cok merakli.

Kimildiyor bucur dedigimde hemen kosuyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…