ewtt canımm hiç bişi yiyemiorum aççım ama canımda istemioo hiç anlamıorum heleee kızartma tarzıı herseyden nefret eder oldumm ne yicez bzz yhaaa
maşallah bu bademe :) nasılda büyümüş Allah o bademi kucağına almayıda nasip etsin canım
canım bende dün yaptırdım idrar ve kan tahlillerini önce evime yakın diye özel hastaneye gittim tahliller 600 milyon tuttualtı üstü bi kaç tahlil yani, sonra devlet hastanesine gidip orda yaptırdım bedavaya
kızlar doktordan geliyorum keseyi göremedik. degerimin cok dusuk oldugunu kesede olmadıgı ıcın henuz hamıle olup olmadıgımı soyleyemeyecegını vede eger bir hafta sonra adet olmazsan o zaman tekrar gitmemi soyledimoralimide bozmayımmısm dedi bunlardan sonra
ohh yaaa ne güzel haberler alıyoruzzz bugünn maşallahhh diiimmm hemennn hem mercimeğine hem topiğimizee....iyi yapmışsın cnm bak gittin gördün rahatlamışsındır....
cnm ne kadarlık ki senin yani hastalığın ne kadar geciktii cnm....
rubet nerde doğum yapcaksın belli mi acaba pendiktesin diye hatırlıyorum,
bende anadolu yakasında yapıcam doğumu bi fikir olsun bana da diye sormak istedim canım :44:
bugun 3 gun idra testinde net cift cizgi gördüm kanda da değerim 501.28 cıktı doktora gore daha hamılelıgın başındaymısım yani tutunmayabilirimiş o nedenle kendimi kaptırmayımmısım dedi
bugun 3 gun idra testinde net cift cizgi gördüm kanda da değerim 501.28 cıktı doktora gore daha hamılelıgın başındaymısım yani tutunmayabilirimiş o nedenle kendimi kaptırmayımmısım dedi
selam kızlaar doktora gittim geldim bile normalde 17:15teydi randevum ama erkene aldılar.herşey yolunda çoksağlıklı gebeliğin var dedi.keseyide gördüm nokta gibi bebeğimide:)) kesenin durumuda iyi berrak dedi.çok mutlu oldum iyiki gitmişim kendi doktorumu beklememişim.içim rahatladı.fakat kalp atışı için bekleyelim
haftaya gel dedi:)))
liiiya kızlarr bende çok fena kızartma yiyorumm yaa dayanamıyorumm hergünnn mide bulantılarım geçti gece bile havuç biber patates kızartıp yiyorumm çok fena kilo alcam böyle yaaa ama yemeyince doymuyorum hiççç açım die dolanıyorumm....
yuuuh benim özel sigortam olmasa bende özelde yaptırmam ama 600de çok yahu ne testi bu herkesse aynı tesler yapılmıyomu benim hepsi 230 falan tutmuştu o bile çok gelmişti bana .....
bende hiç beklemiyodum 600 tutcağnı herkese verilen tahliller canım kan sayımı idrar kültürü falan filan 7-8 tane tahlil. farklı bişy yoktu yani bende.
sigortacıyım ama sağlık sigortam yok çok utanıyorumilk fırsatta yaptırcam bende en azından doğum masraflarında bi faydasını görürüm.
yuuuh benim özel sigortam olmasa bende özelde yaptırmam ama 600de çok yahu ne testi bu herkesse aynı tesler yapılmıyomu benim hepsi 230 falan tutmuştu o bile çok gelmişti bana .....
bende hiç beklemiyodum 600 tutcağnı herkese verilen tahliller canım kan sayımı idrar kültürü falan filan 7-8 tane tahlil. farklı bişy yoktu yani bende.
sigortacıyım ama sağlık sigortam yok çok utanıyorumilk fırsatta yaptırcam bende en azından doğum masraflarında bi faydasını görürüm.
utanma canıım bende kendim yaptırmadımki eşimden yararlanıyorum önce ne gerek var falan diyodumda şimdi oooh iyiki varmış diyorum
3 günde bişey belli olmazki canıım benim 10gün gecikmişti alttan bakarsak anca görürüz demişlerdi bekle sen bir hafta kadar
cnm yaaa daha çok yeniymişş yani görünmemiş olması çok normall ii düşün cnm değerlerin çok güzell işteee..sabretcen cnm biraz daha bak ben 5. haftamda idrar testiyle öğrendim hastanede de idrar tahlili yaptırdım ama 1,5 hafta daha bekledim ultrasonda göreyim die..sende 1-2 hafta bekle cnm sonra git dr a...hep iyi şeyler düşün cnm iyi olsun inşallahh...
ya kızlarr bende çok fena kızartma yiyorumm yaa dayanamıyorumm hergünnn mide bulantılarım geçti gece bile havuç biber patates kızartıp yiyorumm çok fena kilo alcam böyle yaaa ama yemeyince doymuyorum hiççç açım die dolanıyorumm....
liii
ayy bende biber kızartıp üstüne domates koyup tavda çeviriyorum tekrardan oda acayip lezzet
Hayirli aksamlar anne adaylari
hadi iyi geceler kizlar size
ben kactim yarin gorusuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?