kızlar bide bu soruyu burdamı sormalym bilmiorm ama.siz ilişki meselesni nasıl yapıosnz.doktr 15gün ilişki yok dedi ve bugn 15 gün doldu.ama ben korkuorm bişi olrsa die.8 haftalk oldm tam.sizce sakıncası varmı
aynen bende yarın işim cooook
inşallah altından kalkabılırım :S
bayadır hıc mısafır cagırmadım 1 ayı gectı herhalde
gör bakalım bademın ne duurmdaa
ben bugun gördum
elleri ayakları vardııı
arkadaısmla gittim bugun agladı durdu
ay ınsan nasıl duygulanıyor
ve ben 10 haftalıkmısım cizelgede dogru bu durumda
farklı bişey soylemedı cok doktor
kalp atısı dınlemesıne sınır oldum ama olumlu duusnmek ıstıyorum
2 hafta sonra gel 2 li testmiydi ne onu yapıcaz dedi
şimdilik tek sorunum hala bir doktora karar verememiş olmam
onun dısında mesudum
ama inşallahhhhh güzel haberler duyalım yarın arkadaşlar
morale ihtiyacımız var
ilk 3 ay benim fikrimce olmamalı...sebep ne olursa olsun kanama yada bişi olursa kendimi suçlarım çünkü....
aşılama tüp bebek dışı kanaması lekelenemsi olmayan arkadaşlara serbest sanırım
ama bu tip durum yaşayanlar yapmasınlar bence....gebeliğin 5 .ayında tavan yapıyor isteğiniz hormonlardan
sanırım...kendinize hakim olun en azından haftada bir kere yapın:))
ben 9 ay boyunca hiç yapmıcam,eşiminde soğuyacağına falan inanmıyorum
bebek için çok çabaladık çünkü...doğumdan sonra çıkarırız acısını ne yapalım
canım genelde 25. haftada falan kesiyolar coraspirini ama iğnesine devam ediliyor....yani eger varsa doguma kadar kullanacakmıyım :26:
benim hormonlar çıldırmış durumda bunun bi kocakarı tabiride var ama söylemiim
ben sırnaşsamda eşim hiç yanaşmaz daha önce düşügüm olmustu
ama şu 3 ay sonrasıda hala libidom tavan durumdaysa zorla ona sahip olabilirim
ben kadın alıyodum normalde geliceği hafta eşim hastalandı sonra bayram girdi evde aldı başını gitti şimdi biri gelicek diye ödüm kopuyoo
bademimi hissetmek için elimden geleni yapıyorum benim 11 haftayı 2 gün geçti elli kolu iyice belli olur o zaman yarıınçok merak ediyorum yaaa ama bugün hiç kasılmam bile olmadı biraz tedirgin oldum oralarda uyuyodur heraaldee:44::44::44:
canım genelde 25. haftada falan kesiyolar coraspirini ama iğnesine devam ediliyor....
sende kesin pıhtılaşmamı var acaba trambofoli testi yaptırsana cnm
için rahat olur hem
ben almıyordum bırını ama artık
ya 15 te ya ayda bırını almak lazım
10. katta oturuyoruz artık ve cam falan sılemem hayatta asagı bıle zor bakıyorum
dun bızede kuzenle eşi geldi şok oldum hahah
nese direk salona aldım kurtardım
evet senınkı daha bı net olur bu durumda
ben 3 hafta once gordugumden cok degısmıs ya nasıl sasırdım
nadıl duygulandım ayyyy
bendede olmuyor bazen bakıyorum mıde bulantımda olmazsa bişey oldu herhalde dıyorum
hele dun aksam bi korku oldu bana eşime kaybettım yok bişey oldu diyip durdum
kabus falan goruyorum vee biraz gergınım bi kaç gundur
ama bebişimi görünce hepsi geçti
yeniden umut oldu içimee
onu üzmicem dedım kendimee sakin olcaam gene
herşey onun için
Allah ım tum ısteyenlere versın
hahahaha asıl 3 aydan sonraa ne yapcan sen vallaa:)) ben ilk gebeliğimde 5. ayda falan
yoktu böyle bişiii engelliyemiyodum kendimii
çalışıyorum ve sadece 1 gün izinliyim yetişemiyodum şimdi hiç yetişemiyorum
bende kaç gündür kötü kötü rüya görüyorum dün gece gördüklerimi pek hatırlamıyorum ama kötüydü ondan önce eşim beni aldatıyoduu gözlerimin önünde beni umursamıyodu falan deli gibi sigara içiyodum hem bebeğim özür dilerim diyodum hem içiyodum
yaa ben sabahları cok acayip bi hisle uyanıyorum dönüp benimkine canım seni çekti herhalde diyorum ama yok hiç yüz vermiyo
ben rahat durabilecegimi pek sanmıyorum eger doktor sorun yok gayet iyi gelişimi derse özellikle eşimin yanında sorun olmayacagını söylettiririm herhalde
ben evde olunca yetısıyordum ama bu ara hiç istek yok yapasım gelmiyor pöff geçer inşallah bu durum
valla bu haftalarda olan bişey sanırım
ben kendimi tuaf hayvanlar kovalarken gordum dag basındaa
birde bataklık gibi bi yerde
normaldede eşimede gıcık oluyorum 2 3 gundur nedense bı gergınım ona karsı :S
dün hiç bişey yokken oturdum nasıl aglıyorum
yok bebegıme bıse oldu hıssetmıyorum kaybettım dıye
sonra nasıl pişman oldum ama
öff üşütük anneler mi olcazki biz
şimdi ilk takip icin bi doktora gidiyorum ama pek güvenemiyorum.. üzerine basa basa kadına söyledim kesin degildiye ama tahlil yapalım falan demedi
kendi doktorum randevum 24 kasımdı bugün zorla 18ine aldırdım
en son 28 ekimde gittim doktorada o tarihe kadarda gitmemem dogru olurmu bilmiyorum
o güvenemedim dedigim doktor bayramdan sonraki hafta başı gel demişti.. bilmiyorum...
