2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay öyle deme kalbim agzimda atiyor gibi oluyor heycandan varligini bilicem onu görücem bilsen nekadar rahatlicam derin nefes alicam ohhhh diye bence git bebisini gör simdi daha belirgindir baksana gözdeninkine nekadar belirgin

maşallah bu bademe :) nasılda büyümüş Allah o bademi kucağına almayıda nasip etsin canım

cok sagol canim benim demek tüm anne adaylari ayni duygukar icerisinde buarada ultrason mükemmel bebis tam belli oluyor cok güzel ya
ewtt canımm anıyızz geneldee :))) ewtt yaa ultrason süper bişeyyy hele ben ayrıntılı ultrasonu flan hiç düşünemiom cnmm :))
oyyy topişkommmmm minnak minnakk
ewtt canımm yhaaa tamm minnoşş yanii :)))

kızlar bugün bende doktora gittim tsh için kan verdim çok şükür düşmüş 1 ay önce 4.73 dü bügün 2.57 çıktı gebelikte 2.5 olmalıymış
ama düştüğü halde ilacımı arttırdı daha önce eutrhrox 50lik içiyordum şimdi 75 iç dedi yani 1.5
5. ayda kontrole çağırdı ikili tarama içinde 18 kasıma randevu verdiler bakalım belki haftaya cinsiyetinide öğreniriz:)

ay öyle deme kalbim agzimda atiyor gibi oluyor heycandan varligini bilicem onu görücem bilsen nekadar rahatlicam derin nefes alicam ohhhh diye bence git bebisini gör simdi daha belirgindir baksana gözdeninkine nekadar belirgin

ben az önce aradım bizim doktoru
iş çıkışı gitsem haftasonu içim içimi yemese diye ama malesef çalışmıyorlarmış
cepten ulaştım "akıllım zaten bayram dönüşü işbaşı yapsaydık seni perşembe çağırırdım
az çok tanıdım seni ne pimpirik olduğunu biliyorum" dedi
utandım

hehheheh yaaa bende 2 hafta daha dayanıyım diodumm yarın 8 haftadan gün yemeye başlıcamm ama nasıl dayancamm bilemiyorumm yaa haftaya tahlillerimi yaptırıp gitsemmi yaa güya bunda ultrasona çok girmem diodum eşime 2 hafta geçemeden gene gidesim geldii yaa...

ayyy çok tatlı bu maşallah :) ne kadar net görünüyor şimdi bizim bebişi merak ettim o nasıldır acaba 1 hafta geçsede bende kuzuğumu görsem

yaaa sorma canımmm yhaaa hiçç bu kadar bellii olucanı sanmıyodum benn amaa çok tatlıı bişi yhaaa :)))
zaman cabucak geçsine sendee gör hemen canımm :)))

ohh ne güzelll yaa haftaya belki cinsiyet öğrenmeler başlar sizlerde baya ilerdesiniz maşallahhh...

selam kızlaar doktora gittim geldim bile normalde 17:15teydi randevum ama erkene aldılar.herşey yolunda çoksağlıklı gebeliğin var dedi.keseyide gördüm nokta gibi bebeğimide:)) kesenin durumuda iyi berrak dedi.çok mutlu oldum iyiki gitmişim kendi doktorumu beklememişim.içim rahatladı.fakat kalp atışı için bekleyelim
haftaya gel dedi:)))

canım bende dün yaptırdım idrar ve kan tahlillerini önce evime yakın diye özel hastaneye gittim tahliller 600 milyon tuttu altı üstü bi kaç tahlil yani, sonra devlet hastanesine gidip orda yaptırdım bedavaya

ohh yaaa ne güzel haberler alıyoruzzz bugünn maşallahhh diiimmm hemennn hem mercimeğine hem topiğimizee....iyi yapmışsın cnm bak gittin gördün rahatlamışsındır....

bulantısı çok olan arkadaşlarrr size sesleniyorum
ne yiyosunuz akşamları
ben bi düşünüyorum da hiçbişeyi yiyesim gelmiyor midem kalkıyor düşününce

canım bende dün yaptırdım idrar ve kan tahlillerini önce evime yakın diye özel hastaneye gittim tahliller 600 milyon tuttu altı üstü bi kaç tahlil yani, sonra devlet hastanesine gidip orda yaptırdım bedavaya

cnm bende defnemde özelde yaptırmıştım ama bunda akıllandım bende devlette yaptırcam cnm bu testlerii zaten 2 li testler falan istesekde devlette olmuyoo özele hatta özel sırf bu tip şeyler yapan kliniklere gidiyosunn....o yüzden nerden tasarruf ordan iyii valla...iyi yapmışsın cnm bende haftaya alıcam randevu cnm....

kızlar doktordan geliyorum keseyi göremedik. degerimin cok dusuk oldugunu kesede olmadıgı ıcın henuz hamıle olup olmadıgımı soyleyemeyecegını vede eger bir hafta sonra adet olmazsan o zaman tekrar gitmemi soyledi moralimide bozmayımmısm dedi bunlardan sonra

maşallaahh darısı kalp atışına olsun inşallahh

bulantısı çok olan arkadaşlarrr size sesleniyorum
ne yiyosunuz akşamları
ben bi düşünüyorum da hiçbişeyi yiyesim gelmiyor midem kalkıyor düşününce

ewtt canımm hiç bişi yiyemiorum aççım ama canımda istemioo hiç anlamıorum heleee kızartma tarzıı herseyden nefret eder oldumm ne yicez bzz yhaaa

cnm ne kadarlık ki senin yani hastalığın ne kadar geciktii cnm....

aen nekadarlıksın keseyı goremedı

rubet nerde doğum yapcaksın belli mi acaba pendiktesin diye hatırlıyorum,
bende anadolu yakasında yapıcam doğumu bi fikir olsun bana da diye sormak istedim canım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…