- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
cnm klasik işte kan idrar bide bikaç bişi yazmış ama anlamadım onları cnm artık yaptırınca anlıcammm....hadi bakalımm cnm hayırlı haberlerini alıcaz inşallahh o gün...ne tahlileri yaptiricaksin bana 15 kan tahlili idrar kg ve ultrason yapilicak insALLAH bebisimle tanisicam ogünnnnnnnnn
Merhaba haziran anneleri. Bayraminiz mubarek olsun
Yarin ilk defa doktora gitcem isten sonra. Acaba bebegimin kalp atislarinimi dinlicem?
ne tahlileri yaptiricaksin bana 15 kan tahlili idrar kg ve ultrason yapilicak insALLAH bebisimle tanisicam ogünnnnnnnnn
rutin kan hemogram falan full bakılıyo kana guatr şeker hepsi idrar aman o hormon tahlilleri akşama kadar zor çıkıyo demedi deme
off ben bu sIk sIk acikmalarimi ne yapcam bilemiyorum. bu sabah 7 gidi yemek yedim iste. sonra 10 gibi iken ölüyordum sanki aclikdan. Dusup bayilcak gibiydim kivraniyordum resmen. sonra yedim birseyler ama hala ayni. cok kotuydum. evdede yedim birseyler esimle 15 gibi ve simdi yine acim.
Daha 6+6 haftalik hamileyim.Normalmi bu donemde bu kadar ac olmak. Siscem ben iiyice
benimde ayni haftasi günü ve aynen yemekten kendimi alamiyorumherkes sasiyor tok oluyorum acaba canim ne cekiyor ne yesem diye düsüniyorum
Bide ben yerken tika basa yiyorum ki hemen acikmayim diye ama bi faydasi yokSimdi 1portakal yedim 5 dilim de ananas. Ama acligimi bastirmadi Umarim duzelir ya. Mide bulantim kusmam da yok.
Duba dibi olmiyalim biz bu hamileligin sonunda :26: Zaten boyum minicik. Karnim buyudukce kilo aldikca ne hale gelcem diye cok merak ediyorum
ay canim ayni sorundayiz benimde ne bulanti ne kusma var cevremdeykiler diyor sen nebicim hamilesin bize bebisin ultrason resmini getirmeden inanmicaz diyebende ayniyim 10 mandalina 4 kiwi den sonra cikolatalara basladim simdi kilo aldi basini gidiyor amaaaaaaan bosver bebisim iyi olsunda sen bebisini gördünmü keseyi nezaman gördün
Bende meyvenin ustune az once 2 ekmegin ustune domates yedim :26:
Bana hamile degilsin deseler inanirim bende. Yorgunluk ve bu aclik dan baska birseyim yok. Ama cok erken uyuyorum. Belkide calistigim icin de daha da yorgun oluyorum. Eskiden 16 saat calismaya dayanirdim simdi 8saat de mahvoluyorum.
Ben daha görmedim keseyiIste adetim 4gun gec kalinca doktora gittim.Ordada test yapilip hamilesin dedi. Sonra 8 Kasima yani yarine randevu verdi. Yarin isten cikinca gitcem. Bakalim ne olcak. Kalbini dinletcek mi hic bilmiyorum. Sadece 30dk sure ayirdi doktor okdrini biliyorum.
Insallah yariyordur yediklerim : ))
Benim canim seker istiyorEvde olsa yicem,neyseki esim isten cikinca getircek.
Sende görmemistin dimi daha keseyi?
esim bana dedi sana daha bayram mayram yok gittigimiz yerde bir beni yemedin diye ben keseyi 5+2 ken gördüm 8 hafta olsun gel bebiside kalbinide duyalim görelim dedi burda ultrason felan biraz eski yurt disindayim ben kan degerlerim iyi yükselisi iki kere kontrol ettiler insALLAH canim yarin duyarsin bebisini bana mutlaka haber et ayni gün dogurcaz benimde 26 haziran bendede yorgunluk var ama okadar iste gögüs sisme acima idrara cikma felan hic biri yok demek kisiden kisiye farkli napcan unutuyorum bazen bebisi bol bol süt ic ona giden suan protein var
Ne guzel gormussun sen. Bakalim doktorda dogru cikcakmi. Yarin 7+1 diyecekmi
Ay benim doktor dandik. Daha dogrusu doktorun asistaniBende yurtdisindayim,Danimarkada. Bana normal idrar testi yapti. Evde yaptigimin aynisiydi.
