2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım merhaba benimde gögüslerimde ağrı azaldı biz sanırım bu haftayı atlatırsak rahat bi nefes alıcaz bende aynı duygular içindeyim sanırım biraz psikolojik yani ben böyle olduğuna inanmak istiyorum ultrasondan sonra yaz haberlerini bekliyorum

görürsün sıkıntı yapma cnm benim randevuyu 3 hafta sonraya attı bakalım durumum nasıl gidiecek..
Sen gitseydin bayramdan sonra niye bukdar uzağa attı acaba?

miraycığım nasılsın, iyimisin?
Okumaya fırsat bulamadım bugün işte çok yoğunum.seni merak ettim haberler iyi inşallah..

miraycığım nasılsın, iyimisin?
Okumaya fırsat bulamadım bugün işte çok yoğunum.seni merak ettim haberler iyi inşallah..

evet cnm iyiyim sağol minik benimle allaha şükür beni korkuttu şuan lekelenmem az var yine ama plesanta yerleşiyormuş olur dedi DR...yani korkulacak bişey yok dedi...bakalım hayırlısı artık...

benim rahmim idrar torbasına değil de bağırsaklarıma baskı yapıyor sanırım
ben de diğerini tutamıyorum ..gaz falan çok etkiliyor

o rüyalar çok görülürmüş canım 3 kez Bismillahirrahmanirrahim de sol tarafına tükür
kimseye de anlatma detaylarını

evet cnm iyiyim sağol minik benimle allaha şükür beni korkuttu şuan lekelenmem az var yine ama plesanta yerleşiyormuş olur dedi dr...yani korkulacak bişey yok dedi...bakalım hayırlısı artık...

çok sevindim canım . Allah gönlüne göre versin .hepimizin bebişini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin rabbim.

slm herkeseeeee napıyonus kıslaar

slm cnm ben temizliğimi yarıladım daha çamaşırlar asılcakk toz alıncakkk offf offf kocişe dicektim ona cam sildircem birazda bayramda ütü yaptırcam şimdi bunu da yıkmıyım dedim üstünee ayyy ne düşünceliyimmm yaa seviyorumm kendimii

ooooh ne gzl bn temizlik fln yapmıyoom yaa iice tembelleştiim wallaa

canim sanirim seninkide gaz la alakali bende bu gaz sancisi sıkıntısı coooooooook olmaya basladi hele bu hafta doruk noktada ne yapsam gecirsem bilemedim yaaaa

ay o gaz bende de var yaaa
sürekli içersi gurul gurul..karnım guruldadıkça kasıklarıma vuruyor ağrı

benimde patlıcak gibi gaz sıkşması oluyor...ben günde 2 bardak süt içiyorum napıyım içmemiz gerekliymiş cnm..

kızlar buna nasıl çözüm bulsak ki? Ben bayram sonrası dr gidicem inş bu defa unutmam da söylerim şikayetlerimi...

Borzommmm çok telaş ve heyecan yapıyosan cnm normalll kabus görmeler bu aralarr benim ilk olmamasına rağmen kafamı vurdummu uyuyamıyorum sizlerde heyecan hat safhadadır kafandaki acabalardan olabilirmi ki acep

bende tembellikte tavan yapmış durumdayım
yataktan cıkmam bi kaç saat sürüyo.. bulasıgım vardı biraz yıkadım ortalıgı topladım bir sürü camasırım vardı onları toplaım katladım
kahvaltımıda şimdi yaptım:26:

bi süpürge açsam iyi olacak ama hiç kalkasımda yok

kızlar buna nasıl çözüm bulsak ki? Ben bayram sonrası dr gidicem inş bu defa unutmam da söylerim şikayetlerimi...

bence aklına geldikçe yaz
ben keseleri görmeye gittiğimde çantamdan padişah fermenı gibi bir kağıt çıkarıp sorguya çektim doktorumu

kızlarr bi dönem sürcek bu zannetmiyorum doktor da bu konuda bişi versin anca yediklerinize dikkat edin d,cektir...ne biliim gaz yapan şeylerden uzak durun dicektir..haa sütt içmek zorundayız ama onu da en azından yatmadan önce içmeyip aralarda içerseniz belki daha etkisi olabilir gibi bende de gaz var bunda da kızımda da vardı ama iştee en iyi hareket halinde olduğum saatlerde süt ve benzerlerini almak ii oluyodu...

bence aklına geldikçe yaz
ben keseleri görmeye gittiğimde çantamdan padişah fermenı gibi bir kağıt çıkarıp sorguya çektim doktorumu

yaa bnmde nutkum tutuluyo walla drda heyecandan

kızlar bnde akıntı çok yaa öle rengi değişik değil şeffaf we kokusuz normalmidir kii szdede oluyomu

aman boşver nasıl olsa geri batmayacak mı :)
seninle günlerimiz yakın bakma tickerda 6+6 görünüyo ama aslında 6+0 ım ben (ultrasonda biraz ileri çıktı tickeri öyle yaptım)
ne durumdasın kese gördün? kalp duydun? bulantı? göğüs ağrısı? kasık ağrısı?

ooooh ne gzl bn temizlik fln yapmıyoom yaa iice tembelleştiim wallaa

kızlar valla benimde yapasım yok aslında hiç ki benim ilk hamişliğimde ben pire gibiydim sıkıntım yoktu bunda hepsi mevcut maşallah mide bulantısı baş dönmesii yanmasıı böyle bulut tepesinde gibiyim ama işte kzıım var mecburum o yüzden en azından 2 günde bir iyi kötü bişeyler yapmaya....
yaa bnmde nutkum tutuluyo walla drda heyecandan

kızlar bnde akıntı çok yaa öle rengi değişik değil şeffaf we kokusuz normalmidir kii szdede oluyomu
cnm çok normal sakın merak etme akıntıı olabilirrr önemli olann bildiğim kokuluu olmasıı eğer rahatsız edecek bi kokusu yoksa sorun yok cnmm...

aayy bende çok farksızım yani ütülerimi annem geldi yaptı sağolsun midem bulanıyo ütünün buharı bi garip kokuyo
evide süpürmüyorum anasını satiim sazen akşam çalışıyorum eve git yemek yap falan filan bakmışım 9 olmuş hhiiiiç sürmüyorum elimi öyle pislik içinde yaşıyoruz walla

keseyi gördük canım ama kalp atısını duymadık daha :26:
en son 4 gün önce gittim doktora.. bayramdan sonra gel kalp atısınıda dinleriz dedi..
9tane test verdi yaptırmam içinde..

bulantım yok ama midem pek iyi sayılmaz.. hassas bugünlerde bu mal gibi yedigimden dolayıda olabilir
gögüslerimde normalde bişi hissetmiyorum ama kocacık arada el atıyo o zmn sızlıyo
kasıklarımdada ara ara sancı oluyo batma falan..

bide kızlar bu gaz sorunu bende de var.. eşimde bunun farkında sancı yapıyo diyorum belimi ovuyo falan cocuk gibim
sen gaz cıkarnca valla ben rahatlıyorum seviniyorum diyo artık napiim zamanlı zamansız tutamıyorum salıyorum valla

bendensin o zaman
ben de fil gibi yiyorum sonra hazmedene kadar canım çıkıyo

gaz ortak sorunumuz (kimsenin canının çekmeyeceğini düşünerekten) kapuska yapmış annem..yedim ama sonrası çok kötüydü
keçi sütü gaz yapmıyomuş ama o da adamın içine öküz gibi oturur ya litresi 3.70 tl mi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…