2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok kuşum benimki çeyiz diildi.. bizde de sizdeki gibi önceden alınmaz hiçbişey ama ben şöyle açıklayım sana;

ben büyük bi holdingde üretim maliyeti uzmanıydım.. sektörümüzde tekstildi... mothercare bizim müşterimizdi.. yani ürünlerini biz üretirdik.. ama o zamanlar tr de mağazası yoktu..
yane biz üretir yollardık.. alabilmek için avrupaya gitmek gerekiyodu.. ama biz çalışanlar olduğumuz için 2.kalite yada defolu ürünleri mağazaya çıkarıp satardık..
ben biraz yetkili olduğum için istediğim ürünü mağazaya çıkarttırabiliyodum.. işte fırsat bu fırsat deyip mothercare ürünlerinden beğendiğim bi serinin tüm ürünlerini 1.kalite olarak mağazaya çıkarttırdım..
hepsini de indirimli aldım...
uğursuzluk getirmesin diye de evlenirken getirmedim annemde bıraktım..
işte bu sayede kuzumun büssürü şeyi olmuş oldu

avvent in biberonları da iyimiş hava emmiyormuş çocuk ve gaz olmuyormuş pek.. bende avvent düşünüyorum

bunu bilmiyodum canım.. bunu da araştırayım.. ben hepsini aynı marka almak istediğim için araştırıp alayım istiyorum.. beklemedeyim yani

günaydın zuzum
bence de çok isabetli bi karar.. ilk günler acık tembellik yapabilrsin ama bozma uyku düzenini.. yoksa gün bitiyor ama sen yeni açılmış oluyosun

Hm, tamam.:44:eczaneden almıyoruz:126:
sen bi sürü aldın yani?hepsi derken kaç tane aldın?

yok kuşum hani az önce gördün ya.. bi alt-üst tk.. 2li tulum+yelek önlük.. bi de çift taraflı önlük.. onlar chicco dan..
fiyatları pek uygun sayılmaz.. mesela sadece önlük 15 tl ydi.. başka yerlerde 5tl ye falan var..
ben hevesimi alayım diye aldım.. yoksa bütün kıyafetleri ordan alsam altından kalkamam

Herkese gunaydin 8.30da kalktim hala kahvalti etmedim cok useniyorum tek basima olunca

Anladım canım.

Tamaam, ben emzikten bahsediyoruz sandım.
Herkese gunaydin 8.30da kalktim hala kahvalti etmedim cok useniyorum tek basima olunca

Bende saat 7.30 da kalktım, hala bişey yiyesim yok. küçüklüğümden beri de nefret ediyorum yalnız yemekten. saat 10u geçti, hava da kapalı,yağmurlu.tembellik bastı.

gel bize kahvaltiya :)

hastane çıkışı için de örnek göstereyim sana.. bak neler neler var içinde

Eki Görüntüle 321712

Eki Görüntüle 321713

Eki Görüntüle 321714

gel birlikte yapalım canım.. benim de bugün canım hiç istemiyor
geliyom de hemen kızartayım ekmekleri

Ben bi yatak odamı düzene sokayım, geliyorum kızlar.sakın dünkü gibi 4 sayfa ilerlemeyin o arada.

Günaydın bacılarımm Kızım akşam babasının elini tepiklediken sonra daha beter kudurdu ben ki bu saatte uyandım düşünün

Günaydın bacılarımm Kızım akşam babasının elini tepiklediken sonra daha beter kudurdu ben ki bu saatte uyandım düşünün

yaaa bende istiyorum yaaaaaa

bi kac gundur atma gibi bisey oluyo ama kendimi kandirmayayim diye yok damardir yok gazdir diyo avunuyorum. keske tvye baglanan bi alet olsa da seyretsek napiyolar icerde

günaydınnnnnn annişlerrrrr yine baya koyu sohbet bende ortadan dalayım artık sohbete dedim. biz kızımla kahvaltımızı yaptık güzelce, evi toparlamadım koçiş iyice iyileşinceye kadar kalkma dedi ne yapıyım onu dinliyim bariiii

yaaa bende istiyorum yaaaaaa

bi kac gundur atma gibi bisey oluyo ama kendimi kandirmayayim diye yok damardir yok gazdir diyo avunuyorum. keske tvye baglanan bi alet olsa da seyretsek napiyolar icerde

Canım ne kadarlık oldun..Valla benimki artık can yakmaya getirdi boyutu..Dediğin gibi bi usb girişleri olsa

Hoş geldin bacum kalkma boşver kociş olucakta yanımda kalkıcamm hayatta

afiyet olsun canım. Yarasın prensesimize.// senin de işine gelmiş desene. bence de kırma kocanı bari

gel birlikte yapalım canım.. benim de bugün canım hiç istemiyor
geliyom de hemen kızartayım ekmekleri

bende geleyim mi cicimmm bi sandviç yaptım yedim tadı damağımda kaldı bi tane daha yapsam acep ?

günaydınn cicimmm .... bizde hissetsek artık şu tepikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…