bacılıklar ben geldiiiim geçmişi okuyamadım çok yazmışsınız meşallah
benim badem fasulye kadar olmuş kii 4.5cm olmuş böyle yüz üstü yatmış gördüüm çok güzelddi
fotosun çektiim bakıın bademime ama daha 2li test için küçükmüş 10 gün sonra bi daha gidicem
Eki Görüntüle 286971 Eki Görüntüle 286972
Bademiiim
ayy ben sigaradan midem bulanır ama yatıncada geçmiyor bakacam artık önümüzde günlere değişecekmi mide bulantıları ara ara olmaya başladı...
bebeğin el ve bacakları gördünmü büyümüştür bebiş....
kızlar nestleye nasıl üye oluyoruz yaa bide primaya olalım gelsin bizede numuneler rubet sen bilirsin söle pakem...:44:
ben bi çözm buldum ama pek sağlıklı değil ben sigara içince bağırsaklarım çalışır muhakkak arada çok sıkışırsam yapıyorum napiim yoksa evin ortasında patlıcam:44::44:
maden suyu cok cok iyi geliyor. sigara gercekten cok zararli. Allah gostermesin dogumda sorun cikmasa dahi daha sonraki hayatinda bir suru hastaligin guclu adayi yapiyor. Degil sigara icmek, sigara icilen bir ortamda bulunmak dahi bebege zararli. Her nefeste size ve bebeğe zararlı olan nikotin, katran ve karbonmonoksit gibi zararlı maddelere maruz kalıyorsun. Karbonmonoksit anne kanında taşınarak bebeğe ulaşıyor ve fetusa ulaşan oksijen miktarını azaltıyor. Nikotin (plesenta) geçerek kan damarlarının kasılmasına ve bebeğe daha az oksijen ve besin gitmesine neden oluyor. Sigara içilmesi dış gebelik,düşük,ölü doğum ve erken doğum riskleri arttırıyor. Ani bebek ölümü sendromu sigara içen annelerin bebeklerinde 2 kat daha fazlaymış. Ben de iciyordum, gunde 2-3 taneye kadar indirmistim, Agustosta tamemen bıraktım. Doktooruna danışırsan o sana hazmını kolaylaştıracak antasit onerecektir.
facede primanın sayfasına git sol tarafta ilk hediyemmi ne var ona tıkla ve form doldurdiğerini bilmiyorum
bacılıklar ben geldiiiim geçmişi okuyamadım çok yazmışsınız meşallah
benim badem fasulye kadar olmuş kii 4.5cm olmuş böyle yüz üstü yatmış gördüüm çok güzelddi
fotosun çektiim bakıın bademime ama daha 2li test için küçükmüş 10 gün sonra bi daha gidicem
Eki Görüntüle 286971 Eki Görüntüle 286972
Bademiiim
maşallah aslan parçası mübarek kız bu oğlanmı ne pipo gördüm sanki pohahahahah yüreğine incek şimdi...
sizii gidi oburikslerben akşam meyveden başka yiyemiyorum ve hiiç kilo almamışım hala 54 kiloyum dr bu kadar istikrar çok iyi dedi ama istediğimide yiyorum akşam yemiyorum bitek yiyemiyorum...
karnımın şişmesi nırmlamiş şişmeye başlıcak artık olucak o kadr dedi baktı normalmiş boyutu
bideee kiraaaz bulduuk
eşimin arkadaşının ablasından pasta falan yaparken kullanıyomuş buzluğa atmış ama aşeriyorum.net diye bi yer var ordada var ama 150gr 15tl o bnim dişimin kovuğuna yetmez
kızlar progestan içtim ve şuanda sayfayı 3 görüyorum kafa göz kaydı benim yatmaya gidiyorum acilen öptüm görüşenzi kuzular...
progestan nedir arkadaşlar ?Ben az önce yaptım,bekleyelim bakalım neler gelecek:)
kendi haftamı okurken yazıyorki artık rahminiz portakal gibi diyo sizinde öle mi ben kendimde bi değişiklik göremedim..
progestan nedir arkadaşlar ?
birde şu prima sayfasını bulamadım yaww:44:
hmm anladım..yolladım hayatım özelden mesaj sana linki..Ya bu progestanı da düşük ihtimali olunca bebeği korusun diye veriyolar cnm bildiğim kadarıyla.Ama kullanan arkadaşlar daha iyi bilgilendirme yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?