iyiym hayatım teşekkür ederim sen nasılsın
günaydınn canım benim.Aynen yaa bi sürü iş var ama ben hep böyle topikte kalim istiyom, takip edim istiyom, alışveriş yapmak bebeişişme bişiler bakmak istiyom istiyorum da istiyorum
İnşallah sen de yakında hissedersin Dorukumuzu canım.benimki çok tembel sanırsam :26::26:
hala bi dürtme bi tepik yok
Aynen bende öyle planlıyorum da, ikinciye de çok ara vermek istemiyoruz ama. nasıl olcak bilmiyorum. bi tarafatan biraz büyüsün kreşe verip çalışcam diyorum, ne bilim ya.ahahahh evde çalışıyom
evlenmeden önce şehir değişikliği nedeniyle işi bıraktım mecburen canım.. sonra Ankara da tekstil sektörü çok olmadığından çalışmak istemedim..
şimdi bursa dayım.. tekstilin göbeğinde ama bu defa da eşim tayin istediği için hiç başlamadım..
inşallah bebikim doğup azıcık büyüyünce çalışıcam... yoksa çoooooook sıkıldım evde olmaktan
aaaa cok erken kalkiosun ozaman snnn.delimisinnn gir yattt.ay bn uykuya bayilirimm.anca gezme varsa uykumdan taviz verebilirim.bikere bnm esim bn uyurken beni konusturuo bde kameraya cekmis.bna dioki bni seviomusun, uykulu uyklu hmmm diyorum snra dioki bni hic aldatrmisin, aslaaa diyorum yne gozumu acmadan.snra da soruoki hadi kalk gdelim gezelim, bn bianda bi gozlerimi aciyorum diyorum nereye???ertesi gun izledim ctladim gulmekten direk gozleri acip kameraya bakip nereye diyorum:))).esim bni gece hep konusturur bnde ertesi gun hic hatirlamam:))
aaaa cok erken kalkiosun ozaman snnn.delimisinnn gir yattt.ay bn uykuya bayilirimm.anca gezme varsa uykumdan taviz verebilirim.bikere bnm esim bn uyurken beni konusturuo bde kameraya cekmis.bna dioki bni seviomusun, uykulu uyklu hmmm diyorum snra dioki bni hic aldatrmisin, aslaaa diyorum yne gozumu acmadan.snra da soruoki hadi kalk gdelim gezelim, bn bianda bi gozlerimi aciyorum diyorum nereye???ertesi gun izledim ctladim gulmekten direk gozleri acip kameraya bakip nereye diyorum:))).esim bni gece hep konusturur bnde ertesi gun hic hatirlamam:))
İnşallah sen de yakında hissedersin Dorukumuzu canım.seninki hepimizinkinden yaramaz olcak bence. yalancıktan böyle yapıyo
Aynen bende öyle planlıyorum da, ikinciye de çok ara vermek istemiyoruz ama. nasıl olcak bilmiyorum. bi tarafatan biraz büyüsün kreşe verip çalışcam diyorum, ne bilim ya.zaman gösterir.
benim eşim de çok yorgun geliyo, akşam salonda uzanıp Tv seyrediyo, uyukluyo para istiyorum. neden sormaz, direk verir. sabah da hatırlamaz. alkole ihtiyacı bile yok ay yazık ya. kıyamam ben tatlıma
ayy çok güldüm yaaa
o zaman seni uyandırmak için kullanacağımız sihirli cümle;
hadi gezmeye gidelim
canım, ben 6-6.30 arası kalkıyorum.. hemen kocişime bi gömlek ütülüyorum.. sonra hemen bi portakal sıkıyorum ona.. o gitmeden çayımı koyuyorum..
o gittikten sonra uyursam öğlene kadar yatarım.. o zaman da gün bitiyor.. böyle kendimi daha zinde hissediyorum..
hem de uyku düzenimi bozmamış oluyorum..
gündüzleri uyuyup geceleri yaşıyordum bi ara.. ama böylesi daha güzel
ya neden bnm bisey alasim gelmiooo zaten istesemde alamam cnku sabah is aksam ev anca bi pazar esimle gezmeye cikarsak alabilirim o da smdi biraz beli agrio.tek basima gdemem bn burda.bni kandiriolar hep snra:)))ama bnde emzik almak istyrm hangi emzikler iyi oluyrki onunda cesitleri var hangidi kullanisliymis??
