2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saolun kızlar canım ne isterse yiyorum valla bulantım faln olmadığından rahatım çok şükürr sanada afiyet olsun pelincimm

ben kaçtım kızlaar iyi geceler bayılıcam artık uyumazsam eşim için zorluyodum ama daha fazla dayanamıyorum hepinizi öpüyorum yiğenlerime iyi bakıınn

kızlar ben kaçıyorum uykudan bayılıcam birazdan nerdeyse iyi geceler kocaman öptüm sizi

ÖPTÜM CANIM IYI GECELER MÜMKÜNSE SABAH ERKEN KALKMAYIN YOKSA YATAKTA 2 saat olani biteni okumaya calisiyorum benmi cok tembelim

Herkese iyi aksamlar. Nasilsiniz Haziran anneleri :) ?
iyi akşamlar cnm hala midem ağrıyoo benim...
canım sen biraz fazla kaçırmışsın galiba
ekmek falan yesen bi parça düzelir belki mide öz suyunu emer...
valla hiçbişey yaramadı kuzummm olmadı bi ılık duş yapcam son umudum o...
canım yoğurtlu patates kızartması çekti saolun kızlarr
afiyettt olsun cnmmm
selam kızlar sizdede sabaha karşı mide yanması ve bulantı oluyormu
bende olmuyoo cnm kalkar kalkmaz bulantı oluyooo ama
aayyyyy bende mi yapsaaam ama yok yatıcam zaten birazdan kilo alıyorum maşallahım var yemesemde yarıyo
uyumadann bi yapıverseydin cnmm....
ben kaçtım kızlaar iyi geceler bayılıcam artık uyumazsam eşim için zorluyodum ama daha fazla dayanamıyorum hepinizi öpüyorum yiğenlerime iyi bakıınn

kızlar ben kaçıyorum uykudan bayılıcam birazdan nerdeyse iyi geceler kocaman öptüm sizi
hadi tatlı rüyalarrr güzell annişlerr

bende 6 haftalıkken düşük yapmıştım allah esirgesin bir daha yaşamayalım hepimiz sağlıkla kucaklarız inşallah

Ah canım benim bizimki yapar sağolsun her zamn yardımcı olur sağolsun bide düşük riski varya ondan tüm işler ona kaldı mecbur bayram geldi kızım da durmaz inşallah senin kocişte biraz anlayışlı olur ama göbüş biraz büyüyüp ilk tekmeler başlayınca otamatik değişir hissedince cnm inşallah

kızlar ben de miray ı merak ediyorum,inşallah istirahat et demiştir de o yüzden gelemiyodur.
hayırlı geceler hepinize

Kızlar tabloya benide eklermisinizzz
olmas - sat :5 eylül d.t: 11 haziran
ilk çocuğum hayırlısıyla yaş: 30 ist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…