aynen
hayırlı olsun canım hepsı cok guzel
kuzum sorması ayıp sızın oralar neresi ??
teyzem hem almanyada hem arabistanda yasıyo aynı sey gecerlı bu ıkı yerde
sitelernde de mesELA euro bazıyla falan ama gene bile burdan iyi ki indirimde
benim 60 tl alabilceğim şeyi o 18 e falan alabiliyor
Canım, güle güle giysin inşallah Mehmetimiz hepsini. çok güzeller. Senin oğluş da Ömer gibi Doğuştan FENERli olcak deseneEki Görüntüle 321417 Eki Görüntüle 321418 Eki Görüntüle 321419
kızlar oglusun yenı cıcılerı babası yılbasıyedıyesı almıs oglumuza yılbasından berı koyucam unutuyom resımlerı
Maşallah canım.slm kızlarrr.. nasılsınız bebeişleriniz ne durumda? bizde kızımla yeni geldik dr'dan kızım 20 cm 250 gr olmuşş
kuzum sorması ayıp sızın oralar neresi ??
teyzem hem almanyada hem arabistanda yasıyo aynı sey gecerlı bu ıkı yerde
sitelernde de mesELA euro bazıyla falan ama gene bile burdan iyi ki indirimde
benim 60 tl alabilceğim şeyi o 18 e falan alabiliyor
Cnım en alt katında sadece bebe çeyiz sarayı var.orda ne ararsan var..Genelde ordan alıyo annem.Hatta koca kapı süsleri fln almış 5-10 liraya
Canım, güle güle giysin inşallah Mehmetimiz hepsini. çok güzeller. Senin oğluş da Ömer gibi Doğuştan FENERli olcak desene
Maşallah canım.
Arkadaşımın ailesi Almanyada yaşıyo, hiç uygun olduğunu duymadım.:26:hep burdan gelip alıyolar herşeylerini. geçen Aborjinos arkadaşımız da öyle dedi. neyse. biz Azerbaycanlıyız.
kızlar beşik olayını falan napıcaksınız
ben beşik ve dolap dusunuyorum sadece
simdi fiyatlara baktım baya ucuk geldi
beşik (büyüyebilen karyola) 1000-1200
3 kapaklı dolap aynı sekılde 1000_1200
fazla değilmi sizcede :26:
maşaallah
4'lü derken detaylı usg sanırım...
bende 2 hafta sonra 3'lüyü yaptırcam
inşaallah buda temiz çıkar..
saol canım benım daha ıyılerı ömerin olsun inş. ee onlar süt kardeş olcaklarya takımlarıdaaynı olmalı
saol canım benım daha ıyılerı ömerin olsun inş. ee onlar süt kardeş olcaklarya takımlarıdaaynı olmalı
mesela nın ELA sına bayıldım
Canım, güle güle giysin inşallah Mehmetimiz hepsini. çok güzeller. Senin oğluş da Ömer gibi Doğuştan FENERli olcak desene
Maşallah canım.
Arkadaşımın ailesi Almanyada yaşıyo, hiç uygun olduğunu duymadım.:26:hep burdan gelip alıyolar herşeylerini. geçen Aborjinos arkadaşımız da öyle dedi. neyse. biz Azerbaycanlıyız.
Çok fazla canım. dün Pelinin eklediği odayı gördükten sonra o kadar parayı ben vermem mesela.
bende emziricem
kızlar ya hafta sonu İstanbul'a gitcem 3 saat sürer yolculuk. sizce bu tehlikeli mi?
kızlar ya hafta sonu İstanbul'a gitcem 3 saat sürer yolculuk. sizce bu tehlikeli mi?
emzır sekerımde bunlar buyuyunce bırbırını severse ne dıycez bız bunlara durun sız kardessınızmısen mehmetı emzırırsen bende elosu emzırırım
bende emziricem
bandaa cok fazla geldi tüm oda olsa bi türlü ama oda bile değil iki parça
işimiz zor vallahi
Emzir canım. sana da gönderirrim bi ara.sen de Eloşumu gönnder. ama kertmesi yoksa emzirmem. Yarın öbür gün Ömerle aşık olurlarsa evlenemezler yoksam.
Bende gidip geliyorum ya, napsam diye. büyüyen sallanabilen beşik alcam o kesin ama oda mı yapsam? komodinmi alsam? gardırop mu? bilmiyorum. kararsızım. uygun bulursam oda yapcam
emzır sekerımde bunlar buyuyunce bırbırını severse ne dıycez bız bunlara durun sız kardessınızmısen mehmetı emzırırsen bende elosu emzırırım
dktoruna sormadan yolculuga cıkma canım be doktoruma sorup 2 kere ıstanbul-canakkale 1 kere ıstanbul-ankara 1 kere offroad safari turu yapmıştım gerçi safari turunu doktora sormamıstım aa asıl onu sormak lazımmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?