canım ne ilaçı soylermısın lütfen
bende kızımda kestirdim bunda da kestircem kesin uzun saç sevmiyorum ve kendime hiç yakıştırmıyorum..inanma cnm batıl bunlar...
sadece bulantı olsa neyse hiç durmadan da istifra ediyorum.şimdiye kadar başlamadıysa senin olmaz.
o zaman pazartesi doktor dönüşü kestirip rahatlıyim ben ya,bişi daha ağda (sir yada normal) kullanıyomusunuz.ben sir kullanıyorum ama internette rahmi gevşetiyo filan diye bi yazı okumuştum,nasıl yapıyosunuz bölge temizliğini.ay sürekli kafam karışıyo benim
cnm valla ben oldum olası sir kullanıyorumm kızımda da kullandım bi sorun olmadı hiçç yaniii ....o zaman pazartesi doktor dönüşü kestirip rahatlıyim ben ya,bişi daha ağda (sir yada normal) kullanıyomusunuz.ben sir kullanıyorum ama internette rahmi gevşetiyo filan diye bi yazı okumuştum,nasıl yapıyosunuz bölge temizliğini.ay sürekli kafam karışıyo benim
ins canim ya yarin tam 7 haftalik olucam bakalim 8.haftada da baslamazsa hic baslamaz diye dusunucem bende:)
hayrli olsun canim. Bilgilerini ver yazayim listeyeselam kızlar ben de 14 temmuzda doğum yapıcam inşallah,hepimize bebeğimizi kucağımıza almak nasip olsun
o zaman pazartesi doktor dönüşü kestirip rahatlıyim ben ya,bişi daha ağda (sir yada normal) kullanıyomusunuz.ben sir kullanıyorum ama internette rahmi gevşetiyo filan diye bi yazı okumuştum,nasıl yapıyosunuz bölge temizliğini.ay sürekli kafam karışıyo benim
selam kızlar ben de 14 temmuzda doğum yapıcam inşallah,hepimize bebeğimizi kucağımıza almak nasip olsun
cnm valla ben oldum olası sir kullanıyorumm kızımda da kullandım bi sorun olmadı hiçç yaniii ....
yeşimim hiç sanmıyorum cnm bulantın olcağına senin çünkü genelde 5.-6. haftalarda başlamış oluyoo bulantıı benim kızımda hiç olmamıştıı bunda da 2 hafta olduu şimdi 8. haftaya girdim sabah hariç kalmadı sayılır..
canım zofran ne ılacı bılmıyoum ama jinekologun içme dediyse içme onu. jinekologun tavsıye edecegı bır ılac iç bence. arastırmanı iyi yap.
ins canim hep boyle rahat olurum benim icin bir ilk oluyorda.
kabullenemedim bu yuzden:))
senin adinada sevindim. sabahkide gecer ins en kisa zamanda
bu arada yarin esimin isi azmis hatta gitmeyedebilirmis yani Dr gidebiliriz cok mutluyum
br goreyim pitpitlari ya icim rahat etsin :)
oy kıyamam minnak minnaktır ooo
bakalim kac mm olmusuz :))
bu arada yarin esimin isi azmis hatta gitmeyedebilirmis yani Dr gidebiliriz cok mutluyum
ben tam senin zamanında gitmiştim kesenin dibine yatmış kalbi atıyo ama attıkça kendi sallanıyoduİnsan her gittiğinde farklı farklı görünce çok acayip oluyo.Ben 9 haftalıkken gördüğümde top top kollarını ay inanmıyorum demişim tip tip baktı doktorum bana
ohh ohhh ne güzelll hadi bakalımm git de güzel haberlerle dön cnm....artık iice burdayım der sana mercimek....
rica ederim canim gec dollenme oldu diye ona gore hesap yaptim dogrudur umarim.yeşimcim eline sağlık canım teşekkür ederimmm
bende de yoktu mide bulantısı ama 2 gndür çok kötüyüm kızlar kızımda da böyle olmuştum:((
bende 7.haftada başladı tam olarak
heyooo bende yarın gidicem canım doktora inşallah güzel haberlerle dönerizzz.Çok heyecanlıyımm ama bi o kadar da korku var içimde ya bişi olmuşsa ben anlamamışsam falan diyee inan kasıklarım göğüslerim ağrıdığında seviniyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?