2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tmm iste bnde biara fena oksuruodum oksurmekten kasiklarim sertlesti diodum bebek assagimi geldi yoks bieagirlik varmis gibi agiodu...

teşekkürler canım yaa azda olsa içim rahatladı..kendimi dinlemeyeyeim diyorum ama aklımda sürekli birde akşam çok tuhaf rüyalar görünce yatamadım sabaha kadar önceki gebeliğimdede benzer rüyae görmüştüm ve 2 gün sonra bebeğime veda ettim dr gitmeden rahatlamıcam ben haftaya kadr nasıl beklicem bilmiyorum..

ozaman haftaya bekleme doktoru git bi icin rahatlasin bnde gecen dusugumden iki gun once cok guzel bi erkek bebegi gormustum ruyamda.ama sanmiyorum ya allah korusun kanaman filanda yok bisi olmaz ama bekleme haftaya gitmeyi bi gitt yada ara doktorunu

ben de bebikleri dün çok güzel hissettim
bugün de derindeeennn hissediyorum ama hareketlerini değil
sabahtan beri süren feci bir bulantı olarak hissettiriyolar kendilerini sağolsunlar

kızlar bugün portakallı yer elması yapayım dedim normalde bizim evde hiç yenmez ama kış sebzelerini aratırken karşıma çıktı denesem diyorum
tarif ararken faydalarını buldum

Yer elmasının faydaları:

•A ve C vitaminleri ile kalsiyum, demir ve fosfor mineralleri açısından zengindir.
•Bedenin direncini artırırken kan şekerini yükseltmediği için şeker hastalarına her zaman tavsiye edilen bir besindir.
•İçerdiği besin değerleri ile kansızlığa iyi gelir. Cildi güzelleştirir.
•Emzikli annelerde süt gelişini artırır.
•İdrar söktürücüdür. Böbreklerin çalışmasını hızlandırır.
•Basur şikâyetlerini azaltır.
•Safra gelişini artırır.
•Müshil etkisi vardır. Kabızlığa iyi gelir.

Kızlar gene tartışmaya girmeyelim.İsteyen istediği yere tabiki girebilir .Grubuda kimse kinaye olsun diye silmez.Görülen lüzum üzerine silinmişdir..Birde şunu unutmayın:Gizlilik kk da esasdır.Siz kimseni kimliğini vs deşifre olduğunu gördünüzmü burda.
Kazen in erkek olmasıysa sorun bu gizli birşey değilki zaten.KK daki 2 legal erkek Kazen ve kardeşi.Ve onlar sayesinde bu güzel ortamı yakaladık,çok şey paylaştık,güzel dostluklar kurduk.Onlar sayesinde bakın engelli arkadaşlarımıza sandalye kampanyaları düzenledik.Bunu unutmayalım lütfen.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. nasılsınız? elektriğimiz yoktu sabahtan beri, giremedim. ne var ne yok?

slm kızlarrrr bugun canım acayıpppp balık çekti hamsı alıcam herkese duyrulurrr haftanın ıkı gunu balık yıyınnnnn ben yemeye calısıorum ama bazen haftada bıre dusuyor bugun buranın pazarı bugun alıcam ınsss böyle yazdım ama ıns herkese balıkcı yada pazar yerlerı yakındırda canı ceken alır ınş...

Merhaba
Dün tüm olaylar facebook grubuna aşağıdaki mesajı yazmamla başladı. Mesajım Pelishh isimli arkadaşınızın aşağıda paylaştığı gibidir.

Bu mesajı okuyan kişiler nasıl grubun artık kapanacağı kanısına vardı anlayamadım. Bu kanıya varan zaten 3 kişi ! Ben grup kapatacağım diye bir cümle kurmuşmuyum ? HAYIR Biz yorulduk buyrun içinizden biri yönetici olsun burayı devam ettirsin demişiz değil mi ? Biraz kafası çalışan bunu anlamalı ama arkadaşınız bunu nasıl okuduysa konuyu buraya Kızlar KAZEN ne yazmış face grubuna..Kısacası grup kapanıyo olarak taşımış. Şimdi size soruyorum yukarıda yazılanlardan siz bunu mu anlıyorsunuz ? grup kapanacak demişmiyim ? Bu nasıl bir anlama kapasitesi ? Bu nasıl bir ANLAYIŞSIZlık

Neden yönetici son güne sıkıştırıldı deniyor 3-4 aydır defalarca yönetici aradığımızı hatta hatta bu kategoride facebook yazısında yönetici arandığı aylardır yazılı duruyor. Neden bir kişi bile buna başvuru yapmadı ! Biz grup kapanacak demedik biz ilgilenemeyeceğiz lütfen bir yönetici bulun cümlesinden bu kadar geniş bir içerik çıkaranları ayakta alkışlıyorum.

