Çok teşekkürler kızlar tavsiyeleriniz için, ballı sütü her akşam içerim ben de yatmadan önce çok severimZencefili pek sevmem ama, ben de Rana gibi karanfil ve tarçın atarım
Sakın kaşıma onları. o kaşıdığın yerler hep çatlak olcak.bebek yağı sür karnına. bende kaşıntı yok, ama ben sürüyorum. ihmal etmiyorum
bi bardak çay da ben koyayım, kocişim gelir nerdeyse. gidip son rötuşları atıyim evde.
Yavrularr ben geldimmmAyy başıma ne geldii Evdeki çöpü atim derkenn ıslanmışmıı poşeti kaldırdığımla beraber çöp indi aşağı Sinirim bozuldu gülmekten kaçırıyorum sandm altıma Hadi onları temizle mutfağı sil derken anca oturdum
büyük tehlike atlamışsın geçmiş olsun cicim :86::90:
sormaaaaaaaaaaaaa büyük mikrop tehlikesiisağol kuşum
akşam akşam iyi güldüm vallahison gülen iyi gülermiş ama
gülme bacım allah korusun yaniValla ben o haldeyken nasıl güldüm snirdenn dedim altıma kaçırmim Baktım poşet kaldı elimde niye hafifledi diyorum anamm bi baktım bütün çöpler aşağıda Dedim pelin sana helal olsunn büyük fışkırtma harekatı yaptın
geçmiş olsun yaa off akşam akşam iş çıkmış sanaa
bende dedigin kremi aldım sürüyorum her akşam karnım filan kaşınmıyordaa nedense gögslerim acayip derecedee yırtıcam nerdeysee 75 beden bilee büyük gelirken şimdii oldum hollanda inegi gibiii
kızlar çok heyecanlıyım yarın doktora gidiyorumm,nihayet geldi çattı cuma günüsabah 9.00 da randevum eşimle gideceğiz..kıza benziyor demişti bakalım yarın ne diyecek,sağlıklı olduğunu göriyim dünyalar benim olucakkkk
kızlar çok heyecanlıyım yarın doktora gidiyorumm,nihayet geldi çattı cuma günüsabah 9.00 da randevum eşimle gideceğiz..kıza benziyor demişti bakalım yarın ne diyecek,sağlıklı olduğunu göriyim dünyalar benim olucakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?