2 hafta olcak cnm yakında 6+3 de gittm ben gördümm kalbi falan atarkennn dr dedi tahlillerini yaptır 3-4 hafta sonra gel die...normalde daha 2 hafta gitmem diodum ama nasıl dayancam bilemiyorum cnm zaman da geçmek bilmiyo..bayram diyemi ne daha bi yavaş geçti sanki bu hafta....ohh 4 güncük kalmış sanada... hafta sonu zaten çabuk geçer..geriye kaldı 1 günn...
bacılıklar ben geldiiiim geçmişi okuyamadım çok yazmışsınız meşallah
benim badem fasulye kadar olmuş kii 4.5cm olmuş böyle yüz üstü yatmış gördüüm çok güzelddi
fotosun çektiim bakıın bademime ama daha 2li test için küçükmüş 10 gün sonra bi daha gidicem
Eki Görüntüle 286971 Eki Görüntüle 286972
Bademiiim
ewtt canımm anıyızz geneldee :))) ewtt yaa ultrason süper bişeyyy hele ben ayrıntılı ultrasonu flan hiç düşünemiom cnmm :))cok sagol canim benim demek tüm anne adaylari ayni duygukar icerisindebuarada ultrason mükemmel bebis tam belli oluyor cok güzel ya
ewtt canımm yhaaa tamm minnoşş yanii :)))oyyy topişkommmmm minnak minnakk
ay öyle deme kalbim agzimda atiyor gibi oluyorheycandan varligini bilicem onu görücem bilsen nekadar rahatlicam derin nefes alicam ohhhh diye bence git bebisini gör simdi daha belirgindir baksana gözdeninkine nekadar belirgin
ayyy kızlarr işte benimm minnoşum da buu :)))
Eki Görüntüle 286984 Eki Görüntüle 286986 Eki Görüntüle 286987
ben az önce aradım bizim doktoru
iş çıkışı gitsem haftasonu içim içimi yemese diye ama malesef çalışmıyorlarmış
cepten ulaştım "akıllım zaten bayram dönüşü işbaşı yapsaydık seni perşembe çağırırdım
az çok tanıdım seni ne pimpirik olduğunu biliyorum" dedi
utandım
ayyy çok tatlı bu maşallah :)ne kadar net görünüyor şimdi bizim bebişi merak ettim o nasıldır acaba 1 hafta geçsede bende kuzuğumu görsem
kızlar bugün bende doktora gittim tsh için kan verdim çok şükür düşmüş 1 ay önce 4.73 dü bügün 2.57 çıktı gebelikte 2.5 olmalıymış
ama düştüğü halde ilacımı arttırdı daha önce eutrhrox 50lik içiyordum şimdi 75 iç dedi yani 1.5
5. ayda kontrole çağırdı ikili tarama içinde 18 kasıma randevu verdiler bakalım belki haftaya cinsiyetinide öğreniriz:)
hehheheh yaaa bende 2 hafta daha dayanıyım diodumm yarın 8 haftadan gün yemeye başlıcamm ama nasıl dayancamm bilemiyorumm yaa haftaya tahlillerimi yaptırıp gitsemmi yaa güya bunda ultrasona çok girmem diodum eşime 2 hafta geçemeden gene gidesim geldii yaa...
selam kızlaar doktora gittim geldim bile normalde 17:15teydi randevum ama erkene aldılar.herşey yolunda çoksağlıklı gebeliğin var dedi.keseyide gördüm nokta gibi bebeğimide:)) kesenin durumuda iyi berrak dedi.çok mutlu oldum iyiki gitmişim kendi doktorumu beklememişim.içim rahatladı.fakat kalp atışı için bekleyelim
haftaya gel dedi:)))
canım bende dün yaptırdım idrar ve kan tahlillerini önce evime yakın diye özel hastaneye gittim tahliller 600 milyon tuttualtı üstü bi kaç tahlil yani, sonra devlet hastanesine gidip orda yaptırdım bedavaya
selam kızlaar doktora gittim geldim bile normalde 17:15teydi randevum ama erkene aldılar.herşey yolunda çoksağlıklı gebeliğin var dedi.keseyide gördüm nokta gibi bebeğimide:)) kesenin durumuda iyi berrak dedi.çok mutlu oldum iyiki gitmişim kendi doktorumu beklememişim.içim rahatladı.fakat kalp atışı için bekleyelim
haftaya gel dedi:)))
bulantısı çok olan arkadaşlarrr size sesleniyorum
ne yiyosunuz akşamları
ben bi düşünüyorum da hiçbişeyi yiyesim gelmiyor midem kalkıyor düşününce
kızlar doktordan geliyorum keseyi göremedik. degerimin cok dusuk oldugunu kesede olmadıgı ıcın henuz hamıle olup olmadıgımı soyleyemeyecegını vede eger bir hafta sonra adet olmazsan o zaman tekrar gitmemi soyledimoralimide bozmayımmısm dedi bunlardan sonra
kızlar doktordan geliyorum keseyi göremedik. degerimin cok dusuk oldugunu kesede olmadıgı ıcın henuz hamıle olup olmadıgımı soyleyemeyecegını vede eger bir hafta sonra adet olmazsan o zaman tekrar gitmemi soyledimoralimide bozmayımmısm dedi bunlardan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?