2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım biara başladım yürümeye
15 dakikadan sonra kasık ağrısı başladı da
korktum o yüzden bıraktım
kaç km hızda yürüyorsun sen

hoşbulduk tatlımm
yarında bizim balık günümüz
haftanın 1 günü dışarı çıkıyoruz balık yemeğe..
mezgitee bayılıyorum
valla canım dediğim gibi biz ücret ödemediğimizden dolayı
yaptırıcam ben..

afiyet olsun canım
ama mezgit yememen gerekiyor
çünkü mezgit dip balığı canım
dip balıkları hamilelikte çok zararlı
yüzey balıklarını tercih etmlelisin
dip balıklarının zararlarına bakabilirsin canım netten

Dip ve yüzey balıkları

Dip balıkları: Mezgit, berlam, kefal, levrek, lüfer, barbunya, kalkan.
Yüzey balıkları: Hamsi, istavrit, uskumru, palamut.

yiyebiliyorsan eğer en güzeli somon balığı şu anda
omega3 yönünden en zengini oymuş
ben pek sevmem ama hamileliğin hatrına yiyorum
ya da hamsi çupra falan yiyorum

canım biara başladım yürümeye
15 dakikadan sonra kasık ağrısı başladı da
korktum o yüzden bıraktım
kaç km hızda yürüyorsun sen

canm tek başımayken günde 20 dakika yürüyorum bazen 30dk buluyo tabi..
özelikle h.sonundaysak eşimle birlikte yavaş yavaş 1 saat yürüyoruz :)

yiyebiliyorsan eğer en güzeli somon balığı şu anda
omega3 yönünden en zengini oymuş
ben pek sevmem ama hamileliğin hatrına yiyorum
ya da hamsi çupra falan yiyorum

aaa bilmiyodum..özellikle mezgit istiyodum yada barbunya...
söylediğin iyi oldu cnm..ya hamsi yada çuğra yerim artık bende..

neyse cnm benim çıkmam lazım
masayı hazirlim :) bizimki 5 dk burda olur...
görş..öpt..

cnm adet sancısı gibi ağrı giriyorsa magnezyum eksikliğinden oluyormuş ,bende vardı, doktorum magnezyum verdi, geçti.

cnm bel ağrısı da magnezyum eksikliğinden oluyormuş, yataktan ya da çok yürümekten değil.yürüsem de yürümesem de belim ağrıyodu , nerdeyse tutlacaktı bir keresinde, ama şükür 1 haftadır bişiyim yok, magnezyum iyi geldi.

Arkadaşlar merhaba,

2'li test sonucunda riskiniz ne çıktı? Bir de mesajıma gelen cevapları mesaj kutumda göremiyorum,kısa yoldan nasıl görebilirim???
14.01 da randevum var bakalım 3'lü test yapacak mı merak ediyorum...

benm 2 li testim normal çıktığı( sayıyı tam hatırlamıyorum) için dr 3 lü veya 4 lüye gerek yok dedi.sadece AFP diye bi tahlil yaptırdım 22. hafta da ayrıntılı ultrason olcakmış.

Risk rakamı hagisi ki? bir sürü rakam yazıyo.doktorun dediğine göre normal benimki. ama doktorum değişti ve galiba 3lü de olcam. ama ben 4lü taraftarıyım. bakalım.benim de randevum 11 inde.

Risk rakamı hagisi ki? bir sürü rakam yazıyo.doktorun dediğine göre normal benimki. ama doktorum değişti ve galiba 3lü de olcam. ama ben 4lü taraftarıyım. bakalım.benim de randevum 11 inde.

doktorum bana da normal dedi ama ben merak ettim işte:) benim gittiğim doktor cerrahpaşa tıp fakültesinde hoca o nedenle testleri cerrahpaşa'da yaptırıyorum.Age risk950 down sendrom riski20000/low risk yazıyor...
bende çok merak ediyorum 3 lü mü yaptıracak 4 lü mü yaptıracak...
cinsiyeti belli mi?
14'ünde inşallah cinsiyet belli olacak çook merek ediyorum...

Dün atkısız beresiz bu soğukta dışarı çıktım, boğazım çok feci ağrıyo kızlar, ıhlamur falan içtim ama bana mısın demiyo.. Var mı sizin tavsiye ediceğiniz bişeyler :2:

Yaş riski 1:907,
Trisomy 18 + NT 1:10000
Başka da bişeyler yazıyo.Cinsiyetini gittim özelde öğrendim ben. 11ini bekliyemedim. Erkek dediler. 11inde de pekiştirmiş olcam. inşallah değişmez.

Dün atkısız beresiz bu soğukta dışarı çıktım, boğazım çok feci ağrıyo kızlar, ıhlamur falan içtim ama bana mısın demiyo.. Var mı sizin tavsiye ediceğiniz bişeyler :2:

Canım dikkat et. niye bakmıyosun kendine?ben sütü sıcak sevdiğim için, sütü ısıtıp içine bir kaşık bal karıştırıyorum. sende dene istersen. geçmiş olsun

çok geçmiş olsun öncelikle
Bir kaç alternatif söyleyebilirim.
-adaçayını demleyip soğuyunca gargara yapabilirsin
-çay demlerken içine az miktar taze zencefil atarsan çok iyi geliyor
-balın üzerine limon sıkıp yiyebilirsin...

umarım hemen geçer...

Benim çayım hep zencefilli, tarçınlı, karanfilli olur. bi tane daha var. onun adını unuttum. bu dördünü hep koyarım çayımıza, çok güzel oluyo.

yavrular bugün benim karnım aşırı derecede kaşınıyor daha önce antibiyotik alerji yapmıştı isilik gibi şeyler çıkmıştı doktor bi krem verdi geçti ama bu seferkinde isilik gibi şeyler yok ama acayip kaşınıyo yolucam nerdeyse.bu kadar çok kaşınan varmı?

Sakın kaşıma onları. o kaşıdığın yerler hep çatlak olcak. bebek yağı sür karnına. bende kaşıntı yok, ama ben sürüyorum. ihmal etmiyorum

Canım dikkat et. niye bakmıyosun kendine?ben sütü sıcak sevdiğim için, sütü ısıtıp içine bir kaşık bal karıştırıyorum. sende dene istersen. geçmiş olsun

Çok teşekkürler kızlar tavsiyeleriniz için, ballı sütü her akşam içerim ben de yatmadan önce çok severim Zencefili pek sevmem ama, ben de Rana gibi karanfil ve tarçın atarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…