2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen demi benmde eşim ben pek meyva yemiorm die sürekli meyva sıkıp getrio :) benmde çok hoşuma gidio:) şimdide dükkana mandalin getrmş gelmş bunları yiceksn dio:S

Şekerim 9 ay sonra malesef bitiyoo bu üstün hizmet durumu benimkide şimdii temizlik bile yaptırmıyoo hiçç...akşamları kızımla o zamn geçiriyoo banyosunu o yaptırıyoo hafta sonu evi süpürüyoo ütülerimi yapıyoo yemek zaten oldum olası yapmayı sever ama işte 9 ay bitincee bikaç ay daha müsade olup dönüyosun eski halee...lazım sürekli doğurmakk..:))))

Cafe Kat 4 "Cafe & Restaurant"
Mangerie
Zoe Teras

bak bunlar güzel yerlere benziyorlar
nerde oturyosun bilmiyorum ama ...... öyle beğendiğim yerleri yazdım

havalar güzel olsaydı şööyyle ortaköyde güzel bi yer bulup denize nazır kahvaltı ediceksiin oohh mis gibi ama şimdi soğuktur gerçi kapatıyolar kışın bakmak lazım önceden

ayyyy valla buna aşerilir sanırım simit çay yaaaa yeter

ooofff ne güsel valla:):) bende akşama kızartma yapaym diorm ama ağır gelrmiki ya benm fazla bulantm yok ama yağlı şeyler yiğince çok kötü oluo midem.bide ben acaip ekşi yiyorm:):)

bende sürekli isteklerimi anneme bildiryorumm.Hergün ayrı bi menü

Hizmetler süper böle valla hazirandan sonrada umarım böle oluruz diyorum bizde kimseden ses çıkmıyoo

dogum sonrası 4 ay daha böle yapcakmış sonra yavas yavas el atarsın işlere dedi

ama yok ben yolunu bulur hizmet ettirirm yine

kızlar valla cok sanslıyız

bence de benimki kendi dağınıklığını toplasa yeter 4-12 bu hafta evi görseniz acırsınız halime akşam bir gidiyorum battaniye bi yerde koltukların yastıkları zaten ayaklanmış tepelerde falan soda içer şişesi kalır su içer bardak ortada oturduğu yerde kaç çift terlik varsa evde orada çoraplarından nefret ediyorum artık mutfak desen her sabah prıl pırıl yapıp çıkıyorum toplarım yıkanıcak varsa makinaya atıp açarım falan ama nası beceriyosa tezgah doluyo zaten süpürgeyi taşıyamıyorum doğru dürüst süpüremiyorum bi fındık fıstık çekirdeği var yarabbim omu yiyo yerle koltukmu anlamıyorum almıyorum artık eve çekirdek falan arada soyunma odasını toplar bide kendi yemeğini kendi yapar arkasından mutfakta daha çok yorulurum ama yemek kokusundan kurtuluyorum en azından

canım hiçç sıkma canını banada bi ay öncesinde kanama gözüküyo düşük tehliken var demişlerdi çok şükür bi ay geçti hiç bişeyim yok ama dinleniorum ağır işler yapmıorum sende dinlen canım bol bol canınıda sıkma ben çok üzülmüş ağlamıştım ama çok şükür iiz :)

canım valla biz aynıyız galiba bütün gün ölü gibiyim ewde tek öğün yiyorum oda z<orla sabahları kendimi zorluyom oda çıkıo zaten
akşamda eşim yazık yorgun yorgun gelio hem kendine heme bana hazırlıyo kıyamıyorum hiç ama elimden hiç bişi gelmio herşeyden tiksindiim yemek bile yapmıyorumm ((

havalar güzel olsaydı şööyyle ortaköyde güzel bi yer bulup denize nazır kahvaltı ediceksiin oohh mis gibi ama şimdi soğuktur gerçi kapatıyolar kışın bakmak lazım önceden

canim ortakoyde tam iskelenin solunda kalan bi cafe var ismi aklima gelmiyo geçen aksam waffle yemeye gitmistim kocışle dis mekani komple camekan yapmışlar kafanada bi ufo koyuyolar mıs gibi pazar sabahları brunchta var birde tarabya ıle istinye arasinda oba cafe restausant var orasıda super bi mekan denize 0 tavsiye ederim.

banada diyo babalarada doğum izni veriyolar kendi çıkarını düşünüyooo çakalll şaka bi tarafa isterim doğumdan sonra 1-2 gün yanımda olsun tabi

ayy hiç sormaa hiççç kendi dağınıklıkları yeter zatenn.Çoraplar yumak bi yerde bardakla bişeyler içer kalır sabaha kadar git götür mutfağa be adam Ayrıca yerken etrafa saçma erkeklerin en büyük huyu

kendi doktorum ilaç vermiyor bunu veren başka bir kadın doğum uzmanı.ya bu ilacı içicem ya da 9 ay boyunca hastanede yatıcam aşırı derecede kusmam var çünkü.dün gece yatarken aniden kusuverdim hatta.çok zor ilaç olmadan yapamam.pazartesi günü kontrolüm var o zaman belki kendi doktorum ilaç değiştirir ama o da ilaç vermiyor zaten diğer ilaçlar da bi işe yaramıyor dramamine metpamid falan.doktorum hastaneye yatmamdan yana çünkü yattığım her güne para alacak hastane.geçmişi normalde okumam ama hızlıca geçerken tesadüfen gördüm

biz nerdeyse 1 yıldır beraber şöyle dışar çıkıpta kahvaltı yapamadık benim hafta içi iznim var onun hafta sonu 4-12 olduğu zaman vaktimiz kısıtlı güzel bi yere gidemiyosun en fazla yakındaki alış veriş merkezinin gölet başında yiyosun ben doğum iznine çıkıyım dediğin yer aklımda giderim

Arkadaşlarım bahsederdi hamilelik döneminde herşeyi yaptır iste diye çok sinirlenirdim öle şeylere ne gerek var canım yada olurmu öle şey die
şimdi şu durumla düşününce evet tabiki yaptırmalıyım diyorum hasta olsunlar herkesten fazla nazlanırlar bide güzelce kendilerine baktırırlar bizdeki sultanlık şu ansa eger ii değerlendirmelii

ya benimki anasının evinde tas çenesinin altında durur öyle yerdi evdeki ablanın bi çenesi vardı düşman başına ama evde öyle değil bazen çıldırıyorum ya hizmetçi gibiyim evde şimdi hamileyimde bişey demiyor önceden yaptığımıda beğenmezdi
ay bi kere ne yaptı nasıl sinir olmuştum yapmamıştımda hıh....
tezgaha meyve torbalarını çıkarmış geldi yattı bende tv izliyorum bana meyve getirsene dedi e mutfaktan geliyosun getirseydin dedim unuttum dedi iyi dedim kalktım tezgahta torbalar hani unutmuştun e üşendim banane kalk kendin al dedim oturdum sonra geliyo özür diliyo ama yine bildiği elinde..... çok sinirlerimi bozuyo bazen .....

aynen yaa çok seviniorm böle yapnca ama işte benmki öle çok fazla yapmıo arada canı sıkılıo sanrm yapası gelmio ama sölesem yaparda bazen bende kıyamıorm:)

bir de ben çalışıyorum
ölüm oturuyo valla sandalyede
bazen hem yanma hem bulantı birden oluyo sürekli saate bakıp bakıp ağlayasım geliyo

ama melekleri düşündükçe hamdolsun diyorum
yeterki onlar sağlıklı olsunlar ben çekerim çilemi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…