2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cinsiyet kısmınada tahminlerimizi yazalım bakalım tutturabilecekmiyiz

ben kızım olsun cok istiyorum ama içime erkekmiş gibi doguyor

ben kız istiyorum ve kız hissediyorum veee annem karnımı gördükten sonraa senin kızın olucaak galiba die yüzünü buruşturdu 3 kızı varda kendisinin erkek istiyo hanım

korkma canım benimde o haftalar olmuştu sanki regl olucakmışım gibi ağrılar çektim bi kere resmen uykudan uyandım sabah korkulucak bişey yok yani canım

ay canim sagol valla icimi rahatlattin siddetli degil ama iste ne bileyim huzursuz oldum

aynı uyku halinden bende de var
sürekli uykum var ve yorgunum

fy
Kizlar yaa 9. haftada olup hafif arada sirada regl olucakmis gibi agri ceken varmi ?? benim ara sira olmaya basladida korkuyorum yaa

canim aynen o agrilar bende de olmustu ogluma hamileyken doktodum bebek buyumeye basladigi icin rahminde yer buyutuyor ondndir demisti. tabi sen yine de doktruna git . ben de 12.haftaaya kadar olmustu. sonra gobus cikmisti top gibi:)

cinsiyet kısmınada tahminlerimizi yazalım bakalım tutturabilecekmiyiz

ben kızım olsun cok istiyorum ama içime erkekmiş gibi doguyor

benim de 2 tane kızım olacak gibi geliyo
eşime kalsa eşit pay etmiş 1 yumurtaya y leri göndermiş diğerine x leri
1 kız bi erkek olacakmış

bende günlerdir azar azar yaparım diye çağırmadım nebiliyim hamileymişim..perdeler kaldı birtek onu akşam kocama yaptırcam yemek yapmam lazım ders çalışmam lazım..çocuk uyuyor...valla bide çalışsam neyapacakmışım bilmiyorum ....kolay gelsin sana da zor kadın olmak

senin de bir çocuğun daha olduğu için işimiz ikimizin de zor valla
sabahın 6buçuğunda kalkıp okula gidiyorum ben de, acayip zor kalkıyorum
öğlen 1de dönüyorum ama hiçbişeye halim olmuyor vurup kafayı yatıyorum zaten
evde bebek olsa hepsi çok zor tabi
bi de benim azar azar yapma anlayışım yoktur, başladıysam o gün biticek illa
kötü bir huy
aman kızlar ya sizler de fazla yormayın bence kendinizi
ya bırakın pis kalsın ya da yardım edecek biri gelsin yanınıza

canım bende düşündüm temizlikci almayı ama benim evim 1+1..
hadi dedim camasırları yıkatıp ütüyüde yaptırıyım
ama bizim burdada 80den başlıyo temizlikciler
ütüyüde yaparlarmı bilmem.. avuc içi kadar yerede 80 cok

o zmn sen temizle dersenizde ben vukuatlıyım daha önceden düşügüm var kocam bulaşık yıkamama bile kızıyo

kizlarrrrrrrrrr süt icemeyenlere tavsiye benden sütlac muhallebi tarzi seyler yiyebilirsisiniz ayni sekilde süt kalciumunu aliyormussunuz iyiymis yani iki kase sütlac götürdüm buarada simdi gelin duymasin cikicak ona bakicam bakan varmi ???????????

geçen hafta gelicekti yardımcı ama eşim rahatsız olduğu için evdeydi çağıramadım şimdi bayram kadının işi falan vardır die çağırmadım bayramdan sonra inşallah
geçen bi süpüriim üsten dedimde yok mutfakla salonu süpürdüm belim ağrımaya başladı falan yarıda bıraktım eşim topladı süpürgeyi falan valla mutfak işi rahat yapılıyo sadece

yok canım demem neden diyeyim
sen de yarım gün alırsın canım olmaz mı?
yarım günlük de geliyorlar, ben öyle de alıyorum
burda da 100 tl fiyatlar çok uçmuşlar bence
sen yarım gün al, ütünü falan yapar tabi ki ne istiyorsan yapıyorlar zaten

ay iste bende o kritik haftadan korkuyorum cok ya Allah korusun meleklerimizi. INsallah hepimiz sagsalim aliriz kucagimiza.

valla benim de öyle
azcık iş yapsam belim kopuyor
zaten ben matematik öğretmenyim
derslerde sürekli ayakta olmak zorundayım
eve gelince bel ağrısından hiçbişey yapmaya fırsat kalmıyor

ben kız istiyorum ve kız hissediyorum veee annem karnımı gördükten sonraa senin kızın olucaak galiba die yüzünü buruşturdu 3 kızı varda kendisinin erkek istiyo hanım

benim de 1 oglum var bu bebis te erkek gibi geliyor bana. 2hamileligim de birbirinden cok farkli ama icime erkek doguyo. severken de oglum diyorumm arada bi. oglumdan dolayi da agiz aliskanligi galiba:) esim kiz istiyor. cin takvimine gore de erkek gorunuyor. oglumda da dogru cikmisti. sizler baktiniz nmi cin takvimine?

ben ayran içiyorum simitle güzel oluyo süt hem gaz yapıyo hemde midem bulanmıyo ama bi garip oluyo höng desem çıkıcakmış gibi bi his oluyo

benim de 2 tane kızım olacak gibi geliyo
eşime kalsa eşit pay etmiş 1 yumurtaya y leri göndermiş diğerine x leri
1 kız bi erkek olacakmış

senin ikizmiii

ayy bende cok istiyorum öle olsuunn.. ama öle olsaydı belli olurdu şimdiyeli demi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…