Sonrasında grupla ilgilenemeyeceğimiz için Statüsü kapalı olan grup Gizli gruba çevrildi. Bu seferde aynı ismi lazım olmayan kişi yeniden sahneye çıktı vayyyy efendim grup gizli değilmiydi yazılanlar okunuyormuydu diye 4-5 kişiyi gaza getirdi mi ? Biz bakın Gizli grup kapalı grup ile hemen hemen aynı şeydir sadece aramalarda çıkmaz yoksa içerik ikisinde de gözükmez buradaki hiçbirşey okunmuyor dememize rağmen 3-4 başlık birden karıştı. Bu arada pelishh isimli üyeye ben dayanamadım ve artık patladım ! ) kendisine özelden şu mesajı yazdım ;

Merhaba
Haziran annelerince ciddi olarak
yazdiklarini komik olmus
gizli grup ile kapali grup arasindaki farki bilmiyorsunuz
oyle seyler yazmissiniz ki insanlarda cahilce size katilmis
kapali grup baska birsey gizli grup baska birse
y

Sonrasında konu insnalara vay efendim sen nasıl cahil dersine çevrildi.

Sonrasında gene felaket tellalleri bu sefer vay efendim Kazen erkekmişe getirdi ! 12 sene önce bu siteyi ben kurdum sitede herkes benim erkek olduğumu bilir. Bu site Türkiye'nin en büyük Anne Bebek kaynak sitesidir. O kadar terbiyesizleştiler ki benim burada namahremleri okuduğumu yazacak kadar seviyeyi düşürdüler. Bu da zaten benim son noktam oldu ve bu tür söylem yapan herkesi siteden uzaklaştırdım. Kimse kusura bakmayın ama oratlığı karıştırmak adına kimse bizim karakterimize Kazen erkek burayı okuyor diye cümle kurarak terbiyesizlik yapamaz. Hangi özelinizi okudukta sağda solda paylaştık ! Ayıptır ! Anne olacaksınız bu kadar yapmayın yazıktır !

KK'da gizlilik konusuna gelince siteye siz nasıl üye olduğunuzu bir düşünün ! Google üzerinde konuyu görüp üye oldunuz değil mi ? Google tarafını kaparsak bu siteden kimin nasıl haberi olacak ! Aynı zamanda sadece üyelerinde gördüğü kategoriler vardı dedik ki özelinizi de burada paylaşın. Buna rağmen hala burada özelimiz korunmuyor kimse diyemez.

Bu sitede günde 25.000 mesaj yayınlanmakta ve hiçbirinin takibi söz konusu değildir. 40 yaşında bir baba olarak burada özelinizi okuyacak kadar düşmedim. Bu site 12 senedir gizlilik üzerine kurulmuştur. Facebook grubundaki gizliliğin kalmaması cümlesi ile başka bir facebook grubundaki konunun bize yansıltılmasıdır. Biz içimizdekileri paylaşmazken facebookta bunun böyle olmadığıı gördüğümüzden dolayı böyle bir cümle kurduk. Dün sabah facebookta yaşanan tadsızlığı gruba üye olanlar bilmektedir.

Burada yukarıda yazdığım alıntı mesajlarda bir tane hata, yalan var diyen varsa gelsin yazsın....

Konun tüm özeti budur..... bu arada ceza alanların fikirlerini söylediği için ceza aldıkları ifade edilmiş. Terbiyesizce suçlama ve hadsizlik en önemlisi iftira atmak asla fikirleri söylemek değildir. Bu farkı da lütfen görünüz.

herkes fikrini özgürce ama hakaret etmeden yalansız iftirasız söylemeli

yapılan onca tartışma ve sonucunda siteden uzaklaştırılan üyeler...
herşey bir yanlış anlama uğruna mı oldu şimdi
bu daha bir üzücü

yapılan onca tartışma ve sonucunda siteden uzaklaştırılan üyeler...
herşey bir yanlış anlama uğruna mı oldu şimdi
bu daha bir üzücü

nasıl yani
pelish mi yok artık neden ki bu nasıl bir şey ya!
biz burada arkadaşlıktan öte olduk ben size bir gün selam vermeden güne başlamıyorum, size danışmadan bişey yapmıyorum bir burası vardı paylaştığımız onuda körelttiler desene yazıkkki ne yazık
bu ayırma çabaları neden ?bu ne saçma sapan bir düzen ya çok üzüldüm şimdi

kazen bakar mısın bi?
bu arkadaşlar sınırsız mı yasaklandılar?
yoksa süreli mi yasakları?

inşallah yasakları kalkacaktır

yasaklananlar kimler bir öğrensek belkide bu sitede durmamın bir anlamı BENİMDE KALMAYACAK...
goy goyuna girmiyoruz biz buraya, bir sebebimiz var kimine göre saçma gelebilir kimene görede komik!
ne olursa olsun ben yasaklananların ismini bi öğrensem iyi olacak!!!??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…