2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pelish, dnaz ve gözdeyi biliyorum ben
ama sanırım daha var
gri nickliler anladığım kadarıyla

yapılan onca tartışma ve sonucunda siteden uzaklaştırılan üyeler...
herşey bir yanlış anlama uğruna mı oldu şimdi
bu daha bir üzücü
Aynen canım. yalnış anlaşılmış yazı. İyi de Duygu daha az önce burdaydı. o ne dedi ki?

ne kadar büyümüş olay
üzüldüm açıkçası

Sorma. nerden nereye gelmiş konu. bende çok üzüldüm.

haksızsammm çıkın diyosunn eeee olaylarlarla yani senin tabiri hadsizlikle benim tabirimm senin istediklerine karşı çıkarak bi konu başladı..yanii o zmn çıkarmadann çatır çatır savunsaydınn da biz utansaydık haksızlığımızdann kendin söyle kendin dinle sonrada burdaki kalan arkadaş müsfettelerine kendini akla....varsaaa gücünn diyorum yaa silmeseydinn de açık açık deseydinn ben buyum alikıran başkesen siz ne derseniz deyin...herkesii sil süpürr ondan sonraa buyrun haksızsam yazın de...
Neyse uzatmanın mantığı yok artık...Beni de silersen memnun olucam artık....istediğimizi söyleyemediğimiz yada haklı yada haksız hiç konuşamadıımız konuştuğumuz zmn tüüüü sen sus yada sildim seni denilen bi ortamda işim olmaz....

kazen bakar mısın bi?
bu arkadaşlar sınırsız mı yasaklandılar?
yoksa süreli mi yasakları?

inşallah yasakları kalkacaktır

Biraz sinirler yatışsın biraz ortam ılısın ....

bu arada hala ortamı germe adına yorumlar yazılıyor onlara cevap vermeyeceğim zira siz bu kişileri daha iyi analiz edersiniz diye düşünüyorum....

evet üzüldük arkadaşlarımızın yasaklanmasına özleyeceğiz de ama buraya giriş nedenimiz pelish veya edavuca veya rubet değil bu da bir gerçek
karnımızda haziranda doğacak bebeklerimiz olmasa ne pelini ne ebruyu ne de diğer arkadaşımızı tanıyacaktık.
Eskisi gibi elbette olmaz ama bi şekilde devam etmeli topiğimiz
çok merak eder yoksa minik ikizler doruğu, ömeri, yağmuru, ışığı ...

canım sana özelden msj attım aldın mı

kazen bakar mısın bi?
bu arkadaşlar sınırsız mı yasaklandılar?
yoksa süreli mi yasakları?

inşallah yasakları kalkacaktır
Evet onu bende sordum. inşallah geçici bi süre içindir.

offf bir günümde stressiz geçsin yaaa
hergün başka olay sinir oluyorum ya

canım, gri nickli olanlar yasaklı. Gözde, Pelin, Duygu, Ebru, Olmas,Eda

...... burdaki kalan arkadaş müsfettelerine kendini akla........

İşte karakter bu şekilde bu anlayıştaki birine ben ne diyeyim ki ! Burada yazı yazan arkadaşına arkadaş müsvettesi diyen bir zavallıya paye mi vereyim ?

İşte karakter bu şekilde bu anlayıştaki birine ben ne diyeyim ki ! Burada yazı yazan arkadaşına arkadaş müsvettesi diyen bir zavallıya paye mi vereyim ?

sinirle öyle yazdığına eminim ben
bizim hakkımızda öyle düşündüğünü sanmıyorum
neticede hepimiz olayı yeni öğreniyoruz
ki zaten benim facebookum bile yok

bence yasaklı birinin hakkında konuşmanız doğru bir davranış olmaz

netice itibariyle çok tatsız bir durum olmuş bu
tadım kaçtı

ben ne olduğunu anlamadım haziran anneleri grubu neden kapatılmış ordaki arkadaşları burda nasıl bulacağız yaa üzüldüm

evet ben belki haziran annesi olmasaydım kızları tanıyamıcaktım ama şimdi nasıl savunmam nasıl bir anda oldu bittiye getiririm ya!
nedne bu kadar rahatsınız anlamıyorum
diyorum ya arkadaştan öte olduk biz kızlarla herşeyi paylaşıp konuşuyorduk onlar olmasa ne oalcak allah aşkına
ben ARKADAŞLARIMI İSTİYORUM NOLURRRRRRRRRRR
çok üzüldüm gerçekten onların adına ben özür dilerim ama nolurrrrr istiyorum arkadaşlarımı ben
bak hamile insanı ağlatıp üzmek günah ona göre

sayın kazen
biz zaten biliyoruz senin erkek olduğunu
ama bizi meraklandırdı orda HAMİLELİĞİM diye bi cümle kurman
birde şu var ki sen savunmanı yapıyosun ama tüm arkadaşların yazdıklarını silmen tarafsızlık olmuyo
senin yetkin var siliyosun,bizim yetkimiz yok,savunmalar,ya da tepkiler silinmiş
bence velevki haklı bile olsan bu yapılan haksızlıktır,madem ki bi savunma var,diğer arkadaşlar da topicden ayrılan arkadaşların neler yazdığını görmeliler
görmeliler ki herkez kendi kararını kendi vermeli

Ben olayı daha yeni öğreniyorum, o yüzden şu anda benim hakkıımda kimin ne düşündüğü umrumda bile değil. o kızgınlıkla söylemiştir zaten.

başıma ağrılar girdi ya valla billa geçirdiğim zamana yazık değmezmiş burası için
tek kazancım 5 parmağı geçmicek dost oldu

aynen katılıyorum yorumuna
geçmişi karıştırdım ama tüm msjlar silinmiş
neden silindiğini anlamadım
şu an sadece kazenin yazdığı msjları okuyabiliyoruz
ben kızların yazdıklarını da görmek isterdim

Sayın Kardelen Facebook tarafında tek hesap 3 kişi tarafından yönetilmektedir. Bunu daha öncede yazmıştım.

Konuların silinmesine gelince ben işime geleni değil sadece konunun nasıl başladığını gösteren mesajları burada paylaştım. Konu kapansın diye uğraştıkça konu uzuyor. Mesajlar hem bu sebpten silindi hemd eiçeirklerini görseydiniz inanın arkadaşlarınızı da ilişkilerinizi de yeniden gözden geçirirdiniz zira insna sinirlendiğinde ne yazdığını bilmiyor bunu görmenizi istemedik.

Buna ek olarak ben hiçbir yerde biz suçsusuz sütten çıkmış ak kaşıüız demedim. Olayın başlangıcını sonrasında yaşananları yazdım. Hakaret ettiğimi de söyledim bunları hasır altı etmiyorum ve inanın artık insanları rahatsız eder hale geldi bu konu !

Ceza alanlar biraz sinirler yatışsın diye ceza almaktadır zira artık yorumları nahoş hale gelmeye başladı !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…