herkese günaydın kızlar.siz kaçta işe gelip,kahvaltı yapıp burda sohbete başlıyosunuz bakiim:) bi geliyorum konulara çoktan girilmiş,sabah mahmurluğu kalmamış bile:)
alırsın canım yaa daha var, netten bile ufak tefek şeyler alabilirsin ben de hiç mağazaya gidip almadım ki hep netten aldım o da 3-5 parça bişey zaten.Bi de emzik konusunda bilgim yok ama ben galiba emzik kullandırmicam.Ablam bir kere bile emzik ağzına koymadı yavrusunun.yani alıştırmasak daha güzel.Yoksa alışınca ki biliyorum eşimin kardeşi alıştırmıştı nereye gittiyse emziği de evde unutuyodu,çocuğu bir türlü susturamıyodu mecbur gdip yenisini aldırıyodu.Tabi bana göre alıştırmamak lazım ama durum ne gösterir bilemiyorum.
herkese günaydın kızlar.siz kaçta işe gelip,kahvaltı yapıp burda sohbete başlıyosunuz bakiim:) bi geliyorum konulara çoktan girilmiş,sabah mahmurluğu kalmamış bile:)
ya neden bnm bisey alasim gelmiooo zaten istesemde alamam cnku sabah is aksam ev anca bi pazar esimle gezmeye cikarsak alabilirim o da smdi biraz beli agrio.tek basima gdemem bn burda.bni kandiriolar hep snra:)))ama bnde emzik almak istyrm hangi emzikler iyi oluyrki onunda cesitleri var hangidi kullanisliymis??
guldurme beni bn oglene kadar uyurum sabah sbra aksamustu 3 gibi bdaha uyurum gecede rahatt rahattt misil misil uykumu yne de uyurum:))ama butun gun geziceksek uyumadan gezebilrim de
İnşallah sen de yakında hissedersin Dorukumuzu canım.seninki hepimizinkinden yaramaz olcak bence. yalancıktan böyle yapıyo
Aynen bende öyle planlıyorum da, ikinciye de çok ara vermek istemiyoruz ama. nasıl olcak bilmiyorum. bi tarafatan biraz büyüsün kreşe verip çalışcam diyorum, ne bilim ya.zaman gösterir.
evet kuşum.. geçmişi okurken gördüm hastane çıkışı muhabbetini çok güldüm
ilk hastane çıkışı al.. hatta başlangıçta 1 takım al sadece.. alt-üst takımlardan da alabilirsin 1-2 tane.. başlangıç olarak tabi
biberon,emzik,tırnak makası felan filan onların hepsini tam liste halinde tek bi yerden büyükçe bi mağazadan al..
o zaman hem indirim yaptırırsın hem de yanında hediye istersin
ben öyle yapmayı düşünüyorum canım.. şimdilik sadece hevesim kalmasın diye bikaç parça bişe aldım.. burdalar;
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...aziran-anneleri-bebislere-neler-alindi-8.html
alırken unisex almaya dikkat ettim.. nolur nolmaz.. ya pipi içine kaçarsa di mi emin olalım sonra renklere saldıralım
evet canım:))) Allahım bu duyguları bıze yasattı ya bınlerce şükürler olsun.birde sağ salim kucagımıza aldıkmı tamamdır
Ben de iyiym canım, saol.iyiym hayatım teşekkür ederim sen nasılsın
Ah ah, ben de bir zamanlar gececiydim. öğlenleri uyuyurdum. hamilelikten öncesine kadar hep erken kalkardım. hamilelik dolayısıyla kalkamıyorum çoğu zaman. uykum ağır basıyo.canım, ben 6-6.30 arası kalkıyorum.. hemen kocişime bi gömlek ütülüyorum.. sonra hemen bi portakal sıkıyorum ona.. o gitmeden çayımı koyuyorum..
o gittikten sonra uyursam öğlene kadar yatarım.. o zaman da gün bitiyor.. böyle kendimi daha zinde hissediyorum..
hem de uyku düzenimi bozmamış oluyorum..
