Ben çeyiz alırken bebeği hiç düşünmemiştim.hem bizde önceden alınmaz bebeğe bişey.// battaniye dedin de aklıma geldi. şu hastane çıkışlarının çeşitleri var galiba. battaniyeli olan v.s. Ben de aldımmı iki parça bişey olmasın istiyorum. bi kemeraltına atıyim kendimi.:44:
avvent in biberonları da iyimiş hava emmiyormuş çocuk ve gaz olmuyormuş pek.. bende avvent düşünüyorum
Günaydınn güzel annecikler....
şimdiden herkese hayırlı cumalar.... evde olmak ne güzel bi duygu..... Bende karar verdim sabahları geç kalkmayacağım hazır bünyem alışmışken erken kalkmaya böyle devam edicem..Prensesimle güzel kahvaltılar yapıcaz düzenli beslenicem hatta öğleden sonraları yürüyüşe çıkmayı planlıyorum... öğlene kadar tüm işlerimi bitirip günün geri kalanını meleğimle kendime ayırıcam ...bakalım inşallah dediklerimi yapabilirimm ... erken kalkma ile ilk adımı atmış bulundum .... şimdi gidip güzel bi kahvaltı hazırlıcam.... evimi toplayacam yemeğimi yapıcam.... ara ara sizler ne kaynattınız bakıcammm .....
Hm, tamam.:44:eczaneden almıyoruz:126:
sen bi sürü aldın yani?hepsi derken kaç tane aldın?
Anladım canım.yok kuşum benimki çeyiz diildi.. bizde de sizdeki gibi önceden alınmaz hiçbişey ama ben şöyle açıklayım sana;
ben büyük bi holdingde üretim maliyeti uzmanıydım.. sektörümüzde tekstildi... mothercare bizim müşterimizdi.. yani ürünlerini biz üretirdik.. ama o zamanlar tr de mağazası yoktu..
yane biz üretir yollardık.. alabilmek için avrupaya gitmek gerekiyodu.. ama biz çalışanlar olduğumuz için 2.kalite yada defolu ürünleri mağazaya çıkarıp satardık..
ben biraz yetkili olduğum için istediğim ürünü mağazaya çıkarttırabiliyodum.. işte fırsat bu fırsat deyip mothercare ürünlerinden beğendiğim bi serinin tüm ürünlerini 1.kalite olarak mağazaya çıkarttırdım..
hepsini de indirimli aldım...
uğursuzluk getirmesin diye de evlenirken getirmedim annemde bıraktım..
işte bu sayede kuzumun büssürü şeyi olmuş oldu
yok kuşum hani az önce gördün ya.. bi alt-üst tk.. 2li tulum+yelek önlük.. bi de çift taraflı önlük.. onlar chicco dan..
fiyatları pek uygun sayılmaz.. mesela sadece önlük 15 tl ydi.. başka yerlerde 5tl ye falan var..
ben hevesimi alayım diye aldım.. yoksa bütün kıyafetleri ordan alsam altından kalkamam
Herkese gunaydin 8.30da kalktim hala kahvalti etmedim cok useniyorum tek basima olunca
Anladım canım.
Tamaam, ben emzikten bahsediyoruz sandım.
Bende saat 7.30 da kalktım, hala bişey yiyesim yok. küçüklüğümden beri de nefret ediyorum yalnız yemekten.saat 10u geçti, hava da kapalı,yağmurlu. tembellik bastı.
Ben çeyiz alırken bebeği hiç düşünmemiştim.hem bizde önceden alınmaz bebeğe bişey.// battaniye dedin de aklıma geldi. şu hastane çıkışlarının çeşitleri var galiba. battaniyeli olan v.s. Ben de aldımmı iki parça bişey olmasın istiyorum. bi kemeraltına atıyim kendimi.:44:
Herkese gunaydin 8.30da kalktim hala kahvalti etmedim cok useniyorum tek basima olunca
hastane çıkışı için de örnek göstereyim sana.. bak neler neler var içinde
Eki Görüntüle 321712
Eki Görüntüle 321713
Eki Görüntüle 321714
gel birlikte yapalım canım.. benim de bugün canım hiç istemiyor
geliyom de hemen kızartayım ekmekleri
gel bize kahvaltiya :)
Eki Görüntüle 321712
Eki Görüntüle 321713
Eki Görüntüle 321714
Uça uça gelirim valla.
İçinde herşey var bunun zaten.// ayrıca ben de açım. ben niye gelmiyomuşum?
Eki Görüntüle 321712
Eki Görüntüle 321713
Eki Görüntüle 321714
Günaydın bacılarımmKızım akşam babasının elini tepiklediken sonra daha beter kudurdu ben ki bu saatte uyandım düşünün
Günaydın bacılarımmKızım akşam babasının elini tepiklediken sonra daha beter kudurdu ben ki bu saatte uyandım düşünün
canım hepsi birbirinden güzel ama mavi olanda aklım kaldı,nerden aldın ben de poyraz kağanıma alayım:)
yaaa bende istiyorum yaaaaaa
bi kac gundur atma gibi bisey oluyo ama kendimi kandirmayayim diye yok damardir yok gazdir diyo avunuyorum. keske tvye baglanan bi alet olsa da seyretsek napiyolar icerde
günaydınnnnnn annişlerrrrryine baya koyu sohbet bende ortadan dalayım artık sohbete dedim. biz kızımla kahvaltımızı yaptık güzelce, evi toparlamadım koçiş iyice iyileşinceye kadar kalkma dedi ne yapıyım onu dinliyim bariiii
günaydınnnnnn annişlerrrrryine baya koyu sohbet bende ortadan dalayım artık sohbete dedim. biz kızımla kahvaltımızı yaptık güzelce, evi toparlamadım koçiş iyice iyileşinceye kadar kalkma dedi ne yapıyım onu dinliyim bariiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?