2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

biliyorum ve ben olayın başından beri okuyorum ve de yazıyorum
ama biz olgun insanlarız,mesajları okutmayarak bizi arkadaşlarımızdan mı koruyosunuz?
herkez kimi arkadaş edinip,kimi edinmeyeceğine karar verecek kapasitededir diye düşünüyorum
evet konu çok fazla uzadı ama hala söylüyorum,arkadaşların yazdıkları silinip,yöneticilerin savunma yapmaları tarafsızlığa aykırı bir durum.

Bu gereksiz tartışmaya katılmak istemedim ama aşağıdaki mesajları sayfanızda görmek hoşunuza gider mi?

bu kadar basit olduğunu belli ettin ben alıcağımı aldım senin gibi basit insanlarla muhattap olamam

Attt at herkesi benide att ama heryerde kadınlar kulübünü kimin yönettiğini bilicekler...Egosu tavan yapmış yaa.

CAHİLLERDEN MANIKLI CEVAPLAR ALMAK GÜCÜNÜZE GİDİYO GALİBA BENDE SİZİ O ZAMAN GERİZEKALI OLARAK GÖRÜYORUUM....

Bunlar dün arkasından üzüldüğünüz arkadaşlarınızın yazdıklarından bir kısmı. İçim elvermedi diğerlerini eklemeyi. Ayıptır günahtır. Anneler Gurubu Kadınlar Kulubu yönetiminin her zaman daha ılımlı yaklaştığı gruplar arasındaydı. Ceza gerektirecek bir durumda başka topiklerdeki üyelere acınazken burada sadece hamile oldukları için, daha hassas olduklarını düşündüğümüz için konu içine ufak uyarılarla geçiştirirdik tartışmaları. Keşke sizler de site yönetimini bu kadar düşman bellemeyip empati yapabilseydiniz. Aylardır Facebook gruplarına editör aramaktayız. Bakın benim konudaki editör arayan mesajıma. Ne zaman yazılmış? Aylardır kimseden ses çıkmazken yolun sonuna bizim için gelindiğinde apar topar grup kapatılıyor diyen çığırtkan tavırlara maruz kaldık. Onu geçin neredeyse site sahibini erkek diye linç edip, kadınların mahremlerine meraklı biri gibi gösteren mesajlar yazıldı.

Yapmayın Allahaşkına.. Hamilelik hassasiyetlerinizi biraz da bizim yerimize koyup değerlendirin. Karnınızdaki yavrunuzu düşünün...

Allah hepinize yavrularınızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin..

evet ben bu topiğe ilk katıldığımda ne pelini tanırdım ne ebruyu ne gözdeyi ama zaten sizi tanımadan öncede çok sık girmiyodum sonra sizi tanıdıkça hepimizin heyecanını sevincini hüznünü derdini yaşamaya başaladım sonra bulduğum her fırsatta burda aldım soluğu normal yaşamımdada düşünüyodum kızlar ne yaptı acaba diye sen söle beklemedikmi birbirimizin cinsiyetini kontrollerini olumsuz bişi olunca üzülmedikmi daha yeni nilüferin derdi bizm derdimiz oldu bu kadar nankör olmayın. evet bu topiği bu kaadr hareketli kılan bizim birbirimize düşkünlüğümüzdü yoksa onlarca site var bu paylaşımlarda bulunulan tek site burası değil ama şu bir gerçek haksızlık diz boyu her yönetime birşey yazan atılıyo kaliteye bak....

arkadaslr vallahi smdi konuyu tam anlamiyla ogrendim ve gercekten olaylar bi yanlis anlasilmadan cikmis acikca goruluyor heriki taraf icinde can sikici olmus cnku cok onemli bisey varki yazismayla konusma arasinda cok buyuk bi fark var yazismada yanlis anlamalar ck daha fazla oluyr cnku ifadeleri goremiyrsunuz ve karsilikli zitlasmalar olmus herneyse artk burdan yazmak isteyen burdan devam etsin face teki yeni grubun linkini de isteyen herkese bn yollayabilirim orda da EN CK ALISTIGIMIZ ARKADASLARIMIZ var cnku ogrenmek isteyen olursa face linkini bna ozelden mesaj atsin bn ona diyeyim...

