günaydın kızlar,herkes iyidir inşallah.ben bu sabah hapşururken aniden karnıma bıçak saplanır gibi bi ağrı oldu,korktum:18:inşallah bebişe bişey olmamıştır.sonrasında epey bi ağrı oldu karnımda,çok korkuyorumşimdi dinleniyorum
korkma canım ya bende geçen yüz üstü uyurken birden alarm çaldı yan yerine başımı kadırıp dirseğim üzerinde kalktım yarabbim nasıl bir acı ağrı girdi artık yanma yastık alıp yan yatmaya iyice alışmaya çalışıyorum
canım yan yatmak dedınde sorun olmuyo dıymı bn yan yatıyorum artık normalde yuz ustu yatardım hep sırt ustu hıç yatamıyorum mecbur yan yatıyorum bebışe bişi olcak dıye de korkuyorum en ıyısı sırt ustu yatmakmıs ama yatamıyorum
yattuımmı uyuyamıyorum
=(
günaydın kızlar,herkes iyidir inşallah.ben bu sabah hapşururken aniden karnıma bıçak saplanır gibi bi ağrı oldu,korktum:18:inşallah bebişe bişey olmamıştır.sonrasında epey bi ağrı oldu karnımda,çok korkuyorumşimdi dinleniyorum
hello hatunlaarr
hello hatunlaarr
kıslarrrrrrrrrr tünaydınnn
selam cnm herkes kayıplardaaa...
kahvaltıyı fazla kacırdılar herhalde agırlık çöktü millete uyuya kaldılar
bende çift kişilik yaptım kahvaltımı
ohooo tünaydın canım yenimi kalktıın
Evet cnm yeni kalktım valla uyu uyu sağlam şişicem anladım benn
böyle uyuyabilenlere imreniyorum arkadaş....
ben erkenden açıyorum gözlerimi napsam ne etsem yok uyuyamıyorum geri...
böyle uyumanın sırrı ne2 aydır 10da kalktığımı bile bilmiyorum....
kızlaar bugün benim kocamın dogum günü
ben hediyesini benim dogumgünümde vermiştim (26 ekim) çift çizgili bi hediye
bugün bana pasta almış çiçek almış geldi... çiçegin üzerinde ne vardı dersiniz?
sümüklüböcük
HELLO:)
ahh aahhh evimde olsamda kahvaltımı fazla kaçırsam
çalışıyomusun canım:44:
Allah yardımcınız olsun.. benim işim cok youn ve stresliydi evimede cok uzaktı.. ikisini birden yürütemedim çıktım işten
canımm bu kadar olr:)) bi an msjı okynca benmi yazdım dedm.benmde doğum günüm 26 ekim eşiminde yarın:)) sen ne hediye aldn ve ne yaptn bizim bide evli olrk ilk doğm günümz.ne yapaym die düşünüorm
saol canım....
ya bizim işte bi garip bi duruyo kimse gelmiyo etmiyo bi oluyo anaam mileet sırada + telefonlar zor oluyor bazen sen ne iş yapıyordun?
canım dogumgününmde beni yemege götürmüştü çok özenli falan degildi bide mavi gül almış..
yemek esnasında sana ekmek yapma makinesimi kameramı alıyım diye sordu sinirlerim bozuldu benimde..
çıkardım cantamdan 2.5 tl lik gebelik testi sonucunu al dogum günü hediyen dedim ertesi gün pırlanta yüzügüm geldi
ben ilk senemizde onu cok güzel biyere yemege götürdüm akşamınada cok özel bi tatlı hazırladım gece afiyetle yedik:92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?