Kizlar ve ozellikle t.u.a.n.a ya bn bgn 9hafta 5gunluk olmustum ama goguslermde agri ck azaldi dunde sag kasigimda hafif batmalar oldu.ck korkuyrm bgn ultrasona gidicm szdede boyle oluyrmu.gecen sefer tam bggn durmustu bebegimn kalbi.allahim koru yarabbim herkesn ve bnm bebegimi saglik ver
görürsün sıkıntı yapma cnm benim randevuyu 3 hafta sonraya attı bakalım durumum nasıl gidiecek..
Sen gitseydin bayramdan sonra niye bukdar uzağa attı acaba?
miraycığım nasılsın, iyimisin?
Okumaya fırsat bulamadım bugün işte çok yoğunum.seni merak ettim haberler iyi inşallah..
dün gece öyle kötü bir kabus gördümki hala etkisindeyim bebeğimi kaybediyodum uyandığımda ağlıyodum
gören çok oluyomuş..çokda dua ediyorum canım...Hayırlara inşallah.
tuvalet sorunu bendede var ama o normalmiş büyüyen rahmin idrar torbasına yaptığı baskıymış cnm idare edicez artık
evet cnm iyiyim sağol minik benimle allaha şükür beni korkuttu şuan lekelenmem az var yine ama plesanta yerleşiyormuş olur dedi dr...yani korkulacak bişey yok dedi...bakalım hayırlısı artık...
slm herkeseeeee napıyonus kıslaar
slm cnm ben temizliğimi yarıladım daha çamaşırlar asılcakk toz alıncakkk offf offf kocişe dicektim ona cam sildircem birazda bayramda ütü yaptırcam şimdi bunu da yıkmıyım dedim üstünee ayyy ne düşünceliyimmm yaa seviyorumm kendimii
canim sanirim seninkide gaz la alakali bende bu gaz sancisi sıkıntısı coooooooook olmaya basladi hele bu hafta doruk noktada ne yapsam gecirsem bilemedim yaaaa
ay o gaz bende de var yaaa
sürekli içersi gurul gurul..karnım guruldadıkça kasıklarıma vuruyor ağrı
benimde patlıcak gibi gaz sıkşması oluyor...ben günde 2 bardak süt içiyorum napıyım içmemiz gerekliymiş cnm..
kızlar buna nasıl çözüm bulsak ki? Ben bayram sonrası dr gidicem inş bu defa unutmam da söylerim şikayetlerimi...
kızlar buna nasıl çözüm bulsak ki? Ben bayram sonrası dr gidicem inş bu defa unutmam da söylerim şikayetlerimi...
bence aklına geldikçe yaz
ben keseleri görmeye gittiğimde çantamdan padişah fermenı gibi bir kağıt çıkarıp sorguya çektim doktorumu
bende tembellikte tavan yapmış durumdayım
yataktan cıkmam bi kaç saat sürüyo.. bulasıgım vardı biraz yıkadım ortalıgı topladım bir sürü camasırım vardı onları toplaım katladım
kahvaltımıda şimdi yaptım:26:
bi süpürge açsam iyi olacak ama hiç kalkasımda yok
ooooh ne gzl bn temizlik fln yapmıyoom yaa iice tembelleştiim wallaa
kızlar valla benimde yapasım yok aslında hiç ki benim ilk hamişliğimde ben pire gibiydim sıkıntım yoktu bunda hepsi mevcut maşallah mide bulantısı baş dönmesii yanmasıı böyle bulut tepesinde gibiyim ama işte kzıım var mecburum o yüzden en azından 2 günde bir iyi kötü bişeyler yapmaya....bende tembellikte tavan yapmış durumdayım
yataktan cıkmam bi kaç saat sürüyo.. bulasıgım vardı biraz yıkadım ortalıgı topladım bir sürü camasırım vardı onları toplaım katladım
cnm çok normal sakın merak etme akıntıı olabilirrr önemli olann bildiğim kokuluu olmasıı eğer rahatsız edecek bi kokusu yoksa sorun yok cnmm...yaa bnmde nutkum tutuluyo walla drda heyecandan
kızlar bnde akıntı çok yaa öle rengi değişik değil şeffaf we kokusuz normalmidir kii szdede oluyomu
yaa bnmde nutkum tutuluyo walla drda heyecandan
kızlar bnde akıntı çok yaa öle rengi değişik değil şeffaf we kokusuz normalmidir kii szdede oluyomu
bende tembellikte tavan yapmış durumdayım
aman boşver nasıl olsa geri batmayacak mı :)
seninle günlerimiz yakın bakma tickerda 6+6 görünüyo ama aslında 6+0 ım ben (ultrasonda biraz ileri çıktı tickeri öyle yaptım)
ne durumdasın kese gördün? kalp duydun? bulantı? göğüs ağrısı? kasık ağrısı?
keseyi gördük canım ama kalp atısını duymadık daha :26:
en son 4 gün önce gittim doktora.. bayramdan sonra gel kalp atısınıda dinleriz dedi..
9tane test verdi yaptırmam içinde..
bulantım yok ama midem pek iyi sayılmaz.. hassas bugünlerde bu mal gibi yedigimden dolayıda olabilir
gögüslerimde normalde bişi hissetmiyorum ama kocacık arada el atıyo o zmn sızlıyo
kasıklarımdada ara ara sancı oluyo batma falan..
bide kızlar bu gaz sorunu bende de var.. eşimde bunun farkında sancı yapıyo diyorum belimi ovuyo falan cocuk gibim
sen gaz cıkarnca valla ben rahatlıyorum seviniyorum diyoartık napiim zamanlı zamansız tutamıyorum salıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?