gündüzleri uyuyup geceleri yaşıyordum bi ara.. ama böylesi daha güzel
yazikkk adama kizzz:))ama bizimki maasi alinca direk bna verio zaten bn ck harcarim sn aylik butceyi hazirla dio gunde de bna 5 manat ver yeter snra harcamiyi dio.o pek tutumlu degil bn de biraz tutumluyum cok olmasa da sayemde bi niva aldikbebis olsun Innnsallh tekrar ise baslarsam bu sefer kendi maasimi sirf ev almak icin ayiricam
O.k canım, not ettim. öyle yapim ben de.alt-üst takım desem kimse gülmez dimi?:44:emzik kullanmayı pek düşünmüyorum ama evde bulunsun diye alcam. kaç tane alsam? bide hangi markanınkini? chicconun var güzel, ama bilmiyorum. Aldıkların çok güzel. ben daha yeni gördüm şimdi.güle güle giysin Doruk paşa.
günydın...........................................
Günaydın canım. Valla bende herşey çok pratik. evdeyim zaten. mutfağım da amerikan mutfak. girip çıkıyorum. kahvaltımı da hazırlıyorum. burası ancak gece saat 1 den sonra durgunlaşır. hiç boş bırakmayız maşallah.herkese günaydın kızlar.siz kaçta işe gelip,kahvaltı yapıp burda sohbete başlıyosunuz bakiim:) bi geliyorum konulara çoktan girilmiş,sabah mahmurluğu kalmamış bile:)
Ben de işte bu emziği diyorum. nerden bulcaz? eczaneden mi?:26:ayy benim hiç bi bilgim yok ya. baya yabancıyım bu konulara.canım benim ilk alacağım emzik buu..
Eki Görüntüle 321707
inşallah canım yaa.. hani bi söz vardır sessiz atın çiftesi pek olur diye.. benim kuzu o misal durup durup kuduracak galiba
aynen cnm ben de.. Doruk'um1-1.5 yaşına girsin hemen çalışayım istiyorum.. sonra o 3-3.5 a geldiğinde inşallah 2.kuzu için çalışmalara başlarım
günydın...........................................
Ben de işte bu emziği diyorum. nerden bulcaz? eczaneden mi?:26:ayy benim hiç bi bilgim yok ya. baya yabancıyım bu konulara.Ben Ömer iki yaşına gelmeden yapcam ikinciyi inşallah. beraber büyüsünler. 3.5 yaşındaki çocuk herşeyi anlıyo valla. kardeş istemiyorum der, psikolojisi bozulur depresyona girer.
ben chicco dan almayı planlıyorum emzik,biberon falan filan ama tecrübeli annelerden de öneri almak lazım canım
gülmez kimse adı da böyle zati alt-üst tk deniyoo
ben şimdilik başka bişey alamıyorum.. annem büssürü şey almış ama ne aldı ne almadı tam bilemediğim için bi onları göreyim istiyorum..
dediğine göre, hastane çıkışı, battaniye, tulum, yelek, ağız bezi falan almış ama yine de görmek lazım :))
bi de ben çalışırken daha evli bile değilken almıştım büssürü şey..
nevresim tk. polar battaniye, elyaf yorgan+kafa koruyucu, uyku tulumu, perde hepsini takım yapmıştım.. onlar da annemde..
bi gelsin büssürü cicilerimiz gelicek
yok canım eczanelerde pahalı olur.. chicco nun mağazaları var avmlerde.. oralardan alabilirsin.. bi de benim aldıklarımın hepsi chiccodan mesela az önce gördüklerin
Hm, tamam.:44:eczaneden almıyoruz:126:yok canım eczanelerde pahalı olur.. chicco nun mağazaları var avmlerde.. oralardan alabilirsin.. bi de benim aldıklarımın hepsi chiccodan mesela az önce gördüklerin
Günaydınn güzel annecikler....
şimdiden herkese hayırlı cumalar.... evde olmak ne güzel bi duygu..... Bende karar verdim sabahları geç kalkmayacağım hazır bünyem alışmışken erken kalkmaya böyle devam edicem..Prensesimle güzel kahvaltılar yapıcaz düzenli beslenicem hatta öğleden sonraları yürüyüşe çıkmayı planlıyorum... öğlene kadar tüm işlerimi bitirip günün geri kalanını meleğimle kendime ayırıcam ...bakalım inşallah dediklerimi yapabilirimm ... erken kalkma ile ilk adımı atmış bulundum .... şimdi gidip güzel bi kahvaltı hazırlıcam.... evimi toplayacam yemeğimi yapıcam.... ara ara sizler ne kaynattınız bakıcammm .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?