bebişleriniz için düşündüğünüz bütün isimler çook güzel ama ben karar verdim kızım olursa iki isim koycam ve biri benim adım olcak. daha önce hiç duyulmamış bi adım varda kızımda bu adı sürdürsün istiyorum miras kalsın adımm
adım meliha diil canımbi ara kızım olursa adını melina istiyodum nickim ordan geliyo yani
Buarada adım SERDE
daha önce duyanınız varmı acabaa
iyilik canım sen nasılsın?bebiş nasııl?
arkadaşımın ismiydi herkes yabancı sanıyodu bide kız sarışındı....
serde yi duydumbide sevde var...
iidir valla canım bebiş annesi 15 gündür öksürdüğü için sanırım içerde sarsıntı içindedir :18: :18: :18:
normal canım bencekızlar benim batmalarım hala devam ediyo
benle aynı dönemde olup sancıları devam eden var mı :26:
aynen benımkıde fena kasınıyorbide son 3 gündür acayip göbegim kaşınıyo
valla benım kılom var ama göbegım hıc bı zaman cıkmamıstı bu kadarkarnı hafif şişen var mı ?
benim yemek yiyince şiş onun dışında normal göbek
sanki bebek değil göbek :26:
bende cok korkuyorumbenim de aynen öyle,eşime diyorum bak bebişimize nasıl şişti,nerde bişey yok ki diyo:)))aman karnım şişsin de çok kilo almayayım,çok korkuyorum kilo almaktan....bu arada egzersiz yapan ya da bir beslenme listesine uyan var mı???
ciddi anlamdada kilo verdım aslında
ama artk alırım herhalde
dikkat etmek istiyorum ama
bunun için bulantılarımın gecmesı lazım
yürüyüş falanda yapmak ıstıyorum bakalım inşallah kısmetse
insanda bıkıyorgünaydın ve de geçmiş olsun
hayırdır ?? önemli bişey değildir inşallah??
benim bulantılar bayram namzını müteakip başladı
kavurma, et kokusudan nefret ettim
bütün bayramı makarna haşlaması üzerine yoğurtla geçirdim
bir de semizotu-ıspanak üzerine yoğurt
henüz kusamadım ama bulantı non-stop devam
ya hala sokaga cıkınca pirzola kokması gercekten cok igrenc bı durum
çook güüzeelmiiş ama ben bunun iki katı olucam sanırım
günayddıın kızzlaar eve hiç dokunamıyodum kaç gündür bugün 11de işe gideceğimden baya bi toparladım bi soyunma odası kaldı onuda eşime bıraktıım
belim ağrıdı bıraktım sizler napıyosunuz bebişler nasıl ben yarrrıın görüceem bızdığı
benımde yarın detaylı temıslık yapmam lazım
aksama mısafır gelıyorr
hadi bugun ben gördum darısı basına :)
ben gercekten anlamıyorum yaburanin doktorlari adiiiiii ya türkiyede alti haftalikken dinletiyorlar bendede kesin aynisi olcak bari bebegi gördümü dinlemesen bile kalp atisini gördümü nebilim bebisinide görmedinmi nebicim klinik o cok sinir bozucu eminim esininde sinirleri bozulmustur bakalim bizde ne olacak gerci olacaklar belli aynisi
kafam karıstı
2.5 aylık olmusuz ben dinlemek istemiyordum
kadın pat diye dinletmesinmi şok oldum bugun
burdaki yorumları okuyunca hiç istemiyordum
ayrıcada öbur doktorum hiç dinletmeye yeltenmemişti bilee
benım hala doktorum yok yaaa
karar veremıyorum güvenemiyorum
eveeeeeet şanslı gunumdeyım desemmi bilmiyorumEvettt bugünün şanslı anaları Denizinkızı , Sunflower ve Olipssss dönmedinizmii hatunlarr merak ediyorummm ......
