- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
selam kızlar
allahıma şükür bebiş benimle yaşıyor hatta elleri ayakları oynadı gördük çok güzeldi kalbide atıyor şükür...ama akıntı çok fazla korkuttu beni ilaca devam dedi ve yat dinlen dedi bugün işe geldim sonrası resmi olarak izinliyim ...
allahıma şükür rahimde açılmada yok üstten muayene etti hatta bana kızdı sertti biraz doktor kızım bişye yok diyişi var tövbe tövbe keyfimdenmi gidiyorum kahverengi akıntı koyulaştı kurumuş kan rengi gibi olurmuş plesanta yerleşirken şükür yarabbim sağlıklı hemde 9 haftalık şuanda...gelişmiş off benim bebişim yaşoyor kızlar çok mutlyum inş hayırlısyla doğorurum sağlıcakla...kızlar 2 gün ilerde gidiyormuş bebğim erken gelişmiş off allahıma binlerce şükür...
Çok mutlyum allah bozmasın sanki yeniden hamiş kaldım..bana dua eden arkadaşlara buradan teşekkür ederim
kızlar ben de miray ı merak ediyorum,inşallah istirahat et demiştir de o yüzden gelemiyodur.
hayırlı geceler hepinize
günaydın kızlar..miray senin ve bebeğinin iyi olmasına inan çok sevindim.inşallah daha güzel günler olacak.
akıllı bıdık walla senin yaşadığın şeylerin benzerlerini bende yaşıyorum.bayram demek kabus demek ama bu bayram bende senin gibi hiç bi şeye elimi sürmeyi düşünmüyorum:)
senin adına çok sevindim,biz de 6+4 üz...inş. hayırlısı ile o günleri görürüz.bayram dönüşü randevumuz var,7+3 gibi bişey olacağız inş. görürüm bebişimi hayırlısı ile:)
cnm benim sağol merak etmişsin bebeğim benimle beni bırakmadı çok mutluyum allahıma şükür dinlendim dün bol bol uyudum 8 de yatağa girdim bu sabaha kadar uyudum ilaçlar çok uyku yapıyor progestan hormon ilacı..şimdi iyiyim bugün şükür akıntım yok...doktorum dinlen dedi bol bol yarın iş yok zaten bana 5 gün tatil bol bol yatarım kızlar....
allahım hepimizin bebişlerini korusun....aminnnn..!
günaydın kızlar..miray senin ve bebeğinin iyi olmasına inan çok sevindim.inşallah daha güzel günler olacak.
akıllı bıdık walla senin yaşadığın şeylerin benzerlerini bende yaşıyorum.bayram demek kabus demek ama bu bayram bende senin gibi hiç bi şeye elimi sürmeyi düşünmüyorum:)
yat tabi bi yandan bebişini görmenin rahatlığı bir yandan progestan
o ilaç hem uyku yapar bir de feci kafa yapar :)
kayar gider arada bir yerler
selam kızlar
allahıma şükür bebiş benimle yaşıyor hatta elleri ayakları oynadı gördük çok güzeldi kalbide atıyor şükür...ama akıntı çok fazla korkuttu beni ilaca devam dedi ve yat dinlen dedi bugün işe geldim sonrası resmi olarak izinliyim ...
allahıma şükür rahimde açılmada yok üstten muayene etti hatta bana kızdı sertti biraz doktor kızım bişye yok diyişi var tövbe tövbe keyfimdenmi gidiyorum kahverengi akıntı koyulaştı kurumuş kan rengi gibi olurmuş plesanta yerleşirken şükür yarabbim sağlıklı hemde 9 haftalık şuanda...gelişmiş off benim bebişim yaşoyor kızlar çok mutlyum inş hayırlısyla doğorurum sağlıcakla...kızlar 2 gün ilerde gidiyormuş bebğim erken gelişmiş off allahıma binlerce şükür...
Çok mutlyum allah bozmasın sanki yeniden hamiş kaldım..bana dua eden arkadaşlara buradan teşekkür ederim
pohahah evet acayip kafa yapıyor yaa bak ne oldu eşim geldi akşam gece ben uyandım dedim niye bana böyle dedin sinir bir cümle kullandım oda dedi kafanmı güzel ben hiç bişe demedim sana sen rüya gördün yaws duydum telde bana bunu demek istedin yazık diyor acıyarak bakıyor bana ben sonra yine uyku moduna giryorum tabii kafa bir milyon...
az sonra yine içecem ikiye çıkardı doktor burda saçmalarsam ilaç kullanıyorum haaa yannış anlamayın pohhahahaha
bende de acayip bir duygu-sinir patlaması var
sabah oturduğum halde minibüs çok kalabalık diye sinirden ağladım şöförle kavga ettim hala yolcu almaya uğraştı ne yapmaya çalışıyosun seni polise şikayet edicem ayakta yolcu alıyor diye ehliyetini aldırıcam falan dedim sonra da ne yapıyorum ben diye sustum :)
görürsün hiç görmedinmi daha bebişi yani? 7 haftalıkken görürsün cnm kesin eminim ben 6 haftalıkta görmüştüm kalbinide duyarsın inşallah...
hadi gözün aydın renginin koyu olmasından belliydi zaten
İnşallahhh kızlarrr yaaa dualarım onunla olsun dilerimmm bi daha da böyle zor haberler olmaz diye diliyorum topiğimizde
5+0 da ilk kontrolüme gittim,kese göründü.15 gün sonra gel dedi.bayram dönüşü gideceğiz artık,aslında meraktan çatlıyorum ama bekliyorum.
selam kızlar
5+0 da ilk kontrolüme gittim,kese göründü.15 gün sonra gel dedi.bayram dönüşü gideceğiz artık,aslında meraktan çatlıyorum ama bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?