bende sorcaktım sen once davranmısın bende 8haftalıga gırdımhiç birlikte olmadık korkudan 1.5 aydır normal kadın doğumcu hiç bişi demedı ama anasağlığındakı ilk 3 ay yapmıcaksın dedı yapan varmı bılen varmı arkadaslar bılgılerınızı beklıyoruz =)
anneler yaa benimkinin 3 kızı olduğundan 1 tanede oğlan büyütelim diyip duruyo bakalım hayırlısıcanım 8 haftalıktan sonra oynamaya başlıyo die biliyorum hissedemiyomuşsun bağırsak hareketi oluyomuş ondan olur diyolar bende de oldu çünkü sabah sırt üstü yattğımda sanki böyle aşaya inip çıktı geri eşime söyledim gazdır gazdır dedi ama şimdi 11 haftalığız tekme bile atmaya başlıyomuş ama hissedemezmişiz eğer sağ duyu yada fazla odaklanırsak insanoğlunun hissedemeyeceği yoktur bence
bende sorcaktım sen once davranmısın bende 8haftalıga gırdımhiç birlikte olmadık korkudan 1.5 aydır normal kadın doğumcu hiç bişi demedı ama anasağlığındakı ilk 3 ay yapmıcaksın dedı yapan varmı bılen varmı arkadaslar bılgılerınızı beklıyoruz =)
:) aynen cnm durum vahim benden yana deilde eşimden yana dayanamıo artk. bende boşamı beklioz ki diorm.kimisi sakn yapma ilk 3 ay tehlikeli dio kimisi bişi olmaz düşme tehlikesi yoksa dio.
banada doktor 3 ay önermiyorum dedi ama bnm düşük tehlikem var ondan demişti öbür arkadarşlara doktorları bi sakınca olmadığını söylemişti burdan okuduğum kadarıyla abartmamak şartıyla tabii bana yasak hala dewam edioo
Azcik kendimize sahip cikmamiz gerekiyorbebisler icin kanama olsa kendimizi suclariz dimi ama
bencede canim ama gaz olsa bilirdim hic yasamadigim biseydi doktor anneme sok olmus nasil hissettiniz diye ne tuhafbebisimi daha görmedim bile hissetmeye basladimi yoksa cok komik ya ah su dört gün bir gecse görsem en son siringanin icinde bana verirlerken görmüstüm
:) aynen cnm durum vahim benden yana deilde eşimden yana dayanamıo artk. bende boşamı beklioz ki diorm.kimisi sakn yapma ilk 3 ay tehlikeli dio kimisi bişi olmaz düşme tehlikesi yoksa dio.
ohh rahatsn cnm:) insan bu durumda pek istemio ya. bende yarn soraym bi doktorada gerçektn bu kadr uzatmann mantğı yok.bende tehlike görünmüo gibi ama bakalm ne dicek yarn doktor
ewt canımm yha öle olunca istemio insan psikolojik olarak :)
ben çok rahatımda eşim rahatsız bu durumdan sırnaşmalar falan diz boyu ama o da durum ciddi bilio hiç söylemio bilee
aynn iştee dayanamıo üzülüom bende :S inş bi doktora gidelmde.inş sende riskli dönemleri sağsalm atlatrsn biranönce
aynen cnm ya demekki tek ben değilmşm bu durumda olan.varya bayramda sinr oldm hergören hamilemisn diolar erken çıkmş karnn diolar büyük sanıolar çok sinr oldm
inş cnm bakalm.:)saol canım aynen bende dayanamıo die üzülüom ama allahtan belli etmioo bana fazlaa :)
sor canım doktoruna inşşş bi sakıncası yoktur da rahat edersinizz :)
Canım bende aynı durumdayım ilk hamileliğimdede hemen çıktı hemen sormaya başladılar saklanmıyo kocaman buda aynı 4 aylık gibi 7. ayımda bana ikizmi diye soruyolardı içimiz dar herhalde dışa vuruyo olsun boşver bazılarıninda hiç çıkmıyo karnı 9 ayda bile azcık oluyo tadını çıkar hamileyiz olsun sağlıklı olsunlarda
alttan bakicaklari zaman öyle istiyorlar genelde ama en garantilisi bence alttan herseyi daha net görüyorlar isini bilen doktorlar eger kontrolden sonra düsük oluyorsa o bebek zaten düsecektir doktor deyildir sorumlusu diyorlar
Arkadaşlar eczanelerde gebelık testı gıbı cınsıyet testıde var deneyen varmı bnm arkadasım yaptı kız çıktı doktoruda kız demıs ama 110 lıra fıyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?