4 haftadır bekledııgm doktor
bugunde kalktım 1 saatlik yol gittim ve almadı
rahatsızmıs efendım
yarın gel dedı artık sınır oldm ve vazgectm
baska bı doktora gıttım muayne oldum kadın ıyı guzel hersey hos
hersey guzel dedı bu guzel
ama kalp sesini dinletmesiyle bı sok yasadım yani
eveeet zeynepler cok cadı ama cok tatlı oluyorlarZeynepler cok yaramaz olurmus bu arada demeden gecemicem :)
iyice icime sinen bir isim olursa celerim esimin aklini :)
gerci onunda corbada tuzu bulunsun istiyorum
kizimda Asli dedi o bende cift olsun Asli Berra koyalim dedim istemedi Defneyi begendirdim tabi :)
iyikide koymusum cok guzel bir isim :)
tadından yenmıyorlar
:)))))
hala okumam gereken cok sayfa var sımdılık bu kadarrrrr :)))))
aayy kıyamam ona canım geçmiş olsun dikkat et kendine...c vitamini al...bide öksürüğe iyi gelen bi karışım var bal,limon,toz zencefil yap günde iki kere içsen yeter...
benımde yarın detaylı temıslık yapmam lazım
aksama mısafır gelıyorr
hadi bugun ben gördum darısı basına :)
sorma canım farketmeden bronşitim çıktı galiba yapmadığım şey kalmadı bal zencefil ıhlamur ayva yaprağı elma tarçın maşallah karışımlarıı içe içe fenalık geldi
senin bebiş nasıl?
aman hıc sormaamrb kızlar isimlerdenmi konuşuosnz tamda yarama tuz bastnz.eşimin tarafı saolsn kız isminide belrlemşler erkek isminide:S kız olrsa kayınpedermn annesnn ismi vesile erkek olrsada kendi ismi aliyi istio:S:S onun stresi sardı şimdiden.ben ikisinide koymayı düşünmüorm tabi
canım cok ıyısın sagolyaaa kızlarr sunflower ve denizinkızın dan ses seda yok dimi halaaaa..dr a gidiceklerdiii hadi bakalım güzel haberlerle inşallahhh...
canım ne desem hayırlısı olsun oncelıkledoktordan geldim ve pek güzel hbrim yok size arkadaşlar.doktor kürtaja karar verdi.hatta bugün yapmak istedi ama ben başka bi doktora daha görünmek için kabul etmedim.sizler gibi haziran annesi olamıycam artık.
başka bi hamileliğim olur mu onu da bilemiyorum.çok üzgünüm
hoşbuldumm canımmm :)))
ewt yaa bi kaç gün die gittim ama annem göndermedii kaldımm baya ... :)
sormaa cnm yhaaa günde 2-3 kere oluyo ikisinde çogunlukla hep acı suu gelio çnkü hiç bişi yiyemiorumm çok fena yesemde gidioo hemenn ne yyesem öle oluyo geçirmiyo hiç bişeyy
senin nasıl hafifledi cnm bişi yaptınmı kendiliğindenmi geçtii canımmm ??
ewtt bide kiloda verdimm çokk halsz yorgun oluyorum heppp cnmmm....
caanım benide eklermisin? ... :)
sat 11 eylül ilk bebişimm yaş 20 kilo 45,5 şu anda :)) şehir ankara muhtemel doum tarihi 17 haziran canımm...
şimdiden tesekkürlerr canımmm ....
kızlarr bu arada uzun bi süre sonrA BENDE YARIN İLK KEZZ DOKTORA GİDİCEMMM İNŞŞ :)) DUA EDİN KIZLAR BANA İNŞŞ Bİ AKSİLİK ÇIKMAZ BEBİŞ SAĞLIKLIDIR KALP ATIŞLARINI DUYAR VE GÖRÜRÜM
doktorlar gercekten benıde sınır edıyorkızlar ben sinirden çıldırdım.5+3.haftadayım doktorum bayramdan sonra perşembe gelirsin dedi.bugün arıyorum muayenehaneyi açan yok.doktoruarıyotum tlf kapalı sinr oldm.çok rahat yaaa.bugün mesai başladı ama bunlar nedenbaşlamadı anlamadım.hem madem tatil yapıcan baştan söyle öyle değilmi.ben tam 4 yıl bekledim buçocuk için başıma gelmeyen kalmadı en sonunda aşılama ile kaldım size yemin ederim sevinemedim yaa anlayamadım ne ollduğumuu hamilemi hastamı yatıyorum hep.evde yatmaktandaçok bunaldım nasıl herşey yolundamı öğrensem rahatlıcam ama sağolsun doktor piyasada yok.ben dayanamıcam yarınbaşka doktora gidip ultrasona giricem ama vajinal ultrason değil tabiki.çok moralim bozuk yaaaa...bu doktorların rahatlığı beni sinir ediyor.
