2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkürler kızlar tavsiyeleriniz için, ballı sütü her akşam içerim ben de yatmadan önce çok severim Zencefili pek sevmem ama, ben de Rana gibi karanfil ve tarçın atarım

bi bardak çay da ben koyayım, kocişim gelir nerdeyse. gidip son rötuşları atıyim evde.

Sakın kaşıma onları. o kaşıdığın yerler hep çatlak olcak. bebek yağı sür karnına. bende kaşıntı yok, ama ben sürüyorum. ihmal etmiyorum

deme yaw öyle bi yerler ki hani aşağısı falan değil direkt göğüs altı tam göbek falan.kaşımasam da bi açıyorum ki üstünde sivilce gibi bişi çıkmış ya da kızarmış durumda.bebe yağı antibiyotik kullandığım zamanlarda sürüyodum o sırada alerji olunca antibiyotikten değildir belki bebe yağındandır diye onu da kesmiştim.badem yağı sürüyorum.gidince doktoruma bi krem danışıcam

bi bardak çay da ben koyayım, kocişim gelir nerdeyse. gidip son rötuşları atıyim evde.

Oohh afiyet olsun canım ben kocişe çemkirirken çok duyarlı çıktı adamcağız, aradı biraz önce, sen hastasın sevgilim sakın kalkıp yemek yapiyim deme ben aldım bişeyler hazırlarım yeriz birlikte dedi, başına taş düştü kesinlikle :90:

Son düzenleme:
Yavrularr ben geldimmm Ayy başıma ne geldii Evdeki çöpü atim derkenn ıslanmışmıı poşeti kaldırdığımla beraber çöp indi aşağı Sinirim bozuldu gülmekten kaçırıyorum sandm altıma Hadi onları temizle mutfağı sil derken anca oturdum

büyük tehlike atlamışsın geçmiş olsun cicim :86::90:

dreamsea27 işten ayrılmış baya bi giremem nete diyor hepinize slm söylüyor kızlar

akşam akşam iyi güldüm vallahi son gülen iyi gülermiş ama

gülme bacım allah korusun yani Valla ben o haldeyken nasıl güldüm snirdenn dedim altıma kaçırmim Baktım poşet kaldı elimde niye hafifledi diyorum anamm bi baktım bütün çöpler aşağıda Dedim pelin sana helal olsunn büyük fışkırtma harekatı yaptın

sorma cnm yaa temizlend neyseki halı yıkanabiliyo hemen attım makineye Evet cnm o işe yarıyo göğüsler büyüyo cnm ya ondan kaşınır hep.Süt doluyoo

kızlar çok heyecanlıyım yarın doktora gidiyorumm,nihayet geldi çattı cuma günüsabah 9.00 da randevum eşimle gideceğiz..kıza benziyor demişti bakalım yarın ne diyecek,sağlıklı olduğunu göriyim dünyalar benim olucakkkk

hayırlı haberlerle gel canım

Oyhh hadi bakalımmm hayırlısıylaa

canımm inşallah güzel haberlerle dönersiniz.... bende cumartesi günü gidicem meleğimi görmeye...

dreamsea27 nin işten çıkarılmasına üzüldüm... hayırlısı buymuş demek.... bende bugün işsizler kervanına katıldımmm ...

hayırlısı bakalım sonuçları bizimle paylaş merak ediyorum çünkü bizede doktor aynısını söylemişti birdahaki randevumuz daha gelmed, :)

kaçıncı haftadasın,şimdiden hayırlı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…