yalnız ben zaten face grubunda çok aktif biri değilim(dim)
ben kk de aktif bi üyeyim,einim savunmam face nin kapatılması değil
arkadaşlar hakaret etti deniliyo,onların mesajları siliniyo ama yöneticiler kendi savunmalarını aktif gösteriyolar,ben işin haksızlık tarafındayım(ayrıca kazen bana yazdığı yukaradik mesajında kendinin de hakaret ettiğini kabul ediyo)
her iki tarafta sinirlerine yenildiyse her iki tarafta eşit olmalı,ya herkezin yazdığı kalmalı,ya de editörler de artık arkadaşlarımızı kötülememeliler.

bence bu şekilde de ortamın yumuşadığı falan yok
arkadaşların yasakları kalkmalı bence
madem bir tartışma yaşanmış ve madem herkes birbirine hakaret etmiş, site bu durumda herkese açık olmalı yine
gelmek isterlerse gelebilmeliler
bu şekilde daha fazla uzayacağı kesin

evet ama kızlar bir şekilde haklı yada haksız uzaklaştırıldı, üzülüyorum ama elimizden bişey gelmiyor ki bi şekilde izin verildi diyelim sence girerler mi foruma? hiç sanmıyorum

peki arkadaşlar uzaklaştırıldı diye onlar yoksa ben de yokum demek diğerlerine yapılan saygısızlık olmuyor mu?!
Elayı merak ettiğimiz kadar Ömeri merak etmiyor muyuz????
şahsen facebook hesabım yok ve burası olmasa hiçbirinizden haber alamayacağım..
o yüzden şu durumda istediğim şey daha az kişinin gitmesi ve diğer arkadaşların da iyi haberlerini bir şekilde alabilmek

Her yönetime birşey yazan atılıyor yanlış bir kelime olmuş sanırım. Yönetime hakaret eden siteden uzaklaştırılır ama başka üyeye hakaret eden de siteden uzaklaştırılır. Yönetimi eleştiren onlara konunun açılmasına onay verildi bu sitede birçoğu cevaplandı çözüme kavuşturuldu.. Ama yukarıda alıntıladığım mesajları tekrar okuyun isterseniz. Burada siteden uzaklaştırılan kişilerin çoğu başkalarının egolarını tatmine yönelik yazışmalarında feyz alıp gereksiz ve kırıcı kelimeler kullandılar. Nasıl siz üyelere hakaret edenlere gerekli yaptırımlar uygulanıyorsa müsaade edin ki yönetime hakaret edenlere de aynı yaptırımlar uygulansın..

Sözüm ELİF VE KAZEN E....Ben pelishh ve sildiğiniz bütün arkadaşlar adına yazıyorum... Sz attığınız insanların arkadsınan konuşuyorsunuz..Yanlış bişi varsa cevap verin demişsiniz attığınız insanlar ne yazıcak sze..Özelden bana yazdıklarının hepsini yazsaydın ya...Cahil kafasız kadın dediğini.Sus artık be kadın dediğini ve benim sana terbiyemi bozmadığımı..Topikte insan kalmadı ata ata...Anneliği sizdenmi öğrenicez..Bide beni ele başı yansıtmışınız..Diğer insanlarada piyon demişsiniz...Millet te hiç akıl yok tabi benim gazıma geldii..Yansıttığınız tamamen bu..Ne cahillik kaldı ne anneliğimiz.....Hç kendinizi yargıladınızmı..Hç demedinizki bu kızlar okadar iyi anlaşmış Birbrlerinin arkasındalar..Her savunanı cevap arayanı attınız uzaklaştırdınız peki kim cevap yazıcak size...Bizim anneliğimiz ne kadar zekamız ne kadarsa sizde attığınız insanların arkasından yazıcak kadarsınız......Topiğinizle size kolay gelsin diyorum..Güle güle kullanın..

Ve Sözüm Akıllı bıdığa..

