aayy şükürler olsun akşam girmeyince çok merak ettik valla aman aman çok iyi bak ben sana dedimbişeycik olmıcak bebişine cannıım benniim
canım sıkkın..............
hımm 6 yı geçmiş olacak ozman kesin görürsün cnm inşallah kalbine duyarsın ozmana büyür sen bayramı sakin dinlenerek geçir...
napimm çok korktum nasıl leke o öyle ...şimdi bayrama sakin girerim en azından...:26:
inşallah bebişlerimizi sağ salim alırız kucağımıza rubet hepimiz iyi bir anne olucaz burada çok şey öğreneceğiz belli..
neden bazen duygular karmaşık oluyormuş hamilelerde oyalan cnm kk da başka formlara gir oku değişik şeyler bak...
ben de çok merak ediyorummmmm
5+4 te gittik keseleri gördük ama kalp atışı için 14 kasım pazartesiyi beklemem gerekiyor
kasıklarımda batma oluyo günde 3-4 kez her batmada kesin yarın gidicem diyorum:26:
napimm çok korktum nasıl leke o öyle ...şimdi bayrama sakin girerim en azından...:26:
inşallah bebişlerimizi sağ salim alırız kucağımıza rubet hepimiz iyi bir anne olucaz burada çok şey öğreneceğiz belli..
canım sıkkın..............
arkadaşlar türk kahvesi içiyor musunuz hiç? ben hamile olduğumu öğrendiğimde kestim direk ama 1.5 ay sonra bi tane içtim geçen gün, şimdi yine istiyorum. bu sıklık fazla mıdır sizce?
tebrik ederim canm bne dedmki insallah ktu bsy olmazda bgn girer yazarsn burda.bnde bgn ck endiseliyim gogsumdeki aci azaldi mide bulantim yk bgn bi bosluk hissediyrm.bde gecen sefer tam bgn kalbi durmustu bebegimin.bgn ultrasona gidicm szde bana dua edin bebegimin minicik kalbi hep atsn.ck moralsz ve sinirliyim bgnlerde.annemden de uzagim ck sikkinim yaa
arkadaşlar türk kahvesi içiyor musunuz hiç? ben hamile olduğumu öğrendiğimde kestim direk ama 1.5 ay sonra bi tane içtim geçen gün, şimdi yine istiyorum. bu sıklık fazla mıdır sizce?
Herkese günaydin kizlar nasilsiniz bugün bebisler nasillll ??? Biz hala kimseye sölemedik hamile oldugumubi tek benim annem babm biliyor esimin ailesinin haberi yoook. Ne zaman sölemek lazim ki yaaa
yok ondan değil maaşıma baktım 40 tl fazla yapmışlar gittim sordum benim çocugum sağ diye yapmışlar çocuk parası yapmışlar dedim benim çocugum yaşamıyodogum parası almamışım ondan düşecekler 162 tl den düşeceklermiş
inşallah canım inşallah benimki kocaman olduki zaten haftaya cumaya randevu aldım gidiyim bi bakıyım artık 3 hafta bakamadık ne alemde bizimkisi
inşallah canım inşallah benimki kocaman olduki zaten haftaya cumaya randevu aldım gidiyim bi bakıyım artık 3 hafta bakamadık ne alemde bizimkisi
söylemeseydin cnm yaaa sen onu doğurdun ama olsun yaşamıyorsada sonuçta anaydın ve tekrar anasın şuanda onu düşün çok üzme bebişini düşün ona haksızlık ediyorsun şimdi o hissediyor bazı şeyleri şuanda....
fatma ençokta senin biran önce doğurmanı istiyorum biliyorum nasıl acılar çektin ama gör bak herşey yolunda gidecek bu sefer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?