canıım sen içini ferah tut bol bol yat dinlen....sağlıklı bi şekilde alıcaksın bebişini kucağına inşallah....sıkma canını moralini yüksek tut
canım dinlenmek mümkün değil elbette ama kendine dikkat et dediğin gibi lütfen.moralinide bozmamaya çalış Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah.
canım moralini bozma çok şükür kalbi atıyo miniğin
büyür gider, zamanla sattan bile önde gideceği günler gelecek inşallah
dinlen ayaklarının altına yastık falan koyarak yat..iş yapma ağır kaldırma sakın ama sakınn uzanma
canım günaydın,geçmiş olsun ama hiç kafana takma derim. bende 6+5'te gördüm kuzumu ve kalp atışlarını dr kesenin yanında kanama var,eğer bu haliyle kalırsa sıkıntı olmaz ama dikkat ediceksin,istirahat halinde olucaksın dedi.17 gün oldu kendimi zorlamadan yemeğimi,bulaşığımı filan halletmeye çalışıp diğer zamanlarda sürekli yattım.bendede lekelenme yada kanama olmadı hiç,jel kullandığım için akıntım oluyo,ama ben her dakka tuvaletteyim acaba kanamamı oldu diye ama hiç olmadı hamdolsun.bende dışarı sızan bişi olmadığına göre kesildi kanama diye avutuyorum kendimi.pazartesi kontrolüm var inşallah kesilmiştir,seninkide geçer arkadaşım.biraz istirahat ve yüksek moral en iyi ilaç.
Canım öncelikle çok sevindim bebişini görmene.Geç döllenme belli ki senin bebiş.Sen yinede ani hareketlere dikkat et biraz.Akıntıda bi işaret olabiliyomıuş bazen :44: ama belki ufakta olsa leke geldi idraria görmedin sen onu.Hiççç canını sıkma sakın
gunaydin kizlar nasilsiniz basim uyanir uyanmaz agrimaya basladi bu ne is anlamadim valahi
yesimcim gecmis olsun canini cikma kendine iyi bak bebiste cok iyi olsun benim minigimde dun ultrasonda haftasina gore bir kac gun geride cikti doktor canini cikma hic haftasini gecer bile dedi allah saglik versin arkadasimin oglu agustosta dogdu 2 hafta hep geride gidiyodu bi dogdu nasil tombis simdi gorsen :13:canini hic sikma
Günaydın canlarım bugün nasılsınız
Günaydın canlarım bugün nasılsınız
günaydınnnngribi atmaya çalışıyorum üstümdennnnn kalkamadım yataktan daha.Önceki gün dinlenmiştm.dünde temizlik yaptım.Bugünde yatmayı düşünüyorum sen nasılsınn cnm .Son adet tarihini verde bi ticker yapiim sana düzeltelim şunu
Evet cnm bu dönemdede zor çok zor oluyor allah kolaylık versin bol meyva ye ıhlamur varsa iç ılık ılık iyi gelir cnm bende sabah kalktım boğazım ağrıyodu inşallah grip olmam ticker düzelttim olmuşmu ?bol bol yat dinlen cnm
ya ben bugün bi garibim heran birini dövücek gibiyim:82::82::82::82:
Evet cnm zaman ilerledikçe sinir stress artıyo özelliklede adet dönemimiz yaklaştıkça daha fazla kafanı dağıtmaya çalış cnm sinir hiç iyi gelmiyo bebişte sinirli olmasın benim kızda ben çok sinirliydim şimdi oda çıldırıyo bebişini sev o seni sakinleştirir cnm
izlar sagolun desteginiz icin, suan yatiyorum. ufak seyleri yaparim artik. benimde kesenin yaninda olmus.
ins duzelir bir dahaki muayeneye kadar
gecen ototbuste aniden oturdum acaba ondan mi diyorum neyse artik hayirlisi
yauf ne biliiyim alışıkda değilim normalde sakinim olumlu bi yapıya sahibim pek kimsenin işine karışmam ama ne biliim şimdi cevap vermeden duramıyorum falan lönk die aklımdan geçeni söylüyorum sonrada üzülüyorum noldu banaa kişilik problemi yaşıyorum
Sıkma canını canım bende çok sakindim ama ilk bebeğimde saatli bomba gibi her an herkese patlıyordum olabiliyo bunda çok sinir yok ama yinede sinir yapıyo arada hamilelikte piskolojide alt üst oluyo aman boşver sağlıklı olsunlarda çekecez artık napalım herşey bebişler için
Kizlar merhaba moralim bozuk biraz. Sukur kalp atisini gordum cok gucsuzdu gerci dr cok ufak ondan dedi.
yine yaptigim hesap tutmadi 5 gun geride ben 7+0 diye hesapladim bugun ama bebek 6+2
sata gore zaten gitmiyor yoksa 8+3 olmasi lazimdi. canim biraz sikildi.
kanama olmus kesenin yainda. dinlen ani hareket yapma dedi.
kanama keskin agri olursa gel dedi yani dusukten bahsediyor sanirim. sinirlerim bozuldu kalp atisina bile sevinemedim.
ins gecer o kanama gerci benden birsey gelmedi. hep akinti gelmisti acaba leke gbi olduda ben mi farkedmedim.
testleride yaptik bu arada bana yapmazlar saniyordum ama yaptilar sasirdim valla sevindimde icim daha rahat etti
150$ tuttu muayene +testler zaten 34$ muayeneydi.
2 hafta sonra cagirdi ben artik 5 hafta sonra giderim diyordum ama boyle kanama filan deyince beklemem giderim 2 hafta sonra.
izlar sagolun desteginiz icin, suan yatiyorum. ufak seyleri yaparim artik. benimde kesenin yaninda olmus.
ins duzelir bir dahaki muayeneye kadar
gecen ototbuste aniden oturdum acaba ondan mi diyorum neyse artik hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?