bugün biraz daha iim arkadaşlar destekleriniz için çok çok sağolun
bende estrofem coraspin ve jel kullanıyorum.doktor devam et dedi ilaçlarına.sizler gibi bende haziran ayında anne olmanın ve seneye bayramda bebişli olmanın hayalini kuruyorum.umarım şu mübarek günde yüce rabbim sesimizi duyar ve bebişlerimizi bize bağışlar....AMİNNN
Arkadaşlar bugün doktora gittim. 6 hafta 2 günlük hamileyim.ama kesenin içide kalp atışı da duyulmadı.perşembe günü tekrar gidicem yine bi gelişme olmazsa kürtaj dedi doktorum.bu kadar mutlu olmuş bağlanmışken bu haberi almak dünyamı başıma yıktıaranızda benim gibi olup bebeği gelişen oldu mu?yani önümüzdeki hafta kese dolar ve kalp atışını duyabilir miyim sizce?Allah kimseye yaşatmasın kahrolduk eşimde bende
ben korkuyorum yaa yoksa daayanamamdaaselam kızlar iyi akşamlar naslsınız bugün alışverişe gittim optimuma...çok kalabalıktı kendime birşey alamadım..ama bebek mağazalarını gezdim moral depoladım süppperrrrrrrrrrrrr şeyler var dayanamadım aldım hep pembe şeyler aldım rabbim giydirmeyi nasip etsinnn çok tatlılar tulum aldım kısacık etek aldım pijama aldım battaniye aldım yaaa oğlum olursa
hepinize iyi bayramlar güzel anne adayları
INSALLAH CANIM COK SEVINDIM IYI OLMANA ÜMITLI OL ALLAH kulum benden ne dilerse ne düsünürse ben ona onu veririm demis unutma bunu estofem günde üctü bende bire düstü jel cok igrenc yaaaaaaaa sen daha nekadar alicaksin onlari
canım bozma moralini gec dollenme falan olmuştur belki arkadaşların dedıgı gıbı
olumlu dusun moralini bozma
inşallah güzel haberlerini alırız
ben korkuyorum yaa yoksa daayanamamdaa
hiç belli olmuyor dusuk rıskı olan arkadaşlar falan yazıncaa
hayırlısı dıyıp almıyorum
dayanabıldıgım kadar dayanıcaam
ama inşallah Allah gönlüne göre verır kız olur
iyi bayramlar arkadaşlar herkeseeeee
Kizlar sizinde bayraminiz kutlu olsun
Anneolmakistiyorum cok guzel olmus smilelarin:)
bende kucagimda cukcuk emzik emen bir bebs istiyorum
kizim emzik yerine parmagini kullaniyor hala:) ins bu emzik alir bari:)
Iyiki haziran sonu Temmuz basi nnesi olucam ya tarihten coook memnunum
yaz annesi olmayi cok istiyordum aklima geldikce heyecanlaniyorum
ve bu 34 hafta hic gecmeyecek gibi geliyor kizlar :)
bulantim hala baslamadi esimin bir arkadasi Trde ondan bulanti hapi istesemmi acaba her ihtimale karsi yoksa
bu haftaya kadar baslamadiysa daha olmazmi acaba?? Burda yokta maalesef
Kizlar dün aksam önce pembe sonra kahverengi lekelenmem oldu hemen acile gittik ama o sirada gecmisti. Doktor inceledi herseyi hic birsey bulamadi hatta inanmadi bize lekelenmem olduguna tahlillerin iyi bebeginde iyi dedi hatta vajinama bakti hic kanama belirtisi göremedi. ama hala devam ediyor kahverengi tarzinda lekelerim az az anlamiyorum neden. Doktor rapora bile gerek görmedi biseyim yok die ama ben cokkorkuyorum ne yapayim yaa. Bu arada korkudan tansiyonumda düsük
canım geçmiş olsun ben 2 hafta önce kanama geçirdim hatta bir gece hastanede kaldım doktor eve çıkarken bolca sıvı tüket ve hep yat dedi, sıvı yani su serum yerine geçiyormuş sende yat bence hiç kalkma ne olur ne olmaz birde bol su iç, progestan kullanıyor musun
ins hic baslamaz ama ben isteyeyim dedigin gibi tedbir olarak Sagol canim.canim gunaydin senin haftanda bende de yoktu bulanti ama 7. haftadan sonra sabahlari olmaya basladi iste bence hap tedbir olarak
Kizlar dün aksam önce pembe sonra kahverengi lekelenmem oldu hemen acile gittik ama o sirada gecmisti. Doktor inceledi herseyi hic birsey bulamadi hatta inanmadi bize lekelenmem olduguna tahlillerin iyi bebeginde iyi dedi hatta vajinama bakti hic kanama belirtisi göremedi. ama hala devam ediyor kahverengi tarzinda lekelerim az az anlamiyorum neden. Doktor rapora bile gerek görmedi biseyim yok die ama ben cokkorkuyorum ne yapayim yaa. Bu arada korkudan tansiyonumda düsük
sunflower 80 canim cok dogru dedin ALLAHA sükür etmeli iyi düsünmeliyiz canim hakkimizda herseyin hayirlisi ama iyi haberlerle gelicegine inaniyorum
geçmiş olsun canım.benim de ara ara kahverengi kanamam oluyor.doktora söledik fazla önemsemedi.demekki ciddi bi şey değil.kaç haftalık hamilesin?
ins hic baslamaz ama ben isteyeyim dedigin gibi tedbir olarak Sagol canim.
canim mumkun mertebe bence yat hareket etme.
insanin su haftalarda hep yuregi agzina geliyor.
bende kalp atisini bir gorsemde rahatlasam . bazen diyorum esimi beklemesemde tek mi gitsem gunumde
bide diyorum
oda duysun hem bir terslikte olursa yanimda olsun ne olur ne olmaz diye. onlada gidersem beklicem
en az 5 gun daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?