2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aayy şükürler olsun akşam girmeyince çok merak ettik valla aman aman çok iyi bak ben sana dedim bişeycik olmıcak bebişine cannıım benniim

napimm çok korktum nasıl leke o öyle ...şimdi bayrama sakin girerim en azından...:26:

inşallah bebişlerimizi sağ salim alırız kucağımıza rubet hepimiz iyi bir anne olucaz burada çok şey öğreneceğiz belli..

yeşim benide eklermisin listeye ilk bebğim sat 5 eylül beklenen doğum 11 haziran kilo 46 şehir Antalya Yaş 26

tebrik ederim canm bne dedmki insallah ktu bsy olmazda bgn girer yazarsn burda.bnde bgn ck endiseliyim gogsumdeki aci azaldi mide bulantim yk bgn bi bosluk hissediyrm.bde gecen sefer tam bgn kalbi durmustu bebegimin.bgn ultrasona gidicm szde bana dua edin bebegimin minicik kalbi hep atsn.ck moralsz ve sinirliyim bgnlerde.annemden de uzagim ck sikkinim yaa

neden bazen duygular karmaşık oluyormuş hamilelerde oyalan cnm kk da başka formlara gir oku değişik şeyler bak...

yok ondan değil maaşıma baktım 40 tl fazla yapmışlar gittim sordum benim çocugum sağ diye yapmışlar çocuk parası yapmışlar dedim benim çocugum yaşamıyo dogum parası almamışım ondan düşecekler 162 tl den düşeceklermiş

ben de çok merak ediyorummmmm
5+4 te gittik keseleri gördük ama kalp atışı için 14 kasım pazartesiyi beklemem gerekiyor
kasıklarımda batma oluyo günde 3-4 kez her batmada kesin yarın gidicem diyorum:26:

nasıl bir merak hemde:))bulantı,sık sık wc ye gitme dışında şikayetim yok arada diyorum bebeğim orda msın ses ver:)ben burdayım iiyiim diyebilse ne güzel olur:))benim batma falan 1 2 kez oldu,,diyordum gıdıklıyo...allahım hayırlısı ile dünyaya gelsin de ben onu gıdıklayayım:))

inşallah canım inşallah benimki kocaman olduki zaten haftaya cumaya randevu aldım gidiyim bi bakıyım artık 3 hafta bakamadık ne alemde bizimkisi

arkadaşlar türk kahvesi içiyor musunuz hiç? ben hamile olduğumu öğrendiğimde kestim direk ama 1.5 ay sonra bi tane içtim geçen gün, şimdi yine istiyorum. bu sıklık fazla mıdır sizce?

arkadaşlar türk kahvesi içiyor musunuz hiç? ben hamile olduğumu öğrendiğimde kestim direk ama 1.5 ay sonra bi tane içtim geçen gün, şimdi yine istiyorum. bu sıklık fazla mıdır sizce?

yoo hiçde yok günde 1 tane içebilirsin

Herkese günaydin kizlar nasilsiniz bugün bebisler nasillll ??? Biz hala kimseye sölemedik hamile oldugumu bi tek benim annem babm biliyor esimin ailesinin haberi yoook. Ne zaman sölemek lazim ki yaaa

hımm kaç haftalık oldu senin miniş cnm git gelde sana güzel bir çizelge yapalım stres yapma dün bende stres yaptım ondan mide bulanmadı bugün sende de aynı şey oluyordur korkma rahat git....

göğsünde ne acısı vardı onu anlamadım hassalıkmı onumu diyorsun benim hiç acımıyor acımasın zaten o önemli değil...Senin minişde allahın izniyle yaşıyor bence...hep dua et ben öyle yaptım herzman dua ediyorum Hz.Muhammed'im adına diliyorum Allah'ımdan bitek bize o yardım edebilir bu gerçek...

onu görücünce çok heyecanlanacaksın onu düşün...ve evhamlar yüzünden insan orada bebeğine karşı çok pişman oluyor ben resmen özür dileyecektim ama korkuyoruz napalım...

Herkese günaydin kizlar nasilsiniz bugün bebisler nasillll ??? Biz hala kimseye sölemedik hamile oldugumu bi tek benim annem babm biliyor esimin ailesinin haberi yoook. Ne zaman sölemek lazim ki yaaa

bi hiç kimseye demedik uzuuuun bi süre demeyi düşünmüyorum ben 6-7 aylık olsun o zman belki

söylemeseydin cnm yaaa sen onu doğurdun ama olsun yaşamıyorsada sonuçta anaydın ve tekrar anasın şuanda onu düşün çok üzme bebişini düşün ona haksızlık ediyorsun şimdi o hissediyor bazı şeyleri şuanda....

fatma ençokta senin biran önce doğurmanı istiyorum biliyorum nasıl acılar çektin ama gör bak herşey yolunda gidecek bu sefer...

inşallah canım inşallah benimki kocaman olduki zaten haftaya cumaya randevu aldım gidiyim bi bakıyım artık 3 hafta bakamadık ne alemde bizimkisi

kuzum biz sana yetişcez bu gidişle erken gidiyoruz 9 hafta 2 gün önde gidiyor bebişim

sana yetişcez hayırlısıyla pohhaha

kuzum biz sana yetişcez bu gidişle erken gidiyoruz 9 hafta 2 gün önde gidiyor bebişim

sana yetişcez hayırlısıyla pohhaha

,inş. nasip artık bilmiyorum... en çok zıoruma giden bişiler için birilerine sürekli bunu anlatmak geçen ayda iznimi yanlış yapmışlar adama yüz defa çocugum öldü demek zorunda kaldım en sonunda sinirimden oturdum agladım bi türlü anlamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…