bende 10 haftalıkmısım 3.17 cm mişKızlar dr gittim bugün 9+3 haftalık olmuş..27mm çıktı sizinkiler nasıl?
hepinize desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.benim yaşadığım bu acıyı Allah sizlere yaşatmasın.elbette benden daha zor durumda olan anne adayları var ama benim içinde bu bebeğim 10 yıl sonra gelen bi armağandı.şu anda 7+0 hamileyim.yolk kesesi de var.ancak kesenin büyüklüğü 16 mm den daha fazla.bu büyüklükte bir kesede kalp atışı ve embriyo olmalıymış.bebek gelişememiş.bu nedenle doktor kürtaj yapmak istedi.bu arada ne kanamam var ne başka bi rahatsızlığım.ben kabul etmedim.yarın başka bi doktora daha gidip aynı şeyleri sölerse cumartesi kürtaj olmayı düşünüyorum.yarınki doktorun söleyeceği şeylere bağlı yani.10 yıldan sonra 3.tüp bebek denememde yakaladığım bu şans maalesef hüsranla sonuçlandı.bir süre ara verdikten sonra, Allah büyük, yine deneriz inşallah....
bak tekrar bahsetmıssın bendensunflowercim bende tuanaya katılıyorum cnm mutlaka 1-2 doktora daha görünn allahtan umut kesilmezz haaa eğer sonuç doğruysa hakkında hayırlısı cnm en yakın zamanda allah görür çektiğin bu üzüntüyü eminim ben yeni bi bebiş verir inşallahh dilerim cnm....
Bu arada arkadaşlar denizinkızı da bugün gitcekti hala ondan da haber yok yaa çok merak ettim onu da....:26:
arkadaş yemege cagırmıst ıoraya gıttım canım donustedecanim o simdi bebisini görmüstür kocasiyla kutluyordur kötü düsünmeyelim yarin yazar insALLAH hayirli haberlerle devam edelim ALLAHIM nolursunnnnnn kötü haberler gelmesin daha
canım cok sagol benıde merak etmişssin aradainşallah tuanama. yarınki doktor bari güzel bi şey söler.düşük tehlikesinden korkmasam Ankaraya gidicem.ama yollarda bi şey olur die korkuyorum..
bana dua edin lütfen.çok ihtiyacım var...
bu arada bende deniz kızını merak ettim.naptı acaba??
sağol canım.
amin rubet.tek dayanağım dua.
:) aynen cnm durum vahim benden yana deilde eşimden yana dayanamıo artk. bende boşamı beklioz ki diorm.kimisi sakn yapma ilk 3 ay tehlikeli dio kimisi bişi olmaz düşme tehlikesi yoksa dio.
yarın süpürüp silicem sabahın körü açamadım ama mutfağı baya bi temizledim....
aaayy inşallah yarın görücem bademimi
valla keyfi yerinde arada kasılıyo falan
ama o dediğim karışımı yap bal ve toz zencefilin üzerine işte az llimon sık limon suyuyla yapma onu iyice karıştır burnunu kapa ve bi lokmaada içi ver boğazın biraz yanıcak ama çok iyi geliyor benim hit karışımım küçüklüğümden beri boğazlarım iltahaplı ne yaptıysam kurtulamadım hep öksürürüm hep ağrır....en iyi gelen karışım...
kızlar aranızda folicasitin yanı sıra coraspirin kullanan var mı :26:
benim daha önce düşügüm oluştu doktor kan pıhtılasması olabilir dedi ama test ypılmadı sen kullan dedi
ben bu ilacı ne kadar kullancamzararı olur falan diyede korkmuyo degilim hani
kan pıhtılaşmasını kesinleştirip coraspirin ve iğne veriyolar cnm
kanı sulandırıyor
sorun olcağını sanmam
benim daha önceki geeliğimde vermişti doktor
iyi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?