Ay ben nasıl bi eşim ya, kociş geldi yemeğini kendi yapıp yedi :90:
Merhaba Sevgili Haziran Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Haziran Anneleri, bu kalp Haziran Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....
Kampanyaya Katılan Gruplar :
* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?
Sorularınız için ....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html
iyi geceler bacılar naysnz bakimm
İyi akşamlar canım iyiyiz sen naslsın
iyi kuşum yorulfum bugnn yürüyüş yaptımm..Şimdide manikür yaptım ojelerimi sürdüm kocişi bekliyorum
Ohhh bende öyle canım bıcı bıcı yaptım oturuyorum
iyi geceler kızlar
cantalar falan alınmaya baslamıs ne güzel :)
ooohhhBi ekşın beklentim yok ama pazardan pazara
ohh saatler olsun kızlar iyi yapmışsınız
Kizlar iyi aksamlar herkeze nasilsiniz?
ooohhhBi ekşın beklentim yok ama pazardan pazara
kızlar ben geldım nassınız bakım kocıshamıle yastıgımı getırdı pek bı memnun kaldım ama kocaman devasa bırsey vallasevıyom ben bu kocısı arada ıyılıgı dokunuyor valla
kızlar ben geldım nassınız bakım kocıshamıle yastıgımı getırdı pek bı memnun kaldım ama kocaman devasa bırsey vallasevıyom ben bu kocısı arada ıyılıgı dokunuyor valla
bizde 4 aydır ekşın yok cnm haftaya kontrol var bakalım doktor ne dicek aman aman rahattım bolede ya adam vizeyi dört gözle bekliyo garibim
Oh iyi canım güle güle kullan bebişte sende rahat rahat uyuyun oturun ben ağrıdan ne yatıyom ne oturuyom
İyi akşamlar tatlım pelishh ben rumuzum değişti aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?