2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canıım sen içini ferah tut bol bol yat dinlen....sağlıklı bi şekilde alıcaksın bebişini kucağına inşallah....sıkma canını moralini yüksek tut

canım dinlenmek mümkün değil elbette ama kendine dikkat et dediğin gibi lütfen.moralinide bozmamaya çalış Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah.

izlar sagolun desteginiz icin, suan yatiyorum. ufak seyleri yaparim artik. benimde kesenin yaninda olmus.
ins duzelir bir dahaki muayeneye kadar
gecen ototbuste aniden oturdum acaba ondan mi diyorum neyse artik hayirlisi

gunaydin kizlar nasilsiniz basim uyanir uyanmaz agrimaya basladi bu ne is anlamadim valahi
yesimcim gecmis olsun canini cikma kendine iyi bak bebiste cok iyi olsun benim minigimde dun ultrasonda haftasina gore bir kac gun geride cikti doktor canini cikma hic haftasini gecer bile dedi allah saglik versin arkadasimin oglu agustosta dogdu 2 hafta hep geride gidiyodu bi dogdu nasil tombis simdi gorsen :13:canini hic sikma

günaydın hamilelik baş ağrısıda yapıyo canım hiç çekilmiyo bazen benim çok ağrıyodu ama alışıyosun bir süre sonra

ne guzel canim gozun aydin darisi basimiza :))

canim senin sticer yanlis galiba 5 ay 2 haftalik olan kim??? onu duzenleyelim istersen Evet cnm ben yaptım ama olmadı sanırım bende öle bıraktım beceremedim

basagrisi erkek bebege hamilelerde daha cok oluyo diyolar ne kadar dogru bilmiyorum da
uyandigimdan beri basim catliyo midemde gidip gelicekmis gibi oluyo insallah mide bunaaltim cogalmaz ya

Günaydın canlarım bugün nasılsınız

günaydınnnn gribi atmaya çalışıyorum üstümdennnnn kalkamadım yataktan daha.Önceki gün dinlenmiştm.dünde temizlik yaptım.Bugünde yatmayı düşünüyorum sen nasılsınn cnm .Son adet tarihini verde bi ticker yapiim sana düzeltelim şunu

Evet cnm bu dönemdede zor çok zor oluyor allah kolaylık versin bol meyva ye ıhlamur varsa iç ılık ılık iyi gelir cnm bende sabah kalktım boğazım ağrıyodu inşallah grip olmam ticker düzelttim olmuşmu ? bol bol yat dinlen cnm

sanırım düzelmiş cnım ay evet meyve falan en iyisi.benim boğaz aprısıyla bi başladı 4 gün öncee.Bol dinlenmek lazımm

ya ben bugün bi garibim heran birini dövücek gibiyim :82::82::82::82:

Evet cnm zaman ilerledikçe sinir stress artıyo özelliklede adet dönemimiz yaklaştıkça daha fazla kafanı dağıtmaya çalış cnm sinir hiç iyi gelmiyo bebişte sinirli olmasın benim kızda ben çok sinirliydim şimdi oda çıldırıyo bebişini sev o seni sakinleştirir cnm

yauf ne biliiyim alışıkda değilim normalde sakinim olumlu bi yapıya sahibim pek kimsenin işine karışmam ama ne biliim şimdi cevap vermeden duramıyorum falan lönk die aklımdan geçeni söylüyorum sonrada üzülüyorum noldu banaa kişilik problemi yaşıyorum

izlar sagolun desteginiz icin, suan yatiyorum. ufak seyleri yaparim artik. benimde kesenin yaninda olmus.

Aman canım dikkat et bol bol dinlen yorma kedini rabbimin izniyle birşey olmaz sağlıkla alırsın bebişi kucağına ama istirahat et zorlama kendini dualarım seninle allah yardımcımız olsun nazarlardan korusun::

Sıkma canını canım bende çok sakindim ama ilk bebeğimde saatli bomba gibi her an herkese patlıyordum olabiliyo bunda çok sinir yok ama yinede sinir yapıyo arada hamilelikte piskolojide alt üst oluyo aman boşver sağlıklı olsunlarda çekecez artık napalım herşey bebişler için

öyle canım önce sağlık napalım başa gelen çekilir dün münübüsçüyle kavga ettim sonra taksit ödemek için sıradaydım kadının biri önüme geçti onla kavga ettim sonraaa bide biri yanlışlıkla çarptı ona sardım işteyim bugün sakin olmam lazım işten atılabilirim yoksa

kuzucum üzme sakın kendini o düşük demek değil cnm bebeğin geriden geliyosa noolcakk merak etme toparlarr..bende de 2 hafta önce gidince çperde kanama olmuş ufak çaplı dedi hatta kanaman oldumu hiç dedi ben yok deyince ok normal dedii..hiç düşük ilacı falan vermedii kontrol edilcek gene dedii...ama iyi şeyler düşün sende cnm bildiğim sende de kanama falan olmadıı...bende haftaya tekrar gidicem bakalım..sende bikaç hafta sonra olmadı tekrar gidersin zaten öyle 5 dk falan durmuyoruz ultrasonda...kendini de üzme sakın cnm...gayet iyi defnoşların kardeşleri....

günaydın kızlar,herkes iyidir inşallah.ben bu sabah hapşururken aniden karnıma bıçak saplanır gibi bi ağrı oldu,korktum:18:inşallah bebişe bişey olmamıştır.sonrasında epey bi ağrı oldu karnımda,çok korkuyorum şimdi dinleniyorum

cnmcımmm hiç onla alakası yok merak etmee ama iştee biraz daha dikkat cnm artık elinden geldiği kadar defney kaldırmamaya çalış eşin akşamları yardımcı olsun ev işi çok yapma mümkünse eşinle yap..mesela ben 2 ay önceden defnemi çişe alıştırdım...ve asla lazımlık kullansın istemiyodum şu tuvalet oturakları varya onlara alışsın istedim 1 aydır da onu kullanıyoduk ama mecbur şimdi lazımlık aldım sürekli kaldır indir yaptırmyım die...üzmeee sakın kendiiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…