2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ewtt canımm hiç bişi yiyemiorum aççım ama canımda istemioo hiç anlamıorum heleee kızartma tarzıı herseyden nefret eder oldumm ne yicez bzz yhaaa

ya kızlarr bende çok fena kızartma yiyorumm yaa dayanamıyorumm hergünnn mide bulantılarım geçti gece bile havuç biber patates kızartıp yiyorumm çok fena kilo alcam böyle yaaa ama yemeyince doymuyorum hiççç açım die dolanıyorumm....

maşallah bu bademe :) nasılda büyümüş Allah o bademi kucağına almayıda nasip etsin canım

ammin canıım darısı başına

canım bende dün yaptırdım idrar ve kan tahlillerini önce evime yakın diye özel hastaneye gittim tahliller 600 milyon tuttu altı üstü bi kaç tahlil yani, sonra devlet hastanesine gidip orda yaptırdım bedavaya

yuuuh benim özel sigortam olmasa bende özelde yaptırmam ama 600de çok yahu ne testi bu herkesse aynı tesler yapılmıyomu benim hepsi 230 falan tutmuştu o bile çok gelmişti bana .....

canım ne kadar geciktinki??

cnm ne kadarlık ki senin yani hastalığın ne kadar geciktii cnm....

bugun 3 gun idra testinde net cift cizgi gördüm kanda da değerim 501.28 cıktı doktora gore daha hamılelıgın başındaymısım yani tutunmayabilirimiş o nedenle kendimi kaptırmayımmısım dedi

rubet nerde doğum yapcaksın belli mi acaba pendiktesin diye hatırlıyorum,
bende anadolu yakasında yapıcam doğumu bi fikir olsun bana da diye sormak istedim canım :44:

canım tam belli değil özel sigortanın anlaşmasına bağlı pendikteki bölge hastanesini düşünüyorum birde kurtköyde yeni bir hastane açılıyo yabancı a+ bi haastane oraylada anlaşılıcak deniyor onları bekliyorum o zaman netleşicek...

bugun 3 gun idra testinde net cift cizgi gördüm kanda da değerim 501.28 cıktı doktora gore daha hamılelıgın başındaymısım yani tutunmayabilirimiş o nedenle kendimi kaptırmayımmısım dedi

3 günde bişey belli olmazki canıım benim 10gün gecikmişti alttan bakarsak anca görürüz demişlerdi bekle sen bir hafta kadar

cnm yaaa daha çok yeniymişş yani görünmemiş olması çok normall ii düşün cnm değerlerin çok güzell işteee..sabretcen cnm biraz daha bak ben 5. haftamda idrar testiyle öğrendim hastanede de idrar tahlili yaptırdım ama 1,5 hafta daha bekledim ultrasonda göreyim die..sende 1-2 hafta bekle cnm sonra git dr a...hep iyi şeyler düşün cnm iyi olsun inşallahh...

maşşallah kuzuya

yuuuh benim özel sigortam olmasa bende özelde yaptırmam ama 600de çok yahu ne testi bu herkesse aynı tesler yapılmıyomu benim hepsi 230 falan tutmuştu o bile çok gelmişti bana .....

bende hiç beklemiyodum 600 tutcağnı herkese verilen tahliller canım kan sayımı idrar kültürü falan filan 7-8 tane tahlil. farklı bişy yoktu yani bende.
sigortacıyım ama sağlık sigortam yok çok utanıyorum ilk fırsatta yaptırcam bende en azından doğum masraflarında bi faydasını görürüm.

liii
ayy bende biber kızartıp üstüne domates koyup tavda çeviriyorum tekrardan oda acayip lezzet

utanma canıım bende kendim yaptırmadımki eşimden yararlanıyorum önce ne gerek var falan diyodumda şimdi oooh iyiki varmış diyorum

malesef kuzumm bu hamişliğinde geçerli olmuyo bildiğimm o zmn..bende güya defnemden sonra yaptırıyım diodum bugün yarın derken zaman geçtiii buda beklemeden süpriz geldi gene geçti sigortaaa..ama sen 2. düşünüyosan en azından yaptır derim muhakkak cnm...

vay arkadaş 600 lirada nee 230 flnda çok aslında.Özel hastaneler tahlil verdiğinde devlette yapılabiliyo sanırım :44: E n mantıklısıı

3 günde bişey belli olmazki canıım benim 10gün gecikmişti alttan bakarsak anca görürüz demişlerdi bekle sen bir hafta kadar

teşekkürler arkadaslar

liii
ayy bende biber kızartıp üstüne domates koyup tavda çeviriyorum tekrardan oda acayip lezzet

sizii gidi oburiksler ben akşam meyveden başka yiyemiyorum ve hiiç kilo almamışım hala 54 kiloyum dr bu kadar istikrar çok iyi dedi ama istediğimide yiyorum akşam yemiyorum bitek yiyemiyorum...
karnımın şişmesi nırmlamiş şişmeye başlıcak artık olucak o kadr dedi baktı normalmiş boyutu

bideee kiraaaz bulduuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…