2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

InsaALLAH gecer cnm yaa benimde cok kotuydu ama eski halimden cok cok iyiyim cok sukur. Arada bir bulansada gecici cok sukur.

Genellikle oyle oluyor cnm annene benziyor gebeligin. Ben carsamba gunu gordum bucurumu o zaman 9 haftalik 4 gunluktum cok net gozukuyor eli ayagi kafasi vs ama kimildamiyordu... :26:

Cok sukur kalbi filan atiyordu bucurumun ama oyle bir kimildamasi yoktu...

ikili test hangi haftalarda yapılıyordu?

11 ile 14 haftalar arasinda yapiliyormus. Doktorum siimdiden randevu almam gerektigini soyledi cunku acayip dolu siralar.

Ensesini olceceklermis bide iste kan testi yapacakalar. InsaaLLAH hersey normaldir.

Arkadaslar ben 24 kasimda ikili test yaptiracagim.

Aranizda yaptirmis olan veya yaptiracak var mi?

bana doktor 1 aralıkta randevu verdi tam 12 haftalık oluyorum heralde,gizli guatr vs.bikaç bişey daha dedi 2li test dedimi hatırlamıyorum.ben oğluma hamileyken yaptırmamıştım 2li testi,doktror gerek yok demişti.sadece 3lü test yaptırmıştık.ayrıca 2li testi devlet de ödemiyor bildiğim kadarıyla

Gunaydin cnm... bilmiyordum ben muzun, bademin, findigin iyi geldigini bulantiya karsi. Ama ben findigi dusundugumde ne bileyim sanki yagliymis gibime geldigi icin dusunmesi bile bulanti yapiyor haha.

InsaALLAH doktorundan hayirli haberlerle gelirsin cnm.

Her hamilelik ozel cnm o yuzden istersen 20'ci gebeligin olsun yine ayni stresle heycani yasarsin kesin. Annelik isteee

tatlım nice güzel mutlu yıllarınız olsun inşallah 55.yıldönümünüzü torunlarına birlikte kutlarsınnnn

canim kizima hamileyken mide bunaltisindan hastanelik olup serum yiyodum sonra bana tanidik hemsire sabah uyaninca muz ye cok iyi celicek demisti tuzlu badem findik gibi cerezlerde iyi demislerdi onuda yeyince mide bunaltim olmuyodu
bu bebiste daha baaslamadi desem yalan tek sabahlari az kalkiyo o kadar allahtan insallah fazla olmaz

amin Allah kabul etsin canım.benimde hala arada adet sancısına benzer sancılarım oluyo,son bi kaç gündür bacağımada vuruyo ya hayırlısı.çok teşekkür ederim canım,sende yarın güzel yavrunu gör gel bize anlat burda emi :) hiç korkma.Allah yardımcın olsun

teşekkür ederim canım,inşallah sağ salim görürüm çok özledim keratayı :))

tatlım nice güzel mutlu yıllarınız olsun inşallah 55.yıldönümünüzü torunlarına birlikte kutlarsınnnn

amiiiiiin inşallah.çok teşekkür ederim canım.

AYZAN evlilik yil dönümünü kutlarim canim insALLAH seneye bir sen bir esin birde bebek kutlarsinizz

kızlar albasması diye bir korku hali var uyku uyanıklık arasında hiç yaşayan var mı aranızda...

ayzancım dikkat et kendine benim de vuruyor arada bacağıma ,dinlen bol bol...

kızlar albasması diye bir korku hali var uyku uyanıklık arasında hiç yaşayan var mı aranızda...

Ayzancım dikkat et kendine benim de vuruyor arada bacağıma ,dinlen bol bol...

herkese hayrlı cumalar kızlar nasılsınız bakalım bizim çok bulantımız oluyo ne yesek durmuyo yerinde ve çok halsizleşiyoruz ayın 20 de ense kalınlığna bakılcak sizle ne ediyonuz

evet aynen annem gibi olmuşum.benimde pazartesi 9+4 olacak o zaman bende Allah nasip ederse elini ayağını görürüm.ikili test için randevu almak mı gerekiyor.devlet hastanelerinde yapılıyor mu peki? ayrıca özellerde ne kadar bu test?

hastaneyi aradım yemektelermiş ortalama 75 tl dediler ikili test için ama bana erken sanırım ben daha 9 haftalığım.bu gidişimde bi test yapılacak demişti doktor ama ne testi acaba?

InsaALLAH gorursun canim bidiginin elini ayagini.

Cznim ben yurt disindayim trde nasil oluyor bilmiyorum. 10 haftadan sonra yapiliyor burda (10+1 ve 10+6 = 11 haftalik demek ya) o yuzden. Benimki 12-13 haftalikken olucak iste.

Olmazsa konusursn doktorunla.

canim bana ikili tarama 12 haftasinda yapilacak bende yurt disindayim verilen ultrason tarihleri söyle bes haftalik kese icin 8 haftalik kalp atisi 12 haftalik ikili tarama 16 hafta cinsiyet simdilik böyle ilerlicem insALLAH kismetse

canim bana ikili tarama 12 haftasinda yapilacak bende yurt disindayim verilen ultrason tarihleri söyle bes haftalik kese icin 8 haftalik kalp atisi 12 haftalik ikili tarama 16 hafta cinsiyet simdilik böyle ilerlicem insALLAH kismetse

Aynen canim iste bana 24 kasima verildi randevu o zaman 11+5 oluyorum yani 12 haftalik.

InsaALLAH bu testide hayirlisiyla atlatiriz. Rabbim hayirlisini nasip etsin.

Hepimize saglikli sihhatli hayirli yavrular nasip etsin insaALLAH.

Bu testen sonrada cinsiyeti ogrenmek icin bekliyecez

merhaba kızlarr birazdan doktora gidicemmm ççoook heycanlıyım gitmeddenn sizlere bi bakıyım dedimm rubet hastaneden gelmemiş heralde dahaa onu merak ettim inşş gelince yazar hemen

AYZAN evlilik yil dönümünü kutlarim canim insALLAH seneye bir sen bir esin birde bebek kutlarsinizz
amiiiiin inşallah canım.çok çok sağol.

ayzancım dikkat et kendine benim de vuruyor arada bacağıma ,dinlen bol bol...
genelde yatıyorum zaten canım.bebekler iyi olsunda biz yatmayada razıyız valla.

Bu arada bişi sorucam kızlar.saçlarım çok uzadı uçlarıda kırıldı,hamilelikte saç kestirmek iyi değil derler.batıl inanç muhtemelen ama yinede cesaret edemiyorum.sizin bi fikriniz varmı bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…