2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canim yok haklisin bencede endiselenmesin ah ah bana yolk sac var deseler ucardim herhalde o doktoru dava etmek lazim

merhaba,

bende bugün ilk kez keseyi gördüm
.Kese boyutuna göre 5+3 çıktı.Geç döllenmiş dedi ve kalp atışını göremedik haftaya tekrar gidicem kalp atışları için bu sefer alttan bakılacak .
Bazı doktorlar içimizi rahatlatırken bazıları bizi gereksiz yere tedirgin ediyor.Kardeşimede BHCG değerine göre kese çok küçük, kalp atışı görünmüyor demişlerdi ama şimdi 6,5 aylık hamile... İnşallah umutsuzluğa kapılan arkadaşlarım yazdıkları okur , içinizi ferah tutun, allah meleklerimizi korusun

sanada derler canım,sende görürsün inşallah:).geçmiş takip edemedim,kaç haftalıksın sen

6+4 üm canim 5+3 ken kese gördüm 8 haftalik olunca gel bebisi görelim dedi ama hic hamilelik belirtisi yok bende cakmadim zamanin gecmesini bekliyorum sende nasildi senin nekadar canim

bebisini görebildimi peki canim 1000 den sonra kese görülür diyorlar ama endiseleniyor insan genede annelik duygulari kabariyor bende bayram hazirligi yapiyorum arada bakiniyorum evin icin bayram bayram koktu kek pasta bide midem bulansa sunlardan tam olcaktida isteee deli gibi yiyorum

bebeği göremedik yolk sac göründü sadece ama doktor çok rahattı ..
istersen aşağıdan bakalım bide bebeği görmek için ama bence gerek yok, haftaya gel üstten görünür dedi.
Seviyorum böyle doktorları ....
Benimde mide yanması ve uyku sorunum dışında hiç hamilelik belirtim yok, bayram bizim eve 2 hafta önce hamilelik haberini alınca geldi zaten :)
Şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun arkadaşlar

canim benim cok güzel senin adina cok sevindim ben ne gördün nasil dedim kese görünüyor hersey normal dedi yolk sac mac bisey demedi ama normal dedigine göre görmüsmüdür alman doktoru iste napcan canim insALLAH evinizden bayram havasi eksik olmaz gelecek bayramda minicigimide süsleyip maxisinde ev ev gezdircem insALLAH ay düsünmesi bile harikaaaaaaaaaaa bana alttan bakti 5+2 ken 4 ayina kadar hep alttan bakariz daha garantili dedi burdada böyle demek ultrasonlar cok eski model

bende aynı hayalleri kuruyorum bir dahaki bayram için :)
mucizem yanımda , sağlıklı mutlu....
o günler hayırlısıyla gelir inşallah.

arkadaslar oncelikle herkese merhaba ve Iyi Bayramlar diliyorum..

araniza yeni katildim..ben mart ayinda bebegimin kalp atisi olmamasi nedeniyle kurtaj oldum. Simdi Allahima sukur tekrar hamileyim.. internet 6+4 veriyor. daha doktora gitmedim. dun gidecektim doktorum hastalanmis bayramdan sonraya kaldi. Buarada yurtdisinda yasiyorum. topikte tum hamis bayanlara guzel bir hamilelik donemi diliyorum. insallah beislerimizi saglicakla kucagimiza alicaz .. Allah yardimcimiz olsun..

hosgeldin canim aramiza gecmis olsun insALLAH bebisini saglicakla alirsin kucagine senle ayniyiz bende yurtdisindayim insALLAH bayramdan sonra hayirli haberlerini aliriz canim

selam kızlar iyi akşamlar naslsınız bugün alışverişe gittim optimuma...çok kalabalıktı kendime birşey alamadım..ama bebek mağazalarını gezdim moral depoladım süppperrrrrrrrrrrrr şeyler var dayanamadım aldım hep pembe şeyler aldım rabbim giydirmeyi nasip etsinnn çok tatlılar tulum aldım kısacık etek aldım pijama aldım battaniye aldım yaaa oğlum olursa

bende cok sabirsizim ama alamiyorum elim varmiyor korkuyorum canim benim insALLAH kizin olur mini mini giydirirsin yazin cok seker olur yaa

güle güle gıysın ınşallah.bız de 7 aydan önce almak ıyı değil derler.ben almamıştım kızım da ılk 7 ay.insanın içi gıdıyo tabı görunce o ayrı.bı de benden tavsıye benım ılk kızım da hazıran doğumlu.kısmetse 2.de artık kız oğlan bılmıyorum haz.doğumlu olacak.kızınız olacaksa bence hiç etek elbise almayın.gıydırılmıyo çunku.çocuk eylule kadar bı body ıle buyuyo zaten sıcaktan.hatta 1 yaşına gelıp de yurumeye başlayana kadar elbıse bıle çocuga ezıyet oluyo.kucağınıza alıyosunzu sırtına popsuna toplanıyo.ama ınsan özenıyo da tabı.

hosgeldin canim aramiza gecmis olsun insALLAH bebisini saglicakla alirsin kucagine senle ayniyiz bende yurtdisindayim insALLAH bayramdan sonra hayirli haberlerini aliriz canim

evet ayniyiz insallah cok sagol canim..sen kac haftaliksin? merak ediyorum keseyi goren yada kalp atisi duyan var mi? benim basimdan kotu bi tecrube gectigi icin cok stressliyim.

6+4 üm canim 5+3 ken kese gördüm 8 haftalik olunca gel bebisi görelim dedi ama hic hamilelik belirtisi yok bende cakmadim zamanin gecmesini bekliyorum sende nasildi senin nekadar canim

8+1 olduk canım biz.belirtiler için henüz erken hem herkeste aynı şeyler olmaz.benim ilk haftadan diş etlerim çok şişmişti onun dışında hiç belirtim olmadı,göğüs hassasiyeti yeni yeni oluyo,saçlarım çok fazla dökülmeye başladı,hiç bulantım olmadı sadece 6.haftadan sonra mide yanmalarım oldu,onuda maden suyuyla rahatlattım.

bende ankamall deydim bugün bebişime bişy almadım öncelik hala bendee
oxxo da harika pantolonlar var kızlar beli geniş lastikli çok rahatlar ben daha şimdiden pantolonlarıma sığamaz oldum fermuarları kapanmıyo göbüşten :) benim durumumda olanlara tavsiye ediyorum :)

benim minikte beni cok şişirdi..
bayramlık cicilerimi aldım ben önceden kalabalıga kalmıyım diye
kotla kadife blazer ceker almıştım.. ama kotun beli accık rahatsız ediyo

o beli lastikli pantalonlar mango outlette cok uygun fiyata satılıyo.. alıcam bende bayramdan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…