- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Sayın Kardelen Facebook tarafında tek hesap 3 kişi tarafından yönetilmektedir. Bunu daha öncede yazmıştım.
Konuların silinmesine gelince ben işime geleni değil sadece konunun nasıl başladığını gösteren mesajları burada paylaştım. Konu kapansın diye uğraştıkça konu uzuyor. Mesajlar hem bu sebpten silindi hemd eiçeirklerini görseydiniz inanın arkadaşlarınızı da ilişkilerinizi de yeniden gözden geçirirdiniz zira insna sinirlendiğinde ne yazdığını bilmiyor bunu görmenizi istemedik.
Buna ek olarak ben hiçbir yerde biz suçsusuz sütten çıkmış ak kaşıüız demedim. Olayın başlangıcını sonrasında yaşananları yazdım. Hakaret ettiğimi de söyledim bunları hasır altı etmiyorum ve inanın artık insanları rahatsız eder hale geldi bu konu !
sayın kazen
biz zaten biliyoruz senin erkek olduğunu
ama bizi meraklandırdı orda HAMİLELİĞİM diye bi cümle kurman
birde şu var ki sen savunmanı yapıyosun ama tüm arkadaşların yazdıklarını silmen tarafsızlık olmuyo
senin yetkin var siliyosun,bizim yetkimiz yok,savunmalar,ya da tepkiler silinmiş
bence velevki haklı bile olsan bu yapılan haksızlıktır,madem ki bi savunma var,diğer arkadaşlar da topicden ayrılan arkadaşların neler yazdığını görmeliler
görmeliler ki herkez kendi kararını kendi vermeli
sen önce kendi egonu basttıırr hanımefendi gizli grup sadece üyeler görebiliyor kapalıyıda isim olarak görünebiliyor fakat içerik olarak dışardan görünmüyor...... bu kadar basit açıklaması hemen cahiller die atlaman gerekmiyor dedim beni yap die attın ama bu kadar basit olduğunu belli ettin ben alıcağımı aldım senin gibi basit insanlarla muhattap olamam burdan da attırırsın aman yarabbim ne büyük kayıp olur beniim içi
bu kadar basit olduğunu belli ettin ben alıcağımı aldım senin gibi basit insanlarla muhattap olamam
Attt at herkesi benide att ama heryerde kadınlar kulübünü kimin yönettiğini bilicekler...Egosu tavan yapmış yaa.
CAHİLLERDEN MANIKLI CEVAPLAR ALMAK GÜCÜNÜZE GİDİYO GALİBA BENDE SİZİ O ZAMAN GERİZEKALI OLARAK GÖRÜYORUUM....
evet üzüldük arkadaşlarımızın yasaklanmasına özleyeceğiz de ama buraya giriş nedenimiz pelish veya edavuca veya rubet değil bu da bir gerçek
karnımızda haziranda doğacak bebeklerimiz olmasa ne pelini ne ebruyu ne de diğer arkadaşımızı tanıyacaktık.
Eskisi gibi elbette olmaz ama bi şekilde devam etmeli topiğimiz
çok merak eder yoksa minik ikizler doruğu, ömeri, yağmuru, ışığı ...
Merhaba
Dün tüm olaylar facebook grubuna aşağıdaki mesajı yazmamla başladı. Mesajım Pelishh isimli arkadaşınızın aşağıda paylaştığı gibidir.
Bu mesajı okuyan kişiler nasıl grubun artık kapanacağı kanısına vardı anlayamadım. Bu kanıya varan zaten 3 kişi ! Ben grup kapatacağım diye bir cümle kurmuşmuyum ? HAYIR Biz yorulduk buyrun içinizden biri yönetici olsun burayı devam ettirsin demişiz değil mi ? Biraz kafası çalışan bunu anlamalı ama arkadaşınız bunu nasıl okuduysa konuyu buraya Kızlar KAZEN ne yazmış face grubuna..Kısacası grup kapanıyo olarak taşımış. Şimdi size soruyorum yukarıda yazılanlardan siz bunu mu anlıyorsunuz ? grup kapanacak demişmiyim ? Bu nasıl bir anlama kapasitesi ? Bu nasıl bir ANLAYIŞSIZlık
Neden yönetici son güne sıkıştırıldı deniyor 3-4 aydır defalarca yönetici aradığımızı hatta hatta bu kategoride facebook yazısında yönetici arandığı aylardır yazılı duruyor. Neden bir kişi bile buna başvuru yapmadı ! Biz grup kapanacak demedik biz ilgilenemeyeceğiz lütfen bir yönetici bulun cümlesinden bu kadar geniş bir içerik çıkaranları ayakta alkışlıyorum.