Tamam yarin doktordan eve dondugumde mutlaka yazarim buraya. Haftalardir bekliyorum 8 kasimi
Her sabah sut iciyorum yumurta ve peynir yiyemedigim icin bari onu iceyim dedim :26:
Benim gogus uclarim cok agriyor bak orda farkliymisiz. Idrar konusundada farkli, ben su sesi duysam gitmek zorunda kaliyorumGecede bi kac defa kalkiyorum ,neyseki kalkiyorum farkinda olup
yurtdisi hep böyle desene sen kan testide yaptir degerlerini bilirsin en azindan canim bende 15 iple cekiyorum keske 5 haftalikken deyilde simdi cagirsaydi en azindan bebiside görürdüm cok sanslisinnnnnnn yarin büyük gün desenebeklicem haberlerini google den hesaplasana tarihi gec döllenme deyilse dogru tarih cikar zaten insALLAH güzel haberlerle gelirsin canim sabirsizlikla bekliyorum sonucta ayni bebislerimiz suan her günü sayiyorum takip ediyorum neresi gelisiyor diye
Sanirsam öyleler. Yarin hemen isticem kan testini :) Evet insallah buyuk gun yarin. Bi uyuzluk yapipda 2 haftaya demezse. Cunku 2 defa mi gelmek istersin 1 mi dedi bu ay icinde. bende iki dedim. Ilk iste yarin sonrasida 2 haftasonra. Bi giciklik yapip 2haftasonra bebisi gorursun derse hic sasmam. Hesaplama derken ,son adet gununun ilk gununden itibaren hesaplanmayimi diyorsun? Bende cidden hergun sayiyorum. Annem diyor sen boyle sayarsan 9 ay gecmez ( simdi 8 ay )
Ama ne yapayim insanin elinde olmuyor heycanlaniyor
annemde bana öyle diyor az önce gelmis kiz bugün kac kac diye kendi soruyorilk günü adetinin nezamandi eger 20 ise benle aynisin yani 6+6 eger bebisi görürlerse yarin dört hafta sonraya verirler gene randevu bende öyle yapiyorlar bes haftalikken sade keseyi gördügü icin bu ay icinde tekrar verdi bire tr de karindan bakiyorlarmis burda bana hep alttan bakicam daha iyi dedi yurtdisinda system farkli demek napcan kaderimiz buymus demek ah ah anca evde oturur gün sayariz kalp atislarini duysak varligini bilsek rahatlicaz canim ondan endiseliyiz
Tipik anneler isteEver benimde ilk adet gunum 20sinde idi. Ay 4 hafta cok. Catlarim ben
Valla burda nasil bilmiyorum yarin ögrencem artikAynen dedigin gibi bi duysak veya görsek icimiz rahatliyacak.
Sizin ordada bayram sakin mi?
Ben ramazan bayraminda Türkiyedeydim ilk defa orda bayram gecirdim. Simdi burda hic bayrammis gibime gelmiyor.
yoooooo burda cok güzel canim ya bende türkiyede gecirdim aglayasaim geldi kimsede bayram hazirligi telasi yoktu istanbulda kime gitsek evde tatlilar felan bile yapilmamisti burda aile cok kalabalik kücükten büyüge dogru gezeriz her gezdigimiz evdeyki sahisi aliriz konvoy kalabaliklasir ama bayramda cok yormusum kendimi herhalde bugün dinlenicem dedim bütün gün evdenn cikmadim suan önümde süt meyve cikolata besliyom kendimibuarada benim BEBIS TÜP bebek ilk sefer ve tek embryo insALLAH benimledir türkiyede tedavi gördüm tatil icin gittim biranda karar verdik ve oldu bebisimi kacak yurtdisina getirdim anlican
burasi cok monoton :) benim icin normal gun gibi resmen. Benim esimin ailesi ıstanbulda. Banada tatli yemekden gina gelmisti
Dinlen dinlen dikkat edelim kendimize. Bende isten gelince yemek yapip atiyorum kendimi koltuga yatana kadar boyle
Afiyet olsun kendinide bebiside iyi besleınsallah seninledir. Hatta ınsallah bebislerimiz bizimledir. Hehe kacak lafina cok guldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?