devam etmez mi aşırı derecede var beni gören doktor olsun hemşire olsun herkez hiç böyle gebe görmedik diyorlar ama bizim ailede ırsi annemde ablamda ağır geçirmiş sanırım bende onlara çekerim.inşallah cnm sanırım pazartesi günü gidince hareket ettiğini görücem dimi 9 haftalığım şuan
ikili test hangi haftalarda yapılıyordu?
Arkadaslar ben 24 kasimda ikili test yaptiracagim.
Aranizda yaptirmis olan veya yaptiracak var mi?
gunaydin kizlar nasil gidiyo mide bunaltiniza muz badem findik gibi cerezlerde cok iyi gelicek
bugun kizimla 10.30 uyandik uyumusuk guzelce ogleden sonra doktora gidicem insallah minigimin kesesini iyi goruruz
hersey iyidir insallah icimde korku var 2 hamileligim ama ilki kadar stresli
günaydıııın kızlar nasılsınız.hayırlı cumalarbugün 11.11.11 kocişimle 5.evlilik yıldönümümüz,fasülyemde 9 haftalık oldu,hava güneşli,daha nolsun :)) şu pazarteside hayırlısıyla bi gelse ve bebeğimi sağ salim görsem benden mutlusu olmaz heralde.
hayırlı cumalar kzlar kkerim okuyorum hepinize üfledim kabul edinrabbim bizi meleklerimizi korusun inş. ben hala yatıorum bulantım iştahsızlığım devam ama kusma yok.göğüslerde hassaslık çok.birde hafiften sancı değilde sancımsı bişeyler oluyor karnımda arada sizdede varmı öyle durumlar...
ayzan senin adına çok sevindim mutluluğun daim olsun inş canım.bizimde kontrolümüz yarın çoook korkuyorummm çokherşey yolundadır umarım
dualarınızı bekliyorum
teşekkür ederim canım,inşallah sağ salim görürüm çok özledim keratayı :))Gunaydin cnm, sanada hayirli cumalar. Senin icin gercekten cok ozel birgunmus bugun. Cok ozel bir tarih gercekten.
InsaALLAH pazartesi gunu bebegine kavusursun cnm
Hos geldin Pelin, hala devam ediyormu mide bulantilarin? Sende insaALLAH pazartesi gunu hayirlisiyla bebisine kavusursun.
tatlım nice güzel mutlu yıllarınız olsuninşallah 55.yıldönümünüzü torunlarına birlikte kutlarsınnnn
kızlar albasması diye bir korku hali var uyku uyanıklık arasında hiç yaşayan var mı aranızda...
Ayzancım dikkat et kendine benim de vuruyor arada bacağıma ,dinlen bol bol...
gecmis olsun canim benim ilk iki gebelikte feci vurdu bulanti sukur bunda henuz baslamadi daha.
InsaALLAH gecer cnm yaa benimde cok kotuydu ama eski halimden cok cok iyiyim cok sukur. Arada bir bulansada gecici cok sukur.
Genellikle oyle oluyor cnm annene benziyor gebeligin. Ben carsamba gunu gordum bucurumu o zaman 9 haftalik 4 gunluktum cok net gozukuyor eli ayagi kafasi vs ama kimildamiyordu... :26:
Cok sukur kalbi filan atiyordu bucurumun ama oyle bir kimildamasi yoktu...
11 ile 14 haftalar arasinda yapiliyormus. Doktorum siimdiden randevu almam gerektigini soyledi cunku acayip dolu siralar.
Ensesini olceceklermis bide iste kan testi yapacakalar. InsaaLLAH hersey normaldir.
evet aynen annem gibi olmuşum.benimde pazartesi 9+4 olacak o zaman bende Allah nasip ederse elini ayağını görürüm.ikili test için randevu almak mı gerekiyor.devlet hastanelerinde yapılıyor mu peki? ayrıca özellerde ne kadar bu test?
InsaALLAH gorursun canim bidiginin elini ayagini.
Cznim ben yurt disindayim trde nasil oluyor bilmiyorum. 10 haftadan sonra yapiliyor burda (10+1 ve 10+6 = 11 haftalik demek ya) o yuzden. Benimki 12-13 haftalikken olucak iste.
Olmazsa konusursn doktorunla.
canim bana ikili tarama 12 haftasinda yapilacak bende yurt disindayim verilen ultrason tarihleri söyle bes haftalik kese icin 8 haftalik kalp atisi 12 haftalik ikili tarama 16 hafta cinsiyet simdilik böyle ilerlicem insALLAH kismetse
amiiiiin inşallah canım.çok çok sağol.AYZAN evlilik yil dönümünü kutlarim canim insALLAH seneye bir sen bir esin birde bebek kutlarsinizz
genelde yatıyorum zaten canım.bebekler iyi olsunda biz yatmayada razıyız valla.kızlar albasması diye bir korku hali var uyku uyanıklık arasında hiç yaşayan var mı aranızda...
ayzancım dikkat et kendine benim de vuruyor arada bacağıma ,dinlen bol bol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?