2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada slmlar bacular nasılsınız kaç saattir giremedim kız biraz huysuz ilaçlarını verdim oturduğu yerde grip oldu hayret bişey sanki taşta yatıyo

Ay ben nasıl bi eşim ya, kociş geldi yemeğini kendi yapıp yedi :90:

Valla benim ki nerdeyse her akşamyapıyoı desemm eli de yatkın şükürr :)

Selamlar biz tam olarak ne yapabiliriz anlayamadım. Bağışlarla mı toplanıyor akülü sandalye içiin

kızlar ben geldım nassınız bakım kocıshamıle yastıgımı getırdı pek bı memnun kaldım ama kocaman devasa bırsey valla sevıyom ben bu kocısı arada ıyılıgı dokunuyor valla

kızlar ben geldım nassınız bakım kocıshamıle yastıgımı getırdı pek bı memnun kaldım ama kocaman devasa bırsey valla sevıyom ben bu kocısı arada ıyılıgı dokunuyor valla

Oh iyi canım güle güle kullan bebişte sende rahat rahat uyuyun oturun ben ağrıdan ne yatıyom ne oturuyom

Valla kuşum sen yat bi iki gün bakalım iyi gelirse bende alrım önümüzdeki aylarda..Şimdlik bel ağrım var ama olursa alırım valla.İlk haftalar çok olmuştu..Şimdilik bişi yok senin göbiş büyük oluncaa bel ağrın normall

bizde 4 aydır ekşın yok cnm haftaya kontrol var bakalım doktor ne dicek aman aman rahattım bolede ya adam vizeyi dört gözle bekliyo garibim

beklemezmiii Yüzyılın patlamasını bekliyo adam napsınn Bizde haftada 1 işte korkuyo eşm bişi olur diye.Bu pazar uykudan uyandırdım valla napim

Oh iyi canım güle güle kullan bebişte sende rahat rahat uyuyun oturun ben ağrıdan ne yatıyom ne oturuyom

valla aynen senın gıbıyım bel agrısından ölücem yaa ne gece uyuyabılıyorum ne rahat rahat oturabılıyorum kocıs te alalım deyınce aldık bakalım eger memnun kalmazsam 15 gun ıcınde gerı ıade sansım var bakalım ıse yarayacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…