2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende kızımda kestirdim bunda da kestircem kesin uzun saç sevmiyorum ve kendime hiç yakıştırmıyorum..inanma cnm batıl bunlar...

o zaman pazartesi doktor dönüşü kestirip rahatlıyim ben ya,bişi daha ağda (sir yada normal) kullanıyomusunuz.ben sir kullanıyorum ama internette rahmi gevşetiyo filan diye bi yazı okumuştum,nasıl yapıyosunuz bölge temizliğini.ay sürekli kafam karışıyo benim

ilk önce ağda ilk hamileliğimde agda yapamadıgıma göre jilet rahatlıga alıştım hala jilet :):)

cnm valla ben oldum olası sir kullanıyorumm kızımda da kullandım bi sorun olmadı hiçç yaniii ....
ins canim ya yarin tam 7 haftalik olucam bakalim 8.haftada da baslamazsa hic baslamaz diye dusunucem bende:)

yeşimim hiç sanmıyorum cnm bulantın olcağına senin çünkü genelde 5.-6. haftalarda başlamış oluyoo bulantıı benim kızımda hiç olmamıştıı bunda da 2 hafta olduu şimdi 8. haftaya girdim sabah hariç kalmadı sayılır..

selam kızlar ben de 14 temmuzda doğum yapıcam inşallah,hepimize bebeğimizi kucağımıza almak nasip olsun
hayrli olsun canim. Bilgilerini ver yazayim listeye
sat kilo yas sehir ilk bebekmi ?

ben agda kullaniyordum ama Trden getirdiklerim bitti ve jilete basladim son ayda nasil yapicam bilmiyorum

Bencede batıl inanç yaa..Bu arada ben sir kullanıyorum.Hatta karnımda tüylerim var zaten doktorum dedi özellikle sir ağdayla aldır bunları yoksa sezeryanda traş ediyolar dedi.He genital bölgeyide ben hep sirle yaptırıyorum zannetmiyorum bi zararı olsun.Ona bakarsan Nar yersende lekelenmelerin olur diye yazıyo gebeliğimin başından beri kaçtane nar yedim allah bilir her yazan veya söylenen doğru çıkmıyo canım rahat ol sen

ins canim hep boyle rahat olurum benim icin bir ilk oluyorda.
kabullenemedim bu yuzden:))
senin adinada sevindim. sabahkide gecer ins en kisa zamanda

bu arada yarin esimin isi azmis hatta gitmeyedebilirmis yani Dr gidebiliriz cok mutluyum
br goreyim pitpitlari ya icim rahat etsin :)

canım zofran ne ılacı bılmıyoum ama jinekologun içme dediyse içme onu. jinekologun tavsıye edecegı bır ılac iç bence. arastırmanı iyi yap.

Canim benim ailemin yarisi doktor. Amcam, teyzem vs... Zofran B grubu bir ilacmiş. Yani gebeler ustundeki etkisi tibbi olarak bilinmiyormus. Arastirma yapilmamis. Yani embriyo\fetus uztundek etkisi bilinmiyor. Bu yuzdende gebelikte cok tercih edilmiyormus. Kumar gibi birsey yani. Karar tabiiki senin ama ben senin yerinde olsam kullanmamayi tercih ederdim.

oy kıyamam minnak minnaktır ooo

bakalim kac mm olmusuz :))

ben tam senin zamanında gitmiştim kesenin dibine yatmış kalbi atıyo ama attıkça kendi sallanıyodu İnsan her gittiğinde farklı farklı görünce çok acayip oluyo.Ben 9 haftalıkken gördüğümde top top kollarını ay inanmıyorum demişim tip tip baktı doktorum bana

ohh ohhh ne güzelll hadi bakalımm git de güzel haberlerle dön cnm....artık iice burdayım der sana mercimek....

cok heyecanliyim valla. Cok guldum ya kalp sarsintisindan odami sallaniyor :)) kiyamam ya :)
bu randevudan 5 hafta sonra filan gitmeyi dusunuyorum o zamanda 12 haftalik olmus olucam gorurum artik kolunu
bacagini. Ay super bir duygu . 2. bebis oldugu halde ilki kadar heyecanli :))

heyooo bende yarın gidicem canım doktora inşallah güzel haberlerle dönerizzz.Çok heyecanlıyımm ama bi o kadar da korku var içimde ya bişi olmuşsa ben anlamamışsam falan diyee inan kasıklarım göğüslerim ağrıdığında seviniyorum yaaaa

yeşimcim eline sağlık canım teşekkür ederimmm
bende de yoktu mide bulantısı ama 2 gndür çok kötüyüm kızlar kızımda da böyle olmuştum:((
bende 7.haftada başladı tam olarak

yeşimcim eline sağlık canım teşekkür ederimmm
bende de yoktu mide bulantısı ama 2 gndür çok kötüyüm kızlar kızımda da böyle olmuştum:((
bende 7.haftada başladı tam olarak
rica ederim canim gec dollenme oldu diye ona gore hesap yaptim dogrudur umarim.
benim yarinim mi var o zaman :))

bencede heyoooo benimde belirti neyim yok diye isgilleniyorum ya
turp gibiyim masallah gorsem inanicam :)
ikimizde resmi koyariz yarin artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…