2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide fıkır fıkırdı bugün milletin içinde oturuyorum pıt pıt atmalar dans ediyodu resmen içimde cadııma tepkide veremedim milletin içindee ölee kıpır kıpr edip durdu sadece gülebildim

ayy ne güzel yaa bene hissetmek istiyorum ne zman başladı seninki..ilk başladığında nasıl anladın

Günaydın. Herkese güzel enerjik bi gün geçirmeyi diliyorum.

gunaydinlarrrr.nabersiniz kizlar???ben valla iyi olmaya calisiyorum aslinda iyiyimde kafama takilan bazi seyler var iste herkes gibi.bnm bebis sabahta tepikledi guldum minibuste ama bnmki hep otururken yapio.aslinda gazim da var ama farkediyrm bu gazdan farkli hem gaz hep sag kasiktami hissedilir.doktorda bebegin sagda yerlesmis demisti bnde hep sag kasigimda hissediyorum o kipirtiyi ama bgnku gidikladi resmen bniii:)))

Günaydın. Herkese güzel enerjik bi gün geçirmeyi diliyorum.

günaydıııııııııın
nasılsınız şekerler????

nilüfercim, gaz dolanır tepik atmaz.. Kesin Arda paşadır ooo

günaydıııııııııın
nasılsınız şekerler????

aynen benımkıde sabahları içerden dürtüyo

Hoşgeldin canım. evet, gazdan farklı bu. ben de ayırt ediyorum. dün akşam benim oğluşum da elimi tekmeledi.çok kıpır kıpır maşallah.

günaydıııııııııın
nasılsınız şekerler????

gunaydn canmmm evet yaa dmii ga gidiklamazda adamiiii:)))evett evettt ooo ardam o bnmmm:)))bn iyiyim sn nasilsin??sn nerde calisiosun duygucum???

benimki çok tembel sanırsam :26::26:
hala bi dürtme bi tepik yok

ama bn anca 20. hftamda yavastan hissetmeye basladim bnmkide tembel.o da nadirn sabahlari ve aksamlari minibuste eve gderken hissediyorum:))yani sn bnden gerideydin sanirim gun olarak normall

gunaydn canmmm evet yaa dmii ga gidiklamazda adamiiii:)))evett evettt ooo ardam o bnmmm:)))bn iyiyim sn nasilsin??sn nerde calisiosun duygucum???

ahahahh evde çalışıyom

evlenmeden önce şehir değişikliği nedeniyle işi bıraktım mecburen canım.. sonra Ankara da tekstil sektörü çok olmadığından çalışmak istemedim..
şimdi bursa dayım.. tekstilin göbeğinde ama bu defa da eşim tayin istediği için hiç başlamadım..
inşallah bebikim doğup azıcık büyüyünce çalışıcam... yoksa çoooooook sıkıldım evde olmaktan

günaydıııııııııın
nasılsınız şekerler????
Canıımm. iyiyim, ihtiyaç listemize bakıyorum.:26:haftaya alışverişe çıkayım diyorum.(dediğin gibi yalnız. )hiçbişeyimiz olmadığı için ilk nelerden başlasam diye düşünüyorum.hastane çıkışı, biberon emzik falandan başlıyim dimi?

aynen benımkıde sabahları içerden dürtüyo

Ne güzel duygu o ya.

günaydın, günaydın, günaydın annniişlerrrr

günaydın kuşum
nasılsın???

ama bn anca 20. hftamda yavastan hissetmeye basladim bnmkide tembel.o da nadirn sabahlari ve aksamlari minibuste eve gderken hissediyorum:))yani sn bnden gerideydin sanirim gun olarak normall

doğru diyosun cnm.. sen görünenden bi hafta önde olduğuna göre normal..
dr um da normal dedi ama 16.haftada bile hissedenleri duyunca insan hemen tepiklesin istiyoo

aaaa cok erken kalkiosun ozaman snnn.delimisinnn gir yattt.ay bn uykuya bayilirimm.anca gezme varsa uykumdan taviz verebilirim.bikere bnm esim bn uyurken beni konusturuo bde kameraya cekmis.bna dioki bni seviomusun, uykulu uyklu hmmm diyorum snra dioki bni hic aldatrmisin, aslaaa diyorum yne gozumu acmadan.snra da soruoki hadi kalk gdelim gezelim, bn bianda bi gozlerimi aciyorum diyorum nereye???ertesi gun izledim ctladim gulmekten direk gozleri acip kameraya bakip nereye diyorum:))).esim bni gece hep konusturur bnde ertesi gun hic hatirlamam:))

evet kuşum.. geçmişi okurken gördüm hastane çıkışı muhabbetini çok güldüm

ilk hastane çıkışı al.. hatta başlangıçta 1 takım al sadece.. alt-üst takımlardan da alabilirsin 1-2 tane.. başlangıç olarak tabi
biberon,emzik,tırnak makası felan filan onların hepsini tam liste halinde tek bi yerden büyükçe bi mağazadan al..
o zaman hem indirim yaptırırsın hem de yanında hediye istersin

ben öyle yapmayı düşünüyorum canım.. şimdilik sadece hevesim kalmasın diye bikaç parça bişe aldım.. burdalar;

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/484940-2012-haziran-anneleri-bebislere-neler-alindi-8.html

alırken unisex almaya dikkat ettim.. nolur nolmaz.. ya pipi içine kaçarsa di mi emin olalım sonra renklere saldıralım

evet canım:))) Allahım bu duyguları bıze yasattı ya bınlerce şükürler olsun.birde sağ salim kucagımıza aldıkmı tamamdır

Günaydın canım.nasılsın?
iyiym hayatım teşekkür ederim sen nasılsın
günaydın kuşum
nasılsın???
günaydın bebeğim iyiym sen nasılsın yavru kuş nasıl:)

gunaydin canmmm.okadar isim var bgnlerde hazirlamam gereken imzalatmam kontrol etmem gerekn ama icimden gelmiyrrrr...surekli nete giresim gelioo

günaydınn canım benim.Aynen yaa bi sürü iş var ama ben hep böyle topikte kalim istiyom, takip edim istiyom, alışveriş yapmak bebeişişme bişiler bakmak istiyom istiyorum da istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…