2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

DOSTHANE VE AKILLIBIDIĞIM;

Hamileliğinizi tekrara kutlamak istiyorum ve sizleri çok öpüyorum... Nerden nereler geldik ya....

ees onuç peki erken gelmicekmi bir hafta önce?

yok canım alakası yok sen aslında kendimden örnek vereyim 6+3 hamileyim ama bebğin gelişimi 7+3 le uyumlu ve her bebek aynı gelmez kimisi 36. haftada kimisi 40. haftada bile gelmez kendi dogum tarihinde gelen bebekde çok azdır zaten... benim sezeryan olacagından son aylarda ortaya bi tarih koyar dr

Hamileliğinizi tekrara kutlamak istiyorum ve sizleri çok öpüyorum... Nerden nereler geldik ya....

çok şükür bekledik biraz ama şimdi o beklemelerin bile güzel olduğunu düşünüyorum
üstadımızsın sen inşallah biz de görürüz senin mertebelerini
26 ları 30 ları...hep beraber 39 ları :)

Günaydın anneler )) nasılsınız? // Miraycım seni gördüğüme çok sevindim. Allah bi daha o korkuyu yaşatmasın canım. Hiç birimize inşallah.

Tanselimmmm canım benim çoook teşekkürler.Seni oğlan anası seni.Bıdıkla biz burada buluştuk.Evet herkes farklı yerlerde ama benim için eski dostlar topiğimizin yeri ayrı.Oraya uğramadan edemiyorum.Sen nasılsın tanselll.

bazen unutuyorum iki tane olduklarını
eşim hatırlatıyor bonusu unutma diye :)

evde salak salak espriler dönüyo
yok bonus yok bir alana 2.si bedava kampanyası...

Aaaaa)) canım ikizmiymiş senin bebişler? ticker ında bile ikiz var, dikkat etmemişim. ne zaman öğrendin ikiz olduğunu peki? ne güzel ya. ben de çok istemiştim. doktor 1-2 haftaya netleşir dedi bana.

hımmm yani önde olması farketmiyor ozman....sezeryan olunca değişiyor evet...

Canım dosthanem.. İyiyim şükürler olsun. Sizin haberlerinizle kendim kadar sevindim..Çok bekledik gün oldu üzüldük ama şükürler olsun nasip oldu. Allahım kucağımıza almayı ve hayırlı evlat olmayıda nasip etsin...

kızlar dün doktora gittim kan sayımımda düşüş olmuştu diye (bu arada kan sayımımı yapan labaratuarda makine arızalandı kanım içerdeyken sonucu 1 saat yerine 2.5 saatte vermişlerdi)doktor kese görünmüyor dedi iki ultrasonlada baktı ama benim ne kanamam var nede ağrım daha önce boş gebelik veya dış gebelik geçiren varmı eğer bebeğim yoksa hala neden kanamam olmuyorr yada ağrım

Tüm haziran annelerine günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr ve hayırlı Cumalar.Cenabı Allah bebeklerimizi sağlıkla,hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallahhh...

günaayyddın kızlaarr
sabah sabah midemde ne varsa öğüre öğüre bi hal oldum ööfff
hiç işe gidesiiim yook yaa iş bana gelsiiin
sabah sabah güldürdün beni
rabbim korusun inşallah,korkma arada olur heralde öyle durumlar.
miraycım çok sevindim canım,rabbim acısını göstermesin hiçbirimize inşallah.
ben de günde üç tane kullanıyorum ve kafa bi dünya oluyo malesef ama bebişler için katlancaz.
canım sıkkın..............

hayırdır dicektim ama öğrendim sebebini
inşallah bu defa sağlıkla doğar ve yaşar bebeğin.
herkeze hayırlı cumalar,çok fazla yazıyosunuz,geçmişi okumakla bitmiyo malesef kızlar.

sağol cnm benim aynen şimdi bana bayram işte.....

sağol cnm plesanta rahime otururken büyürken olurmuş korkma dedi miniğim benimle...

miraycım çok gerideki yazdıklarını okuyamadım ama yüzün güldüğüne göre haberler iyi senin adına çok sevindim canım..Rabbim bebeğini ve seni korusun

kaç haftalıktı cnm bide başka DR gitsen en azından makinesi sağlam olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…