2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

senin adına çok sevindim,biz de 6+4 üz...inş. hayırlısı ile o günleri görürüz.bayram dönüşü randevumuz var,7+3 gibi bişey olacağız inş. görürüm bebişimi hayırlısı ile:)

günaydın kızlar..miray senin ve bebeğinin iyi olmasına inan çok sevindim.inşallah daha güzel günler olacak.
akıllı bıdık walla senin yaşadığın şeylerin benzerlerini bende yaşıyorum.bayram demek kabus demek ama bu bayram bende senin gibi hiç bi şeye elimi sürmeyi düşünmüyorum:)

kızlar ben de miray ı merak ediyorum,inşallah istirahat et demiştir de o yüzden gelemiyodur.
hayırlı geceler hepinize

cnm benim sağol merak etmişsin bebeğim benimle beni bırakmadı çok mutluyum allahıma şükür dinlendim dün bol bol uyudum 8 de yatağa girdim bu sabaha kadar uyudum ilaçlar çok uyku yapıyor progestan hormon ilacı..şimdi iyiyim bugün şükür akıntım yok...doktorum dinlen dedi bol bol yarın iş yok zaten bana 5 gün tatil bol bol yatarım kızlar....

allahım hepimizin bebişlerini korusun.... aminnnn..!

kesinlikle elimi hiçbişeye sürmicem
öyle topluluk zamanlarında kendimi bulaşık leğeninin önünde buluverirdim hep
ama şimdi kesinlikle mutfağın kapısına yaklaşmıcam

senin adına çok sevindim,biz de 6+4 üz...inş. hayırlısı ile o günleri görürüz.bayram dönüşü randevumuz var,7+3 gibi bişey olacağız inş. görürüm bebişimi hayırlısı ile:)

görürsün hiç görmedinmi daha bebişi yani? 7 haftalıkken görürsün cnm kesin eminim ben 6 haftalıkta görmüştüm kalbinide duyarsın inşallah...

yat tabi bi yandan bebişini görmenin rahatlığı bir yandan progestan
o ilaç hem uyku yapar bir de feci kafa yapar :)
kayar gider arada bir yerler

yapma cnm yan gel yat bırak kim yapıyosa yapsın kimsede gelmesin istemiyoruz hamişiz biz nazlyız hatunuz dinlenecez bebiş ve bizler önemliyiz seneye bebişlerimizle gireriz inşallah bayrama cicilerimiz koyarız buraya ayy heyecanladım....kesin rubet ilk koyar cicileri şimdiden bakyıyor bebiş cicilerine...

yat tabi bi yandan bebişini görmenin rahatlığı bir yandan progestan
o ilaç hem uyku yapar bir de feci kafa yapar :)
kayar gider arada bir yerler

pohahah evet acayip kafa yapıyor yaa bak ne oldu eşim geldi akşam gece ben uyandım dedim niye bana böyle dedin sinir bir cümle kullandım oda dedi kafanmı güzel ben hiç bişe demedim sana sen rüya gördün yaws duydum telde bana bunu demek istedin yazık diyor acıyarak bakıyor bana ben sonra yine uyku moduna giryorum tabii kafa bir milyon...

az sonra yine içecem ikiye çıkardı doktor burda saçmalarsam ilaç kullanıyorum haaa yannış anlamayın pohhahahaha

hadi gözün aydın renginin koyu olmasından belliydi zaten

bende de acayip bir duygu-sinir patlaması var
sabah oturduğum halde minibüs çok kalabalık diye sinirden ağladım şöförle kavga ettim hala yolcu almaya uğraştı ne yapmaya çalışıyosun seni polise şikayet edicem ayakta yolcu alıyor diye ehliyetini aldırıcam falan dedim sonra da ne yapıyorum ben diye sustum :)

görürsün hiç görmedinmi daha bebişi yani? 7 haftalıkken görürsün cnm kesin eminim ben 6 haftalıkta görmüştüm kalbinide duyarsın inşallah...

5+0 da ilk kontrolüme gittim,kese göründü.15 gün sonra gel dedi.bayram dönüşü gideceğiz artık,aslında meraktan çatlıyorum ama bekliyorum.

İnşallahhh kızlarrr yaaa dualarım onunla olsun dilerimmm bi daha da böyle zor haberler olmaz diye diliyorum topiğimizde

kız sayfaları karıştırım dedim beni çok merak etmişsiniz samimiyetinize bayıldım hepinizi çok sevdim yaa iyiki varsınız bebişim benimle bırakmadı beni...plesanta büyüyor diye olmuş akıntılar korkuttu beni minik kokoşum....

sağol cnm benim unutmadınız yanımda oldunuz

5+0 da ilk kontrolüme gittim,kese göründü.15 gün sonra gel dedi.bayram dönüşü gideceğiz artık,aslında meraktan çatlıyorum ama bekliyorum.

hımm 6 yı geçmiş olacak ozman kesin görürsün cnm inşallah kalbine duyarsın ozmana büyür sen bayramı sakin dinlenerek geçir...

aayy şükürler olsun akşam girmeyince çok merak ettik valla aman aman çok iyi bak ben sana dedim bişeycik olmıcak bebişine cannıım benniim

ben de çok merak ediyorummmmm
5+4 te gittik keseleri gördük ama kalp atışı için 14 kasım pazartesiyi beklemem gerekiyor
kasıklarımda batma oluyo günde 3-4 kez her batmada kesin yarın gidicem diyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…