bir gidermişsin 11 haftalık olmuş hahhahaah önde gidermiş ne güzel erkenden görürüz bebişleri....şuanda en erken senin doğum görünüyor herhalde...
miraycım çok gerideki yazdıklarını okuyamadım ama yüzün güldüğüne göre haberler iyi senin adına çok sevindim canım..Rabbim bebeğini ve seni korusun
kaç haftalıktı cnm bide başka DR gitsen en azından makinesi sağlam olsun...
bazen unutuyorum iki tane olduklarını
eşim hatırlatıyor bonusu unutma diye :)
evde salak salak espriler dönüyo
yok bonus yok bir alana 2.si bedava kampanyası...
dün doktora gittim muaynede bişey göremediğini söyledi kan sayımım düşünce oda elini eteğini çekti sanırım benden kanaman yokmu lekelenmen dedi yok dedim bekliyeceğiz dedi başka bişey demedi ama ben daha önce boş gebelik geçirdim 4+5 te lekelenmelerim başladı şuan 5+5 in ama ne sancı ne leke anlamadım başınıza geldimi daha önce
gelmedi de için rahat olacaksa 2 güne bir bhcg baktır
dün doktora gittim muaynede bişey göremediğini söyledi kan sayımım düşünce oda elini eteğini çekti sanırım benden kanaman yokmu lekelenmen dedi yok dedim bekliyeceğiz dedi başka bişey demedi ama ben daha önce boş gebelik geçirdim 4+5 te lekelenmelerim başladı şuan 5+5 in ama ne sancı ne leke anlamadım başınıza geldimi daha önce
Canım dosthanem.. İyiyim şükürler olsun. Sizin haberlerinizle kendim kadar sevindim..Çok bekledik gün oldu üzüldük ama şükürler olsun nasip oldu. Allahım kucağımıza almayı ve hayırlı evlat olmayıda nasip etsin...
offf ya ben şimdi hamilemiyim değilmiyim çok cnm sıkılıyor bu durumaaa çokkk
Aaaaa)) canım ikizmiymiş senin bebişler? ticker ında bile ikiz var, dikkat etmemişim. ne zaman öğrendin ikiz olduğunu peki? ne güzel ya. ben de çok istemiştim. doktor 1-2 haftaya netleşir dedi bana.
hiç canını sıkma canım 2 güne bir ölçtür 2 ye katlanarak giderse iyidir cnımcım
bugün öğle arasında gidip tekrar kan vericem(( bakalım hayırlısı şu mübarek cuma günü hayırlı haberler alırım inş.
offf ya ben şimdi hamilemiyim değilmiyim çok cnm sıkılıyor bu durumaaa çokkk
dışgebelik olması imkansız çünkü yaşadım biliyorum deli bir ağrısı oluyo
ve leke oluyo rahimde olmadığı için bebek rahim bir yandan dökülmeye başlıyo ama hcg yüksek olduğu için tam kanama olmuyo
bekle dediyse dua ve tevekkülle bekle sera inşallah bayramdan sonra görürüsünüz keseyi
kan kaçtı senin???
hiç lekem ve sancım olmadı ara ara 1-2 kez oldu kasıklarımda hafif bir sancı oluyodu artık oda yok 333 tü bhcg m labaratuarın cihazı bozuldu son test sonucunu çok bekledim 187 dediler kafam karma karışık dünde doktora gittim keseyi göremiyorum kanaman bugün yarın başlar dedi ama benim kanamam değil lekelenmem bile yok
evettt ikiz bekliyoruz inşallah bizz :)
5+4 te keseleri görmeye gittiğimizde gördük
biri 8 mm diğeri 5.5 mm di
hiç lekem ve sancım olmadı ara ara 1-2 kez oldu kasıklarımda hafif bir sancı oluyodu artık oda yok 333 tü bhcg m labaratuarın cihazı bozuldu son test sonucunu çok bekledim 187 dediler kafam karma karışık dünde doktora gittim keseyi göremiyorum kanaman bugün yarın başlar dedi ama benim kanamam değil lekelenmem bile yok
ekledim canim Ama sanki seni daha oncede eklemistim ama goremedim adini :26:neysebenide eklersen sevinirim canim aborjinos/ilk bebek/3 eylül/9 haziran/yas:27 kilo 56/sehirde hem izmir hem almanya
Bana ikiz deseler kalpten giderim herhalde :)bazen unutuyorum iki tane olduklarını
eşim hatırlatıyor bonusu unutma diye :)
evde salak salak espriler dönüyo
yok bonus yok bir alana 2.si bedava kampanyası...
canim belki makinanin azizasi sebebiyle olmustur sen baska bir yerde yaptirsan. bildigim kadriylakızlar dün doktora gittim kan sayımımda düşüş olmuştu diye (bu arada kan sayımımı yapan labaratuarda makine arızalandı kanım içerdeyken sonucu 1 saat yerine 2.5 saatte vermişlerdi)doktor kese görünmüyor dedi iki ultrasonlada baktı ama benim ne kanamam var nede ağrım daha önce boş gebelik veya dış gebelik geçiren varmı eğer bebeğim yoksa hala neden kanamam olmuyorr yada ağrım
Ne güzel bitanem, çok sevindim senin adına. çift yumurta ikizi mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?