Sonrasında grupla ilgilenemeyeceğimiz için Statüsü kapalı olan grup Gizli gruba çevrildi. Bu seferde aynı ismi lazım olmayan kişi yeniden sahneye çıktı vayyyy efendim grup gizli değilmiydi yazılanlar okunuyormuydu diye 4-5 kişiyi gaza getirdi mi ? Biz bakın Gizli grup kapalı grup ile hemen hemen aynı şeydir sadece aramalarda çıkmaz yoksa içerik ikisinde de gözükmez buradaki hiçbirşey okunmuyor dememize rağmen 3-4 başlık birden karıştı. Bu arada pelishh isimli üyeye ben dayanamadım ve artık patladım ! ) kendisine özelden şu mesajı yazdım ;
Merhaba
Haziran annelerince ciddi olarak
yazdiklarini komik olmus
gizli grup ile kapali grup arasindaki farki bilmiyorsunuz
oyle seyler yazmissiniz ki insanlarda cahilce size katilmis
kapali grup baska birsey gizli grup baska birsey
Sonrasında konu insnalara vay efendim sen nasıl cahil dersine çevrildi.
Sonrasında gene felaket tellalleri bu sefer vay efendim Kazen erkekmişe getirdi ! 12 sene önce bu siteyi ben kurdum sitede herkes benim erkek olduğumu bilir. Bu site Türkiye'nin en büyük Anne Bebek kaynak sitesidir. O kadar terbiyesizleştiler ki benim burada namahremleri okuduğumu yazacak kadar seviyeyi düşürdüler. Bu da zaten benim son noktam oldu ve bu tür söylem yapan herkesi siteden uzaklaştırdım. Kimse kusura bakmayın ama oratlığı karıştırmak adına kimse bizim karakterimize Kazen erkek burayı okuyor diye cümle kurarak terbiyesizlik yapamaz. Hangi özelinizi okudukta sağda solda paylaştık ! Ayıptır ! Anne olacaksınız bu kadar yapmayın yazıktır !
KK'da gizlilik konusuna gelince siteye siz nasıl üye olduğunuzu bir düşünün ! Google üzerinde konuyu görüp üye oldunuz değil mi ? Google tarafını kaparsak bu siteden kimin nasıl haberi olacak ! Aynı zamanda sadece üyelerinde gördüğü kategoriler vardı dedik ki özelinizi de burada paylaşın. Buna rağmen hala burada özelimiz korunmuyor kimse diyemez.
Bu sitede günde 25.000 mesaj yayınlanmakta ve hiçbirinin takibi söz konusu değildir. 40 yaşında bir baba olarak burada özelinizi okuyacak kadar düşmedim. Bu site 12 senedir gizlilik üzerine kurulmuştur. Facebook grubundaki gizliliğin kalmaması cümlesi ile başka bir facebook grubundaki konunun bize yansıltılmasıdır. Biz içimizdekileri paylaşmazken facebookta bunun böyle olmadığıı gördüğümüzden dolayı böyle bir cümle kurduk. Dün sabah facebookta yaşanan tadsızlığı gruba üye olanlar bilmektedir.
Burada yukarıda yazdığım alıntı mesajlarda bir tane hata, yalan var diyen varsa gelsin yazsın....
Konun tüm özeti budur..... bu arada ceza alanların fikirlerini söylediği için ceza aldıkları ifade edilmiş. Terbiyesizce suçlama ve hadsizlik en önemlisi iftira atmak asla fikirleri söylemek değildir. Bu farkı da lütfen görünüz.
herkes fikrini özgürce ama hakaret etmeden yalansız iftirasız söylemeli
evet ben bu topiğe ilk katıldığımda ne pelini tanırdım ne ebruyu ne gözdeyi ama zaten sizi tanımadan öncede çok sık girmiyodum sonra sizi tanıdıkça hepimizin heyecanını sevincini hüznünü derdini yaşamaya başaladım sonra bulduğum her fırsatta burda aldım soluğu normal yaşamımdada düşünüyodum kızlar ne yaptı acaba diye sen söle beklemedikmi birbirimizin cinsiyetini kontrollerini olumsuz bişi olunca üzülmedikmi daha yeni nilüferin derdi bizm derdimiz oldu bu kadar nankör olmayın. evet bu topiği bu kaadr hareketli kılan bizim birbirimize düşkünlüğümüzdü yoksa onlarca site var bu paylaşımlarda bulunulan tek site burası değil ama şu bir gerçek haksızlık diz boyu her yönetime birşey yazan atılıyo kaliteye bak....
evet ben bu topiğe ilk katıldığımda ne pelini tanırdım ne ebruyu ne gözdeyi ama zaten sizi tanımadan öncede çok sık girmiyodum sonra sizi tanıdıkça hepimizin heyecanını sevincini hüznünü derdini yaşamaya başaladım sonra bulduğum her fırsatta burda aldım soluğu normal yaşamımdada düşünüyodum kızlar ne yaptı acaba diye sen söle beklemedikmi birbirimizin cinsiyetini kontrollerini olumsuz bişi olunca üzülmedikmi daha yeni nilüferin derdi bizm derdimiz oldu bu kadar nankör olmayın. evet bu topiği bu kaadr hareketli kılan bizim birbirimize düşkünlüğümüzdü yoksa onlarca site var bu paylaşımlarda bulunulan tek site burası değil ama şu bir gerçek haksızlık diz boyu her yönetime birşey yazan atılıyo kaliteye bak....
