- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
benimkide fıkır fıkırdı bugün milletin içinde oturuyorum pıt pıt atmalar dans ediyodu resmen içimde cadııma tepkide veremedim milletin içindee ölee kıpır kıpr edip durdu sadece gülebildim
günaydınnn
Günaydın. Herkese güzel enerjik bi gün geçirmeyi diliyorum.
günaydınnn
Günaydın. Herkese güzel enerjik bi gün geçirmeyi diliyorum.
gunaydinlarrrr.nabersiniz kizlar???ben valla iyi olmaya calisiyorum aslinda iyiyimde kafama takilan bazi seyler var iste herkes gibi.bnm bebis sabahta tepikledi guldum minibuste ama bnmki hep otururken yapio.aslinda gazim da varama farkediyrm bu gazdan farkli hem gaz hep sag kasiktami hissedilir.doktorda bebegin sagda yerlesmis demisti bnde hep sag kasigimda hissediyorum o kipirtiyi ama bgnku gidikladi resmen bniii:)))
gunaydinlarrrr.nabersiniz kizlar???ben valla iyi olmaya calisiyorum aslinda iyiyimde kafama takilan bazi seyler var iste herkes gibi.bnm bebis sabahta tepikledi guldum minibuste ama bnmki hep otururken yapio.aslinda gazim da varama farkediyrm bu gazdan farkli hem gaz hep sag kasiktami hissedilir.doktorda bebegin sagda yerlesmis demisti bnde hep sag kasigimda hissediyorum o kipirtiyi ama bgnku gidikladi resmen bniii:)))
günaydıııııııııın
nasılsınız şekerler????
nilüfercim, gaz dolanır tepik atmaz.. Kesin Arda paşadır ooo
aynen benımkıde sabahları içerden dürtüyo
Hoşgeldin canım. evet, gazdan farklı bu.ben de ayırt ediyorum. dün akşam benim oğluşum da elimi tekmeledi. çok kıpır kıpır maşallah.
günaydıııııııııın
nasılsınız şekerler????
nilüfercim, gaz dolanır tepik atmaz.. Kesin Arda paşadır ooo
benimki çok tembel sanırsam :26::26:
hala bi dürtme bi tepik yok
gunaydn canmmm evet yaa dmii ga gidiklamazda adamiiii:)))evett evettt ooo ardam o bnmmm:)))bn iyiyim sn nasilsin??sn nerde calisiosun duygucum???
günaydın, günaydın, günaydın annniişlerrrr
günaydıııııııııın
nasılsınız şekerler????
aynen benımkıde sabahları içerden dürtüyo
ama bn anca 20. hftamda yavastan hissetmeye basladim bnmkide tembel.o da nadirn sabahlari ve aksamlari minibuste eve gderken hissediyorum:))yani sn bnden gerideydin sanirim gun olarak normall
ahahahh evde çalışıyom
evlenmeden önce şehir değişikliği nedeniyle işi bıraktım mecburen canım.. sonra Ankara da tekstil sektörü çok olmadığından çalışmak istemedim..
şimdi bursa dayım.. tekstilin göbeğinde ama bu defa da eşim tayin istediği için hiç başlamadım..
inşallah bebikim doğup azıcık büyüyünce çalışıcam... yoksa çoooooook sıkıldım evde olmaktan
Canıımm. iyiyim, ihtiyaç listemize bakıyorum.:26:haftaya alışverişe çıkayım diyorum.(dediğin gibi yalnız. )hiçbişeyimiz olmadığı için ilk nelerden başlasam diye düşünüyorum.hastane çıkışı, biberon emzik falandan başlıyim dimi?
Ne güzel duygu o ya.
Canıımm. iyiyim, ihtiyaç listemize bakıyorum.:26:haftaya alışverişe çıkayım diyorum.(dediğin gibi yalnız. )hiçbişeyimiz olmadığı için ilk nelerden başlasam diye düşünüyorum.hastane çıkışı, biberon emzik falandan başlıyim dimi?
Ne güzel duygu o ya.
iyiym hayatım teşekkür ederim sen nasılsınGünaydın canım.nasılsın?
günaydın kuşum
nasılsın???
günaydın bebeğim iyiym sen nasılsın yavru kuş nasıl:)
gunaydin canmmm.okadar isim var bgnlerde hazirlamam gereken imzalatmam kontrol etmem gerekn ama icimden gelmiyrrrr...surekli nete giresim gelioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?