2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

normal cnm karnımız şükür bende kilo almadım şükür sen yine zayıfsın ben almim mümkünse iyi olmuş canım yemişin en azından

heheheh gece gündüz demeden full yiyorum valla şimdiden 1,5 kilo almışım güya ilk 3 ayda kilo almayın diolarr....deli gbi hergün cnm bişiler istiyoo adama gınalar geldii her telefonumda ne isitosun dio artııkk....:)))
ohhh ne güzelll yaa nerden bulduın kuzum bilgimiz olsun biizmde...afiyet bal şeker olsun....

Kizlar merak ettigim birsey var.. Soda icmek zararlimi hamilelikde? Bide siz mide bulantinizi nasil dindiriyorsunuz?:26:

slmlar hanımlar,ne kadar çok kaynatılmış,okumam imkansızdr gidenler umarım ii haberlerle gelmiştir.

Kizlar merak ettigim birsey var.. Soda icmek zararlimi hamilelikde? Bide siz mide bulantinizi nasil dindiriyorsunuz?:26:

cnm benim bulantım yok çok şükürler olsun ki ama meyveli sodalar yasak.onların içine karbondioksit ve fazla tatlandırıcı ilave ediyolar bozulmasın diye.Normal sodayı 3 günde 1 içebilirsin dedi doktorum bana

eşimin arkadaşının ablasından pasta falan yaparken kullanıyomuş buzluğa atmış ama aşeriyorum.net diye bi yer var ordada var ama 150gr 15tl o bnim dişimin kovuğuna yetmez

cnm aksine soda yarralı tabiiki abartmadığın sürece günde 2 falan ideal yanii..bulantım benim 2 hafta vardı vallal o zmn en iyi galeta geliyodu başka hiçbişey ii gelmiyodu yani...

Ben bugun bi kardah limonlu soda ictim :18: Esimde almis eve 6-7 tane limon sodasi. Hergun icmek yasak dedi bende emin olayim dedim.
Cubuk kraker de buldum sonunda bu yaban ellerde hemde ülkerin . Cubuk dediginiz o dimi

Ben bugun bi kardah limonlu soda ictim :18: Esimde almis eve 6-7 tane limon sodasi. Hergun icmek yasak dedi bende emin olayim dedim.
Cubuk kraker de buldum sonunda bu yaban ellerde hemde ülkerin . Cubuk dediginiz o dimi

evet canıım bide patates haşlaması iyi geliyo bide kaşarlı tost

ayyy bende yemek isterdim canım valla tadını çıkar çok sewerdim kızartmayı falan yemek yemeyi özledim şimdi hiç bişi yiyemiom sadece fırında patates o kadar
bol bol ye canım tadını çıakr valla yiyememek çok fenaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…