2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

peki öyle keseyi görebilirmiyim canım.

drun ultrason bakması önemli canım görürse görünür vaginal derse sende istemeddiğini sölersin oda şu tarihde gene gel der gene gidersin gittiğinde de görünür zaten biraz daha büyüdüğü için

Arkadaslar
Neden vaginalden cekiniyorsunuz? Tibben hicbir sakincasi yok. Cok daha detayli gosteriyor herseyi. Ben hamilelegimde suana kadar 4 kere doktora gittin, dordunde de vaginal bakıldi. Allaha sukur herseyi goruyorsunuz, doktorunuz tek tek anlatiyor, bu eli bu gozu, bu kafasi bu ayagi diye. Vaginalden cekinilecek hicbirsey yok. Bir muddet sonra zaten abdominal bakilacak. Lutfen iciniz rahat olsun. İnternttende bakin isterseniz. Vaginalin hicbir zarari yok.

katiliyorum sana canim bazi kisilerde bakildiktan sonra düsük oluyor sonra doktora suc bulunuyor o yapti diye ama doktorlar diyor o bebek zaten düsücektir bu sadece hizlandirmis oluyor diye rahimde tutunan gelisen bebek vajinal ultrasondan neden düssün ona bakarsan esinle iliskiye girdiginde daha kötü bence detaylar icin vajinal ultrason nekadar rahatsizlik verici olsada

kızlaaar slm nasılsıınız? ya size bşy sorucam folic asit halaa içiyomusunuz kaçıncı haftaya kdr içicez heryerde 9. haftadan snr içmenize gerek yok yazıyo

valla şahsi fikrim sağlıkçı olmama rağmen vajinal dedimi bütün sinirlerim tepeme çıkıyo psikolojk yaa ben hiç istemiyoum alttan baktırmadım da zaten daha

valla şahsi fikrim sağlıkçı olmama rağmen vajinal dedimi bütün sinirlerim tepeme çıkıyo psikolojk yaa ben hiç istemiyoum alttan baktırmadım da zaten daha

ya haklisin cok igrenc bana iki defa adetliyken bakilmisti birde cok kötüydü ya tedavide mecbur öyle bakiliyor ama napcan daha net oldugu icin meslektasmiyiz yoksa saglik hangi bölüm ne olarak calisiyorsun´????

kızlar ben aldım randevu 17:15 de doktorda olucam.heycanlandım ama korkuyorum birde yaa :

ya haklisin cok igrenc bana iki defa adetliyken bakilmisti birde cok kötüydü ya tedavide mecbur öyle bakiliyor ama napcan daha net oldugu icin meslektasmiyiz yoksa saglik hangi bölüm ne olarak calisiyorsun´????

il sağlık müdürlüğüde sağlık memuruyum cnm sen

O zaman sen kesin sezeryan yaptirt:) Normal dogumda bayagi birsey gorunuyor ve vaginal ultrason yaninda az kaliyor:)

Ben ilk bebegimi 5 haftalikken kaybettim. Ultrasonla da hicbir baglantisi yok. Keske olsaydi. Boylece bircok dusuk onlenebilirdi. Ama erken dusuklerin sebebi maalesef bebekteki anomaliler ya da sizin rahim veya hormon seviyenizdeki anomarlikler oluyor. İciniz ferah olsun. Ben Amerika'da yasiyorum (simdi trdeyim) burada boyle bir tartisma dahi yok. Tibben yapilmasi gereken bir is olarak algilaniyor.

arkadaslar göbek deliği kaşınan yada arada bır sızlayan varmıı

Var var merak etme:) Annem nemlendirici sur catlamasin dedi. Ben de hafif kasiya kasiya suruyorum, rahatlatiyor. Sirf gobek deligim deil butun gobegim kasiniyor benim. Hatta goguslerim de kasiniyor:)

yönetıcı bas hemsıre canım
abooowwwwwwwwwwwwwwww

sezeryan oldum ama zorunlu sezeryan acil di canım isteyerek değil yani ben ilk bebeğimi kaybettim zaten

Var var merak etme:) Annem nemlendirici sur catlamasin dedi. Ben de hafif kasiya kasiya suruyorum, rahatlatiyor. Sirf gobek deligim deil butun gobegim kasiniyor benim. Hatta goguslerim de kasiniyor:)

eet bazen her yerı kasınıo göğüslerımde eet süt topluyoyavas yavs dıolr 3, aydan sonrada badem yagı surun gobusunuze kızlar asla catlamıyo kuzenlerım arkadaslarım yaptı bır catlakları yok

Herkeze selamlar,

Nasilsiniz Haziran anneleri? Cok uzun bir ara oldu giremedim...

Parmaklar cok calismis ama 300'deydi sayfa en son bi baktim 460 kusur olmus

Günaydın demek için girdim tünaydın oldu neredeyseeee

selam kızlar şimdiden hepimimizin cuması mübarek olsun inşallah bugün dr giden arkadaşlarımızdan güzel haberler alırızzzzz.....

ben yarın sevgilimle buluşacammm çoook heyecanlıyımmmm

hoşgeldin hoşgeldinnnn

Hos bulduk canim, nasilsin?

Hayirli cumalar

Tunaydinn

Hosgeldin, Seninde cuman muabrek olsun cnm.

Yarin buyuk gun desene... insaALLAH hersey cok guzel gecer. Kac haftaliksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…