2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ellerini falan göstermemiş arkası dönük gibi yada yüz üstü yatıyo galiba

ya zaten haftada 1 oluyo oda çok sıkışırsam artık zaten 2 fırt sonra kötü oluyorum benim sayemde eşimde azalttı iyice günde 1 paket içerdi şimdi 2 günde 1 pakete indirdi

kızlar nestleye nasıl üye oluyoruz yaa bide primaya olalım gelsin bizede numuneler rubet sen bilirsin söle pakem...:44:

ben bi çözm buldum ama pek sağlıklı değil ben sigara içince bağırsaklarım çalışır muhakkak arada çok sıkışırsam yapıyorum napiim yoksa evin ortasında patlıcam:44::44:

maden suyu cok cok iyi geliyor. sigara gercekten cok zararli. Allah gostermesin dogumda sorun cikmasa dahi daha sonraki hayatinda bir suru hastaligin guclu adayi yapiyor. Degil sigara icmek, sigara icilen bir ortamda bulunmak dahi bebege zararli. Her nefeste size ve bebeğe zararlı olan nikotin, katran ve karbonmonoksit gibi zararlı maddelere maruz kalıyorsun. Karbonmonoksit anne kanında taşınarak bebeğe ulaşıyor ve fetusa ulaşan oksijen miktarını azaltıyor. Nikotin (plesenta) geçerek kan damarlarının kasılmasına ve bebeğe daha az oksijen ve besin gitmesine neden oluyor. Sigara içilmesi dış gebelik,düşük,ölü doğum ve erken doğum riskleri arttırıyor. Ani bebek ölümü sendromu sigara içen annelerin bebeklerinde 2 kat daha fazlaymış. Ben de iciyordum, gunde 2-3 taneye kadar indirmistim, Agustosta tamemen bıraktım. Doktooruna danışırsan o sana hazmını kolaylaştıracak antasit onerecektir.

canım neler neler denedim maden suyu içince been iice şişyorum artık nefes alamıyorum kalbim sıkışıyo hazımsızlık üzerine gaz ekleniyo geberiyorum resmen o zaman armut yiyip su falan içiyorum hiç banamısın demiyo ama o 2 fırt beni gerçekten rahatlatıyo

maşallah aslan parçası mübarek kız bu oğlanmı ne pipo gördüm sanki pohahahahah yüreğine incek şimdi...

merhaba kızlar ben 2011 haziran annesiyim, buraya gelmişken sizede bi merhaba diyeyim dedim
allah hayırlısıyla tamamına erdirsin ve kolaylaştırsın inşallah
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

arkadaşlar bugün doktora gittik eşimle RABBİME şükürler olsun bebişimizin kalp atışlarını duydukkk çok mutluyummmmm..herşeyde yolundaymış bebişimde güzelce büyüyormuş 3 hafta sonra gideceğim testleri istediii...

kız demek kiraz buldun bende mango buldum vallahi ama tadı pek iyi değildi olgunlaşmamış belli...:26:

eşimin arkadaşının ablasından pasta falan yaparken kullanıyomuş buzluğa atmış ama aşeriyorum.net diye bi yer var ordada var ama 150gr 15tl o bnim dişimin kovuğuna yetmez

kım doy diye yemiyosun zaten bebiş için yiyosun töbe.............

kendi haftamı okurken yazıyorki artık rahminiz portakal gibi diyo sizinde öle mi ben kendimde bi değişiklik göremedim..

kızlar progestan içtim ve şuanda sayfayı 3 görüyorum kafa göz kaydı benim yatmaya gidiyorum acilen öptüm görüşenzi kuzular...

kendi haftamı okurken yazıyorki artık rahminiz portakal gibi diyo sizinde öle mi ben kendimde bi değişiklik göremedim..

Ya canım ben ilk zamanlar hissetmiyodum ama şimdi göbeğimin altında top gibi bişi hissediyorum özellikle gece yatarken sağa sola dönerken.Olsun artık okadar belli etsin kendinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…