Sen değilmiydin bebeklerin kalp atışlarını beklerken bizimle dertleşen bizlere fkir soran..Helal haram demeyi bildin herşeye..İnsanların arkasından konuşmak günah değilmi....

Unutmayınki ceza verdiğiniz kimse topiğe geri gelmiycek...Sizlere kolay gelsin

Ceza alanlar biraz sinirler yatışsın diye ceza almaktadır zira artık yorumları nahoş hale gelmeye başladı !

başıma ağrılar girdi ya valla billa geçirdiğim zamana yazık değmezmiş burası için
tek kazancım 5 parmağı geçmicek dost oldu

Değilmi yağmurluğum.Yani bu yazılanlara rağmen Kaze nin bu ifadeyi kullanması onun kin gütmediğini gösterir

Of, tamam okuduk, anladık, bence de yöneticilerin mesajları da silinsin o zaman. Başım çok ağrıdı artık. sabahtan beri olayı anlamaya çalışıyorum, üzülüyorum.

Ayrıca yönetcilerin üyelerle ağız dalaşına girdiği nerde görülmüş.Özelden ceza bildirimimzi yazardınız..Siz hem bizi atıp hemde arkamızdan konuşmayı tercih ettiniz buna ne demeli

Ayrıca kimse kusura bakmasın. Son derece güzel niyetlerle site kuran ( ki bu sitenin ilk kuruluş amacı tüp bebek ve anna-çocuk bölümleri ile ilgilidir ) bir kişiye erkek diye hiç kimse hakaretler edemez. Kendinde de bu hakkı görüyorsa bu sitede barınamaz. Zaten burada kalanların da bunu savunacağını düşünmüyorum en azından düşünmek istemiyorum.

Size rica ediyorum yukarıdaki yazımı birçok kez okuyun zira ısrarla yazının tek taraflı yayınlandığını söylüyorsunuz oysa yazımda

Merhaba
Haziran annelerince ciddi olarak
yazdiklarini komik olmus
gizli grup ile kapali grup arasindaki farki bilmiyorsunuz
oyle seyler yazmissiniz ki insanlarda cahilce size katilmis
kapali grup baska birsey gizli grup baska birsey

mesajını atan benim olduğumu ve hakaret ettiğimi yazıyorum siz ısrarla savunmadan bahsediyorsunuz.

Bakın hanımefendi bu yukarıdaki kırmızı yazı benim özelden facebook üzerinde ettiğim hakaretli yazıdır. Umarım anlamışsınızdır ! Yani saklanan birşey yok yeter ama

kimin arkasından konuşmuşum acep yazar mısın???
konuyu bilmediğimi ve daha fazla kimsenin gitmesini istemediğimi yazdım
bilmediğim bizzat okuyup görmediğim bir konuda ne sizin ne de kazen ve elifin tarafını körü körüne tutacak değilim..

yahu kadin sabah olay cikaran sizdinzi ben degil
alin siz yonetin diyorum kimse yonetici olmuyor
tabi sizin gibi bir halt anlamayanlar yonetse ne yazar daha kapali grubu bilmiyor yazan kim pekii bunlar neden yaılmıyooo

Sayın Mia

Ben pelishh denen üyeye bunları faceüzerinden büyük bir keyifle söyledim aksini söylemedim hiçbir yazımda.

Kimin konuşmadın...Kimse sana taraf tut demiyo..Peki fatmaerözkan ferdat çok mu konuyu biliyodu da bizi savundu....Arkadaş sandıklarımızı göüyoruz

sayın kazen
özelden yazacaktım ama on dk ya takıldım
lütfen kelimelerinize dikkat edin,ben gayet uslupluca konuşuyorum,siz beni bilgim ve cehaletimle yargılayamazsınız
sadece size hakaret etmişsem,onun hakkında işlem yapabilirsiniz
bence sizi yeter,özeldin ya yazmayın artık,ya da sizi saygıya davet ediyorum
ben dünyanın en bilgili insanı olarak girmedik kk ya,elbette ki benim bilmediğim şeyler de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…