sizii gidi oburikslerben akşam meyveden başka yiyemiyorum ve hiiç kilo almamışım hala 54 kiloyum dr bu kadar istikrar çok iyi dedi ama istediğimide yiyorum akşam yemiyorum bitek yiyemiyorum...
karnımın şişmesi nırmlamiş şişmeye başlıcak artık olucak o kadr dedi baktı normalmiş boyutu
bideee kiraaaz bulduuk
sizii gidi oburikslerben akşam meyveden başka yiyemiyorum ve hiiç kilo almamışım hala 54 kiloyum dr bu kadar istikrar çok iyi dedi ama istediğimide yiyorum akşam yemiyorum bitek yiyemiyorum...
karnımın şişmesi nırmlamiş şişmeye başlıcak artık olucak o kadr dedi baktı normalmiş boyutu
bideee kiraaaz bulduuk
normal cnm karnımız şükür bende kilo almadım şükür sen yine zayıfsın ben almim mümkünse iyi olmuş canım yemişin en azından
Kizlar merak ettigim birsey var.. Soda icmek zararlimi hamilelikde? Bide siz mide bulantinizi nasil dindiriyorsunuz?:26:
heheheh gece gündüz demeden full yiyorum valla şimdiden 1,5 kilo almışım güya ilk 3 ayda kilo almayın diolarr....deli gbi hergün cnm bişiler istiyoo adama gınalar geldii her telefonumda ne isitosun dio artııkk....:)))
ohhh ne güzelll yaa nerden bulduın kuzum bilgimiz olsun biizmde...afiyet bal şeker olsun....
slmlar hanımlar,ne kadar çok kaynatılmış,okumam imkansızdr gidenler umarım ii haberlerle gelmiştir.
Kizlar merak ettigim birsey var.. Soda icmek zararlimi hamilelikde? Bide siz mide bulantinizi nasil dindiriyorsunuz?:26:
eşimin arkadaşının ablasından pasta falan yaparken kullanıyomuş buzluğa atmış ama aşeriyorum.net diye bi yer var ordada var ama 150gr 15tl o bnim dişimin kovuğuna yetmez
aynen banamı yeticek çocuğamı
sorma ya ama koca poşetmiş gelicek aayy yaprak ıslattım iç hazırlamam lazım ööfff sarıım die çıkardım falan ama şimdi üşeniyorum yaa
Ben bugun bi kardah limonlu soda ictim :18: Esimde almis eve 6-7 tane limon sodasi. Hergun icmek yasak dedi bende emin olayim dedim.
Cubuk kraker de buldum sonunda bu yaban ellerde hemde ülkerin . Cubuk dediginiz o dimi
kızlar ben kaçıorum kalkıp yemek hazırliim öptüm kocaman sizii
kızlar ben kaçıorum kalkıp yemek hazırliim öptüm kocaman sizii
ya kızlarr bende çok fena kızartma yiyorumm yaa dayanamıyorumm hergünnn mide bulantılarım geçti gece bile havuç biber patates kızartıp yiyorumm çok fena kilo alcam böyle yaaa ama yemeyince doymuyorum hiççç açım die dolanıyorumm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?