buarada kızlar bende pek mutfaga girmiyorum
haftasonları kocacık hazırlıyo kahvaltıyı.. bugün kalkmıs 1 saatte anca portakal sıkabilmiş
ben uyuyodum o esnada.. arkadas aradı kahvaltıya gidelim diye bizimki bayram etti
kızlar ben bu hizmetleri cok sevdim 1.den kısa bi sre sonra 2.yi düşünebilirim
haftasonları kocacık hazırlıyo kahvaltıyı.. bugün kalkmıs 1 saatte anca portakal sıkabilmiş
ben uyuyodum o esnada.. arkadas aradı kahvaltıya gidelim diye bizimki bayram etti
hehe demi geçer zaten uzun sürmez ama olsn 9 ayda olsa dinlencez inş:):)
evet demi deniz kenarnda çok hoş oluoda ben kahvaltı yerine akşam yemeğini terch ederdm:) kahvaltıyı sevmiorm dışarda.ya bide eşimle hep hayalmz cam balkonlu evimz olck yağmr yağıck ve biz dışarıyı izleyerk kahvelermzi içicz:).aa bu arada ben kahveden tiskindm arkdşlar normalde günde 2 fincan içerdm ya.
havalar güzel olsaydı şööyyle ortaköyde güzel bi yer bulup denize nazır kahvaltı ediceksiin oohh mis gibi ama şimdi soğuktur gerçi kapatıyolar kışın bakmak lazım önceden
ooofff ne güsel valla:):) bende akşama kızartma yapaym diorm ama ağır gelrmiki ya benm fazla bulantm yok ama yağlı şeyler yiğince çok kötü oluo midem.bide ben acaip ekşi yiyorm:):)
Cafe Kat 4 "Cafe & Restaurant"
Mangerie
Zoe Teras
bak bunlar güzel yerlere benziyorlar
nerde oturyosun bilmiyorum ama ...... öyle beğendiğim yerleri yazdım
dogum sonrası 4 ay daha böle yapcakmış sonra yavas yavas el atarsın işlere dedi
ama yok ben yolunu bulur hizmet ettirirm yine
kızlar valla cok sanslıyız
canım hiçç sıkma canını banada bi ay öncesinde kanama gözüküyo düşük tehliken var demişlerdi çok şükür bi ay geçti hiç bişeyim yok ama dinleniorum ağır işler yapmıorum sende dinlen canım bol bol canınıda sıkma ben çok üzülmüş ağlamıştım ama çok şükür iiz :)Kizlar merhaba moralim bozuk biraz. Sukur kalp atisini gordum cok gucsuzdu gerci dr cok ufak ondan dedi.
yine yaptigim hesap tutmadi 5 gun geride ben 7+0 diye hesapladim bugun ama bebek 6+2
sata gore zaten gitmiyor yoksa 8+3 olmasi lazimdi. canim biraz sikildi.
kanama olmus kesenin yainda. dinlen ani hareket yapma dedi.
kanama keskin agri olursa gel dedi yani dusukten bahsediyor sanirim. sinirlerim bozuldu kalp atisina bile sevinemedim.
ins gecer o kanama gerci benden birsey gelmedi. hep akinti gelmisti acaba leke gbi olduda ben mi farkedmedim.
testleride yaptik bu arada bana yapmazlar saniyordum ama yaptilar sasirdim valla sevindimde icim daha rahat etti
150$ tuttu muayene +testler zaten 34$ muayeneydi.
2 hafta sonra cagirdi ben artik 5 hafta sonra giderim diyordum ama boyle kanama filan deyince beklemem giderim 2 hafta sonra.
ne güzel benim bırak dışarda kahvaltı-yemek yemeyi evde mutfak maceram bitti
eşim hazırlıyo kahvaltıyı
akşam kendi yemeğini
benim yediğim makarna+yoğurt
makarna+peynir
nasıl olucak böyle bilmiyorum
havalar güzel olsaydı şööyyle ortaköyde güzel bi yer bulup denize nazır kahvaltı ediceksiin oohh mis gibi ama şimdi soğuktur gerçi kapatıyolar kışın bakmak lazım önceden
harikaa yerler sitelerine baktmda süper manzaraları.ama ben izmrdeym cnm.zaten pahalıdr oraları çok ya.
bence de benimki kendi dağınıklığını toplasa yeter 4-12 bu hafta evi görseniz acırsınız halime akşam bir gidiyorum battaniye bi yerde koltukların yastıkları zaten ayaklanmış tepelerde falan soda içer şişesi kalır su içer bardak ortada oturduğu yerde kaç çift terlik varsa evde orada çoraplarından nefret ediyorum artık mutfak desen her sabah prıl pırıl yapıp çıkıyorum toplarım yıkanıcak varsa makinaya atıp açarım falan ama nası beceriyosa tezgah doluyo zaten süpürgeyi taşıyamıyorum doğru dürüst süpüremiyorum bi fındık fıstık çekirdeği var yarabbim omu yiyo yerle koltukmu anlamıyorum almıyorum artık eve çekirdek falan arada soyunma odasını toplar bide kendi yemeğini kendi yapar arkasından mutfakta daha çok yorulurum ama yemek kokusundan kurtuluyorum en azından
pelin doktoruma sordum onu kanser hastalarına veriyorlar dedi bence biran önce bıraksın dedi senin için aradım sordum istersen birkaç doktora felan daha sor kafan karışsın telaş yap diye söylemiyorum geçmişi karıştırırken buldum sana msj mı atsam acaba umarım geçmişi okursun içmesen iyi olur bende endişeleniyorum haklısın zor geçiyor hamileliğin ama başka yolu yok mu bunun...umarım görürsün kendi doktoruna lütfen danış söyleyecektir kanser hastalrınada veriliyor diye...
canim ortakoyde tam iskelenin solunda kalan bi cafe var ismi aklima gelmiyo geçen aksam waffle yemeye gitmistim kocışle dis mekani komple camekan yapmışlar kafanada bi ufo koyuyolar mıs gibi pazar sabahları brunchta var birde tarabya ıle istinye arasinda oba cafe restausant var orasıda super bi mekan denize 0 tavsiye ederim.
ayy hiç sormaa hiççç kendi dağınıklıkları yeter zatenn.Çoraplar yumak bi yerde bardakla bişeyler içer kalır sabaha kadar git götür mutfağa be adamAyrıca yerken etrafa saçma erkeklerin en büyük huyu
canım valla biz aynıyız galiba bütün gün ölü gibiyim ewde tek öğün yiyorum oda z<orla sabahları kendimi zorluyom oda çıkıo zaten
akşamda eşim yazık yorgun yorgun gelio hem kendine heme bana hazırlıyo kıyamıyorum hiç ama elimden hiç bişi gelmio herşeyden tiksindiim yemek bile yapmıyorumm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?