ne dersiniz güven önemli degilmi bekliyimmi :26:
yaa ben sabahları cok acayip bi hisle uyanıyorum dönüp benimkine canım seni çekti herhalde diyorum ama yok hiç yüz vermiyo
ben rahat durabilecegimi pek sanmıyorum eger doktor sorun yok gayet iyi gelişimi derse özellikle eşimin yanında sorun olmayacagını söylettiririm herhalde
seninki yine iyi benimki 4-12 aradım napıyosun falan işim var ararım dedi(normalde tamam deyip kapatırım önemsemem) başladım ağlamaya sen beni artık hiç önemsemiiyosun annemide özledim ben heem die nası ağlıyorum tutamıyorum tamam yarın götürücem annene diyo ağlama ama nie ağlıyosun diyo bilmiyorum diyorum...sonra adam çekirdek çitliyo gıcık oluyorum elinden alıyorum yeter yeme daha diye kala kalıyo adamcaaz en sonunda hayatım ilacını içtinmi seen içsene uyu sen uyu diyo bana
durumumuz baya fena anlasıldı
bunlarda birer belirti olsa gerek ahah
dengesizlik diz boyu desene
bıkmasalar bari bizden
yazık kafayı mafayı yemeseler onlarda
ya bu haftaya kadar nasıl sakindim cok sasırıyorum
cok hassasız coook
18 ine bir hafda var canım bence bekle korkma..ama lekelenmen falan var ise mutlaka ara ve git
durumunun aciliyetini söylersin
daha önce bebek kaybında olmuş onuda dile getir...kendi doktorun kan pıhtılaşması için test yapsın üstüne bas
şüphelendiğini dile getir
güven çok önemli elbette canım
:)) inşalah canımm öyle olur....aşeme gibi bişii bu da ne yapcaksın..sorun yok ise gebelikde bambaşka oluyor zaten
ama böyle oluyosun sonra durup niye böyle yaptım ki diye kendime şaşırıyorum
ya sorma adamlara kafayı yediricez...en son kiraz istedim...diyoki erik falan bekliyodum ama kiraz çok zor nereleri aramıış...bi arkadaşı olum yazın bile iyi kiraz bulamıyosun nası bulucan işin zor diyip kapamış...bi yer bulduk netten bizede çok yakın aradı adam diyoki abi kiraz yok erik var yemezmi yengekapadı beni ne hallere düşürdün
öff bazen kendimi cok suclu hıssedıyorum
iki dakka önce sunflower arkadaşımıs için cok uzuluyorum
ama ıkı dk sonra burda gulebılıyorum
dünyanın kuralı böyle evet ama
yaşayan biliyor acııyı gercekten
biz unutup geçiyoruz böyle pöffffff
herkes iyi olsun nolur artık
yoo lekelenme falan yok arada sancı oluyo batma falan oda normaldir diyolar..
gecen gebeligimde kürtajımıda o yapmıştı cok iyi yaklaşıyo ve bilgi veriyo..
bekliyim en iyisi olumsuz bişi olursa ararım acilden alır hemen zaten inşallah gerek kalmaz ama
şuan eşimi yataktan kaldırıp git bana ekmek hamuru al onla pizza yap desem yapar ama yat sevişcez desem başım agrıyo der kesin
biraz önce bende aynı şeyi düşündüm canım
yapılacak bişi olmuyo maalesef(
batma sancılar normal cnm bendede oluyor
inşallah cnm bencede beklee hem kafan rahat olur aklın karışmaz.
ayy sevişme deme banaa ahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?