ekledim canim Ama sanki seni daha oncede eklemistim ama goremedim adini :26:neyse
selam kızlar
allahıma şükür bebiş benimle yaşıyor hatta elleri ayakları oynadı gördük çok güzeldi kalbide atıyor şükür...ama akıntı çok fazla korkuttu beni ilaca devam dedi ve yat dinlen dedi bugün işe geldim sonrası resmi olarak izinliyim ...
allahıma şükür rahimde açılmada yok üstten muayene etti hatta bana kızdı sertti biraz doktor kızım bişye yok diyişi var tövbe tövbe keyfimdenmi gidiyorum kahverengi akıntı koyulaştı kurumuş kan rengi gibi olurmuş plesanta yerleşirken şükür yarabbim sağlıklı hemde 9 haftalık şuanda...gelişmiş off benim bebişim yaşoyor kızlar çok mutlyum inş hayırlısyla doğorurum sağlıcakla...kızlar 2 gün ilerde gidiyormuş bebğim erken gelişmiş off allahıma binlerce şükür...
Çok mutlyum allah bozmasın sanki yeniden hamiş kaldım..bana dua eden arkadaşlara buradan teşekkür ederim
evet cnm plesanta yerleşme lekesiymiş artadabilirmiş korkma dedi ilaç kullanyorum progestan dün dinlendim ....
bugünde dinlenecem bütün bayramda dinlenirim...
miniğim benimle hayırlısyla bakalım çok sağol cnm ilgilendiğin için...
selam kızlar
allahıma şükür bebiş benimle yaşıyor hatta elleri ayakları oynadı gördük çok güzeldi kalbide atıyor şükür...ama akıntı çok fazla korkuttu beni ilaca devam dedi ve yat dinlen dedi bugün işe geldim sonrası resmi olarak izinliyim ...
allahıma şükür rahimde açılmada yok üstten muayene etti hatta bana kızdı sertti biraz doktor kızım bişye yok diyişi var tövbe tövbe keyfimdenmi gidiyorum kahverengi akıntı koyulaştı kurumuş kan rengi gibi olurmuş plesanta yerleşirken şükür yarabbim sağlıklı hemde 9 haftalık şuanda...gelişmiş off benim bebişim yaşoyor kızlar çok mutlyum inş hayırlısyla doğorurum sağlıcakla...kızlar 2 gün ilerde gidiyormuş bebğim erken gelişmiş off allahıma binlerce şükür...
Çok mutlyum allah bozmasın sanki yeniden hamiş kaldım..bana dua eden arkadaşlara buradan teşekkür ederim
Kızlar salça zararlı mı? ben bi salça yiyebiliyorum. bi komşum var, o zararlı bu zararlı diyip duruyodu kendi hamileliyinde.
canim benim coooooooooooook sevindim dünden beri haber bekliyoruz senden ALLAHIMA sükürler oldun bebisini sana bagisladi cok sükür
bu arada günlerimizde bir aramızda 1 gün var bizim sıpalar peş peşe gelicek :)) bulantılar varmıydı seninde dün biraz iyiydim kahvalımı , yemeğimi çok güzel yedim ama bugün bütün yediklerim şuan lavaboda( sendede varmı bulantı
vallaaa araları okuyamadım daha sonraa inşallahhh ama çok sevindimm cnm dün öyle merak ettik ki seniiii şimdi adını görür görmezzz dedimmm iyi haber hemen ve ağlaya ağlaya okudummm ne mutlu sana ailene ve tabii ki bizeee kendine dikkat et cnm çok
mrb kızlar nasılsınız?
ben halen şikayetlerimle yaşamaya devam ediyorum..
kızlar sizde de akşam yemeğinden sonra mide de yanma sıkışma ve bulanma oluyomu ben akşamları daha da kötü oluyorum..
cnm valla aşırı kaçmadıktan sonraa çoğu şey zararlı değil kışın bende mecbur salça koyuyorum cnm domateslerde iş olmuyoo çünküü..ama iyi salçaa kullan bari....ben ilk hamileliğimde daha sıkı kurallarım vardı ama bunda o kadar sıkmıyorum açıkçası bazen canım isterse accık kolada içiyorum yada mc lerde de yiyorum yada sucuk çok severim çok aşırı pişirerek yiyorum bi sigara içmiyorum bide çok çay kahve ama onları bile 1 bardak alıyorum valla günde...
bugünlerde yok bazen oluyor kokulardan uzak dur cnm hasas oluyoruz bugünlerde...:26:
evet cnm plesanta yerleşme lekesiymiş artadabilirmiş korkma dedi ilaç kullanyorum progestan dün dinlendim ....
bugünde dinlenecem bütün bayramda dinlenirim...
miniğim benimle hayırlısyla bakalım çok sağol cnm ilgilendiğin için...
canim sanirim seninkide gaz la alakali bende bu gaz sancisi sIKINTISI coooooooook olmaya basladi hele bu hafta doruk noktada ne yapsam gecirsem bilemedim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?