Ceza alanlar biraz sinirler yatışsın diye ceza almaktadır zira artık yorumları nahoş hale gelmeye başladı !
başıma ağrılar girdi ya valla billa geçirdiğim zamana yazık değmezmiş burası için
tek kazancım 5 parmağı geçmicek dost oldu
yalnız ben zaten face grubunda çok aktif biri değilim(dim)
ben kk de aktif bi üyeyim,einim savunmam face nin kapatılması değil
arkadaşlar hakaret etti deniliyo,onların mesajları siliniyo ama yöneticiler kendi savunmalarını aktif gösteriyolar,ben işin haksızlık tarafındayım(ayrıca kazen bana yazdığı yukaradik mesajında kendinin de hakaret ettiğini kabul ediyo)
her iki tarafta sinirlerine yenildiyse her iki tarafta eşit olmalı,ya herkezin yazdığı kalmalı,ya de editörler de artık arkadaşlarımızı kötülememeliler.
Sözüm ELİF VE KAZEN E....Ben pelishh ve sildiğiniz bütün arkadaşlar adına yazıyorum... Sz attığınız insanların arkadsınan konuşuyorsunuz..Yanlış bişi varsa cevap verin demişsiniz attığınız insanlar ne yazıcak sze..Özelden bana yazdıklarının hepsini yazsaydın ya...Cahil kafasız kadın dediğini.Sus artık be kadın dediğini ve benim sana terbiyemi bozmadığımı..Topikte insan kalmadı ata ata...Anneliği sizdenmi öğrenicez..Bide beni ele başı yansıtmışınız..Diğer insanlarada piyon demişsiniz...Millet te hiç akıl yok tabi benim gazıma geldii..Yansıttığınız tamamen bu..Ne cahillik kaldı ne anneliğimiz.....Hç kendinizi yargıladınızmı..Hç demedinizki bu kızlar okadar iyi anlaşmış Birbrlerinin arkasındalar..Her savunanı cevap arayanı attınız uzaklaştırdınız peki kim cevap yazıcak size...Bizim anneliğimiz ne kadar zekamız ne kadarsa sizde attığınız insanların arkasından yazıcak kadarsınız......Topiğinizle size kolay gelsin diyorum..Güle güle kullanın..
Ve Sözüm Akıllı bıdığa..
Sen değilmiydin bebeklerin kalp atışlarını beklerken bizimle dertleşen bizlere fkir soran..Helal haram demeyi bildin herşeye..İnsanların arkasından konuşmak günah değilmi....
Unutmayınki ceza verdiğiniz kimse topiğe geri gelmiycek...Sizlere kolay gelsin
Sözüm ELİF VE KAZEN E....Ben pelishh ve sildiğiniz bütün arkadaşlar adına yazıyorum... Sz attığınız insanların arkadsınan konuşuyorsunuz..Yanlış bişi varsa cevap verin demişsiniz attığınız insanlar ne yazıcak sze..Özelden bana yazdıklarının hepsini yazsaydın ya...Cahil kafasız kadın dediğini.Sus artık be kadın dediğini ve benim sana terbiyemi bozmadığımı..Topikte insan kalmadı ata ata...Anneliği sizdenmi öğrenicez..Bide beni ele başı yansıtmışınız..Diğer insanlarada piyon demişsiniz...Millet te hiç akıl yok tabi benim gazıma geldii..Yansıttığınız tamamen bu..Ne cahillik kaldı ne anneliğimiz.....Hç kendinizi yargıladınızmı..Hç demedinizki bu kızlar okadar iyi anlaşmış Birbrlerinin arkasındalar..Her savunanı cevap arayanı attınız uzaklaştırdınız peki kim cevap yazıcak size...Bizim anneliğimiz ne kadar zekamız ne kadarsa sizde attığınız insanların arkasından yazıcak kadarsınız......Topiğinizle size kolay gelsin diyorum..Güle güle kullanın..
Ve Sözüm Akıllı bıdığa..
Sen değilmiydin bebeklerin kalp atışlarını beklerken bizimle dertleşen bizlere fkir soran..Helal haram demeyi bildin herşeye..İnsanların arkasından konuşmak günah değilmi....
Unutmayınki ceza verdiğiniz kimse topiğe geri gelmiycek...Sizlere kolay gelsin
kimin arkasından konuşmuşum acep yazar mısın???
konuyu bilmediğimi ve daha fazla kimsenin gitmesini istemediğimi yazdım
bilmediğim bizzat okuyup görmediğim bir konuda ne sizin ne de kazen ve elifin tarafını körü körüne tutacak değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?