2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

seracım boş gebelikte kese oluyo ama kalp atışı olmuyo.çünkü bende yaşamıştım.ama dr un sana bunu söylemesi çok çok erken.yani belki keseyi yeni görecek.o da alttan bakarsa ancak.sana bunu söylmesi çok saçma olmuş.bence içini ferah tut ve bayramdan sonra mutlaka başka bir dr a git.ve lütfen üzülme.daha çok başındasın hamileliğinin.her şey için çok erken.canını sıkma canım.dua et hayırlısını dile sadece.

canim benim coooooooooooook sevindim dünden beri haber bekliyoruz senden ALLAHIMA sükürler oldun bebisini sana bagisladi cok sükür

sera senin durumunu okudumda harbiden sacma canim benim ya takma kafana baska doktora git bebisin senle buna eminim simdiki doktorlarda insanlarin mutluluklarini yasatmiyorlar bile en kötüsünden basliyorlar ise arkadaslar ümitsizlige kapilmayin cok endiseleniyoruz tamam ama o bebis bizi simdiye kadar birakmadyisa yada birakmicagi varsa birakmaz zaten bakin en büyük örnek MIRAY bebisi nekadar saglikliymis en azindan biliriz bizdede aynisi oluruz ALLAHIN bize bir göstergesiydi bu belkide heinizi coooooooook seviyorum iyiki varsiniz

selammm kızlarrrr

hayırlı cumalar hepimizee cuma vakti bol bol dua edelim bebişlerimize:)))

geçmişi artık okumuyorumm çünkü çok yazıyorsunuzzz.... tembel karınca hoşgeldin hayırlı olsun canımmmm ......

miray çok sevindim bebişinneee

seracım bol bol dua et canımmmm

bu arada günlerimizde bir aramızda 1 gün var bizim sıpalar peş peşe gelicek :)) bulantılar varmıydı seninde dün biraz iyiydim kahvalımı , yemeğimi çok güzel yedim ama bugün bütün yediklerim şuan lavaboda ( sendede varmı bulantı

Günaaayyyydıııınnn annelerr
nasılsınız görüşmeyeli?
Ben pek giremedim şu aralar hem yazılı falan okuyorum bir yandanda tiksinmeler kokular falan,allaha şükür kusmuyorum yani şimdilik,yemek baharatkokuları bir yana eşimin parfüm kokusu,kendi evimin kokusu bile fena yapıyor beni offf.gerçi bulantı bebişin sağlıklı gelişimine işaretmiş teselliyi burdan bulalım kızlar,neyseki bayramda kayınvalidemde geçireceğiz kendi evimden uzaklaşmak iyi gelecek,inşallah yolculuğa dayanırım.
Kızlar forumların birinde ilginç birşey okudum,EĞER KESE YUVARLAKSA KIZ,FASULYE ŞEKLİNDEYSE ERKEK OLUYORMUŞ,bunuda kadın doğum bölüm hemşireleri söylemiş,bilmem doğrumu ben şimdi keseyi gözümün önüne getiriyorum galiba yuvarlak gibiydi

Kızlar salça zararlı mı? ben bi salça yiyebiliyorum. bi komşum var, o zararlı bu zararlı diyip duruyodu kendi hamileliyinde.

vallaaa araları okuyamadım daha sonraa inşallahhh ama çok sevindimm cnm dün öyle merak ettik ki seniiii şimdi adını görür görmezzz dedimmm iyi haber hemen ve ağlaya ağlaya okudummm ne mutlu sana ailene ve tabii ki bizeee kendine dikkat et cnm çok

Kızlar salça zararlı mı? ben bi salça yiyebiliyorum. bi komşum var, o zararlı bu zararlı diyip duruyodu kendi hamileliyinde.

cnm valla aşırı kaçmadıktan sonraa çoğu şey zararlı değil kışın bende mecbur salça koyuyorum cnm domateslerde iş olmuyoo çünküü..ama iyi salçaa kullan bari....ben ilk hamileliğimde daha sıkı kurallarım vardı ama bunda o kadar sıkmıyorum açıkçası bazen canım isterse accık kolada içiyorum yada mc lerde de yiyorum yada sucuk çok severim çok aşırı pişirerek yiyorum bi sigara içmiyorum bide çok çay kahve ama onları bile 1 bardak alıyorum valla günde...

mrb kızlar nasılsınız?
ben halen şikayetlerimle yaşamaya devam ediyorum..
kızlar sizde de akşam yemeğinden sonra mide de yanma sıkışma ve bulanma oluyomu ben akşamları daha da kötü oluyorum..

bugünlerde yok bazen oluyor kokulardan uzak dur cnm hasas oluyoruz bugünlerde...:26:

evet geride cvp yazmıştım sana bol bol dua ettim inş.bizimle olacak artık bebişlerimiz.

mrb kızlar nasılsınız?
ben halen şikayetlerimle yaşamaya devam ediyorum..
kızlar sizde de akşam yemeğinden sonra mide de yanma sıkışma ve bulanma oluyomu ben akşamları daha da kötü oluyorum..

canim sanirim seninkide gaz la alakali bende bu gaz sancisi sIKINTISI coooooooook olmaya basladi hele bu hafta doruk noktada ne yapsam gecirsem bilemedim yaaaa

Canım bu her zaman kullandığım salça. ama hiç bişey yiyemiyorum, bu sabah salça çekti canım. ekmekle yedim öyle. iştahım kapalı. ama açımmm

bugünlerde yok bazen oluyor kokulardan uzak dur cnm hasas oluyoruz bugünlerde...:26:

kokulara hiç dayanamıyorum ( akşam çamaşır yıkadım çamaşırı asdığım odaya giremiyorum eşime toplatırımda kim ütü yapıcak onu ve katlıycak onu düşünüyorum (

Canim cok sevindim Allah hepimizin bebislerini korur insallah.
Bende kullaniyorum progestan ama bana icme vajinadan kullan dedi fitil gibi. Benimde 4 hafta sonra randevum gecmek bilmiyor cok merak ediyorum bende bebegimi durumunu ah ahhhhhhh keske hergün görebilsem

canim sanirim seninkide gaz la alakali bende bu gaz sancisi sIKINTISI coooooooook olmaya basladi hele bu hafta doruk noktada ne yapsam gecirsem bilemedim yaaaa

ay o gaz bende de var yaaa
sürekli içersi gurul gurul..karnım guruldadıkça kasıklarıma vuruyor ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…